|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 46 47 [48]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
23.12.2010 7:52:29   
lumpa6
jaz se tudi še tukaj samo se zelo redko javljam, obljubim da se poboljšamuser posted image user posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
23.12.2010 18:15:19   
Mjavmjav
lumpa6 a 6 res pomeni število otrok? uf, čestitam!

tessi sem sveža mami ja... danes smo dopolnili 1 mesec! ko vas berem se mi zdi da ste svetlobna leta pred mano! in kot take odličen vir informacij! user posted image

aja, pa mal goljufam, ker že 2 leti nisem več ljubljančanka.. no ampak vseeno se imam še za ljubljančanko, zato sodelujem tu user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
23.12.2010 18:57:41   
lumpa6
ja imamo jih 6, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
26.12.2010 22:38:15   
barbet
Ojla mamice!

Javlja se vam še ena "nova ljubljanska sraka". Gledam že nekaj časa na RR, če je kje kaka nova skupinca ljubljančank za čveke al pa vozičkanje, ker jaz okoli sebe nimam nobene sovozičkarce. In sem našla vas ...

Sem pa mamice 4,5 mesecev stare princeske.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
26.12.2010 22:55:38   
joli07
čer,
dobrodošla barbet user posted image user posted image user posted image

upam, da ste božične praznike preživele lepo in da je bilo velikooooooo daril user posted image . Mi božiča sicer ne praznujemo, imamo samo ponavadi večerjo s starši, letos pa smo se zaradi user posted image  za božič tudi obdarovali ( to je bilo samo ogrevanje , pravo šele pride konc leta user posted image  ). Dedi se je oblekel tudi v božička, vendar user posted image  ni bil preveč navdušen. Revček se ga je full bal, mi smo pa skoraj umrli od smeha user posted image .
Lumpa6 si pa zaenkrat edina od starih srakic , ki se je javila user posted image .

joj,tamal se je spet zbudiluser posted image
lpuser posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
27.12.2010 14:08:56   
Avica10
Hej hej, se na hitro javljam. Smo cisto leteci in v praznicnem vzdusju. Samo letamo od enih do drugih obiskov. Pecemo dobrote in piskote.
Sej vas sploh ne dohajam, tok ste se razpisale, hehe. Dobrodosle nove in stare ljubljancanke user posted image , tud tiste k niste vec user posted image

Super dan za vozickanje user posted image A je katera za. Men se ne da dobivat v zaprtih prostorih, sem bolj tip mamice za v naravo s termovsko toplega caja v roki user posted image .

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
27.12.2010 14:42:00   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: joli07

Pozdravljene,

tudi jaz sem iz Ljubljane in sem za kakšen čvek (user posted image seveda brez kreganja in obrekovanja - kot je že napisala tessi ), pa kakšne sprehode z našimi user posted image .
lp user posted image

tudi sama sem ljubljančanka...iz okolice Sostra. Je katera iz tega konca???

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
27.12.2010 15:06:00   
lumpa6
oj jaz sem z most

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
27.12.2010 16:06:01   
joli07
dobrodošla tinkatonka user posted image user posted image user posted image .

Lupma6 midve pa nisva tolk narazen. Jaz sem iz kodeljevga.

Avica10, Tessi in barbet iz katerga konca pa ste ve ?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
27.12.2010 20:22:02   
tessi
oj, oj!

joli pol sva pa midve skor sosede user posted image  jz sem iz mesarske, iz katerega dela kodeljevega pa si ti? no mi sicer spadamo pod center, men se zdi pa da smo nekje pol pol user posted image  pa tudi midve lumpa sva blizu user posted image  kako ti pa ratuje s 6 otroci????? dobra si....

mi smo imeli danes končno 2. cepljenje in je bil revček čist zmatran cel popoldne. pa mal je bila sitka na pohodu. upam da bo noč ok. imamo pa spet nov zobek - že 6.

kje boste kaj za novo leto? mi gremo na en vikend.

avica - jz imam tud rada sprehode če le ni preveč mrzlo. je pa problem ker user posted image  trenutno ni preveč rad v vozku. on bi se plazil in raziskoval svet. upam da ta faza mine.

kaj pa vrtec ste dobile? mi smo ga in sem ful vesela, ker nimam druge možnosti.

lp

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
27.12.2010 21:27:52   
mkbk
Hoj!

