nina42
|
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie Imam namreč pogodbo za določen čas. In ju3 naj bi izvedeli kako in kaj bo naprej. Pa sem šla lih zdej do vodje, ker moram ju3 prej iti, če pač lahko grem glede na te razgovore, in začne, da itak ni panike, da jst nej kr grem prej, ker itak najbrž sploh ne bojo ju3 povedal, ker je zdej potuhtala, da njej tega ni treba in bomo kr pošto dobil s kadrovske kako in kaj...pol pa še prbije, da mene se to direkt itak ne tiče, kr jst sm itak na pogodbo une vezana, k jo nadomeščam (nadomeščam porodniško) :(( Kar pomeni, da ji je prav vseen za mene in če bojo uni podaljšal jst zvisim in me ne mislijo obdržat (čeprav bo sigurno kakšno mesto frej) :(( Pa še zdej sm čist zmedena, kr sploh ne vem kdaj bom jst kej zvedla, če bom....aaaaaa. Ma kr neki, me je kr mal razjezil no tole! Tle res sploh ne veš pr čem si. Zadnja stvar, ki se mi da, je zdej met še skrbi zarad službe pa tuhtati kaj in kako morem uredit, če bom zgubila službo. Saj vem, da sem to lahko pričakovala, samo na prejšnje njihove odzive sem malo upala, da ostanem Čeprov ni neka fajna služba, je pa služba. Pol pa še skrbi z denarjem... Saj vem, da je ju3 nov dan in bo bolje, samo sem mogla se mal ujezit tuki, mi je lažje . Ja, jaz imam tudi neko sranje v službi, bi jih najraje nekam poslala Drugače pa ima moja pupa danes 5. RD Sploh ne morem verjet, da je že tolk časa minilo od njenega rojstva... tko da se danes še toliko bolj spominjam vseh porodnih muk Huh, kaj nas/ me še čaka marca... Moj pa se še vedno ni obrnil in me veselo brca v medenično dno... a ima še katera v medenični vstavi??? No lep dan, kljub gnilemu vremenu
|