|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
17.8.2012 9:28:58   
witch
Mene pa zanima, po kolikšnem času, od takrat ko ste dobile napotnico, ste prišle na vrsto za transvaginalno hidrolaparoskopijo.
Sama sem napotnico v mb dobila že aprila. Javila maja in junija datum M. Zdaj od začetka julijske M pa kličem pa se mi noben ne javi. Tak da sploh nisem mogla javiti datuma. Čez en teden imam branje izvidov pri zdravnici, jaz pa nimam nič opravljeno user posted image
Pri meni se vse stvari v tem mb odvijajo s polžjo hitrostjo user posted image prav nikamor se ne premikamo.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
17.8.2012 15:06:49   
vrtnica44
pozdravljena.

jaz sem dobila napotnico za THL v MB meseca maja. z majsko M nisem prišla na vrsto oz. me niso poklicali. sem pa poklicala pri junijski M prvi dan in prišla na vrsto še isti ciklus (v roku 10 dni). je pa res, da sem bila vztrajna in kar nekajkrat poklicala na tisto njihovo tel. št. (02/321 2156), saj je sestra Lucija v pisarni samo med 8 in 9 uro zjutraj. se pa spomnim, da mi je takrat rekel dr., ko mi je naredil THL, da imajo v mesecu juliju in avgustu nekaj pavze. ne vem a od kdaj do kdaj.
a preko mail-a si jih probala kontaktirati? samo mail-e bere tudi sestra Lucija samo do 9 ure zjutraj, ko je v pisarni.

upam, da dobiš čimprej zvezo z MB in datum za poseg.

lp

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
17.8.2012 15:33:51   
rosse
Pozdravljene,

v mesecu marcu sem imela  neuspeli transfer. V septembru bi morala imeti naslednji transfer, kratek postopek, vendar so mi ga zaradi ponorele ščitnice prekinili. Zgleda, da moje telo zelo slabo prenaša hormone.  Ima  katera podobne izkušnje?

(odgovor članu vrtnica44)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
17.8.2012 20:53:29   
witch
vrtnica hvala za informacijo. Evo jaz sem dobila št. 023212442 in rekli so da naj kličem med 9 in 12 user posted image na to številko v tem terminu sem jih dvakrat dobila. Zdaj pa že od 25.7. kličem pa še kar nič user posted image hmmm jaz sem pa že aprila dobila napotnico user posted image saj pravim da pri meni gre nekaj narobe. Imam naslednji teden branje izvidov pa bom malo povprašala kaj je to..

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu vrtnica44)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
18.8.2012 11:00:32   
LittleSun
Pozdravljene

Imam eno vprašanje. V četrtek imam prvi pregled v ambulanti in na listu je pisalo da naj prinesemo zraven če že imamo kakšne izvide. Sem pa imela v začetku leta histeroskopijo in sem vse izvide pustila pri svoji G, ki pa je menda vse napisala odzadaj na napotnico. Mislite, da bi bilo dobro, da grem po izvide tja in jih vseeno nesem zraven?
Hvala

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
18.8.2012 11:02:16   
LittleSun
hja...pravkar pogledala kako dela in ima dopust do četrtka user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
18.8.2012 17:05:05   
luna85
Ne rabs met sabo izvidov-povej da so na dopustu, pa pac poves kaj vse so ti ze pregledal in kaj ugotovil. men npr.ni niti izvidov pogledov, sam povprasov je za datume operacij kaj je blo, ce so bli kaksni zapleti pa to je vse napisov v karton. ce bos rabila kake dolocene izide, jih lahko
prineses tut naslednjic, al pa po posti posljes (odvisno od dogovora)

Punce, dejte mi povedat kolk casa si na KT predn zacnes z inekcijami. hvala

Neposredna povezava do sporočila: 3607
27.8.2012 7:59:32   
LittleSun
Pa je prvi pregled za menoj. Dobila cel kup napotnic za lab in UZ, moj pa spermiogram. Naročena sva novembra na branje teh izvidov.

Sem vesela, da se končno premaknilo, vendar še vedno upam, da nama uspe po naravni poti.

