Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.10.2012 20:53:22
|
|
|
|
miklarom
|
latka - naj bo srečno do pluseka in nato naprej meni ni ratalo tak da gremo takoj po novem letu v novi postopek , nič nismo razočarani ampak gremo s polno paro naprej in naslednje leto bo ziher moje leto smo polni optimizma Db - njena punčka je vredu in lepo napreduje , še pa naprej za njo ter mamico in atija
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2012 7:28:57
|
|
|
|
talika81
|
latka, srečno do pluseka in srečno potem do konca. miklarom, škoda, da vama ni ratalo. bo pa naslednje leto vajino, boš videla. kako pa je z naročanjem za eskimčke? pokličeš in poveš, kdaj bi rada prišla po eskimčka al kako?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2012 9:53:26
|
|
|
|
latka
|
miklarom, žal mi je, toda kot sama praviš, optimistično kar naprej v novi postopek!Katera si pa bila včeraj tam gor ob 12h, vas je bilo kar precej tam za razgovor?Midva sva tudi že ob 12h morala biti tam, sem stala pri vratih za dnevni prostor, svetlo rjava jakna in oranžno-rjava torba, moj pa je imel modro jakno, če ti kaj pomaga, mogoče si naju videla. talika81, jaz sem po eskimčke šla vedno po neuspešnih postopkih in zaradi nerednih M sem takrat tudi dobila terapijo in navodila. Najboljše je, da jih pokličeš in vprašaš, lahko pa jih kontaktiraš po e-mail in jih tam povprašaš kako, saj vedno odgovorijo.Srečno!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2012 10:49:00
|
|
|
|
miklarom
|
Talika - za naročanje eskimčkov pokličeš 1.dan menstruacije in poveš da kličeš za postopek zamrznjenčka in te naročijo kateri dan prideš na UZ . A greš že letos po njega
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2012 10:52:28
|
|
|
|
miklarom
|
latka - mislim da se malo spomnem katera bi bila, midva sva bila pa tam takoj po TV moj je imel modro termoflis jakno , jaz pa črno in blond sem daljši lasje zravem mene pa je bila Mateja Goljev v oranžni jopici če se kaj spomniš
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2012 11:06:53
|
|
|
|
latka
|
Ob 12h ste stali mogoče pri vratih vsi štirje in se pogovarjali, oranžne jopice se spomnim, je bila obrnjena s hrbtom proti meni, ti si pa bila mogoče zraven nje in si imela na glavi sončna očala? Zakaj pa je bila Mateja tam?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2012 11:55:12
|
|
|
|
talika81
|
miklarom, še ne veva točno. al letos decembra ali pa januarja naslednje leto. skratka, v zelo doglednem času pa ja. že komaj čakam.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2012 22:00:43
|
|
|
|
miklarom
|
latka - ja res je tam smo najprej stali ja , Mateja in njen sta bila z nama tam , talika super da ste se že odločili iti poše enega navijam zate
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2012 22:40:26
|
|
|
|
baby1978
|
Ojla punce. hja sem si mislila,grem malo pogledat po 2 letih malo gor...da vidim kaj se kaj dogaja in vidim miklaron in talika81..miklaron- pogumna punca in talika81-ki je rodila po prvem postopku priblizno tako kot jaz. Jaz pa sem trenutno zelo zelo napeta...saj grejem enega eskimcka...danes je 4-5 dan po et..mam obcutek da je ratalo;)
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2012 7:49:25
|
|
|
|
talika81
|
ja, baby1978, midve sva nekje enako rodile. super, upam, da vama uspe tudi tokrat v prvo. miklarom, mogoče se potem celo kaj vidimo naslednje leto, če bosta šla v postopek.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2012 9:07:00
|
|
|
|
latka
|
