|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
4.11.2010 9:22:25   
*Ninočka*
Dobro jutro pupe,

tudi jaz sem danes pokonci že od pol štirih. Sem imela službeno pot že navsezgodaj.

Za to občinsko pomoč sem že slišala, ampak glede na zgornji seznam, mi moja občina ne bo dala nič. Bomo videli. Se je treba malo pozanimat. Se mi zdi da nonstop samo neke sezname pišem. Kaj moram kupit, kam moram poklicat, kaj naredituser posted image  No ja, mi je vse v veselje.

Drugače pa mi je po teh tabletah Retafer, ki sem jih dobila zaradi premalo železa tako grozno slabo, da jojuser posted image  Moram poklicat ginekologinjo, če mi lahko da kaj drugega, ker se mi obrača želodec, ko tableto samo vidim.

Aja, 5ra8 - meni lahko v seznamu tudi enega metuljčka pripopaš. Sicer teh nismo čutili, ampak so ves teden že kar brcike. Jih čutim ponavadi zvečer, ko ležim na hrbtu.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
4.11.2010 9:29:35   
tanjusi
Drugače pa mi je po teh tabletah Retafer, ki sem jih dobila zaradi premalo železa tako grozno slabo, da joj  Moram poklicat ginekologinjo, če mi lahko da kaj drugega, ker se mi obrača želodec, ko tableto samo vidim.

Mene so te tablete zaprleuser posted image ..
Drugače pa je mene začel križ bolet in to zjutraj , sploh ne vem kako naj ležim , zjutraj rabim pol ure da se razhodim pol je pa boljš ... Boli pa v ledvenem delu ...Ma stari smo že user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
4.11.2010 9:54:47   
Klemy82
Jutrčka!
Jaoooo, kako sem pa jaz danes spala... kot da že cel teden ne bi. user posted image Drugače vse po starem, aja, edino včeraj sem imela popoldan en rozast izcedek, kar od enkrat, pa najprej sploh nisem bila pozorna, ker imam itak skos izcedek... sem klicala G, kaj če to bit in ali se moram prit pokazat, pa pravi, da verjetno ni nič takega, če bom še imela, naj pridem, zna bit kakšno rahlo vnetje, no do danes ni bilo potem nič več, bomo videli. Vsekakor me pa špikne pri srcu vsakič, ko se dol kaj dogaja. user posted image Jbg, tolk enih stvari slišiš pa bereš...

Občinska pomoč: Ja, sem vedela, da obstaja, sem se pa očitno na bolje preselila... bomo vse koristno porabili!user posted image
Včeraj je prišel mizar pomerit pod stopnicami za vgradno omaro pa pregrado... jah, zdaj nama bo pa res začel denar letet stran... veliko denarja! Mi je kar slabo, ko pomislim, po drugi strani pa komaj čakam, da zrihtava pa da bomo imeli lep, nov domek za našega fanta!user posted image

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 4378
4.11.2010 10:00:39   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: pizmek

Mene pa zanima če se je katera nosečka, ki ima PDP konec marca user posted image , odločila da gre rodit v Postojno? user posted image

Glede na seznam jih je kar nekaj za konec marca, če bo pa katera šla v Postojno bodo pa same povedale. user posted image

Ja, jst, če se bo le dalo.user posted image

Jst.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
4.11.2010 10:23:38   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Še eno vprašanje za novodobne mamice, ker jaz nimam pojma! A ni lupinica avtosedež oziroma jajčka? Zakaj bi jo dajal na voziček? Mi ni jasno...pri prvem (pred 10 leti) sem imela jajčko za v avto in ta je bila skoz v avtu, pa voziček ekstra. Sedaj pa berem o nekih adapaterjih za podvozje za lupinico gor prišraufatuser posted image ...

