|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
6.10.2010 9:35:18   
Akilene
Vanček - no, pa si še ti rešena AC. Le počivaj! Na srečo si delala v Postojni, kjer so znani po hitrih izvidih, midve s Tanjuši še pa kar čakava. No, danes je moj 16 dan, upam, da bo do konca tedna, da bom imela miren vikend!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
6.10.2010 10:02:17   
emilija2008
Eva, tole o brcikah, kar praviš,  se dogaja pri tudi pri meni. Se zgodi kaki dan, da nič ne čutim.user posted image   Še dobro, da imam AS, da malo preverim srček... in da ni preveč črnih scenarijev v glavi.
Vidim,da nekatere občutite brcike ful intenzivno, no pri meni je to zelo redko, malo zjutraj, malo zvečer... glih toliko, kot da bi me nekdo majčkeno požgečkal... Zgleda, da bo spet en miren otroček v trebuščku, ko pa pride ven, bo pa pravi živec. Podobno je bilo pri ta prvi pupi.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
6.10.2010 10:12:27   
Heilie
Tudi jaz čutim podobno kar se brcik tiče. Kak dan žgečka, potem ni nič, potem spet malo žgečka, nič pa še konkretnega. Sem že razmišljala, če to žgečkanje sploh ni bebika ampak kaj drugega user posted image

Upam, da kmalu začne kaj brcatiuser posted image

Drugače sem pa danes super volje, ker se čez vikend končno seliva. Danes še služba, potem sem pa 2 dni frej. Pa mamo šoping dneve, v petek še v ikejo...komaj čakam user posted image
Ju3 pa pregled.

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
6.10.2010 11:17:27   
minka tonka
Živjo!
Danes sem doma in je ravno tak dan, da ni za nič druzga kot čakat na lepše vreme. Popoldne grem na prvo srečanje šole za starše in sicer za zgodnjo nosečnost. Ve ste oz. hodite na slednjo? Ker sem prvič nosečka, se mi je zdelo ok da grem, vsaj prvič pogledat, potem bom pa vidla. Na predporodno bova šla pa s fantom skupaj, sm potem, kasneje.
Včeraj sem vsa vesela prvič začutilauser posted image , pa danes tud nekaj dogaja. Mislim, da bo še pestrouser posted image . Sem pa prou vesela, da imam spet svoj apetit, sm me skrbi, da ga bo treba kmalu brzdat.
Se veselim  z vsemi, ki čutiteuser posted image , tiste, ki pa še ne, pa brez skrbi, sem prepričana, da bodo mali žurerčki kmalu zamigaliuser posted image .

Lep dan vsem!

I dont care about distance, I just care about you.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
6.10.2010 11:17:42   
*Ninočka*
user posted image Hej, hej...

tudi jaz sem danes zaspana in lačna! Non stop nekaj jem (beri - mandarine. Mislim da sem jih včeraj pojedla celo kilo, da mi je bilo zvečer že slabouser posted image ), zdaj pa komaj čakam, da bo čas kosilauser posted image

Netopirček, tudi jaz sem mislila na tebe. Lepo, da so novice ok.

Komaj čakam, da mine ta oktober. Bi rada čimprej na morfologijouser posted image . Sem gledala malo po seznamu in nas ima 27. kar nekaj morfologijo. No ja, malo bo še treba potrpet. Še sreča, da se hitro s čim zamotim. Zdaj kar malo vozičke gledam, mislim da si 5ra8 ti spraševala, kako je s tem. Zaenkrat sem gledala vse po netu, nič v živo. Zaradi cene me ful privlačijo ali babyspa ali lux4kids. Katera pozna?

Pridne bodite...

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
6.10.2010 11:32:16   
_sanja_*
Musty, krasen voziček! Za naš teren žal ni primeren, moramo imet ornk trikolesnik, mi je pa zelo všeč, da o barvi sploh ne govorim. Čudovita je!user posted image

netopirček, super da je vse ok!user posted image  Zdaj pa počivajuser posted image  Tudi jaz sem prvič že kmalu pristala v P, v 22t, in mogla strogo počivat, pa se je potem v 30t vseeno ponovilo. Upam, da bo sedaj vse ok, ker nimam pojma, kako bi ob Nalu počivalauser posted image

Akilene, Tanjusi... Upam, da dobite rezultate ta teden! Pa tudi ti Vanček, če si se tako zmenila.

brcike... pri meni so slab teden že kar konkretne. Prej je bilo nežno božanje 2 tedna, zdaj pa že zna brcnituser posted image

Poli_H... porod v vodi - ne, zato ker  Celju nimamo nič na izbiro. Pravijo da so na voljo žoge ipd, ampak jaz nisem smela vstat s postelje. Sicer pa tako nisem mogla, tak da se nisem pritoževalauser posted image

Heilie... sem ti fauš, da greš v Ikeo. Mi2 greva pa predvidoma v novembru. Komaj čakam!user posted image

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
6.10.2010 11:43:58   
Heilie
*Ninočka* jaz tudi te vozičke gledam, so mi ful všeč. Pa kakor sm gledala mal po netu jih kar pohvalijo, tako da bomo vidli user posted image So pa super barve in vzorci.