miklarom, lepo te je bilo videti!Če bi vedela, da si to res ti, ker sem cel čas imela občutek, da si to ti, bi stopila do tebe, škoda. bab1978, jaz sem danes 2 dan po ET eskimčka, včeraj sem pa imela cel dan tak neznosen glavobol.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2012 16:17:52
|
|
|
|
andreja83
|
Tolk da se še jst oglasim :) pa vpišem, sem na čakanju po prenosu dveh zamrzjenčkov, danes je 6 dan po vstavitvi. Počutje v tem postopku pa je bilo itak katastrofalno, že en dan po prenosu grozne težave z zobovjem, bolečim grlom, v ponedeljek pa sem še otekla ker se mi je baje vnela čeljustna kost :( v glavnem groza. Sem pa zdej vesela da se vse umirja, zobje počivajo :) oteklina še vedno, ampak poskušam biti neki optimist :) sem se že hecala da če bi slučajno nama zdej uspelo, malo dvomim, bom začela k maši hodit, kar do zdaj niti ne, sam ta večje praznike :) Evo pa sem se spet razpisala Držim pesti tudi za ostale :) latka, baby1978, in ostale :))
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2012 18:47:35
|
|
|
|
baby1978
|
Jaz 5 dan po etz in sem zacela zjutraj krvavet...upam da to ne pomeni konec, ker je to edini uamznjencek.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2012 19:25:22
|
|
|
|
latka
|
baby1978, si imela spontan postopek?Verjetno gre za vgnezditev, saj M še ne more biti. Jaz sem na Estrofemu in Utrogestanu, tak, da dokler ne neham s terapijo, ne bo M!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2012 19:38:15
|
|
|
|
mateja_goljev
|
ojla punce! Že dollgo časa se vam nisem javila.... na žalost smo "pokurli" vse postopke.... tako da gremo naprej tako ali drugače. Latka - ja bila sem v MB v ponedeljek ker sva imela genetiko Se pa dogovarjava za koriščenje IUI postopkov ker jih še nisva, in nato če ne bo nič gremo samoplačniško.... Miklarom - veš da sva z vama v mislih, držta se in pogumno naprej, saj veš...... Vsem ki trepetate, pa pogum in pozitivizem v glavo in stran z negativnimi mislimi!!
6.3.2011 ob 03:20, je med nagelčke odšel sinček ANŽE; 7.3.2011 ob 10:20 pa se mu je pridružila sestrica IZA
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2012 20:36:26
|
|
|
|
womanpolice
|
MIKLAROM.. Lepo te je ponovno brati in lepo je videti, da si polna optimizma. Ti si moj vzor!!! Tako pozitivna ob takšnih izkušnjah, ki bi že marsikoga.. ah, šccc, slabe misli stran. ŽELIM vama da bo drugo leto vajino zmagovalno leto!!! MATEJA_GOLJEV.. tudi vama želim, da bo postopek IUI zmagovalen pri vama in da ne bo treba na samoplačniško. Držim pestke za dobre rezultate za genetiko. TALIKA.. Tudi tebe se spomnim :-D ANDREJA83.. Midve pa tud mislim, da sva že bili istočasno v postopkih ane?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2012 20:43:29
|
|
|
|
andreja83
|
Baby1978 jst sem tudi mnenja da je lahko šlo za vgnezditveno!! Womanpolice se te tudi jst spomnem :)nisem zasledila, sta že šla v ponovni postopek? Jst zdej probavam s svojimi zamrzjenčki, do zdaj še ni bilo uspeha imava pa še 2, drug tedn 17 pa imam krvnega.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2012 20:45:40
|
|
|
|
baby1978
|
Ja sem imela spontan postopek. bom pocakala da vidim kaj bo pokazalo;)
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2012 21:00:26
|
|
|
|
womanpolice
|
Andreja83... držim pesti!!! Ima da rata!!!!!!!!!!!!! :-D Midva sva bila v postopku januarja pa ni uspelo, potem so mi poslali, da lahko greva v postopek že april, maj, pa sem jim odpovedala, sedaj pa sem se odločila, da vse zadržim zase, ker tokrat hočem sama s svojim partnerjem čez to. Kdaj in ko... in ko bo konec.. pa sporočim rezultat... Ne vem.. se mi zdi, da tokrat rabim "mir", če me razumeš. vso srečo vsem!!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2012 21:14:56
