slama
|
Živjo!!! Evo. Mi smo po tednu dni doma. Imeli smo se super. Šoping uspel. No, skoraj. Jaz in mož sva kupila manj kot sva planirala, a za ta miceno smo dobili celotno zimsko opremo . Meli smo se super, razen dva dni je bilo vreme čisto . Polet uspešno prestali. Mene je malo pritisk dajal, Mija pa sploh ni reagirala, ne med vzletanjem, letanjem ali pristajanjem. Da ni bilo dolgčas je večino poleta Nodija gledala. IZVIRNO SPOROČILO: seven7 Ta teden sem imela redni G pregled, naredila mi je UZ in sem vidla našo pikico kako sesa prstek in imela je prekrižane nogice. Dala mi je dve fotke, ena je bila celo 3D. Ful sem zadovoljna s ta novo zdravnico dr. Goslar v Domžalah (prevzela od Strahove pacientke). Do zdaj imam več fotk in UZ kot pri Kaji. Res vse pohvale! Podpis!!! Sem s pregleda. Vse bp. Nova g je pa res super. Vzame si čas. Naredila mi je tudi uz in vpršala, če že vem za spol in ker se na ns ni videlo nič, je potem kar nekaj časa vrtela in obračala slikce, da je se je videlo, kaj je me nogami. Imeli naj bi , a je rekla naj ne vzamemo tega za 100%, potem je pa naredila še 3D, kjer je med nogami res nekaj bolj fantovskega . Zgleda, da bomo meli Jakoba. Bomo videli na morfologiji, če bo še vedno tako. Aja, to mam pa 4.11. Za nazaj nisem vsega prebrala, ker mam kup cunj za oprat, pa vseeno še čestitke za dobro opravljene preglede, poroko, zaroko (katera srečnica je to?) in netopirček Mi danes začnemo s plavanjem za malčke. Komaj čakam. Jutri sem pa nameravam pridružit puncam na telovadbi . Je nujno potrebno. Jaz sem že na +7kg. Res je, da sem 2kg pridelala v tem tednu, a kaj ko smo imeli tako dobro hrano. Prvo polovico smo bili pri kolegici, ki je iz Indije in kuha božansko (za mene, navadnega smrtnika malo pekoče oz. skoraj nepekoče), potem drugi del tedna pri Slovencih, ki živijo v Angliji in tudi tam so nas zelo dobro hranili. Energije mam pa jaz en dan fuuul, drug dan pa megla ah, bo že. Me pa tako medenica in kolki bolijo, že zdaj hodim po račje. Za Ikeo pa tut jaz že načrt delam!!! Spet bom poln avto. Lepo bodite, pa pa
|