_sanja_* mi2 bova sigurno mogla še enkrat it. Kr zdej bova za stanovanje kupovala, pol pa še za bebikouser posted image Sam bo idealna prilika, da mal pofirbcam kaj kej imajo user posted image

< Sporočilo je popravil Heilie -- 6.10.2010 11:44:13 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
6.10.2010 14:00:40   
pikachu
Pozdravljene nosečke.

Vidim, da kar pridno klepetate in tako je tudi prav.
Jaz pa sem bila včeraj v Ikei in sem naši bebici kupla posteljico in jogi. Zdaj pa grem malo v trgovno cotke pogledat, ampah še jih nebom kupovala ker verjetno nekaj dobim od bratranca, nekaj pa od sodelavke.

netopirček lepo počivaj sedaj, pa pazi svojo pikico saj itak bo vse ok, vedno moramo bit pozitivne.

heilie lepo nakupovanje ti želim, imajo res pestro ponudbo v ikei, pa še cene so kar ugodne.

poli H o načinu poroda jaz še nisem razmišljala, prav tako pa ne v kateri porodnišnici bom rodila. Imam do treh porodnišnic kar približno enako km in je odločitev kar težka.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
6.10.2010 17:18:29   
Musty
Zivjo!

Jaz sem glih posteno zacela delat, se vmes basem z orescki in pijem caj. Spijem ogromno tekocine in sem skoz na wcju. Ce je v pisarni zaseden wc, vsi vedo, da sem jaz not.user posted image user posted image

Zjutraj sem imela prvic nosecnisko telovadbo in mi je super fino fajn! Bom redno hodila, 2x na teden. Ze par dni tud zvecer pred spanjem izvajam pozdrav soncu, da se mal nadiham in umirim, mi kr pase.

5ra8, pri nas so cene UZ ogromne! Ce zdravnik oz. zavarovalnica presodi, da ni nujen, ti ga ne krije. Meni so krili samo enega na zacetku za potrditev nosecnosti in pa morfologijo. Potem pa nic vec. Sva se pa zmenili z zdravnico, da mi ob morfologiji tudi 3D UZ naredi-na zelo veliko zeljo mojega dragega(se ni videl user posted image ) in bova doplacala prb. 100$.

O nacinu poroda nisem nic razmisljala, bom kar naravno. Se bolj bojim tiste igle v hrbet pri epiduralni kot pa samega poroda.

Sefica hodi tu mimo, sibam delat! Lep dan!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
6.10.2010 17:59:39   
thunder
Hey, hey! Evo pa sem dočakala pregled. Sicer je bil bolj na ekspres, ampak važno je, da sem slišala srček, ga je pa glih komaj ujela - je rekla sej kar beži sem in tja...to bo en atlet user posted image . Upala sem na UZ pa ga žal ni blo. U glavnem - za seznam - naslednji pregled in morfologijo imam 9.11. user posted image . Kar se tiče teže je rekla, da je ok, pritisk malo nizek, izvidi bp, maternica velika točno do popka. Brcike...no pravzaprav gibe čutim občasno in zelooo nežno, ker je posteljica zadaj, je rekla gin. da ji bom pač bolj čutila, ker me brca direkt v trebušno votlino. Je parekla tudi, da naj razmišlajm v drugi polovici nosečnosti tudi o bolniški, saj pač spadam v rizično skupino, ker sem spomladi imela poseg - lletz. Bomo videli kako in kaj. Za enkrat se počutim dobro, v službi pa itak sedim. Doma bi itak bila ves čas na relaciji sedežna-hladilnik user posted image .

netopircek vesela sem da je vse ok, vse ostale pa - čuvajte svoje bebike in uživajte pa čeprav je takšno turobno vreme.

pa pa

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
6.10.2010 18:15:48   
tanjusi
thunder ti si tu nekje iz savinjske, če se meni prav zdi?
jaz pa dans kr ok....zob se je malo potuhnil , upam da bo za zdržat do petka...
drugače imam pa katastrofo z žilami tudi na nožnici vse zatečeno in boleče...najbolj fajn je če počivam...pa tudi ker je nizko me vse tu okrog nog boli pa kolkov...groza je...komaj čakam pregled drug teden in morfo da bo vse ok...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
6.10.2010 18:47:55   
inia
user posted image  že prav fajn čutim. Je pa zanimivo, da sem jih prej malo višje, zdaj pa malo bolj spodaj. Ne vem ali je zdaj v drugačnem položaju ali se mi kar zdi.

