|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
19.11.2010 20:41:56   
Klemy82
Ah!user posted image Jaz sem pa kr malo slabe volje, res bi fulllll rada jutri prišla pa vas spoznala...user posted image držite pesti, da nama rata hitro s temi ploščicami, pa itak dvomim, da bova ob enem cajtu konc, ker moj si je nagledal wc+ umivalnik+ bide na Rudniku in še ful je znižano, tak da bova najbrž kar tist šla kupit, če se ne zagrejeva za kaj drugega... kar bo pa spet ful cajta, pa pipe morava nujno kupit... maaaaaaaaaaah, too much vsega.
Če ne bo drugače, se pa vidimo kdaj drugič. user posted image

Jst.

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
19.11.2010 21:54:01   
*Ninočka*
Hej.
Danes pa sem zmučena...komaj čakam na posteljo. Sem cel dan nekaj brezveze letala po mestu.
Sem pa zavila na koncu še v baby center po tri bodije in sem dobila enega zastonj, ko imajo tisto akcijo vzemi 3 plačaj 2.

Poli_H - ja, res napiši kako je bilo. Ker meni ste tudi lušte tu gor naredileuser posted image

Na srečanje pa tudi mene ne bo. Tudi jaz sem vas nadvse želela spoznati, ampak ne gre skozi s prevozom. Moj potrebuje avto vse nekje do treh, potem pa morava it še na en rojstni dan. Sem kr malo slabe volje. Bo očitno treba še en avto nabavituser posted image Res škoda, upam da čimprej ponovimo.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
19.11.2010 22:37:59   
naja17
rožica - tebi sem v inbox poslala cifro, če se ne motim
klemy - bi tudi ti cifro, če končata hitr, da prideš

Škoda, zgleda, da nas bo malo, vseeno se mi pa zdi, da ne bomo tko hitr fertik, tko da tiste k bi zamujale, se javte, da dam cifro, da ne bi lutale tam po BTC-ju, ker po čveku bomo šle mal naokol )BC, Mothercare...)

Nočko...

Neposredna povezava do sporočila: 4753
19.11.2010 23:01:46   
Klemy82
Naja, bi prosila cifro, ja. Pošlji mi na zs pa pokličem, če bom v prihajanju, da se ne bomo lovile okoli.user posted image

Jst.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
20.11.2010 10:02:06   
tanjusi
Imejte se lepo danes na čveku!Pa z kakimi slikicami nas potem razveselite, da bomo še me imele kaj od tega user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
20.11.2010 16:09:50   
Klemy82
evo mene, prešpricala čvek... 5 ur sva kupovala kopalnico.user posted image Upam, da nikoli več, ker tole je pa too much. Sva dobila 2 ponudbi, zdaj pa prespat vse skup, kje bova kaj vzela... Pol ure nazaj sem prišla domov... pfffff... itak me boli križ za pop***, pa sredi Mercator Tehnike sem se morala dol vsest, me je tamal tolk brcal v mehur, da adijo! Sem se kr eni teti tam vsedla k pultu, ona pa čist paf, če sm ok... pa kavico sem dobilauser posted image (so imeli prezentacijo Dolce Gusto aparatov in mi je hostesa prinesla kavico... sploh ni slaba, če smem rečt). Bova pa pri njih vzela ploščice, imajo iste kot v enem salonu, samo ful cenej.
Zdej pa na hitro spedenam kuhinjo, pa ne vem, če ne bom šla amlo ležat, pol pa za knjigo. Baaaah
Čveke, upam, da se imate super fajn pa drugič se vidimo!user posted image

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
20.11.2010 21:52:48   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Imejte se lepo danes na čveku!Pa z kakimi slikicami nas potem razveselite, da bomo še me imele kaj od tega user posted image

Nč ne bo slikic, ker se nismo nč slikale. user posted image user posted image user posted image Samo čvekale pa čvekale user posted image user posted image

Klemy, res smo mislne da boš poklicala, smo te čakale tud v Mcd-ju. user posted image Pa drugič.

