|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
5.10.2010 10:54:12   
tanjusi
Zdajle sem pa besna user posted image user posted image na to slovensko zdravstvo ...
Kličem svojo zobozdravnico , da me boli zob , tisti ki je za ven , pravi pokličte tja ko ste naročeni za puljenje naj vas prej vzamejo ... ok pokličem tja , ja ne morejo me vzet prej , pokičte svojo saj vam mora ona dat prvo pomoč , pokličem svojo zobarico nazaj... pravi ja jaz sem svoje nardila ...nimam kaj več ... probaj poklicat kakega drugega čeljustnega k...no končno so mi eni pripravljeni pomagat in to v petek user posted image ... pa to lahko človek umre prej predno se ga kdo usmiiuser posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
5.10.2010 10:56:33   
5ra8
tanjusi, jst bi sla preprosto k svoji takrat ko ima bolečine. In te mora vzet.
Ne pa da se te podajajo ko pingpong žogco. mislim višek no. user posted image

tudi jaz sem včeraj začela hodit na telovadbo user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
5.10.2010 10:57:23   
Akilene
Neverjetno! Z zdravstvom pa res nimaš sreče! Če te boli, kar pojdi, saj ti morajo pomagat!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
5.10.2010 11:04:56   
tanjusi
ja očitno mam veliko smolo imam z dohtarji ... kaj naj če mi pa ne more več pomagat user posted image , ne vem a se naj smejim ali jočem ...bom vidla če bo šlo do petka če ne ne grem pa v dežurno prej ...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
5.10.2010 11:28:18   
nina42
To je standard ko se hočeš kaj po telefonu civilizirano dogovorit... Če hočeš kaj zrihtat je treba direktno tja in zatežit... na žalost je tako stanje povsod. Vsaj po mojih izkušnjah je vedno tako 

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
5.10.2010 11:36:48   
netopirček
helu!

se vam javljam po nekaj dneh v porodnišnici. v četrtek sem dobila lažje popadke (tako je pokazal tokogram, na katerega so me priključili). Nekaj inekcij razdeljenih čez tri dni, magnezol in vse je OK. Z bebiko je vse v najlepšem redu, rastemo ko nori, samo te krče je potrebno dobiti pod kontrolo, zato imam predpisano mirovanje. Vsak dan smo poslušali srčka, ki fuuuul lepo bije. Tako da, sedaj sem obsojena na posteljo in čisto malo nakokoli po koči! zaradi tega sva se preselila k tašči, dokler ne končava s prenovo najinega stanovanja (na rezervni lokaciji nisva imela niti televizije, pa s psom bi moral nonstop nekdo ven hodit, tukaj pa je hiša in jo lahko samo ven spustim) skratka vse je OK in tako bo tudi ostalo! user posted image

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
5.10.2010 11:38:07   
5ra8
netopirček super, samo da je vse OK. user posted image
Nas je že orenk skrbelo zate user posted image

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
5.10.2010 12:08:16   
Akilene
netopirček - dobrodošla nazaj, nas je skrbelo zate! Samo, da je sedaj bolje!user posted image  

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
5.10.2010 12:08:35   
tanjusi
netopirček user posted image , samo da si ok...
Povej mi kakšne popadke si to imela , kje si jih čutila in kako ?

(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
5.10.2010 13:02:25   
nelikaa
Hooj, te dni imam took velik dela, da se vam ne uspem javiti. Berem vas pa vsak dan. Tudi jaz sedaj že redno čutim premike, zjutraj in zvečer. Ni dvoma več o tem.

pozdravček

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
5.10.2010 13:19:30   
lina10
Bili na pregledu lepo napredujemo in rastemo,user posted image
user posted image user posted image čutim čedalje bolj ,moram počivati ker eden je bolj nizko in me ko sem utrujena dol tišči moram merkati ,pa od sedaj naprej moram hoditi v porodnišnico na UZ ,sem dobila napotnico za morfologijo in za UZ preglede do poroda,ker so geminiuser posted image user posted image .
Naslednji pregled imam 26.10. enako kot morfologijo ne vem koliko časa čakaš v porodnišnici da prideš na vrsto imam ureo 11:15 pregled pri G pa ob 13 ih.
lp

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
5.10.2010 14:39:26   
inia
Netopirček...samo da je vse ok....sem se večkrat spomnila na tebe

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
5.10.2010 19:37:20   
SaMaa
Hej punce, kako kaj gre?

