|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
18.11.2010 14:37:50   
*Ninočka*

IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

user posted image user posted image user posted image veselauser posted image user posted image user posted image
Sma bla prvo proti 3D (predrago), pa naju bo firbec okoli spola pokopal. Pa sva se z možekom odločila, da si za miklavža kupiva 3D, ipak ostane lep spomin.
In sem izbrskala dr. Lužnik, dela v bolnici Slovenj Gradec. In imava že to soboto ob 9.00 3D UZ pregled! In po telefonu sodeč je fuuuuuuuuuuuul prijazen stric user posted image  Pa za 60 € vse - filmček na DVD, slikice, pa seveda pregled. Kooooomaj čakam user posted image

Super. On je res prijazen, pa cenjen tudi.

Jz pa se še odločam za 3D. Ne vem zakaj me je malo strah. Že na morfologiji, ko je malo za lušte preklopila na 3d, mi je srce začelo razbijat. Mogoče mi je preveč realistično, ne vem....al pa se bojim, da bi bilo kaj narobe. Joj sem smotana. Mogoče pa meni Miklavž tudi prinese kaj takšnega....

< Sporočilo je popravil *Ninočka* -- 18.11.2010 14:38:20 >

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
18.11.2010 16:08:43   
Akilene
Poli_H - to glede dr.Lužnika je pa res zanimiv podatek, mogoče bo pa mene tudi razveselil Miklavž, pa še tako blizu imam. Imaš mogoče telefonsko od dr. Lužnika?

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
18.11.2010 16:21:13   
tanjusi
NE me zdaj tule nekaj rajc.... z 3d user posted image sem bla čist proti zdaj me pa že mika user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
18.11.2010 16:29:44   
Akilene
Sej sm bla js tud...user posted image ...Ok, grem zdaj z dragim v šolo za starše, gledat porod...upam, da ne bo imelo kontra učinka... tanjusi, ti pa fajn zrihtaj na pregledu!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
18.11.2010 16:31:52   
tanjusi
Ja jaz pa počasi stuširat , pa na pregled... držte pesti da bo vse ok... user posted image

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
18.11.2010 17:05:25   
rožica86
MF..... jesssaaaa, punco bomo mel.....

Vse odlično!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Več pa bom povedala v soboto, če bo kero kej zanimal.....

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
18.11.2010 19:22:38   
5ra8
pismo zafrkava tale RR.

še seznama ne morem popravt......... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
18.11.2010 19:24:39   
5ra8

user posted image

user posted image
 22.11 - Naja17, mama123, Musty
 23.11 - lina10
 24.11 - Vanček*, discoamela
 25.11 - _sanja_*, *Ninočka*
 26.11 - nelikaa
 29.11 - morowi, Lun1ca, Sitnoba, Poli_H
 01.12 - Klemy82, Heilie
 02.12 - maja1985, SaMaa
 08.12 - slama, *piškotek*
 09.12 - _Sončnica_
  13.12 - Akilene
  14.12 - thunder
  15.12 - 5ra8, Čebel@

user posted image

18.11 - rožica86, *piškotek*, _Sončnica_ 

user posted image

20.11 - Poli_H
 22.11 - discoamela
  06.12 - morowi
 10.12 - nina42
 14.12 - Heilie

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
18.11.2010 19:33:06   
tanjusi
Jaz iz pregleda.... Kri , voda ok, kile ...raje ne govorim samo ni bla kaj huda, maternični vrat ene tri cm, zaprt...v bistvu vse kul, razen posteljica, ki pa je res nizko, do materničnega ustja...katera je že tu gor ki ima isti problem user posted image ....sem se kar malo prestrašila, samo me je potolažila, da zaenkrat je vse ok , prepovedaniuser posted image , pa pač čim več počivat...
sICER sem brala da do 28. tedna še ni panike i n se še lahko dvigne , ampak za psiho pa ni fajn..
Naslednji pregled imam 15.12.

(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
18.11.2010 19:43:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Jaz iz pregleda.... Kri , voda ok, kile ...raje ne govorim samo ni bla kaj huda, maternični vrat ene tri cm, zaprt...v bistvu vse kul, razen posteljica, ki pa je res nizko, do materničnega ustja...katera je že tu gor ki ima isti problem user posted image ....sem se kar malo prestrašila, samo me je potolažila, da zaenkrat je vse ok , prepovedaniuser posted image , pa pač čim več počivat...
sICER sem brala da do 28. tedna še ni panike i n se še lahko dvigne , ampak za psiho pa ni fajn..
jaz imam isto oz. posteljica bi se mogla odmaknit 3cm pri meni se je pa le 1cm...je isto rekla da je še čas,ampak mi ni nič prepovedala user posted image user posted image ....itak,da bo vse okuser posted image pri obemauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
18.11.2010 19:58:13   
tanjusi
az imam isto oz. posteljica bi se mogla odmaknit 3cm pri meni se je pa le 1cm

Meni je rekla da je tik nad materničnim ustjem ... ma bo že user posted image

(a camus)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
18.11.2010 20:00:26   
inia