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
28.8.2012 13:14:21   
db
pikachu kako si kaj,jaz sem zdej boljše sem bila vmes v bolnici

Neposredna povezava do sporočila: 3609
28.8.2012 14:03:52   
talika81
kaj pa je bilo, db? upam, da ni kaj resnega.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
28.8.2012 14:04:46   
talika81
LittleSun, tako je prav, da upanje še naprej ostaja. sedaj ko je razgovor za vama, bo šlo hitreje vse skupaj, boš videla. srečno še naprej.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 3611
28.8.2012 20:28:16   
pikachu
Pozdravljena db
ja jaz sem ok, sem glih danes imela pregled in zvedela da dobimo januarja fantka tako da bomo meli parček :)
in kako si ti, kaj je bilo narobe?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
28.8.2012 22:03:09   
Link
Živjo,
še jaz bi se vam rada pridružila user posted image . Nekaj časa vas že spremljam in zbiram pogum, da bi šla po eskimčka. Moj mali škratek (ivf-ovček) bo septembra doponil 21 mesecev in sem se kar naenkrat odločila, da je čas, da dobi družbo. Na posvet sem naročena v torek, ne vem pa točno kako gre dalje. Kako hitro namreč lahko pričakujem ETZ. Vsem veliko sreče v postopku in čim več srečk user posted image !!
lp L

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
30.8.2012 8:40:23   
db
oj imela sm krvavitve in se začela se odpirati ,bila sem en teden v bolnici. Hvala bogu se je to vse zdaj umirilo in je vse ok z mano in bebo.Kaj bomo mela pa še ne vem ,ker se je do slej vedn skrival.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
30.8.2012 10:11:15   
pikachu
oh super da se je umirilo zdaj pa le tako naprej! Jaz na srečo do sedaj nisem imela težav in je vse ok. Sem pa sedaj rabla ene par dni da sem dojela da bomo dobili fanteka ker so do sedaj v naši družini same punce in posledično ful lepih cotik za njih, zdaj pa bomo mogli vse na novo kupit :) No bom pa mela spet izgovor da bom lahko v trgovini cotike občudovala :)

< Sporočilo je popravil pikachu -- 30.8.2012 10:12:25 >

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
9.9.2012 21:07:18   
luna85
Punce, je katera tu, pri kateri je punkcija planirana po 21.11?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
10.9.2012 9:57:17   
spelcy3
luna85 pozdravljena!

Jaz imam predvideno punkcijo in sicer po 7.11. - 14 dni pred tabo :)

Kateri postopek je to za vaju in kakšno terapijo imaš?

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
10.9.2012 22:09:04   
luna85
spelcy3 to je za naju 1. postopek, pa mam kratek protokol, na listu mi piše najprej femoden (te bom jemala sam 1mesc) tablete pol pa gonal-f aplikacije pa cetrotide (pa nevem al so to tut inekcije al tablete). pa ti? kateri postopek je to pri vaju, že imata kakega otročka?

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
11.9.2012 12:00:14   
spelcy3
luna85..Za naju bo to 3.postopek in žal še nimava doma nobenega otročička. Na tem delava 3 leta, od tega sva 2 leti v MB.

Moj list izgleda tako:
Tabletke femoden začnem jemati med 22. in 29.9. (odvisn kdaj bo user posted image prišla). Nato tabletke jemljem do 21.10.
prvi UZ imam 25.10. (takrat naj bi imel user posted image ) in takrat dobim injekcije gonal. Ksneje še dobim cetrotide.

Tudi ti imaš tak postopek, le da so pri tebi datumi drugačni in ker imaš to 1. postopek ti bodo količino gonala večali, če bo to potrebno glede na rast foliklov.
Recimo pri meni že vedo da mal bl počas rastejo in so mi vedno dozo zviševali. Tako da sedaj začnem že z 3mi enotami gonala (primer: prej sem vedno začela za dvema in končala s 3mi ali 4mi enotami) da bi odreagirala hitreje in še bolje.
Bomo videli kako bo. Sedaj mora najprej user posted image priti. Potem imava še 9.10. še enkrat razgobor z Dr. Vlaisavljevičem, saj naju še nekaj stvari zanima.

Drugače pa upam da ti bo čim bolje šlo v tem prvem postopku user posted image user posted image

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
11.9.2012 12:38:34   
luna85
špeli jst resnično upam da nama rata v prvem postopku. bo pa februarja pri nama 3leta, kar sma se odločila za bibo. bojim se, da če nama ne bo ratal v tem postopku, da bom obupala. sicer sm močna oseba, velik sm dala že skoz, sam tole me pa useen muči. sploh zato ker mož izhaja iz verne družine in je OBMP igranje boga, kljub temu da tašča ve da je mož "problem". ima kriptozoospermijo (samo posamične spermije v izlivu). zato more oktobra tut pridt da dajo seme zamrznat. upam na najboljše.

pa tut teb seveda želim da vama tokrat le uspe...