Jaz sem bila danes na pregledu pri G. UZ mi ni naredila, poslišali sva samo srček in pridno bije. Teža in pritisk sta OK, počutje pa tudi. To je bil res en ekspresen pregled, saj sem vseeno malo upala, da mi bo naredila UZ.

Sedajle pa še malo po netu pobrskam, potem pa pred TV- po doooolgem času.

Lep večer še naprej.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
5.10.2010 20:01:59   
mija75
Hej punce,

pri meni nič novega. user posted image  ne vem ali čutim ali ne. enkrat je občutek kot da mi neki mehurčki pokajo, drugič ni.

Lina 10 - mene zanima ali imaš privat G s koncesijo ali hodiš v ZD? Mene ni nič dal v porodnišnico na UZ pa imam tudi 2.

V glavnem vsem čimveč user posted image user posted image , dobrega počutja in pazite nase user posted image .

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
5.10.2010 21:07:22   
Musty
Hello bejbe!

Oh, ja... jaz sem pa tolk fuc, pa je sele popoldne in sluzbe se ni konec.user posted image Pa da ne bom samo jamrala, sem imela zjutraj pregled. Sicer ni bilo UZ-ja, ampak nic hudega. Bom se en teden zdrzala, potem pa imam morfologijo, komaj cakam. Bo sel tudi moz zraven, sva se ze zmenila. Sem dala vodo in kri, vse OK. Zdravnica mi je rekla, naj se malo vec probam basat z mesom zaradi hemoglobina. Tako da jo ubogam, sem danes ze letela na en posten zrezek, pa dragemu sem tudi narocila, da danes za vecerjo skuha golaz-se mi ful lusta.user posted image Sem pa mal zalostna zaradi kil, jih je ze +5,5. Pred nosecnostjo sem jih imela 52 in sem si rekla, da cez 70 ne bi smela iti, ampak se mi zdi, da bom sla kar precej cez to mejo, ce bo slo tako naprej. Ma, saj ni cudno, da se redim ko pujs, vceraj zvecer sem si sla narest makarone s sirom, v nedeljo sem se zvecer basala s krofi, v soboto pa s kokosovo torto. user posted image Moj me vcasih gleda, ko jem in se mi smeje, ker ni navajen, da taksne kolicine hrane zbasem vase.user posted image

Jutri zacnem z nosecnisko telovadbo. Po eni strani se ful veselim, ker bom koncno spoznala kaksno nosecko. Ful fantaziram, da bomo kar z vsemipostale prijateljice in se dobivale na klepetih, potem skupaj vozickale itd. user posted image Komaj zdaj v nosecnosti sem pogruntala, kolk mi manjka zenska druzba.

Netopircek, lepo, da je z vama vse OK!user posted image Lepo pocivat in uzivat. Vem, da ni lustno, ampak sem ti po eni strani prav malo fous.

Vas grem se malo prebrat za nazaj, potem pa na kavo in nazaj delat! Lepo bodite in lahko noc!

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
5.10.2010 21:27:42   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Musty

Vas grem se malo prebrat za nazaj, potem pa na kavo in nazaj delat! Lepo bodite in lahko noc!

Saj se ne gremo spat user posted image

In kasno mas ti tam kej vreme? Tle pri nas spet sranje, dež pada že cel dan. Prav bedno je, zaspano...blah....nič se mi ni dalo samo spala bi.

Kako smo sedaj z vozički? Ga ima že katera? Mislim tista, ki bo kupila novega user posted image

Midva še kar nisva odločena kterega bi vzela.

Aja, danes sem se zmenila za en dodatni UZ, ker mi ga moja nazadnje ni hotla delat, kljub temu da sem rekla da ga plačam. Tako da grem v četrtek gledat pikico. Komaj čakaaaaaaam user posted image user posted image

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
5.10.2010 21:38:25   
Musty
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

In kasno mas ti tam kej vreme? Tle pri nas spet sranje, dež pada že cel dan. Prav bedno je, zaspano...blah....nič se mi ni dalo samo spala bi.
Tudi tukaj dez, jutri naj bi bilo manj oblacno, upam na kaj soncka. Sem zelo tak sonckast clovek.