Jaz bi tudi naj imela bolj nizko. Do ustja. Ampak pri meni sploh ne govori, da bi bil to kakšen problem. Takrat enkrat, ko sem imela bolečine mi je rekla, da moram počivat. Drugače pa nič. Še user posted image  mi ni prepovedala. je pa meni takrat tudi rekla, da se lahko še dvigne. Imam pa vrat več kot štiri cm in naj bi bilo to super.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
19.11.2010 7:24:06   
Akilene
Dobro jutro...danes sem zgodnja, si je sine namislil kifelčke za zajtrk..no, naj mu bo, čeprav sem komaj vstala, ker je imel mlajši ponoči žurko v trebuhu. Zunaj pa dež, tako, da je bilo še težje zlest iz tople postelje.

tanjusi - no, glavno, da je pregeled mimo, zdaj veš, pri čem si, posetljica se itak še lahko dvigne, nič se ne sekiraj. Imam pa jaz prepoved user posted image že od začetka, zaradi polipa, ki mi "visi" iz materničnega vratu. No ja...niti se ne sekiram (več), ker se mi zdi, da sem že preokrogla za posteljne radosti...user posted image

V materinski niso včeraj povedal nič pametnega (bila je tema poroda), moj se je dolgočasil in sva v prvem odmoru že šibala proti domu. Kaj pa vem...nič novega..no. Vse to lahko itak prebereš.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
19.11.2010 7:37:35   
pupica25
Pozdravljene souser posted image !

17.11. smo tudi mi bili na 3D in sicer na Ptuju pri dr. Lukmanu!!!! Res priporočam user posted image user posted image user posted image , ful prijazen, ogromno časa si vzame za vas, vse razloži, da o slikicah oz. filmčku sploh ne govorim (nepozaben spomin za vse čase!!!!).

Ful smo veseli, ker je vse O.K. in dobili bomo PUPIKO user posted image user posted image user posted image , tako da bosta zdaj atija (poleg mame seveda), jezili kar dve pupi. Ja, tak je to moški, kar navadite se na naše muhe!!!!user posted image

25.11. pa imam še v bolnici morfologijo in upam, da bo še enkrat potrjeno, da je vse v najlepšem redu user posted image . Naslednji pregled pri G pa 3. 12.

Sicer me na zadnjem pregledu pri G ni pregledala, razen da mi je trebug izmerila in preverila otrokov utrip, samo se mi zdi, da ful nizko nosim, glede na to, da non-stop čutim velik pritisk navzdol,... včasih že skoraj neznosen. upam, da je tudi s tem vse O.K.

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
19.11.2010 8:37:03   
naja17
Jutro zaspanke...

Upam, da boste jutr bl razpoložene za čvek kot zadnje čase tu gor user posted image ... Jaz se že prav veselim user posted image ....

IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

V materinski niso včeraj povedal nič pametnega (bila je tema poroda), moj se je dolgočasil in sva v prvem odmoru že šibala proti domu. Kaj pa vem...nič novega..no. Vse to lahko itak prebereš.

No, eden izmed razlogov zakaj se meni ne da v MŠ... Eni me mal čudno gledajo, sam ko mi je res brez veze, da desc gleda tam porod, če še to ne vem, če mu bo mojga uspel prežvet user posted image  Reklame za ne vem kako kozmetiko tud ne rabim, previjala sem že od svojega 7. leta dalje, oprala kar nekaj riti (morda bom edino imela probleme z lulčki, k so ble same lulike user posted image ), prečuvala jokajoče in nejokajoče + če sem ga znala narest, ga bom znala tud ven spravt in vzgajat...

Sori, mal sem mogla, k sem dobla občutek, da sem enim ful čudna oz. kr neki (bi rekli moji najstniški nečakinji), k nočem v MŠ....

Ajde...

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
19.11.2010 8:39:32   
Poli_H
IZVIRNO SPOROČILO: *Ninočka*

IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

user posted image user posted image user posted image veselauser posted image user posted image user posted image
Sma bla prvo proti 3D (predrago), pa naju bo firbec okoli spola pokopal. Pa sva se z možekom odločila, da si za miklavža kupiva 3D, ipak ostane lep spomin.
In sem izbrskala dr. Lužnik, dela v bolnici Slovenj Gradec. In imava že to soboto ob 9.00 3D UZ pregled! In po telefonu sodeč je fuuuuuuuuuuuul prijazen stric user posted image  Pa za 60 € vse - filmček na DVD, slikice, pa seveda pregled. Kooooomaj čakam user posted image

Super. On je res prijazen, pa cenjen tudi.

Jz pa se še odločam za 3D. Ne vem zakaj me je malo strah. Že na morfologiji, ko je malo za lušte preklopila na 3d, mi je srce začelo razbijat. Mogoče mi je preveč realistično, ne vem....al pa se bojim, da bi bilo kaj narobe. Joj sem smotana. Mogoče pa meni Miklavž tudi prinese kaj takšnega....

