|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
7.10.2010 11:01:32   
seven7
to se mi zdi pa res ugodno in solidno. Pa še kvaliteta je verjetno. Zagotovo jo obrišem v Ikeo nov. že komaj čakam. Hvala za info.

22.09.2007 je prijokala sončica Kaja
17.03.2011 pričakujemo novega sončka :)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
7.10.2010 11:43:07   
seven7
Aja še eno vprašanje...

Ali ti v Ikei zna kdo v slovenščini svetovati ali vsaj angleško, ker meni je nemščina čist user posted image

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
7.10.2010 11:51:40   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: seven7

to se mi zdi pa res ugodno in solidno. Pa še kvaliteta je verjetno. Zagotovo jo obrišem v Ikeo nov. že komaj čakam. Hvala za info.

Mizica, stolčki, nočna omarica in poličke so plastični. Ampak močna plastika. Na stolčkih so sedele tudi že 100 kilske riti, pa je zdržaluser posted image

Ostalo je pa kvaliteten les. Jaz se ne spoznam ravno, zdi se mi ok. Ni tanko, ampak so debele, močne stranice. Tako da se bo tvoj kar namatral, da bo vse spravil v avto, zdaj ko mu ne smeš pomagat dvigovat.

Pa moj in ati sta,ko sta to sestavljala komentirala, da je kvalitetno, da si nista mislila, da bo tako zelo.

Nemščina... Večina jih zna samo nemško. Mene je to ful skrbelo, ampak pol sem se pa nekak zmenla. Niso znali angleško, razen skladiščnika; z njim sem govorila pol ang pol nem; z ostalimi pa vse nemško. Pa ne znam nič, da ne bo pomote. Pač po posluhu. Učila sem se nem 13 let, pa me je sram, koliko sem se naučila. Znam več ang, pa sem se učila nekje 5-6 let. Je tak jezik, da gre stokrat bolj v uho.

Saj bo šlo. A greš prvič? Ti lahko vse razložim, kak je postopek, ti bo lažjeuser posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 7.10.2010 11:54:25 >

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
7.10.2010 12:05:49   
slama
Živjo!!!
Evo. Mi smo po tednu dni doma. Imeli smo se super. Šoping uspel. No, skoraj. Jaz in mož sva kupila manj kot sva planirala, a za ta miceno smo dobili celotno zimsko opremo user posted image .
Meli smo se super, razen dva dni je bilo vreme čisto user posted image . Polet uspešno prestali. Mene je malo pritisk dajal, Mija pa sploh ni reagirala, ne med vzletanjem, letanjem ali pristajanjem.user posted image  Da ni bilo dolgčas je večino poleta Nodija gledala.

Ta teden sem imela redni G pregled, naredila mi je UZ user posted image in sem vidla našo pikico kako sesa prstek in imela je prekrižane nogice. Dala mi je dve fotke, ena je bila celo 3D. Ful sem zadovoljna s ta novo zdravnico dr. Goslar v Domžalah (prevzela od Strahove pacientke). Do zdaj imam več fotk in UZ kot pri Kaji. user posted image Res vse pohvale!

Podpis!!!

Sem s pregleda. Vse bp. Nova g je pa res super. Vzame si čas. Naredila mi je tudi uz in vpršala, če že vem za spol in ker se na ns ni videlo nič, je potem kar nekaj časa vrtela in obračala slikce, da je se je videlo, kaj je me nogami. Imeli naj bi user posted image , a je rekla naj ne vzamemo tega za 100%, potem je pa naredila še 3D, kjer je med nogami res nekaj bolj fantovskega user posted image . Zgleda, da bomo meli Jakoba. Bomo videli na morfologiji, če bo še vedno tako. Aja, to mam pa 4.11.

Za nazaj nisem vsega prebrala, ker mam kup cunj za oprat, pa vseeno še čestitke za dobro opravljene preglede, poroko, zaroko (katera srečnica je to?) in netopirček user posted image

Mi danes začnemo s plavanjem za malčke. Komaj čakam. 
Jutri sem pa nameravam pridružit puncam na telovadbi user posted image . Je nujno potrebno. Jaz sem že na +7kg. Res je, da sem 2kg pridelala v tem tednu, a kaj ko smo imeli tako dobro hrano. Prvo polovico smo bili pri kolegici, ki je iz Indije in kuha božansko (za mene, navadnega smrtnika malo pekoče oz. skoraj nepekoče), potem drugi del tedna pri Slovencih, ki živijo v Angliji in tudi tam so nas zelo dobro hranili.