Drgač je blo pa fajn. Ble smo jst, Naja, slama in potem ko je slama sla je prisla rožica86 user posted image

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 20.11.2010 21:53:19 >

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
20.11.2010 21:56:48   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Klemy, res smo mislne da boš poklicala, smo te čakale tud v Mcd-ju. user posted image Pa drugič.

Drgač je blo pa fajn. Ble smo jst, Naja, slama in potem ko je slama sla je prisla rožica86 user posted image

Joj, res sorry... ni blo cajta, res ne, obletala sva pol Ljubljane, pa še Domžale, skos akcija na polno, wc školjk pa ploščic videt več ne moremuser posted image ... drugič pa pridem, obljubim!!!

Jst.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
20.11.2010 22:11:44   
Poli_H
Ojla čvekice,
res škoda da se nam ni supelo zbrati v večjem številu user posted image  Bomo pa drugič, če ne prej pa ko bomo v porodniških, bomo ziher vse imele cajt user posted image

3D UZ - vau!!!! 3/4 ure sem lahko gledala... našo user posted image  user posted image user posted image user posted image  Me je na koncu že križ od ležanja bolel user posted image  Vse pohvale dr. Lužniku. Res se je trudil, da bi dobila najlepšo slikco, jaz sem pač "nepropustna" za UZ, pa nima ravno take ostrine - slikca v albumu user posted image  Dobila DVD, na katerem je 5 filmčkov in 25 slikic user posted image  Je pa ful doživetje, res skoraj kot da bi otroka zunaj gledal, samo da je oranžna slikca user posted image  Pa izgleda da bo matematičarka, je nekaj štela, po vrsti - 2., 3., 4., 5. prstek na roki je stegnila user posted image  Sma pa tudi do imena prišla - Karolina user posted image

Punce, maksimalno lep vikend vam želim, pocartajte se user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
21.11.2010 11:00:15   
SaMaa
Pozdravljene bejbe,

kako ste se imele na čveku včeraj? Jaz sem mislila na vas, ko sem šopingirala po Ikei. Sem prav nekaj luštnih stvari za dojenčka dobila. Potem pa obvezno še v McDonalds, mnjami.

Drugače pa vse po starem, zadnje dva dni malo manj čutim premikanje otroka, me pa zato toliko bolj boli v križu. Tudi kile mi precej nihajo +-2kg v enem dnevu, tako da še vedno ostajam na +6kg.

Nekaj me zanima, ali katera ve, kje je vhod v porodnišnico Kranj? Včeraj sva se peljala mimo porodnišnice in sva opazila samo eno "rampo", kjer je vhod za zaposlene in pa en vhod za nujne primere (ZD Kranj)? Sem bila kar malo zmedena. Moram obvezno naredit en obhod po porodnišnici Kr in nato še po ljubljanski, da se odločim, v katero grem rodit. Ali vi že veste, kam boste šle rodit?

No lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
21.11.2010 11:17:44   
*Ninočka*
Dobro jutro,

sem si danes privoščila malo daljši spanec. Joj, kak je pasalo. Je pa res, da zvečer nisem in nisem mogla zaspat.

Verjamem, da ste se včeraj načvekala. Če sama pridem v družbo kakšne nosečnice, samo še o tem govorimuser posted image

Me pa že dva dni boli leva ritnicauser posted image in malo tudi leva noga. Najprej sem mislila, da sem tako čudno spala, zdaj pa menim, da mi je moralo ukleščiti neki živec. Me je moj danes moral že masirat, pa malo se grem zdaj razgibat. Ker je prav neprijeten občutek. Kot da bi me skoz držal en tak rahel krč.

< Sporočilo je popravil *Ninočka* -- 21.11.2010 11:18:18 >

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
21.11.2010 11:22:30   
*Ninočka*
Poli_H - čestitke za pupikouser posted image user posted image Torej praviš, da je bil dr. Lužnik fajn. Ker mene tudi vse bolj mika. Bomo videli. Pa kaj je omejeno do kdaj lahko greš na 3D oz. priporočeno?