Sem šla malo pogledat na temo srak, se že dolgo nisem oglasila, se je dogajalo svašta!
Amazonka, žal mi je kar berem, sploh ne vem, kdaj si to napisala, a vseeno upam,da se pa mogoče še kej vidmo če ne pa slišmo.

Ta nove srake, lep pozdrav! Če utegnem vam kaj napišem! user posted image

(odgovor članu tessi)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
27.12.2010 21:29:30   
mkbk
Aja še tole info, jaz sem iz župančičeve jame, imam pa dva mejhna pamža. Pa se včasih smilim sama sebi, kadar mi kravžlata živse, ampak res, svaka čast Lu user posted image mpa, s šestimi!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
27.12.2010 21:30:22   
mkbk
smajli mi je nekam ušel, se opravičujem!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
27.12.2010 21:57:13   
Avica10
Lumpa6 svaka cast user posted image

mkbk...a iz Zupe si, haha. js sm pa vcasih tm harala, zdej spadam pa pod Vic-Rudnik, cist drug konec lublane.

joli07...vglavnem ste kr vse iz istega konca lublane (moste, kodeljevo, mesarska), se bomo res tezko uskladile glede vozickanja. pa se vsaka ima najbrz svoj urnik, svoje zelje in zahteve.

Kje boste prezivele novo leto s svojimi user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
27.12.2010 22:33:12   
barbet
Ojla!
Avica10 - midve sva pa očitno bliz doma ... Rudnik
Tinkatonka - v Sostro sem pa jaz v šolo hodila

Sicer pa - se pa mal peljemo enkrat sem enkrat tja, je Lj tako majhna, da se skoraj ne splača avta prižigat

Ta teden bom jaz bolj mal za vozičkanje, ker je še mož doma in ne bo zneslo z vami ... naslednji teden oz. naslednje leto pa prav gotovo .

Za novo leto bomo pa kar doma se crkljaliuser posted image

Imejte se lepooooo!
Pa dolgo noč ... naša včerajšnja je bila najbolj budna do zdaj - bojda je nekaj z luno

(odgovor članu Avica10)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
27.12.2010 22:39:50   
joli07
Tessi : jaz sem doma blizu vrtca na povšetovi. Nisi daleč od mene user posted image .
user posted image  za vrtec. Kje si ga pa dobila ?

Joj, moj user posted image  je danes tudi že cel dan tako siten in kar naprej user posted image , pa sploh ne vem, kaj mu je. Sedaj je končno zaspal. Upam, da bo ponoč kaj boljš kot čez dan, čeprav nimam kaj dost upanja, glede na zadnje tri noči, ki so katastrofauser posted image .

Lumpa6 : prejmi še iz moje strani vse čestitke in pohvale za tvoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A razmišljaš še o kakšnem ?
Novo leto : mi bomo verjetno šli za dan, dva na morjeuser posted image . Vsaj tko nekako je bilo v planu.

Avica10 : vse se da , če se le hoče user posted image

lpuser posted image

(odgovor članu Avica10)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
28.12.2010 0:06:27   
barbet
Joj, koliko je že urauser posted image
Sem se zakopala v forum in brala mal nazaj (sem zadnjič prebrala le zadnji dve strani) ... pa vidim, da so tiste od nazaj že svoja skupinca ... na žalost.
Očitno sem pa uletela ravno v čas, ko ste prišle nove ... na srečo.