Energije mam pa jaz en dan fuuul, drug dan pa megla user posted image  ah, bo že. Me pa tako medenica in kolki bolijo, že zdaj hodim po račje.
Za Ikeo pa tut jaz že načrt delam!!! user posted image  Spet bom poln avto.

Lepo bodite, pa pa

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
7.10.2010 12:06:39   
nina42
Hello user posted image
Danes sem bila na pregledu, mi je naredil ultrazvok, čeprav nisem pričakovala in je bilo super videt malega user posted image čeprav je še bolj koščen... Sem pa mojega nahecala, da gin. pravi da je 100% punčka, da so se izgleda na nuhalni zmotili user posted image user posted image user posted image in je čisto iz sebe, ker si full fantka želi user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da pride iz službe, da se še malo nasmejim user posted image Sem pa pozabila rečt za slikicouser posted image
Drugače pa gremo mi tudi v soboto v Ikeo, že komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisem bila že skoraj eno letouser posted image tako da je že skrajni čas, sicer ne bom nekaj full kupovala, ker se bomo pred porodom še selili, samo par malenkosti, ki vedno prav pridejouser posted image  

Za sobico pa še ne vem, kaj naj, ker bom zdaj imela fantka in punčko, pa ne vem če naj kupujem pol roza in pol modro ali kaj.... se mi zdi da bo vse preveč pisano, mogoče bi raje bolj v beli in naravni leseni barvi, da imata pohištvo isto, potem so pa itak igrače in preproge in lučke pisane... Kaj pravite?

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
7.10.2010 12:07:18   
slama

Aja še eno vprašanje...

Ali ti v Ikei zna kdo v slovenščini svetovati ali vsaj angleško, ker meni je nemščina čist user posted image

V Celovcu znajo nekateri tudi slovensko, drugače pa v angleščini. Take so najine izkušnje.

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
7.10.2010 12:13:00   
nelikaa
Včeraj sem dobila vprašanje: "Kaj si ti noseča?" user posted image

Hmmm, buši spet ni took velik, samo očitno je že opazno. user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
7.10.2010 12:15:22   
*Ninočka*
Tudi midva sva Ikea fan-a. Vse je tako enostavno in za poiskat in za sestavit. Vse se vedno prilega, vedno je dovolj vijakov ipd.user posted image
Ampak glede stvari za dojenčke sem bila malo razočarana. Posteljice so mi prenizko, previjalne mi niso všeč. Pri posteljnini moraš pazit, da vzameš pri njih tudi odejo in vzglavnik, ker imajo svoje mere...Ampak za malo starejše otroke pa imajo krasne stvari, da o raznih dodatkih sploh ne govorim.

Danes me pa v predelu trebuha vso nekaj raztegujeuser posted image  Vem, da se sliši smešno...ampak imam občutek, da me vse nekaj drži (kar me ne)... Glede na to, da trebušček raste, sklepam da je to normalno. Kaj ostale občutite kaj podobnega?

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
7.10.2010 12:53:25   
seven7
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Saj bo šlo. A greš prvič? Ti lahko vse razložim, kak je postopek, ti bo lažjeuser posted image

Ja prvič bova šla. Kakršnakoli informacija bi bila dobrodošla.
Kako je z dostavo? Ali robo takoj lahko prevzameš? Ipd....

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
7.10.2010 13:14:38   
tanjusi
Pozdravljene ... danes ste pa še kar pridne z pisanjemuser posted image
Jaz še nič kaj ne kupujem za malega ... imam kinderbet , zeelo rada bi imela previjalno mizo , bom najbrž vzela v onem paketu ... Kako pa planirate , ali boste imele otročka v spalnici ... ali ga boste že od začetka imele v svoji sobici? Jaz bom najbrž imela kinderbet v spalnici že zaradi praktičnih razlogov imam pa še eno sobico , zraven spalnice kamor ga bomo potem lahko preselii.
Ma pa prav vesela sem da smo že na sredini nosečnosti...
v ikeo bi pa jaz tudi šla ... morem kolegice prepričat, ker mož ni za take postulovščine... jaz pa sama tudi ne :)

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
7.10.2010 14:07:26   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Sunshine 1

Jutro vsem!

