|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
5.11.2010 7:46:43   
emilija2008
Dobro jutro še z moje strani!  Danes je sicer bolj mrzlo, vendar se sonček že prebija čez hribe!
Vsem čestitke za uspešne UZ, zdrave  fantke in punčkeuser posted image  Kak je fajn brat, da je pri vseh vse ok, da mali pridno rastejo,brcajo....

Klemy, tale o tvojem dragem, ki je tak zgodaj rojen, je pa res dobra. Verjetno je bil za tiste čase pravi fenomen. user posted image  Verjetno je rojen  v LJ? Sem pa šla 1x brat forum o nedonošenčkih in teh korenjakov je res veliko... Pa tudi pri večini ni nobenih posledic.  Veliko jih je rojenih v 24.tednu , ena punčka celo pri 22.tednih in parih dneh. Joj, jaz vseeno upam,da zdržim vsaj do 30.tedna. Skratka letos nas ne sme še nič presenetit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanjuši - no torej nisem edina, ki me ovira misel na prezgodnji porod. Tudi pri meni pri prvem otroku še na misel ni prišel prezgodnji porod, čeprav se je  hčerka rodila pri 37.tednih. Ampak tole je bilo zgolj najlepše presenečenje!!!user posted image

Sicer pa sem tudi jaz danes dopolnila 23.tednov.Pa seveda +6,5 kg.  O, bog,kam bo to šlo???user posted image  V ponedeljek pa na diabetološko, da vidimo... Upam,da pristanem samo na dieti.user posted image

Uživajte!!!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
5.11.2010 7:55:03   
*piškotek*
Jutro punce user posted image

Jaz sem pa doma, ker je sinko zakuhal, sicer je današnja noč minila mirno in brez vročine, tako da upam da ni kaj hujšega.

Drugače pa sem uredu, sem vam že prejšnji teden napisala tak doooolllllgggg post, pol me je pa ven zabrisalo in vse zbrisalo user posted image Ma sem bla jezna!!!
Sem bila pri zdravnici zaradi tistega srbenja: Ja koža se vam širi. Nič drugega ni. A ha, čakajte vas še pogledam da nimate slučajno garje. KWWWAAAA???? Sm skor skup padla, z besedami a to še res vedno obstaja? In je rekla da ja, da jih imajo ravno sedaj v enem vrtcu tam blizu user posted image No, jaz jih nasrečo nimam user posted image Sem se pa kar zamislila, ker sem se še doma skoz hecala da me vse tako srbi kot bi bila garjasta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Od takrat tega ne govorim več. Sem pa po tem nekaj ugotovila - nehala sem jest citruse - in stanje se je neverjetno izboljšalo!!! Ok, še vedno malo srbi, samo v primerjavi s tistim kar je bilo, ni tole nič.

Drugače pa je tudi morfologija za nami, je vse OK, raste, za spol pa nisem spraševala. Me je pa ginekolog napotil na še eno morfologijo - kao drugo mnenje - ampak kar tako, ker jo dela to tista zdravnica kot nuhalno v njegovi ambulanti in se itak plača in gre to njemu v prid.... Tako da sem naročena 18.11., če bom pa šla pa še ne vem, bom videla kako bo z denarjem in če je sploh smiselno it ker mi jo je že on delal. Je pa res, da moj ginekolog praktično ne pove nič, tako da bi od une zdravnice izvedela velikkkkooooo več in samo zaradi tega me vleče da bi šla res še k njej.
Drugače pa za seznam: naslednji pregled 8.12.2010

Tako zdej pa šibam, me sinko že pogreša v dnevni sobi.
Lep petek in še lepši vikend!!!

< Sporočilo je popravil *piškotek* -- 5.11.2010 7:56:01 >

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
5.11.2010 8:02:37   
*piškotek*
Aha, še tole sem pozabila: brcik še vedno ne čutim, občasno rahle user posted image , kaj konkretnejšega pa še čakam, in če bo ta user posted image kot je bil prvi sinko, potem bom deležna zeloooo malo brcanja, ke rtudi on ni brcasl praktično nič user posted image No, sej je potem vse nadoknadil, samo je pa tako lepo čutit brcanje, da si ful želim, da bi bil tale malo bolj radodaren user posted image user posted image user posted image