Neposredna povezava do sporočila: 4762
21.11.2010 12:25:21   
tanjusi
Jaz sem imela že dans žute minute, ali kako se reče, panika!! ZJutraj sem imela krvavo rjav izcedek in sem šla raje na urgenco, samo potem sem najprej čakala v dežurni na napotnico in potem v ginekološki zdravnika...ampak k sreči je vse ok, tudi posteljica se je že dvignila, ko je zadnjič moja rekla da je kritično...zdravnik (dr. Pišek)mogoče ktera pozna ko je iz Novega mESTA, je bil zeloo ok ,vse podrobno pregledal in rabim nekaj za glivice, drugače pa k sreči vse ok, izcedek po vsej verjetnosti zaradi vnetja... sem kr malo potolažena...
Držte se in lepo nedeljo...

(a camus)

Neposredna povezava do sporočila: 4763
21.11.2010 13:47:49   
Akilene
Tanjusi, si pa imela res divjo nedeljo. na srečo se je dobro izteklo...lepo počivaj!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
21.11.2010 13:55:19   
aischa1
Tanjusi samo,da se je dbro izteklouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
21.11.2010 14:49:44   
Poli_H
tanjusi user posted image user posted image user posted image  lepo počivaj

ninočka dr. Lukman iz Ptuja mi je takrat odpisal, da najraje dela med 24. in 26. tednom, ker se baje takrat najbolje vidi. Dr. Lužnik pa mi je rekel med 20. in 30. tednom. Seveda lahko prej ali kasneje, ampak to je najboljši čas. Tako da, nobena ni zamudila user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
21.11.2010 14:58:49   
emilija2008
Pozdravček še od mene! Pri nas vse po starem... Redni pregled imam šele 29.11., upam,da me bo kaj pogledla, če je še vse ok, zaprto itd..., mi gre blazno na živce, da sploh nič ne preverja MV... Sicer pa me vsak dan kaj boli, od križa, drugič koža na trebuhu ali pa nekaj špika. Upam,da to špikanje res nič ne pomeni. Uporabljam pa svečke Vagisan, ker imam skoz rahlo vnetje.

Brcike, kakšen dan so bolj močne, kakšne dan pa smo bolj zaspani. Sicer naj bi bil že obrnjen na glavico, tako da čutim bolj spodaj  rokice, nogice nekje v višini popka pa le v ležečem položaju.

Sicer pa imam zopet nosečniško sladkorno, in težko vzdržujem dieto, ne držim se preveč dietnega jedilnika, pa še sladkarije me vsake toliko premamijo. user posted image   Jutri imam kontrolo pri diabetologu, pa bomo videli, kaj bo.

06.12. grem na 3D k dr. Pelkičevi in upam,da bo vse ok.

Vsem čestitke za uspešne preglede... user posted image user posted image user posted image

Joj Tanjuši, tile izcedki so pa zelo stresna stvar... tega je tudi mene ful strah... user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
21.11.2010 15:39:21   
Tira
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

Nekaj me zanima, ali katera ve, kje je vhod v porodnišnico Kranj? Včeraj sva se peljala mimo porodnišnice in sva opazila samo eno "rampo", kjer je vhod za zaposlene in pa en vhod za nujne primere (ZD Kranj)? Sem bila kar malo zmedena. Moram obvezno naredit en obhod po porodnišnici Kr in nato še po ljubljanski, da se odločim, v katero grem rodit. Ali vi že veste, kam boste šle rodit?

No lepo nedeljo vam želim.

SaMaa vhod v Kranjsko porodnišnico je tam, kjer je rampa. Pozvoniš in poveš, da si prišla rodit in ti odprejo. Potem imaš pa vhod na levi strani od rampe. Podnevi je rampa dostikrat kar gor, ponoči pa nikoli. Tudi zakljenjeno je in pozvoniš. Jz sem šla v prvo rodit v Kr in grem tudi v drugo. Mi na pamet ne pade, da bi se takrat vozila še kam drugam user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
22.11.2010 7:38:45   
SaMaa
Dobro jutro,

danes sem pa prva......jeeeee......samo da se na hitro pofočkam, ker delo me že kliče user posted image  

Danes sem spala ko ubita- prvič po dolgem času. Se mi zdi, da so se mi tudi nočni pohodi na WC malo umirili. Mogoče je pa tole trimesečje res najbolj prijetno od vsega.