Kako smo sedaj z vozički? Ga ima že katera? Mislim tista, ki bo kupila novega user posted image
Midva sva ga nabavila ze par tednov nazaj, imam slikice  v albumu. Mi je se vedno ful vsec. Upam, da bo res tako funkcionalen kot ga hvalijo.

Midva še kar nisva odločena kterega bi vzela.

Aja, danes sem se zmenila za en dodatni UZ, ker mi ga moja nazadnje ni hotla delat, kljub temu da sem rekla da ga plačam. Tako da grem v četrtek gledat pikico. Komaj čakaaaaaaam user posted image user posted image
Koliko pa stane tak navaden samoplacniski UZ?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
5.10.2010 21:42:17   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Musty
gledat pikico. Komaj čakaaaaaaam user posted image user posted image
Koliko pa stane tak navaden samoplacniski UZ?

pri nas je tam 20-25 EUR, kako je pa to pri tebi? Ti vse plačaš?

Zanimiv voziček je, samo ni po mojem okusu. Mi je pa barva zelo všeč.
Jst izbiram med trikolesniki user posted image

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
6.10.2010 7:05:08   
lina10
Mija 75 meni je sama predlagala ,da zaradi tega ker sta dva da bi od morfologije naprej hodila na UZv porodnišnico,do poroda
imam pa privat G na koncesijo, NS sem imela tudi v LJ porodnišnici pri Dr.Tul je zelo v redu in mi je takrat omenila ,da naj rečem svoji G za napotnico in
bi hodila na UZ k njim in sedaj bomo videli kaj mi bodo rekli.
Moji KG so -1kg od prejšnjega pregleda pa non stop se bašem še posebej zvečer prime se me pa zaenkrat še nič,verjetno se bo vse nadoknadilo.
lp

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
6.10.2010 8:16:08   
Poli_H
netopirček  user posted image  dobrodošla nazaj! sej smo vedli, da ziher malo počivaš, pa da takoj ko te porihtajo, prideš nazaj med nas. Ti pa res, daj malo več povej o teh popadkih? kak si to občutila? zakaj pa pride to tega že sedaj?

tanjusi kar k dežurnemu idi, če bo hudo. dežurni te zmeraj mora sprejet, pa če je situacija da ti ne more rešit zobeka, ti ga tudi izpuli. Pa ne rabiš nič čakat. Kot da je pa to fajn, da bi te moralo zdaj še 3 dni bolet... user posted image

Včeraj bila na prvih urah Šole za starše. Namreč sem se odločila da pomagam tisti kolegici, ki je sedaj v 8. mesecu, pa ne razume dobor slovensko, pa hodim kar z njo. In ker ni pogoj, koliko bi naj nosečnica bila noseča, sem še sebe in mojega kar prijavila. Včeraj so bile predvsem osnove, kaj bomo sploh začeli, danes pa se že kar začne z dihalnimi vajami, jutri pa o epiduralni ipd. Tako da zdaj začenja bit zanimivo... Upam edino, da ne bom do marca vsega pozabila user posted image

Punce, a je katera razmišljala o porodu v vodi? Ali katerih drugih oblikah poroda?

Jao, sem zjutraj mislila da bi štrajk naredila - vreme je samo za spanje! Sem kar malo faušna tistim ki ste doma... Pa, še malo, pa bom tudi az mela najdaljši in najlepši dopust user posted image

thunder in jasa srečno danes na pregledu!

Aja, o user posted image  ni ne duha ne sluha. Ko bo oring brca padla, pa boste vse vedle user posted image
Lep in uspešen dan vsem!