Pa glede strahov o porodu in podobno : tudi mene spremljajo taki čudni občutki, grde misli od vsega začetka nosečnosti, pa da bo kaj narobe, da bom prej rodila,.... Kr neki, brez veze! In se res trudim da imam čimlepše misli in vem da bo vse OK!!! V prvi nosečnosti o takih strahovih ni bilo ne duha ne sluha, in tudi je bilo vse ok, tako da se res koncentriram na lepše misli user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa res grem user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
5.11.2010 8:14:51   
*Ninočka*
Dobro jutro,

joj...je pa res fajn pomislit, da je petek. Midva bova ta vikend verjetno malo pospravljala spalnico. Se je potrebno znebit malo šare, oblačil in podobnega. V načrtu imava tudi pleskanje, vendar ne vem, če nama bo ratalo vse ta vikend.

Tudi sama se večkrat ujamem pri mislih prezgodnjega poroda...verjetno zaradi sanj. Večkrat sanjam, da rodim, jaz pa še nič pripravljeno, kupljeno. Bebiko pa zavijam v koco, ker nimam kaj za oblečtuser posted image

Si pa počasi pripravljam en mali seznam, kaj potrebujem. Pa me zanima - kaj je razlika med tetra in mako majčko?

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4404
5.11.2010 9:46:20   
slama
Živjo,
uh, res je super ker je petek.
Mi mamo v planu še na vrtu delat. Boma naš bogi vrt končno ogradili in napolnili z boljšo zemljo, ker to kar smo imeli 2 leti je prava žalost. Potem pa morava garderobno sobo dokončat, ker je skrajni čas, da se kupi cunj iz improviziranih omaric prestavijo v prave omare.

tetra in mako majčke: tetra majčke so iz enake strukture bombaža kot tetra plenice - take malo rebraste in v primerjavi z mako majčkami tanjše. Mako majčke so pa bolj gladke in tudi bolj mehke. Pa pri obojih gre za to, da so na trakce. Pa pri teh majčkah je potem fino še povijalno plenico uporabit, da majčka ven ne zleze ...
Pa fino je, ker ni treba nič čez glavo vlečt, sicer so pa tudi taki bodiji na preklop, kar se mi zdi za začetek prav super ...

Včeraj zvečer, ko sem šla spat, je moj user posted image  priplaval čisto na površje in sem čutila hrbet. Prav zanimiv občutek. Sicer sem se na začetku malo ustrašila, potm je pa tko lušno migitalo. No, pa tudi bolelo na trenutke. Se mi je zdelo, ko da bo luknjo čez trebuh naredil.

sanje mene je tudi danes že matral prezgodnji porod. Pa da nisem mogla rodit, ker je bila posteljica pred otročkom jao jao ... uh, me je včerajšni pregled kar napsihiral. 

Nič, grem delat, da se zamotim in ne bom razmišljala o slabih sanjah.

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
5.11.2010 9:53:18   
nelikaa
Hooj

Tudi jaz si delam seznam. Morfologija je za nami, sedaj je čas za prve nakupe. Jutri grem končno v shopping!!!user posted image .

Sedaj ko vem spol, tudi že delam seznam za imena. Sva pa z mojim dragim nekoliko neusklajena glede tega. Meni so všeč nekoliko nenavadna imena, vendar še vseeno ne preveč tuja. Moj pa ponavlja le eno ime in me s tem čisto ob živce spravlja user posted image , sploh zato, ker mi nikakor ni všeč ime: AKIRA. Ojoj kje je to našel???!!! Baje je japonsko ime in pomeni "modrost, inteligenca".

Meni pa je najbolj všeč ime: Gaja. Sprejemljiva imena pa so: Zoja, Enja (obema še kar všeč, vendar nisva čisto navdušena), Evelina.

A imate ve kak predlog ali pa idejo??? hehe

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
5.11.2010 10:06:49   
tanjusi
N o dobro jutro še od mene...Spala sem do pol devetihuser posted image , sicer sem zjutraj vstala da sem otroke v šolo spravla, samo potem me je pa zmanjkalo spet...Aja Akilene, enake probleme s sinom kot imaš ti imama tudi jaz, pravim vstanita, pa ta večji je en dva tri zrihtan , ta malega je pa treba nekajkrat klicat, pa se mu tudi nikamor ne mudi...