No lep dan še naprej.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
22.11.2010 8:25:09   
*Ninočka*

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Jaz sem imela že dans žute minute, ali kako se reče, panika!! ZJutraj sem imela krvavo rjav izcedek in sem šla raje na urgenco, samo potem sem najprej čakala v dežurni na napotnico in potem v ginekološki zdravnika...ampak k sreči je vse ok, tudi posteljica se je že dvignila, ko je zadnjič moja rekla da je kritično...zdravnik (dr. Pišek)mogoče ktera pozna ko je iz Novega mESTA, je bil zeloo ok ,vse podrobno pregledal in rabim nekaj za glivice, drugače pa k sreči vse ok, izcedek po vsej verjetnosti zaradi vnetja... sem kr malo potolažena...
Držte se in lepo nedeljo...

Ojoj, samo da je vse vredu. Jaz tudi vedno na wc-ju prečekiram toaletni papir in me je vedno groza, če bi bilo kaj. Je bilo preveč sekirancije že na začetku in ko sem takrat zaradi izcedka šla na urgenco, me je ravnotako pregledal dr. Pišek. Tk realen človek, kr fajni.

Drugače pa dobro jutro.
Sem ponoči ugtovila, da se še vedno lahko naštimam v dokaj udobne položaje, saj moj trebuh še ni tako velikuser posted image  Me pa zopet razteguje in me vse boli na strani. Ah, bo že. Sem se pa odločila, da grem v Ikeo kupit stensko previjalno mizo in pa kar en njihov jogi. Se mi niso zdeli tako slabi....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
22.11.2010 8:45:04   
5ra8
jutrooo..

pa je spet nov teden pred nami in še en teden za nami, kar pomeni da se pdp res približuje s svetlobno hitrostjo.
Ok ''sitno'' še ne štejem, ampak mi res gre hitro user posted image

najprej nekaj da se okrepčamo da bomo zdržale do konca delovnega dne
user posted image

Naja, kje si? user posted image  

A boste vse kupovale vozičke v Slo, bo katera šla mogoče v Italijo?
Baje da v Udinah v trgovini baby pullman, da so cenejši kot pri nas za 100-150 eur.

Zmeraj ko grem gledat vozičke se mi pol tisto noč sanja o njih, oz. ne sanja, ampak preposto skos razmišljam o vozičkih, se sekiram in ne morem spat. Oz. še v spanju razmišljam...in se potem čist povožena zbudim zjutraj. Blaaaah user posted image

Drugače pa nimam problemov glede spanja, no razen ko vozičke sanjam user posted image

tanjusi, samo da se je izteklo vse OK. Pišek je pa iz našga konca ja.
Mi je razlagala sodelavka da je prišel v sobo (v bolnici) in rekel: Jaz sem dr. Pišek in pregledal vam bom piške user posted image user posted image user posted image  

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 4771
22.11.2010 8:59:06   
Akilene
Dobro jutro,

sicer sem že nekaj časa pokonci, a povožena, polna luna me spravlja v depro...ja, bo že...

Samo še 100 dni!!!!! user posted image  

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
22.11.2010 9:07:53   
tanjusi
anjusi, samo da se je izteklo vse OK. Pišek je pa iz našga konca ja.
Mi je razlagala sodelavka da je prišel v sobo (v bolnici) in rekel: Jaz sem dr. Pišek in pregledal vam bom piške  

No včeraj ni imel kakih posebnih komentarjevuser posted image

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
22.11.2010 9:24:51   
Heilie
Dobro jutro mamice!!