Ja lahko kao tudi pelješ lupinico na vouičku, čeprav je po mojem to itak bedarija, ker se ne priporoča, da je dojenček predolgo v lupinici/jajčki. Ampak itak povsod vidiš folk, ki se veselo sprehaja okrog z lupinicami na vozičkih, potem ko bodo tamali imeli težave s hrbtenico bo pa še veselouser posted image

Punce prosila vas bi, da mi izpolnite kratko anketo, ki jo potrebujem za diplomo http://www.1ka.si/a/3169 traja manj kot 3 minute, ker potrebujem 150-300 anketirancev. Najlepša hvala! user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
4.11.2010 10:26:02   
tanjusi
Ja jaz te razumem kako je z temi izcedki, jaz sem jih mela do 13. tedna, kar tako malo na papirju ko sem obrisala, vsake par dni kaka kapljica, pa naj mi je zdravnica še nevem kako govorila, da ni nič nevarnega in da je vnetje, sem bla ob vsaki kapljici prestrašenauser posted image , zdaj že 10 tednov ni bilo kaj trkam ...user posted image

(a camus)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
4.11.2010 10:26:36   
Klemy82
Nina, sem že!user posted image Ful imaš dobro temo!

Jst.

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
4.11.2010 10:37:52   
5ra8
nina42, men pa neki šteka, skos mi ostane na prvi strani.
Pa izpolnem pa dam naprej, pa mi spet prve tri vprašanja vrže.

pa večkrat sem probala pa kr ne gre.

Bom malo kasneje še enkrat.

Aja pa eno vprašanje. Se moraš tle registrirat, da si narediš anketo preko neta? jst jo bom tud rabila. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
4.11.2010 10:52:14   
Heilie
Včeraj pozabla napisati za seznam user posted image
Naslednji pregled je 1.12.2010

Drugače pa glede na to, da bo naš user posted image lahko tudi user posted image , lahko tudi to popravite oz. spremenite (pustite prazno).

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
4.11.2010 10:56:10   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

Včeraj pozabla napisati za seznam user posted image
Naslednji pregled je 1.12.2010

Drugače pa glede na to, da bo naš user posted image lahko tudi user posted image , lahko tudi to popravite oz. spremenite (pustite prazno).

bom popravla. bom dala kr unga dojenčka z belo pleničko ker se še ne ve user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
4.11.2010 12:20:33   
slama

Živjo,
evo poročilo iz mf.
Otroček super fajn. G si je vzela čas in na dolgo vse opisala. Migal 100/h tako, da ga je bilo treba lovit. Teža je okrog 350g.
Je pa očitno naš lulek pobegnil k vam Samaa. Danes je bolj po punčki dišalo. Očitno je tisti dodatek, ki je viden na slikci le popkovina.
Tako da 5ra8 tudi pri meni prosim kar na belo pleničko popravi. Očitno nas bo naš user posted image  do konca puščal v negotovosti.

Malo me skrbi, MV je dolg, edino posteljica je tik ob m vratu. Sicer je rekla, da se to še spreminja, ker maternica raste, a vseeno obstaja možnost, da posteljica prekrije MV, kar pomeni avtomatsko CR. Upam, da se bo posteljica premaknila v drugo smer. Otroček je pa dovolj visoko.

Naslednji pregled 8.12.

nina42 evo tut jaz sem že izpolnila. Res fina tema.

Uživajte, jaz grem zdaj malo počivat user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
4.11.2010 12:31:31   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Poli_H - ja, občinska pomoč je že kar nekaj časa, vendar se razlikuje od občine do občine in se spreminja iz leta v letu. Nekaj o tem:
http://www.ringaraja.net/forum/m_2088755/mpage_3/key_/tm.htm#2660948

LJUBLJANA - 0 EUR user posted image

Ojla!

Zjutraj smo bili na morfologiji - vse OK. Ginekologinja je tudi potrdila spol - user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko luštn je blo vidit kako odpira usta user posted image . Saj ni čudno, kolcanje čutim vsak dan.  Težka je 350 g.

Posteljico imam zadaj.