Ti poročam jutri, če sem preživela user posted image  Mam iste strahov kot ti user posted image

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
19.11.2010 8:47:59   
Poli_H
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Poli_H - to glede dr.Lužnika je pa res zanimiv podatek, mogoče bo pa mene tudi razveselil Miklavž, pa še tako blizu imam. Imaš mogoče telefonsko od dr. Lužnika?

Tel. 041/430-508, uradno med 14.00 in 15.00, jaz sem ga kar dopoldan poklicala, pa sem ga tudi dobila user posted image  jaaaaaaaaaaaaaaa, piši Miklavžu, po moje je to nepozabno darilo user posted image  

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
19.11.2010 9:18:52   
tanjusi
POzdravljene ! Danes pa mi internet dela po polževo user posted image
Vsako stran mi odpira po pet minut...
No v glavnem , sem se malo pomirila v zvezi z včerajšnjim pregledom...
Akilene, ali je blo kaj govora kdaj bo predavanje o epiduralni ...

(a camus)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
19.11.2010 9:24:15   
Akilene
Za epiduralno se še ne ve, ker je dr. menda v tujini. So pa neke spremembe in ti bom poslala na ZS.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
19.11.2010 9:27:20   
slama
Živjo,
peetek ... Čist vesela. Ponoči smo spet en zob dobili. Prav boga je naša punca.

naja se šparamo za jutrišnji dan. Pa torte tut že pečejo za nas. Sem šla včeraj preverit, če še vse velja, pa da nas bom malo manj kot načrtovano. Pa vejo, da same nosečke pridejo, tko da ...

Evo, tudi jaz sem tak primer. Posteljica je bila čist ob ustju, vendar na srečo nič prekrito. Sem vprašala kaj lahko naredim, pa je rekla da nimam vpliva. Ni mi prepovedala niti user posted image , niti priporočala počitka. Vse to se ukrepa po 28. tednu, če ne bo bolje ... Preventivno mi je dala še en pregled več v 26. tednu. Zdaj pa čakam ...

Sem pa vesela, ker zadnja dva dni čutim brcike v predelu popka in ne več tam nizko spodaj. Upam, da so to nogice in boksanje z rokami.

A še katera čuti otročka čisto na površju? Meni se vsake toliko časa naredi taka trda izboklina in je prav smešno. Kot da se s hrbtom čisto ob rob postavi, da ga lahko božam ... To bo scrklanček user posted image  Sej dva že mam.

Lep petek.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
19.11.2010 9:33:56   
tanjusi
Sem pa vesela, ker zadnja dva dni čutim brcike v predelu popka in ne več tam nizko spodaj. Upam, da so to nogice in boksanje z rokami.

Jaz sem čutila gibe okrog popka, pa sem tudi razmišljala ali me brca ali boža, no pa je pupa lepo na glavici , tako da me v popek brca, navzdol pa boža, oz. jo kolcauser posted image

(a camus)

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
19.11.2010 9:37:12   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: slama

naja se šparamo za jutrišnji dan. Pa torte tut že pečejo za nas. Sem šla včeraj preverit, če še vse velja, pa da nas bom malo manj kot načrtovano. Pa vejo, da same nosečke pridejo, tko da ...

O super si user posted image ....

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
19.11.2010 13:15:00   
*piškotek*
Živjo

Včeraj sem bila na drugi morfologiji in je vse ok, otroček lepo raste, ima 520 g, maternični vrat primeren, vse še lepo zaprto,... Skratka super. Brcike pa baje zato slabo čutim, ker ima posteljico spredaj in to baje brcanje precej ublaži, tako da... Se je pa otroček "lepo" vsedel in sedaj sedi - namesto da bi se lepo na glavico obrnil user posted image No sej ma še čas, samo se je pa moj user posted image tudi rodil z ritko naprej, tako da upam da se bo le obrnil ko bo čas user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam pa še eno slabo novico - jutri me žal ne bo - je moj odsoten, ker gre na tekmo v Gorico in ga cel dan ne bo, babica pa tudi dela in ne bo imela časa imeti mojega sinkota, tako da ga nimam kam dat. Da pa bi ga vzela sabo pa ni variante, ker ni NIČ na miru, in jaz od klepeta ne bom imela nič ker bi ga mogla non stop lovit, kajšele da bi šel v kakšen šoping... user posted image ... Tako da upam, da se mi bo pa le uspelo naslednjič udeležit srečanja... Pa tako sem se ga že veselila...

Želim vam lep vikend in pa luštno soboto vsem ki pridete na srečanje!

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
19.11.2010 13:54:59   
tanjusi
No takole ... uredila še za podaljšanje bolniške...drugače pa sem zelo vesela... dobila sem še lupinico, oz. sem jo kupila po zelo zmerni ceni, zdaj mi manjkajo samo še oblačila, pa vozek...ma bo že počasi...

(a camus)

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
19.11.2010 19:48:00   
rožica86
živjo, na hitrco.... a bo ktera ob dveh še na čveku marčevk... naj se mi javi, da ne bom jaz čist zgubljena lutila po BTCju, pa iskala kje ste???user posted image

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?