Me veseli, da ste uživalev soboto. Upam, da se naslednjič res spoznamo in da nas več pride. user posted image

Mene tud zgleda tale polna luna nosi. Zdele ene par dni mam same skrbi, kr mal sm depresivna no...Zdej me pa še služba skrbi in jezi...

Imam namreč pogodbo za določen čas. In ju3 naj bi izvedeli kako in kaj bo naprej. Pa sem šla lih zdej do vodje, ker moram ju3 prej iti, če pač lahko grem glede na te razgovore, in začne, da itak ni panike, da jst nej kr grem prej, ker itak najbrž sploh ne bojo ju3 povedal, ker je zdej potuhtala, da njej tega ni treba in bomo kr pošto dobil s kadrovske kako in kaj...pol pa še prbije, da mene se to direkt itak ne tiče, kr jst sm itak na pogodbo une vezana, k jo nadomeščam (nadomeščam porodniško) :(( Kar pomeni, da ji je prav vseen za mene in če bojo uni podaljšal jst zvisim in me ne mislijo obdržat (čeprav bo sigurno kakšno mesto frej) :(( Pa še zdej sm čist zmedena, kr sploh ne vem kdaj bom jst kej zvedla, če bom....aaaaaa. Ma kr neki, me je kr mal razjezil no tole! Tle res sploh ne veš pr čem si. user posted image  user posted image

Zadnja stvar, ki se mi da, je zdej met še skrbi zarad službe pa tuhtati kaj in kako morem uredit, če bom zgubila službo. Saj vem, da sem to lahko pričakovala, samo na prejšnje njihove odzive sem malo upala, da ostanem user posted image
Čeprov ni neka fajna služba, je pa služba.

Pol pa še skrbi z denarjem...

Saj vem, da je ju3 nov dan in bo bolje, samo sem mogla se mal ujezit tuki, mi je lažje user posted image .

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
22.11.2010 9:36:12   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

Imam namreč pogodbo za določen čas. In ju3 naj bi izvedeli kako in kaj bo naprej. Pa sem šla lih zdej do vodje, ker moram ju3 prej iti, če pač lahko grem glede na te razgovore, in začne, da itak ni panike, da jst nej kr grem prej, ker itak najbrž sploh ne bojo ju3 povedal, ker je zdej potuhtala, da njej tega ni treba in bomo kr pošto dobil s kadrovske kako in kaj...pol pa še prbije, da mene se to direkt itak ne tiče, kr jst sm itak na pogodbo une vezana, k jo nadomeščam (nadomeščam porodniško) :(( Kar pomeni, da ji je prav vseen za mene in če bojo uni podaljšal jst zvisim in me ne mislijo obdržat (čeprav bo sigurno kakšno mesto frej) :(( Pa še zdej sm čist zmedena, kr sploh ne vem kdaj bom jst kej zvedla, če bom....aaaaaa. Ma kr neki, me je kr mal razjezil no tole! Tle res sploh ne veš pr čem si. user posted image  user posted image

Zadnja stvar, ki se mi da, je zdej met še skrbi zarad službe pa tuhtati kaj in kako morem uredit, če bom zgubila službo. Saj vem, da sem to lahko pričakovala, samo na prejšnje njihove odzive sem malo upala, da ostanem user posted image
Čeprov ni neka fajna služba, je pa služba.

Pol pa še skrbi z denarjem...

Saj vem, da je ju3 nov dan in bo bolje, samo sem mogla se mal ujezit tuki, mi je lažje user posted image .

Ja, jaz imam tudi neko sranje v službi, bi jih najraje nekam poslala user posted image
Drugače pa ima moja pupa danes 5. RD user posted image Sploh ne morem verjet, da je že tolk časa minilo od njenega rojstva... tko da se danes še toliko bolj spominjam vseh porodnih mukuser posted image Huh, kaj nas/ me še čaka marca...
Moj user posted image pa se še vedno ni obrnil in me veselo brca v medenično dno... a ima še katera user posted image v medenični vstavi???
No lep dan, kljub gnilemu vremenuuser posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?