No pa je napočil dan selitve! user posted image user posted image user posted image

Joooj blagor tebi!!! user posted image user posted image user posted image .  Mene čaka selitev čez kak mesec ali dva. je pa sedaj zelo pestro. V službi fuuulll dela, potem pa še ko sem doma: nakupovanje pohištva, dogovarjanje z delavci glede hiške, prenova starega stanovanja zaradi oddajanja (beljenje, shopping...). Katastrofa

(odgovor članu Sunshine 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
7.10.2010 14:09:59   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

user posted image
user posted image
user posted image  

Full mi je všeč otroška sobica user posted image

< Sporočilo je popravil nelikaa -- 7.10.2010 14:10:35 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
7.10.2010 14:13:58   
nelikaa

Aja še eno vprašanje...

Če boš šla v Italijo v Ikeo, bodo nekateri prodajalci znali tudi slovensko.

< Sporočilo je popravil nelikaa -- 7.10.2010 14:14:20 >

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
7.10.2010 14:17:39   
Sunshine 1
IZVIRNO SPOROČILO: nelikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Sunshine 1

Jutro vsem!

No pa je napočil dan selitve! user posted image user posted image user posted image

Joooj blagor tebi!!! user posted image user posted image user posted image .  Mene čaka selitev čez kak mesec ali dva. je pa sedaj zelo pestro. V službi fuuulll dela, potem pa še ko sem doma: nakupovanje pohištva, dogovarjanje z delavci glede hiške, prenova starega stanovanja zaradi oddajanja (beljenje, shopping...). Katastrofa

Saj bo, malo stisneš pa gre. user posted image Midva sva tudi sama vse belila, sestavljala pohištvo, ..... ampak sem bila odločena, da hočem to sedaj narest, ne čez par mesecev, ko bom cela ko ena žoga. user posted image Sicer manjka še par malenkosti, zato bo tudi z moje strani obisk Ikee v kratkem.

Nelikaa, veliko dobre volje pri urejanju stanovanja in veliko energije ti želim! user posted image

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
7.10.2010 14:19:01   
inia
To sobico, ki jo ima Sanja sem tudi jaz gledala in mi je zelo všeč. Tudi ko vidiš v živo je super. Ampak moja dva sta zdaj že prevelika za to. Za user posted image  bomo pa kasneje kupili. 

Jaz bom imela user posted image  pri sebi v kinderpetu zraven najine postelje. In to pomoje kar nekaj časa. Jaz sem en tak lolek, ki bi otroke kar na sebe prilepla, če bi lahko user posted image . Kasneje jo bova dala pa v svojo sobo. Fanta bosta imela skupaj (itak zaenkrat sploh nočeta iti narazen), tamala pa svojo.

Nina42 ti si pa hudobna user posted image  user posted image  user posted image   

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
7.10.2010 14:21:22   
Poli_H
Dan babuške user posted image
tanjusi jaz sem si ful zamislila, da bo kinderbet v otroški sobi ki je poleg spalnice. Pa so me VSI ful kregali ko sem to omenila, češ da moraš otroka imeti ob sebi in da če še nisem slišala za smrt v zibelki ipd. Zdaj pa ne vem...
Ali ima katera izkušnje, da otrok ni spal polega zakonske postelje?

šola za starše pridno hodim, včeraj imeli dihanje in razbremenilne položaje, danes imamo o vseh oblikah lajšanja bolečin. Meni je kar zanimivo, pol pa pogledam po dvorani, pa tak, vsak 4. moški spi user posted image  user posted image user posted image  No, sej potem smo pa šli pogledat porodnišnico in porodne sobe in sem bila ful presenečena... (Pa vsi moški so bili zelo budni) user posted image  sem si čiiiiiiiisto drugače to predstavljala. tako da sem kar vesela, da jih obiskujem, bom vsaj približno vedela kaj me kje čaka...

Samo kaj ko bi pa tolk rada malo spala popoldan... čisto sem out of energy! Iz službe, domov, skuhat, oblečt, v ŠZS, zvečer zmeraj obiski, padem v posteljo cca. 24.00. 5.30 auf pa jovo na novo. In nič cajta za vsaj 1 urco šlafanja :-( Divji mesec je pred nami... Novembra pa ne šlivim nobenega! Jaz bom imela zimsko spanje, pa naj rečejo kaj hočejo user posted image

Punce, maksimalno lep popoldan vam želim

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
7.10.2010 14:35:32   
tanjusi
tanjusi jaz sem si ful zamislila, da bo kinderbet v otroški sobi ki je poleg spalnice. Pa so me VSI ful kregali ko sem to omenila, češ da moraš otroka imeti ob sebi in da če še nisem slišala za smrt v zibelki ipd. Zdaj pa ne vem...