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
28.12.2010 8:45:36   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Aja še tole info, jaz sem iz župančičeve jame, imam pa dva mejhna pamža. Pa se včasih smilim sama sebi, kadar mi kravžlata živse, ampak res, svaka čast Lu user posted image mpa, s šestimi!
jaz sem bila tudi včasih iz župe, pa kako hudiča da nobene ne poznam

hvala punce user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
3.1.2011 22:23:55   
barbet
Ojla mamice!

Vse najlepše v letu 2011 vam želim!!!!!!!!
Pa smo presilvestrovali z našimi sončki (naša je imela itak ustaljen ritem - le čebljanje se ji je slišalo v sobo še dolgo v noč, ker smo bili mi še z našimi kar doma).

Sem pa zdaj, ko je moj user posted image spet v službi,  pripravljena na kake dopoldanske sprehode, če je kateri dolgčas.

Doooolgo noč vsem želim.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
4.1.2011 9:46:41   
LuciNuci
Pozdravljene somamice user posted image

pridruzujem se vam na tej temi, ker sem tudi sama iz lj. in mami dveh user posted image . sem pa tudi iz rudniskega konca, tako kot se dve mamici ce se ne motim? danes bo baje spet soncek, tako da vabim mamice da se mi pridruzijo. se bomo poblize spoznale user posted image in se malo nacvekale.

Ni mi pa cisto jasno kaksno vzdusje je na tej temi, malo sem brala nazaj user posted image

Vglavnem srecno novo leto vam zelim in vasim user posted image .

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
4.1.2011 13:45:22   
barbet
LuciNuci -pozdravljena !
Tudi jaz ne vem, kakšno je vzdušje tu gor ... morda bi pa morale me "nove ljubljanske srake" novo temo odpret
Za danes sem pa najbrž mal pozna za vozičkanje s teboj

Midve sva imeli danes spalno dopoldne - zares sva se pobrali šele ob 12h

A se za začetek zmenimo vnaprej? - sam zdaj bo bojda slabše vreme

(odgovor članu LuciNuci)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
6.1.2011 13:57:52   
Avica10
Pozdravljena se ena nova clanica Lucinuciuser posted image user posted image user posted image

Barbet ocitno bomo morale res novo temo odpret, ker se nove mamice kar vrstijo user posted image . A ma katera se kaksen predlog, bomo potem kar lublanske cveke user posted image

A gre katera danes vozickat? LuciNuci in Barbet me smo bolj na kupu, sem brez avta pa se ne morm kam drugam odpeljat. Lahko pa z vozickom pridem v mejah normale, seveda. No ce je katera za, naj mi poslje ZS. Grem ven z malim kobacacem, pa se mami se bo nadihala, ceprav kilce kar nocejo in nocejo dol, se celo gor rinejo. Pilates ne zadosca za kurjenje kil, bo treba kaksen power telovadbo umislt. A katera kam hodi?

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
7.1.2011 21:03:10   
matam
še tukaj:

pozdravljene lj srake - čveke,

sem nova na forumu, malo sem vas na hitro preletela in bom vrgla eno neumesno ven.

In sicer, stvar je taka, da bi rabila vašo pomoč. Namreč doma imamo skoraj enoletnega pobalinčka, za katerega seveda nismo dobili vrtca, prav tako pa smo zviseli pri privat varstvu, za katerega smo bili zmenjeni nekaj mesecev vnaprej.

Tukaj pa vstopite ve, drage forumke. Glede na to, da imate nekatere že svoje sončke v varstvu, bi prosila, če katera ve, kje bi hoteli vzeti še enega že čez 14 dni, da mi sporoči kontaktne podatke na ZS. Želeli bi si varstvo v skupinici in pa na območju Moste-Polje (najraje Polje).

Se zahvaljujem za pomoč in če je katera iz Polja in bi rada vozičkala ali šla na kavico, se tudi priporočam.

LP, matam

(odgovor članu Avica10)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 46 47 [48]
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 46 47 [48]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.