Klemy82
|
Hej, se še jst pofočkam. Danes sem kul... luna spušča...btw, men sploh ni treba gledat na koledar, kdaj bo luna, moj začne 2 dni pred luno smrčat in smrči točno 2 dni pol pa neha. Drugače ne smrči, oz morda kdaj, če je prehlajen. Tako da... Danes greva plačat kopalnico.. brrrrr, me kr stisne, ko pomislim, koliko keša gre takole... Včeraj me je stisnil moj slavni nizek pritisk, očitno se je še vreme na hitro menjalo, ker sem sede skor pod mizo padla, tako se mi je vrtelo, do večera je bilo potem kul, danes pa je že bolje. Moj napoveduje Luno, jst pa dež, res sva super par! Aja, nad izpitom sem pa skoraj čist obupala in se bom najbrž kr odjavila... preveč je vsega, poleg tega prof. nižje ocene od 8 ne da, raje vrže, snovi je pa tolk in hoče vse podrobno, da adijo! Bi rabila vsaj še kak teden... Ma če bom v takem tempu nadaljevala, ne bom nikoli prilezla do diplome, pa že tako se mi vleče vse skup da . Heilie in ostale, ki vas matrajo v službi... ma danes je res za vse skup. eni delodajalci so res... ma ostaneš brez komentarja. Jaz sem že eno leto doma, raje ne bi o tem, kak pa kako so mene nategovali, delala sem jim pa vse pa cele dneve, sej, zato pa še zdaj ni diplome... pol na koncu pa brca v rit. No, še eno leto bom očitno doma, potem pa razmišljam, da se bo treba kar samozaposlit očitno, si vsaj samo od sebe odvisen in od svojega dela. Mah, bomo še vidli, kaj nam življenje prinese. Evo, malo sončka za lepši dan:
< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 22.11.2010 9:57:48 >