DRugače pa vse po starem, nič na slabo mislit pa bouser posted image ...
IMENA pa uf še jaz ne vem, sicer imam eno ime ko mi je trenutno všeč, samo ni pa 100%...A ni Akira en skakalecuser posted image ...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
5.11.2010 10:18:11   
Akilene
Dobro jutro tudi še zaspankamuser posted image , saj prav - zdaj še lahko...Jaz sem že speglala goro perila, bila v trgovini, na pošti kupila knjigo o pecivu, sedaj pa se bom najbrž lotila peke.

Imena - mi našega user posted image  kličemo od izvidov amniocenteze že kar po imenu, Svit. Je pa včasih že kar Sviti (Sweety) al pa Slatki.user posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
5.11.2010 10:22:55   
tanjusi
Imena - mi našega  kličemo od izvidov amniocenteze že kar po imenu, Svit. Je pa včasih že kar Sviti (Sweety) al pa Slatki.

Ma saj jaz sem se že tudi zalotila da sem našo bejbo poklicala Lara , pol me pa naši malo čudno gledajo , samo vsi vejo za koga se greuser posted image

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
5.11.2010 10:25:51   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

...
IMENA pa uf še jaz ne vem, sicer imam eno ime ko mi je trenutno všeč, samo ni pa 100%...A ni Akira en skakalecuser posted image ...

Ja možno, da je Akira kak Japonski skakalec. Saj drugače je ime za oba spola....samo....ne.

Moram najti kako rešitev user posted image ..in to čimprej tem bolje. user posted image  

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
5.11.2010 10:31:10   
tanjusi
Kaj bi pa kuhali danes? Mi smo že ta teden repo, segedinar, puranjo rižoto, dans študiram da bi krompirjev golaž z hrenovkami pa palačinke ...še mam čas da se lotim user posted image

(a camus)

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
5.11.2010 10:36:20   
Akilene
Moja tašča po vsej sili hoče Jurčeka ali pa Gregecauser posted image , pa sem ji kar povedala, da bi lahko tako poimenovala svojega sina, če ji je bilo tako všeč. Ja, sva si že skočile v lase. Še posebej, ker otroka ne bom krstila. Pa vedno me pika, ker vsakič, ko pridem k njej reče: Me pa res zanima, koliko se boš zredila...user posted image  da ne omenim, da sama ni med najbolj suhimi...uf..manj jo vidim, rajši jo imamuser posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
5.11.2010 10:37:35   
Akilene
Danes bodo pri nas šageti bolonze ( za mene z veliko graha), mešana solata, popoldan pa spet kostanj, skratka obilica OH...

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
5.11.2010 10:52:12   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Moja tašča po vsej sili hoče Jurčeka ali pa Gregecauser posted image , pa sem ji kar povedala, da bi lahko tako poimenovala svojega sina, če ji je bilo tako všeč. Ja, sva si že skočile v lase. Še posebej, ker otroka ne bom krstila. Pa vedno me pika, ker vsakič, ko pridem k njej reče: Me pa res zanima, koliko se boš zredila...user posted image  da ne omenim, da sama ni med najbolj suhimi...uf..manj jo vidim, rajši jo imamuser posted image

Ah....pač prepad generacij user posted image . Nimaš kaj. Svit je lepo ime.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
5.11.2010 10:53:45   
nelikaa

Danes bodo pri nas šageti bolonze ( za mene z veliko graha), mešana solata, popoldan pa spet kostanj, skratka obilica OH...

Jaz grem pa danes spet na pohan piščanec, pa tenstan/pražen krompir in solato. Njaaaaami. Pa morda še na gobovo juho. Bom še vidla če mi bo pasalo.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
5.11.2010 11:05:03   
netopirček
akilene: hehehehehehe, moja taščica pa je ful kul! ninstop se smeji...

glede imen pa tudi z mojim ne prideva skupaj, mu nonstop razlagam, da moreva gledat, da ga ne bo sram se pri 30 predstavit s svojim imenom... joooooooooooj... ja malo je čuden, samo ga zaradi tega ravno ljubim user posted image ...

mene prezgodnji porod sploh ne muči tako, torej sploh ne razmišljam o tem (čudno, glede na to, da sem pred 1 m dobila že popadke)...

čez 2 tedna greva v Ikeo in že razmišljam kaj vse moram nabavit za v oroško sobico, mo bo namreč prinesel vse njegove lego kocke, in tega je kar nekaj... razmišljam o tistih regalih s plastičnimi škatlami... kaj pa vem...

včeraj sem šla malo najin domek gledat, že kar zgleda... v pon. pride parketar...
Poldek pa kr veselo tai bo vadi...