LP

Naslednji pregled imam 26.11.

< Sporočilo je popravil nelikaa -- 4.11.2010 12:42:53 >

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
4.11.2010 13:58:58   
Klemy82
Čestitke vsem za opravljene morfologije. So kar skrivnostni ti naši bejbiji, ane?user posted image No, jaz upam, da sva obe z G res videle lulčka, ne bi zdaj še kakšen kinder surprise na koncu.user posted image
Drugače pa... ja, jaz veliki nepaničar sem imela danes svoje pol ure panike. Ma jaz sploh ne grem več na noben forum nič več brat... user posted image sem pri Pušenjaku prebrala, da roza izcedek lahko pomeni odpiranje mv, kar pred 23 tednom seveda lahko vodi v splav. Ajooooou.... me je skor kap, no. HB, danes imam samo svoj običajen izcedek, nobenih čudnih barv... Tak, zdaj pa neham s tem, ker se samo psihiram, madona, prejle sem skor za vsakič, ko sem čutila, da je nekaj priteklo, letela na vložek gledat, kaj je.... raj neham, ker ni dobro zame, ne za moj pritisk in ne za bejbija. user posted image
Kuham kosilo, jedli bomo kislo repo, zelenjavne polpete in krompir. Spet vege dan.user posted image

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 4388
4.11.2010 14:12:51   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: slama

nina42 evo tut jaz sem že izpolnila. Res fina tema.

Hvalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Nina, sem že! Ful imaš dobro temo!

Hvala
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

nina42, men pa neki šteka, skos mi ostane na prvi strani.
Pa izpolnem pa dam naprej, pa mi spet prve tri vprašanja vrže.

pa večkrat sem probala pa kr ne gre.

Bom malo kasneje še enkrat.

Aja pa eno vprašanje. Se moraš tle registrirat, da si narediš anketo preko neta? jst jo bom tud rabila.

Hmm... ne vem, a je šlo? Moraš se registrirat ja so navodila na strani.

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
4.11.2010 14:14:47   
SaMaa
Hej, da se na hitro pofočkam, preden šibam ven na sonček. Kosilo sem že skuhala, tako da bomo danes jedli zelenjavno juho in vanilijev puding. Mnjami.

IZVIRNO SPOROČILO: slama

Je pa očitno naš lulek pobegnil k vam Samaa. Danes je bolj po punčki dišalo.

user posted image user posted image user posted image  ja ampak res, najbrž na telovadbi user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
4.11.2010 14:20:43   
Lun1ca
No mi smo tudi dali danes morfologijo skozi. Je G potrdil fantka tak da pol je pa menda že to to user posted image Je bil sicer malo sramežljiv pa je nogice skup tiščal. Je pa poba videt zdrav in velik pa tudi pravi mali boksar je user posted image Smo pa čudovito vidli podplatke in šteli prstke na nogah user posted image Posteljica je zadaj. Naslednji pregled pa imamo 29.11.

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 4.11.2010 14:21:39 >

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
4.11.2010 14:23:34   
tanjusi
, kar pred 23 tednom seveda lahko vodi v splav. Ajooooou.... me je skor kap, no.

Madonca a veš da sem danes ravno polnih 23 tednov , uradno, ker bejba je za par dni večja in sem tudi odštevala do tega dneva , ker mislim da po tem tednu ima otroček možnost da preživi ...
Ma ni fajn preveč brat pa se psihirat , samo škodi user posted image

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
4.11.2010 14:35:25   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

, kar pred 23 tednom seveda lahko vodi v splav. Ajooooou.... me je skor kap, no.

