pupika -> RE: Julijke 2010 - 2.del (28.6.2010 20:52:37)
|
buškolinka joj ti si šele boga, ki si na inzulinu. Upam, da se ti bo stanje čim prejh popravilo in da bo z malo bebico vse v redu. Mi lahko napšišeš kaj vse je lahko narobe z otrokom, razen vtega, da je otrok malčo večji in da mu po porodu pade sladkor in dihalna stiska. Kaj so lahko še kaki drugi problemi,m ki sladkor lahko pusti na otroku. Tak, da bomo vidli, kaki bodo jutri izvidi. Mi je pa zadnjič rekla, da do danes naj ne bi imela diete in sem moralla normalno jesti, zaradi glukoznega testa, če pa bom sedaj morala imet dieto pa se bom držala. Buškolinka drži se in upam, da bo pri vas vse v redu. Mišu drži se, še malo pa bosta šli domov, upam, da čimprej dobite na teži. Sem pa prebrala da si v MB Porodnišnici. Jaz imam tudi izpred 4 let iz MB porodnišnice slabo iizkušnjo na oddelku zaradi sestre, ki mi je takrat zagrenila bivanje tistih 4 dni in sem takrat kar prejokala. Upam, da pri tebi ni tako hudo, ampak saj vem, ko bi pa rada šla domov in si to tako neizmerno želiš. Da potem padeš v depresijo. DRži se in upam, da bosta čim hitreje doma.
|
|
|
|