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
5.11.2010 11:07:31   
maja1985
Pozdravljene!

Sem bila pridna in sem že bila na sprehodu. Je tak lep dan zunaj. Zdaj bom pa počasi šla po tamalega v šolo pa še z njim na en sprehod.

Danes bomo jedli goveje zrezke v omaki, riž z grahom in zeleno solato.

Drugače pa vse po starem ... krči še vedno grabijo, spim sicer malo boljše, se pa premikam iz ene postelje na drugo user posted image

nina42 rešila sem anketo, ful imaš dobro temo. Zdaj pa da si en mal reklame naredim user posted image Če katera potrebuje lektoriranje za diplomsko, seminarsko, magistersko ... nalogo ali kakšno prevajanje iz angleščine v slovenščino ... jaz to delam ... tak da če koga poznata ali same potrebujete, sem na voljo ... cene pa zelo ugodne ... tak da me lahko zasipate z delom user posted image

Bejbi v trebuhu pa tak miga ... bo pravi nogometaš user posted image

Lep dan!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
5.11.2010 11:21:06   
naja17

Dobro jutro tudi še zaspankamuser posted image

No, v bistvu že dober dan za nas k smo zgodnji user posted image ... Jap Akilene, do službe mam pol ure vožnje, tko da je tolk prej za vstat...

5rca - veš de bom uživala za vse user posted image
Na splošno vikend pa spet full - jutr spet praznovanje enega rojstnega dneva...

prezgodnji porod - nisem razmišljala, pol me pa prejle moja naj prjatlca ubije z njenimi sanjami - moj prezgodnji porod user posted image  Ona že zdej kombinira koga bo klicala, če se bom predolg matrala, da me dajo na CR, pa kako bo itd... user posted image

imena - midva zaenkrat mava neki zbrano, pa nočva preveč govort o tem... lahko si še premisliva, sva pa s težka pršla skupej, sva mogla kr dost popustit oba, ker mava čist različen okus....
Akira - meni sploh ni napak, sploh pomen mi je lep
Gaja - user posted image user posted image user posted image user posted image  moja najboljša prijateljica je na moj rojstni dan povila najlepše darilo ever - Gajo user posted image
Enja - rajši Inja user posted image
Svit - luštno, se mi zdi, da ko pogledam sliko od Akilene, da bo tvojemu sineku res ta ime pasal user posted image

tašča - moja je zakon user posted image ... v nič se ne vtika user posted image ... edino to okorg krsta me mal skrbi, upam, da ji je jasno, da ga pač ne bo user posted image

kosilo - testenine v smetanovi-sirčkovi omaki, ker druge ideje nimam, bi pa brez mesa, pa zelenjave ne maram user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
5.11.2010 11:21:40   
Klemy82
Daan!user posted image
Maja1985, vzeto na znanje.user posted image
Joooj, raje ne povem, do kdaj sem jaz danes spala... user posted image sem vmes samo toliko odprla oči, da sem kolegici poslala sms, pa koma nazaj. JA, zaspala sem pa tudi okoli 2h zjutraj... najprej me je šraufalo po trebuhu (po vsej verjetnosti mleko, smo za foro kupili enega drugega kot ponavadi in evo...), potem se je pa mali zbudil in imel žurko... user posted image v glavnem, čist sem fuč.
Včeraj sem uživala sama doma, dragi je bil na tekmi, danes gre s fanti ven na pijačo zvečer, jaz pa doma pa knjigo gulit.user posted image .
Ja, moj dragi je bil zvezda v Lj porodnišnici takrat, 30 let nazaj bo že... Bom prinesla eno slikco pokazat na kakšno srečanje, res je bil ogromen pa fuuuul dolge roke je imel, je rekla babica, da ta bo pa ziher ginekolog.user posted image
Zdaj pa šibam jst še do trgovine, včeraj mi je zmanjkalo detergenta za posodo in mi gre na jetra umazana posoda, ki se mi vlači po kuhinji.
Lep vikend želim vsem!

Jst.