Spala bi jaz tudi cel dan. No bolj poležavala, ker prav spat še ponoči ne morem. Meni že zdaj nič ne paše. Kakorkoli se naštimam mi ne paše dolgo.

Vozička še nimamo in še sanja se mi ne katerega bova vzela. To bo še problem. Kupiti ga tak ne nameravam prej kot decembra, januarja, ampak izbrala bi rada pa prej. Jaz v glavnem nimam še nič. Z nakupi mislim začeti decembra. Če bom zdržala do takrat. user posted image  Je pa zanimivo, da sem imela vse po dvoje, od opreme do oblačil. . In jaz pametna sem vse raztalala okoli, ker sem mislila, da tako ne bomo več imeli. In zdaj moram vse novo kupovati.

O načinu poroda ne razmišljam in tudi ne bom. Prvič sem skoraj doktorirala in se ful pripravljala. Ko je bil pa čas za akcijo je bila pa tema. user posted image . In še ležat sem mogla ves čas, ker sta bila dva in so ju non stop spremljali po UZ.
Sanja drugače pa je v Celju  žoga in po lestvi se lahko razteguješ, če ti le paše user posted image .

Tanjusi drži se.

Mene pa križ boli kot hudič in posledično rit in noge. Se včasih počutim kot da bi bila stara 90 let, ker se komaj vstanem, premikam. Saj ko se razhodim je ok, ampak če dolgo ležim ali sedim pa je katastrofa.

Komaj čakam na morfologijo. user posted image  Se mi zdi, da potem kar lažje dihaš. Potem pa spet čakaš na nov pregled user posted image

Drugače pa najlažje prideš do Uz, če greš kar tako tja in jamraš kako te boli to in ono in da imaš ne vem kakšne krče. Potem te dajo na UZ. Moja znanka je to ves čas delala. Vedno jo je nekaj bolelo, ampak ona je na koncu že sebe prepričala, da jo boli in je vedno izsilila UZ. Samo jaz nisem za te fore. Še prekmalu lahko gre kaj narobe.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
6.10.2010 18:53:53   
SaMaa
Hej punce živjo,

evo da se spet samo pofočkam. V službi sploh nimam časa niti pisat, kaj šele brati. Očitno bodo vse zadnje atome moči scuzali iz mene preden grem.

IZVIRNO SPOROČILO: Eva07

A je katera že čutilauser posted image pol so pa kar "izginil". To se men dogaja, so bli zdaj pa nič več ne čutim. In saj veste potem pa misli premlevajo vse sorte stvari, večinoma slabe scenarije...

Tako je pri meni, enkrat ful čutim, potem pa tudi po 14 dni nič. Mi je ravno včeraj G rekla, da je to čisto normalno in naj se ne sekiram, ker bo tako ali tako še ful brcanja. Je pa res prijetno, ko začutiš malo ščemenja v trebuhu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Kako smo sedaj z vozički? Ga ima že katera? Mislim tista, ki bo kupila novega user posted image

Midva še kar nisva odločena kterega bi vzela. 

Mi2 bova najbrž kar Baby boom vzela, ker bo voziček večinoma spodaj v bloku, kjer pa tako ali tako nikoli ne veš kdo ga bo sunil. So mi pa tudi lepi, edino za lupinico me malo skrbi, saj je kar precej težka- cca 4kg. Od Maxi cosi je povprečna teža lupinice 3,2 kg. Mogoče bo katera povedala še svoje izkušnje z lupinicami.

Mutsy tvoj voziček pa pa TOP user posted image  Tudi jaz bi vzela tega, če bi le imela prostor za shranjevanje. Barva je tudi super. Je pa precej velik, ko se zloži??? Vsaj po tvojih slikcah v albumu sodeč.

No lepo se imejte.