Moja dva sta oba spala zraven naju v spalnici ( v kinderbetu ) predvsem kot pravim iz praktičnih razlogov ... da mi ponoči ni bilo treba daleč ko se je zbudil, pa tudi prostora ni bilo v stari hiši ... zdaj pa prostor je ampak mislim da bo nekaj časa kr lepo v spalnici z nami...
Joj punce ... jaz sem včeraj po skoraj treh tednih vidla mojo malo nečakinjo ... kok je sladko pa malo ... se je pokakala in sem imela jaz to čast da jo previjem in sploh ne vem kdaj sem nazadnje takega malega previjala (po moje ,sta bla to moja dva ) in me je blo prav strah kje prijet in kako prijet... ampak sem kar hitro dobila občutek in sem prav uživala ...komaj čakam da bom lahko svojga cartala ...

(a camus)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
7.10.2010 15:28:38   
inia
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

Dan babuške user posted image

Moja kolegica je prakticirala to, da je imela kinderbet v drugi sobi, ki je bila poleg spalnice. Njej se je čisto obneslo. Je pa res, da je morala sredi noči hoditi v drugo sobo. Ona si je v drugo sobo dala tudi takšen gugalnik in otroka kar tam podojila.  

šola za starše pridno hodim, včeraj imeli dihanje in razbremenilne položaje, danes imamo o vseh oblikah lajšanja bolečin. Meni je kar zanimivo, pol pa pogledam po dvorani, pa tak, vsak 4. moški spi user posted image  user posted image user posted image  No, sej potem smo pa šli pogledat porodnišnico in porodne sobe in sem bila ful presenečena... (Pa vsi moški so bili zelo budni) user posted image  sem si čiiiiiiiisto drugače to predstavljala. tako da sem kar vesela, da jih obiskujem, bom vsaj približno vedela kaj me kje čaka...

Kako bodo šele budni (v porodni), ko bo šlo zares. user posted image

Samo kaj ko bi pa tolk rada malo spala popoldan... čisto sem out of energy! Iz službe, domov, skuhat, oblečt, v ŠZS, zvečer zmeraj obiski, padem v posteljo cca. 24.00. 5.30 auf pa jovo na novo. In nič cajta za vsaj 1 urco šlafanja :-( Divji mesec je pred nami... Novembra pa ne šlivim nobenega! Jaz bom imela zimsko spanje, pa naj rečejo kaj hočejo user posted image

Meni tudi tako manjka spanja. V prvi nosečnosti sem spala 2x več. Zdaj ni šans, da popoldne kaj zadremam. Včasih ju moj sam pelje kam, da bi lahko imela mir in takrat namesto, da bi šla malo dremat kar nekaj delam.  Zvečer in ponoči sploh ne morem normalno spati. Se premetavam kot blesava. Zjutraj, ko bi pa lahko spala (med vikendi) se pa otroka zbudita že ob 6. Kaj šele bo user posted image  user posted image

Punce, maksimalno lep popoldan vam želim

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
7.10.2010 15:37:03   
SaMaa

Jutro!
Danes smo pa dobro spali... kaja se je samo enkrat zbudila. :)
Ta teden sem imela redni G pregled, naredila mi je UZ user posted image in sem vidla našo pikico kako sesa prstek in imela je prekrižane nogice. Dala mi je dve fotke, ena je bila celo 3D. Ful sem zadovoljna s ta novo zdravnico dr. Goslar v Domžalah (prevzela od Strahove pacientke). Do zdaj imam več fotk in UZ kot pri Kaji. user posted image Res vse pohvale!

Uauu tole sem pa čist presenečena, da ti je ta G naredila UZ. Jaz hodim k Lomškovi, pa ni bilo ne duha ne sluha o UZ, pač ona tega nar ednem pregledu ne dela. Je pa res, da se ti tudi ful posveti.

IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

A že na MŠ hodiš?? A to v porodnišnico v LJ?

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
7.10.2010 16:18:06   
Akilene
IKEA - najbolje je vedeti, kaj boš kupil. On-line katalogi so dosegljivi na spletnih mestih vseh trgovin. Tukaj se da tudi videti način in težo pakiranja. V skladišču pa itak poiščeš vse sam s pomočjo računalnika, ki ti poda informacijo o delu skladišča in polici, kjer se izdelek nahaja.
Malčka bomo imeli kar zraven v spalnici, vendar pred izvidi AC, še ne bomo nič kupovali. Sprva sem mislila, da bi imeli zibko, pa sem si premislila, in bom kupila kar malo posteljico v Ikei, ni drago okrog 50 evrov z jogijem vred. Pa tudi tisto previjalno mizo za 15 evrov bi imela, čeprav imam prostorsko stisko. Ampak previjalna je zakon, imela sem jo že pri prvem in resnično mi je služila odlično.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
7.10.2010 16:26:10   
Lun1ca
Pregled je za nami user posted image  Zmerli smo maternico (od sramne kosti pa do vrha) pa poslušali smo srčka. Danes žal brez UZ, je reko G da bom že zdržala do morfologije user posted image  ta pa bo 4.11. - komaj čakam user posted image

sanja super sobica!! Zelo mi je všeč, prav lepo urejeno..