Madonca a veš da sem danes ravno polnih 23 tednov , uradno, ker bejba je za par dni večja in sem tudi odštevala do tega dneva , ker mislim da po tem tednu ima otroček možnost da preživi ...
Ma ni fajn preveč brat pa se psihirat , samo škodi user posted image

Ja, ampak čist res. Drugače, moj dragi je nedonošenček, rojen je bil v 24 tednu pa par dni, pa to zato, ker je bil ogromen, mama je bolj pri malih in je zmanjkalo prostora.user posted image Cela porodnišnica ga je hodila gledat, hb nekih posledic hudih ni imel. Upam samo, da naš poba ne bo šel po očetovih stopinjah... saj me vsi nekaj zezajo na to temo, ma, sorry, res ni smešno, no.

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
4.11.2010 14:54:01   
tanjusi

Ma ni fajn preveč brat pa se psihirat , samo škodi

Ja, ampak čist res. Drugače, moj dragi je nedonošenček, rojen je bil v 24 tednu pa par dni, pa to zato, ker je bil ogromen, mama je bolj pri malih in je zmanjkalo prostora. Cela porodnišnica ga je hodila gledat, hb nekih posledic hudih ni imel. Upam samo, da naš poba ne bo šel po očetovih stopinjah... saj me vsi nekaj zezajo na to temo, ma, sorry, res ni smešno, no.

Nečak je bil tudi rojen nekje v 6. mesecu pa tudi je vse ok z njim , ampak me bomo prišle do konca!!!
Pri prvih dveh sploh poštudirala nisem da bi se lahko kaj prej rodila, zdaj pa kr nekaj študiram - brez veze ,

(a camus)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
4.11.2010 14:59:46   
5ra8

zdaj pa kr nekaj študiram - brez veze ,

točno to BREZVEZE user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
4.11.2010 15:45:57   
wessna
evo en pozdrav,,sem sam mal počekirala kaj me čakauser posted image sem drugače pri aprilčicah..upam da uživate..

nina anketo sem tudi jaz izpolnila, napopaj jo še na druge strani..mislim da jih bo kar nekja pofirbcalo, pa še orng tema jeuser posted image

lepo bodite

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
4.11.2010 18:05:31   
pikecpokec
Evo mene, z napotnico za diabetologa! Jutri moram poklicat na diabetološko, da se naročim. Čaka me dieta, ampak mi menda ne bo hudega user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
5.11.2010 6:05:37   
naja17
Jutrooooooooo....

Peeeettteeeeeeeekkkk... Khm, sam jutr še delam, ne vem zakaj tak veselje user posted image  Ajaaa, Oliverja grem poslušat user posted image ... Sem že včeri dobila sms za priprave, vodo v tošl, prej pridi, ker bo tu mač gužva user posted image ....

Jest pa desca čakam, da se skobaca s pojstle... Vedno vstanem 45 min pred njim, ker še kapučin spijem, pa da se zrihtam itd., on pa tik predn odrineva na vrat na nos user posted image  Ah ja....

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
5.11.2010 7:19:53   
Akilene
Jutro!

naja17, si pa zgodnja...si na poti v službo?

Vstala sem ob 6.30, ker moram sina zbudit za šolo in ga priganjat do zadnje minute. Že razmišljam, kako bom to morala ukinit, saj sem danes čisto crkjena in zaotečena (pizza?) in praskala sem zadnje atome energije, da sem mu 100x rekla, naj se že spravi enkrat. Potem mi je zabrusil, da sem sitna. Ja, saj sem bila res...on je tako hiper in ves v pogonu, jaz pa za en drek...Nič, grem zdaj kavo spit v miru, da pridem k sebi.

Lep petek vsem!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
5.11.2010 7:46:00   
5ra8
jutro bejbeeeeeeee user posted image

pa smo prigurali do petka user posted image user posted image user posted image

evo najprej vam postrežem zajtrk, takega sem jst mela user posted image user posted image

user posted image

Naja spomni se danes tud kaj name ko boš poslušala Oliverja,....ah ja....prec bi šla user posted image  

petek je pa še sonček se kaže že navsezgodaj. Saj en dan ni tiste zoprne megle, no malenkost je, samo gre sonce čez user posted image

Kaj imate v planu čez vikend? user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?