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
24.9.2012 13:57:24   
soncica22
Luna 85 pozdravljena. Vidim, da imaš predviden datum punkcije enak kot jaz, pa me nekaj zanima. Začela sem jemati tabletke femoden, danes sem vzela drugo, pa imam zgleda stranske učinke. Namreč bruham cel dopoldan, moti se mi... Jih ti mogoče že jemlješ, imaš kakšne posebne znake? Kličem v MB pa jih sploh ne dobim, predvidevam, da bi lahko bilo od tega, razen če me je kakšna viroza ulovila.
Lep dan.

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
24.9.2012 16:00:15   
luna85
sončica 22 pozdravljena.
jst še nism na femodenu, ker še čakam user posted image (naj bi pršla med 30.9 pa 3.10). sm pa govorila s prjatlco, k ma te tabletke že več kot 1leto, pa je rekla, da njej je blo tut slabo, cca 3tedne, pol je pa izvenel. nevem četi to kej pomaga, useen ustrajej da se ti kir oglasi na telefon, al pa pošl mail. smem vprašat kdaj imaš UZ 8.11? mogoč se bova že takrat vidle :)

(odgovor članu soncica22)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
24.9.2012 19:04:11   
soncica22
Luna85 hvala za odgovor. Zgleda da bo verjetno res od tablet. Bom videla kako bo jutri, upam, da brez slabosti, ker če bo 3tedne trajalo ne vem če bom zdržalauser posted image . V Maribor pa jih nikakor nisem uspela doklicati. Mislim da imam 8. ali pa 9.11. ultrazvok, bi morala pogledati na papirje pa jih nimam pri sebi. Mogoče se pa res vidiva. Mislim da imam uro okoli 11-ih. Upam, da pri tebi ne bo takšnih stranskih učinkov, javi kako bo.
Lep večer.

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
25.9.2012 15:00:09   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: soncica22

Luna 85 pozdravljena. Vidim, da imaš predviden datum punkcije enak kot jaz, pa me nekaj zanima. Začela sem jemati tabletke femoden, danes sem vzela drugo, pa imam zgleda stranske učinke. Namreč bruham cel dopoldan, moti se mi... Jih ti mogoče že jemlješ, imaš kakšne posebne znake? Kličem v MB pa jih sploh ne dobim, predvidevam, da bi lahko bilo od tega, razen če me je kakšna viroza ulovila.
Lep dan.

punce pozdravljene

Tukaj sem včasih trepetala z vami, ampak sem zdaj že srečka user posted image in bomo po PDP našo pikico povili 6.1. To je bil najin 1 in uspešen IVF.
Skratka rada bi vam povedala, da vas še vedno spremljam in močno stiskam pesti za vas, da bo tudi za vas prišel tisti najlepši dan, v vajinem življenju, ko bosta zagledala prvo zagledalauser posted image in potem še vajino štručko...
soncica22 tebi sem pa samo hotela povedat, da sem tudi jaz imela vse možne stranske učinke teh femoden tablet. Vem kako ti je, meni je bila ful kriza. Slabosti, bruhanje, vrtoglavica, nihanje razpoloženja, vročinske valunge itd...Jaz sem takrat, sicer po končanju jemanja, to sestri Mariji tudi povedala in je rekla v kolikor ne bomo sedaj na prvem IVF uspešni, me naslednjič ne bodo več silili z jemanjem teh tablet. Po moje je fajn če jim to poveš že zdaj, mogoče ti bo prekinila terapijo z njimi, če ti je res tako hudo. Jaz sem sicer zdržala, ampak če bi vedela to takrat, da jih ne bi rabila jest, bi se sigurno prej oglasila.

Pa srečno vsem, prav vsaki pošiljam en kup user posted image za srečo...

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu soncica22)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
26.9.2012 11:52:54   
čebelca12
Pozdravljene!

Imam vprašanje ki se nanaša na spontani postopek zamrzjenčki v MB. Pri ET ti dajo inekcijo za podporo ki naj bi držala 14 dni, kaj pa nato, če je rezultat pozitiven, kaj ti potem dajo. Hvala in LP

Pa srečno vsem!!!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.