|
|
|
|
andreja83
|
Te čist razumem :) ker v bistvu sem tud sama bila takšnega mnenja, da bi sama zase zadržala. Sej veš vsakič je večje razočaranje, ker ni pozitivnega testa, in potem si še bolj nekam potrt. Ampak verjamem da enkrat bo moralo bit, pa ni res no. Ti pa držim pesti definitivno!! :)) Sva pa bile januarja skupi v postopku, sam da datumi niso bili isti ;) pa če se spomniš ko me je hiperca lovila in so dali vse zamrznit
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2012 7:16:29
|
|
|
|
limonca*
|
kok lepo je brati spet stare borke.. miklarom, mateja_goljev - vso srečo vama želim, ker si jo res zaslužita!!!!!!!!!!! Tudi jaz imam pred seboj še zadnji postopek, potem ne vem kako naprej.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2012 7:56:19
|
|
|
|
LittleSun
|
Punce držim pesti za vse, ki čakate na . Jaz pa sem zaključila z vsemi začetnimi preiskavami, dragi ima še novembra en spermiogram, potem pa imava konec novembra branje izvidov. je pa na UZ predvidevala, da sploh nimam O, tako da me res zanima kaj so pokazali lab testi. Sej ne vem če bi si šla po izvide...morda boljše da ne vem. Me pa zanima kako ste tiste, ki ste že v postopkih uredile v službi, ste povedale? In svojim bližnjim? Ste tudi povedale, ali ste obdržale zase? Jaz sem načeloma zelo odprt človek, se s svojimi najbljižjimi brez težav pogovarjam o tem, mi ni tabu tema in tudi nisem edina v tem, nas je kar nekaj. Lep dan vam želim, tudi če ni najbolj sončen.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2012 8:28:59
|
|
|
|
talika81
|
jaz sem povedala samo mojim staršem, staršem od mojga ne, ker se niti ne razumemo tako dobro. v službi pa je vedela šefica, pa še eni dve sodelavki, ki smo drugače tudi kolegici. pa ve na forumu. drugače pa nisva okoli razlagala, kako in kaj. ker to je pač osebna stvar in mislim, da je stvar potem samo še hujša, če npr. ne rata in je žalost še večja.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2012 8:53:42
|
|
|
|
witch
|
Punce veliko vas berem in spremljam. latka srečno do konca miklarom za naslednje leto, naj bo trinajstka tvoja srečna številka Vse, ki čakata pa Za vsako posebej držim pesti, da vam uspe. Pri nama se je stvar končno začela premikati. Na THL je bilo vse ok. Imam prehodne jajcevode, vse je čisto, tam kje mora biti. Semenčeca ok. Edina stvar, ki ne štima so moje O. Nimam jih Dobila sva napotnico za IUI s klomifenom 2 kroga, enega pa potem z inekcijami. Ker v treh krogih klomifen ni pomagal, mislim, da ne reagiram na njega kot bi mogla. Seveda me pa noben ni spremljal z uz. Tak da imava zdaj en mesec pavze, priprave telesa in psihe, potem pa greva na IUI. LS midva sva doma povedala komaj zdaj ko sem mogla iti v bolnico. Ker sva rekla da je to najina stvar. AMpak je to prišlo malo dlje kot sva mislila in sva delila to s starši. njegovimi in mojimi. Je pa res, da če ne bi z mojimi živela verjetno še ne bi povedala. Zdaj pa sem mogla razložiti kam grem za 3 dni. Pa moji dve kolegici vesta. To je pa vse. Drugim okrog pa nisva razlagala. Čeprav si včasih prav želim. Saj veš... kaj pa vidva čakata, zakaj pa še nimata otrok, čas bi bil, pa....blal bla bla... Takrat me ima da bi povedala.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2012 9:36:22
|
|
|
|
latka
|
womanpolice, srečno!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.