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
6.10.2010 21:42:20   
Musty
SaMaa, ja, vozicek res ni majhen. To smo ga za probo stacili v tascin avto. Midva itak nimava avta in velikost ni igrala vloge. Za na vlak ga pa niti ni treba zlagat. Ampak je lep. Jst ga nonstop hodim gledat v otrosko sobo.user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
7.10.2010 7:01:45   
5ra8

user posted image  
user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 2user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image   user posted image
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj   user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana user posted image
discoamela, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

mija75, 34 let, 2user posted image , 0user posted image , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image
tejka23, ? let, 2user posted image , 1user posted image , Prekmurje

14.3.11
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ, user posted image
Deset_ka, ? let, ? user posted image , ?user posted image , kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image
gamet, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , Mb

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, ? let, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image
minka tonka, 25 let, 1user posted image , 0user posted image , Nm,  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4user posted image , 2user posted image , dolenjska

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, user posted image user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj

Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25, 1user posted image , 1user posted image , MB user posted image
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 72 user posted image

št.
user posted image : 11
št.
user posted image : 11
št. user posted image
user posted image : 52 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Telovadba na Dolenjskem in okolici:
user posted image  Balnea, Dolenjske Toplice, vsak teden v sredo od 06.10 naprej ob 17h - obisk 6 EUR

user posted image  ZD Novo mesto, spodaj pri fizioterapiji, vsak teden v ponedeljek ob 18h - obisk 6 EUR

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
7.10.2010 7:02:22   
5ra8

user posted image

user posted image

Sitnoba - 11.10
maja1985 - 12.10
libna - 13.10
netopirček - 18.10
pikachu - 20.10
rožica86 - 21.10
naja17 - 25.10
lina10 - 26.10
_sanja_* - 27.10
Vanček* - 27.10
Poli_H - 08.11

user posted image

Musty - 11.10
tanjusi - 13.10
daissy - 14.10
Akilene - 18.10
emilija2008 - 18.10
inia - 18.10
pikachu - 20.10
mija75 - 22.10
naja17 - 25.10
morowi - 25.10
lina10 - 26.10
discoamela - 27.10
_sanja_* - 27.10
*Ninočka* - 27.10
netopirček - 27.10
Poli_H - 27.10
5ra8 - 29.10
SaMaa - 29.10
Klemy82 - 02.11
nelikaa - 04.11
Eva07 - 05.11
minka tonka - 09.11
thunder - 09.11
rožica86 - 18.11

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
7.10.2010 7:07:20   
5ra8
jutro bejbike

srečno danes na pregledu slama, pikecpokec, Lun1ca in Heilie user posted image

Jst sm se na hitro zmenile pr eni G, da pridem na UZ samoplčaniško, in grem danes...no zdejle...komaj čakam da vidim pikico... user posted image

Se javim kasneje  kaj user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
7.10.2010 8:12:17   
SaMaa
Dobro jutro,

5ra8 vse dobro na pregledu, poročaj o rezultatih.

Jaz pa šibam naprej na delo, tega je čez glavo.

Lep dan. user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
7.10.2010 8:44:32   
Sunshine 1
Jutro vsem!

No pa je napočil dan selitve! user posted image user posted image user posted image Končno! Zadnja 2 meseca sem hodila samo v službo, po službi urejat novo stanovanje, zvečer pa spat v staro! Grozno. Sem že čist izčrpana, tako da se me je še en močan prehlad lotil. Zdaj pa en teden samo počivanja! Potem pa u easy naprej.  user posted image
Po koledarčku smo že v 20. tednu!! Wiiii, polovica je mimo! user posted image   
Moj user posted image je vsak dan bolj živahen, sploh dopoldan, ko sem v službi in sedim za rač. ima veselje telovadit. He he, prav super je. user posted image

Lep pozdravček vsem!!

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
7.10.2010 10:10:30   
seven7
Jutro!
Danes smo pa dobro spali... kaja se je samo enkrat zbudila. :)
Ta teden sem imela redni G pregled, naredila mi je UZ user posted image in sem vidla našo pikico kako sesa prstek in imela je prekrižane nogice. Dala mi je dve fotke, ena je bila celo 3D. Ful sem zadovoljna s ta novo zdravnico dr. Goslar v Domžalah (prevzela od Strahove pacientke). Do zdaj imam več fotk in UZ kot pri Kaji. user posted image Res vse pohvale!
Morfologijo imam 8.11. za seznamček. Tudi midva imava namen jit novembra v Ikeo, sem si pa že naročila kataloge.
Srečno vsem na pregledih!

