soncekray -> RE: Julijke 2010 - 2.del (29.6.2010 21:25:49)
|
Tandj, jutri bos pa imela ze svojo babiko v rokah. Kak lepo. Drzi se[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Cestitke vsem novim mamicam[sm=bravo.gif] Jaz imam v cetrtek pregled in komaj cakam. Zdaj dva dni je moja babika bila bolj mirna in mi ni nic kaj pasalo. Sicer cutim gibe cel cas, ampak vseeno.. Se mi pa zdi da je precej nizko, ker me tako dol tisci. Pa tud ljudje mi govorijo, da je ful nizje.. Ja in zdaj bom sla spat, ker sem cist izmucena. Danes zjutraj naju je najin kuza zbudil z jokom. Cel dan se je tresel, vsake tolko ko se je premaknil al sem se ga dotaknila, se je ful zajokal. No na sreco sem dobila termin pri vet. Ugotovil je spet isto, sam v malo hujsi obliki kot ponavadi. Bolan zelodec in vse kar spada zraven. Zdaj je slo celo tak dalec, da mu vse skupaj pritiska na hrbtenico in so se mu naredile otekline, kar ga seveda boli. Zdaj je koncno zaspal, sicer je pa cel dan visel na meni kot kak otrok. Lezal na meni, ce sem sla v sosednjo sobo je sel za mano.. Hvala Bogu da je moja mami tu, ker sem popoldne morala na francoscino pisat test, tak da sem vsaj lahko sla. Drugac ga itak ne bi mogla pustit samega bolanega doma. No tak je to z najinim za zdaj se "edinckom". Zdaj grem lahk v miru rodit, ker me je najbolj skrbelo kaj bom naredila ce me stisne Ray pa bolan. Al pa da bi moral na veterini ostat, jaz pa v porodnisnico.. Mi je odleglo ko smo se vsi skupaj peljali domov[sm=smiley36.gif] Martincka se spomnim da si enkrat napisala da ima melijoe razprodaje, sam pol nisem nic nasla. No kakorkoli, jaz ne mislim pretiravat s temi dragimi cotami, sam en dezni plasc mi je bil takooo vsec, da sem ga morala kupit[sm=smiley36.gif] Pol pa je se moja mami kupila en lepi kompletek s kapico. Nic grem spanckat. nocko
|
|
|
|