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
6.10.2010 8:32:37   
5ra8

user posted image  
user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 2user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image   user posted image
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj   user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana user posted image
discoamela, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

mija75, 34 let, 2user posted image , 0user posted image , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image
tejka23, ? let, 2user posted image , 1user posted image , Prekmurje

14.3.11
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ, user posted image
Deset_ka, ? let, ? user posted image , ?user posted image , kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image
gamet, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , Mb

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, ? let, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image
minka tonka, 25 let, 1user posted image , 0user posted image , Nm,  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4user posted image , 2user posted image , dolenjska

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, user posted image user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj

Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25, 1user posted image , 1user posted image , MB user posted image
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 72 user posted image

št.
user posted image : 11
št.
user posted image : 11
št. user posted image
user posted image : 52 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Telovadba na Dolenjskem in okolici:
user posted image  Balnea, Dolenjske Toplice, vsak teden v sredo od 06.10 naprej ob 17h - obisk 6 EUR

user posted image  ZD Novo mesto, spodaj pri fizioterapiji, vsak teden v ponedeljek ob 18h - obisk 6 EUR

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
6.10.2010 8:33:11   
5ra8

user posted image

user posted image

thunder - 06.10
jasa - 06.10
slama - 07.10
pikecpokec - 07.10
Lun1ca - 07.10
Heilie - 07.10
Sitnoba - 11.10
maja1985 - 12.10
libna - 13.10
netopirček - 18.10
pikachu - 20.10
rožica86 - 21.10
naja17 - 25.10
lina10 - 26.10
_sanja_* - 27.10.
Poli_H - 08.11

user posted image

Musty - 11.10
tanjusi - 13.10
daissy - 14.10
Akilene - 18.10
emilija2008 - 18.10
inia - 18.10
pikachu - 20.10
mija75 - 22.10
naja17 - 25.10
morowi - 25.10
lina10 - 26.10
discoamela - 27.10
_sanja_* - 27.10
*Ninočka* - 27.10
netopirček - 27.10
Poli_H - 27.10
5ra8 - 29.10
SaMaa - 29.10
Klemy82 - 02.11
nelikaa - 04.11
Eva07 - 05.11
minka tonka - 09.11
rožica86 - 18.11

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
6.10.2010 8:48:04   
5ra8
Vanček* - kako je blo na AC?

thunder in jasa, srečno na pregledih danes user posted image

Spet eno zaspano jutro....zeeeeeeh user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
6.10.2010 9:21:36   
Vanček*
pozdravljene,

evo mene iz Amnio...bilo vse OK, včeraj sem bila prepozna in preutrujena od vsega zato se javljam danes, ma so me napikali včeraj ha..ha,
Prvo sem bila že ob 9h v Postojni, da so mi vzeli kti, ker sem Rh neg. in ICT test ne sme bili starejši kot 72 ur...pol sem čakala do 10h na pogovor o amnio...,potem ob 11h je prišel zdravnik in so nas začeli klicati, po končani amnio, sem počivala cca.2 uri v bolniški sobi in potem je prišla še sestra in mi povedala ker sem Rh neg. dobim še v rit eno injekcijo Rogam-a, ki ga bom še tak dobila v 28 tednu in še potem ko rodim....ej kako je tista v rit zapekla, že dolgo me ni nobena injekcija tako bolela oz. pekla kot ta...pa sem krvodajalka...
In potem smo šli domov, jaz še po ta malo v vrtec in domov počivat...
Rezultati bodo, čez 14 dni..poklicala me bo ga. zdravnica po telefonu in mi sporočila rezultate po par dneh pa bom dobila še pismo domov, takšen je običaj tukaj.

Komaj čakam, takrat bom tudi 100%  vedela za spol....

drugače danes počivam, ker čutim pač rahlo napetost v trebuhu in raje ne izzivam ...

Naslednji pregled imam pa 27.10.2010

Tako grem dalje ležat....lepo bodite in se beremo...

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
6.10.2010 9:23:12   
Eva07
Dobro jutro!

Jaz bi pa spaaaaallllllaaaa! Cel dan, vso noč, sam spala spala spala. Ne vem kaj mi je ampak sem čist fuč. Storilnost na nuli. Aja pa jedla bi še vmes, to pa ne smem pozabit user posted image

Netopirčekuser posted image pridno počivaj in vse bo super.
Tanjusi če greš k zobarju  v času, ko sprejema bolečine te mora vzet. Praviloma je to prvo uro ordinacijskega časa. Mah res so za.........

A je katera že čutilauser posted image pol so pa kar "izginil". To se men dogaja, so bli zdaj pa nič več ne čutim. In saj veste potem pa misli premlevajo vse sorte stvari, večinoma slabe scenarije...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......