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 7.10.2010 16:29:43 >

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
7.10.2010 16:57:17   
minka tonka
Živjo punce!
Res vas je zanimivo brat, vsem toliko dogaja :). Se mi zdi, da rahel vpogled v opise življenj drugih pozitivno vpliva na to, da se toliko ne ukvarjam le sama s sabouser posted image . Imam pa eno vprašanje za vas. Vidim, da vas kar večina že ima otročke in mi boste lahko mogoče svetovale. Midva bova imela prvega in si  želim, da bi bila vsaj prvih par mesecov pri meni doma, da mi mami malo pomaga. Potem bi se pa selila na svoje. Si rihtava, počasi podstrešje pri sorodniku. Je dobro, da si vsaj na začetku pri svojih? On sicer navija, da bi bila pri njegovih, sm se mi zdi vseeno dobro, da sem pri svoji mami...
Kar se tiče UZ, sem svojega falotka videla že trikrat, ker sem imela neke čudne bolečine. Na srečo se je pokazalo, da z malim ni nič narobe. Sem pa bila potem tudi na UZ trebuha, ki je pokazal zakaj me boliuser posted image .  Tud na zadnjem pregledu sem mela hiter UZ, ampak dost dolg, da smo vidle kaj ima med nogamiuser posted image user posted image user posted image .
Midva zaenkrat še ne kupujeva ničesar, naju pa čedalje pogosteje kličejo znanci in prijatelji, ki ponujajo svoje stvari. Tako bova na posteljici in vozičku po vsej verjetnosti malo prihranila. Se mi zdi kar ok, če vzameš od ljudi, ki jih poznaš in veš, da so dobro ohranjene.
Fajn nabavite in dobro opravite na pregledih.

LP

I dont care about distance, I just care about you.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
7.10.2010 19:47:33   
naja17
Helloooouuuu drgae moje user posted image ....

Evo mene na temle mrazu user posted image ... Hvala vsem za čestitke!!! Zlate ste user posted image ... No, SaMaa zdej ti lahko  povem, da takrat, ko sem omenila najbolj romantični dan v mojem življenju, je bil dan, ko je moj pokleknil user posted image ... In verjemite, vse kar sem spravla iz sebe je blo "tebi se je zmešalo" user posted image  user posted image Pač, če 10 let preživiš v prepričanju, da boš živel na koruzi, je to vse kar lahko izustiš...

No, v Turčiji sem se naspala, ogrela in zredila user posted image ... Blo je čudovito... Kej več o tem drugič, tko predlog za dopust...

In in in... Očitno je beba čakala, da se vsi isto pišemo in zdej ga žura na fuuuullll... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Oba sva čutiva ful brce,  moj je še tko videl premike, ko sem ležala v kopalkah... Ful se mu zdi fascinantno, da mamo v sebi premikajoče bitje user posted image ....

Na kratko - i'm sooooooooo haaaapppppyyyyyyyyy user posted image user posted image

Nič, morm vas za nazaj mal prebrat, sem ugotovila, da je ena nova user posted image , pa da je blo z netopirčkom neki narobe user posted image , ampak je zdej kul user posted image , tanjusi in akilene - vajini izvidi?

(odgovor članu minka tonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
7.10.2010 20:16:40   
tanjusi
anjusi in akilene - vajini izvidi?

čakamo user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
7.10.2010 21:49:33   
5ra8
čirrrrr

Naja, welcome back....smo te pogrešale user posted image

Evo danes bla na izrednem pregledu, na hitro sem se zmenla z eno g za dodatni UZ.
Vse OK je rekla, da naj ne skrbim, pogledale smo ga, hrbtenico, glavo, nogice, rokice....vse...tud ta mi je zračunala rok en teden prej, torej 05.03.2011.
Ampak, dokler moja ne bo rekla da premaknemo rok, bom kr ostala na 11.3 user posted image

Brcik al pa metulčkov še ne čutim....je tud ta rekla da od 20.tedna naprej user posted image

Tko da zdej bo lažje še 3 tedne počakat do morfologije user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......