22.09.2007 je prijokala sončica Kaja
17.03.2011 pričakujemo novega sončka :)

(odgovor članu Sunshine 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
7.10.2010 10:25:50   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie
sanja_* mi2 bova sigurno mogla še enkrat it. Kr zdej bova za stanovanje kupovala, pol pa še za bebikouser posted image Sam bo idealna prilika, da mal pofirbcam kaj kej imajo user posted image

Ja, idealno priliko mašuser posted image  Mi imamo pohištvo od gorenja (kuhinja, spalnica, dnevna), imamo pa dodatke večinoma iz ikee in so super. Otroško sva pa kupila v Ikei, mammut serijo. In je tak lepauser posted image  Majo lepo pohištvo in kup lepih dodatkov, da naredijo otroško sobico posebno.
user posted image
user posted image
user posted image

Za tamalega bova pa kupila sedaj še omaro in predalnik za cotke, posteljo pa kako leto kasneje.
Mi je pa novembra še bolj posebno, ko imajo toliko božičnih dodatkovuser posted image   Decembra je bilo lani že vse prodano, zato greva novembrauser posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
7.10.2010 10:34:11   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: inia

O načinu poroda ne razmišljam in tudi ne bom. Prvič sem skoraj doktorirala in se ful pripravljala. Ko je bil pa čas za akcijo je bila pa tema. user posted image . In še ležat sem mogla ves čas, ker sta bila dva in so ju non stop spremljali po UZ.
Sanja drugače pa je v Celju  žoga in po lestvi se lahko razteguješ, če ti le paše user posted image .

Ja, teoretično je na voljo žoga in lestev. V praksi pa tudi jaz nisem smela vstat, pa je bil eden in vse bp.
Sicer mi pa tak ni pasalo, tako da se ne bunimuser posted image

Komaj čakam na morfologijo. user posted image  Se mi zdi, da potem kar lažje dihaš. Potem pa spet čakaš na nov pregled user posted image

Ma ja. Čakamo od pregleda do pregledauser posted image  Ampak saj hitro mine, se vam ne zdi? Meni se zdi, da je teh 4 ali 5t na kolikor imam preglede takoj mimo. Na polovici smo že!
Pa druga nosečnost mineva še bolj mimogrede kot prva, ker se moraš s starejšimi ukvarjat.

Drugače pa najlažje prideš do Uz, če greš kar tako tja in jamraš kako te boli to in ono in da imaš ne vem kakšne krče. Potem te dajo na UZ. Moja znanka je to ves čas delala. Vedno jo je nekaj bolelo, ampak ona je na koncu že sebe prepričala, da jo boli in je vedno izsilila UZ. Samo jaz nisem za te fore. Še prekmalu lahko gre kaj narobe.

Ja, res je. Jaz si tudi ne bi upala glumit. Mi kr slabo rata, ko se spomnem, kolikokrat sem mogla v prvem trimestru na UZ zaradi krvavitev... Pol pa da bi se še delala... Ja, vraga.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
7.10.2010 10:34:22   
seven7
Sanja se kaj spomniš koliko sta dala za otroško sobo v Ikei? Verjetno lahko kupuješ tudi po kosih/delih... Luštno sobico imate! Pa lepo rišeš user posted image

22.09.2007 je prijokala sončica Kaja
17.03.2011 pričakujemo novega sončka :)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
7.10.2010 10:35:58   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8
srečno danes na pregledu slama, pikecpokec, Lun1ca in Heilie user posted image

Jst sm se na hitro zmenile pr eni G, da pridem na UZ samoplčaniško, in grem danes...no zdejle...komaj čakam da vidim pikico... user posted image

Srečno vsem petim! OZ. desetimuser posted image

Pa javite, kako ste uživaleuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
7.10.2010 10:43:08   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: seven7

Sanja se kaj spomniš koliko sta dala za otroško sobo v Ikei? Verjetno lahko kupuješ tudi po kosih/delih... Luštno sobico imate! Pa lepo rišeš user posted image

Hvalauser posted image

Vse skupaj je bilo nekaj čez 700€. Je bilo pa veliko: postelja 160x70, nočna omarica, omara, odprt regal za igrače recimo, zaprt regal- predalnik za oblačila, mizica, 4 stolčki, 2 poličke; pa v to ceno je vštet še jogi, razni dodatki za sobico, lučka, tepih, ipd...

Imajo pa pohištvo v sv-temno modri varianti za fantke in roza-rdeči za punčke. Stolčki in mizice pa v več barvah.

Imaš pa tule vse stvari posamezno opisane s cenami (lahko kombiniraš po mili volji):
http://www.ikea.com/at/de/search/?query=mammut

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......