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
5.11.2010 11:30:55   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

tašča - moja je zakon user posted image ... v nič se ne vtika user posted image ... edino to okorg krsta me mal skrbi, upam, da ji je jasno, da ga pač ne bo user posted image

Uf, nas tudi še čakajo ti pogovori... no, midva itak niti poročena nisva (se niti zaenkrat ne nameravava) tak da nama lokalni župnik, ki je rahlo na orto usekan itak ne bi hotel krstit tamalga, ampak to je pri nas še tamal problem, imam enega v žlahti, če bi bila sila... pa nama niti ni do tega in nama dol visi, kaj drugi menijo o tem. Najina stvar, ane? Me je pa včeraj zasliševal svak, kateri priimek bo imel tamal... ja od fotra, najbrž, ddd (nekak nisem za te fore 2 priimka pa to...) in pol pribije, da ja, sej enkrat se bova ja tud midva poročila...user posted image kaj pa to njega briga? Nama čist paše tako kot je, samo zato, da se bomo vsi trije enako pisali se pa RES ne mislim it poroke... eh... mi je hecno,s čim vse se drugi obremenjujejo namesto naju... res...
Ime imava pa že od začetka zbrano, ampak je še skrivnost!user posted image

Jst.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
5.11.2010 11:45:14   
tanjusi
Eh tašče....
Moja je bla pred 13 leti ko smo meli prvega kar precej nadležna, kar nekaj je hotla bit pametna, pri ta drugem se je malo unesla, zdaj pa mislim da se ji ne bo ljubilo pametovat preveč, že zaradi let...je kar v letih že, jaz sem pa že tudi tok stara, da se ne bom pustilauser posted image ...Saj drugače pa ni slaba, meni tak nič ne reče, bolj jo mora sin poslušat, če ma kake problemeuser posted image ...

(a camus)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
5.11.2010 11:57:19   
Akilene
Ma ja, no, saj priznam, da sem v nosečnosti malo bolj občutljiva in je potem malo težje s taščo shajat...mi je pa včeraj ponujala oblačila za dojenčka še od mojega moža (se pravi iz leta 1975), pa sem vzela en rumen pajac, da se ji ne bi zamerila. Mož se mi je muzal čez mizo, jaz sem ga ubijala s pogledi, ko je vztrajala pri nekih čudnih kapicah  (tistih belih za zavezat, groza )in sem jo komaj prepričala, da jih imam dovolj.user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
5.11.2010 12:03:05   
nelikaa
Jaz pa se s taščo kar dobro razumem. Je pa res, da se bolj redko vidimo, ter si nisva tako blizu, da bi si upali drug drugi reči kaj bolj direktnega user posted image . Sva obe kar precelj vljudni druga do druge. Vidimo se predvsem med prazniki ter občasno prideva na kosilo - morda 1x na 2 meseca.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
5.11.2010 12:16:14   
5ra8
tudi jaz se s taščo kar uredu razumem. Kdaj pa kdaj ma kakšne pripombe glede nosečnosti, kaj ne smem jest, kaj moram, kako se moram merkat itd....ok zadnja neumnost mi je bila to, da sem zato mogoče mela splav, ker sem šla vsak dan na sprehod s psom user posted image  ampak se ne pustim razburjati....sem raj tiho ali pa sm kimam...pol pa mojmu doma težim user posted image

pa zadnjič je rekla da kok je pocen ene vozičke vidla, pa sva rekla da tacga k midva hočeva da so od 500 eur naprej, in ona da ne, da je bil za 300, bla bla....na vsak način naju je hotla prepričat da tistega vzameva....in sem pol mojga spet doma nahrulila, da ji kr naj pove, da pač ne bova vzela tega in da če hoče kej dat zravn prav, če ne pa tud prav. Milsim, prosila ne bom nobenega.

Drugače se pa tud mi vidimo kakšne 3x na mesec user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
5.11.2010 13:26:08   
_Sončnica_
Lepo slišat, da otroci pridno rastejo. Nisem imela pojma sicer, da že s 23. tednom lahko preživjo! To je res neverjetno!

Ja, *piškotek*, mene je tudi napotil na drugo morfologijo in sem tut 18.11. naročena. To je zihr lahko samo Jeričević, a ne? user posted image Mogoče se vidiva v čakalnici...

Sem ravno zato spet na forum prišla malo pogledat, da vas vprašam, če se vam zdi to smiselno?

Sploh, ker naj bi bilo vse OK. Je pa res, da je bila ta zdravnica na nuhalni ful natančna in je tudi vse natančno razložila, on se je pa bolj z mano pogovarjal kot razlagal, kaj je z otrokom. Oziroma z mojo punčko - ja, za seznam: ni fantek, ampak punčka!. Naslednji pregled imam sicer 9.12.

Komu moram že rečt za Facebook?

Lepo se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?