_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 Mi pa nismo na svojem, smo v zgornjem štuku v hiši...sedaj planiramo še svoj vhod naredit da bomo čist ločeni. Zaenkrat kr shajamo (recimo), kdaj pa kdaj se jst spičim z mat ko mi hoče kej pamet solit...al pa kr hodi gor k men gledat kok mam pospravljeno ampak OK, to smo rešili...zdej je kr uredu morm rečt. Upam da bo tko tud naprej Tak mamo mi. Mansardo čist zase ca. 100m2, ločeno vse, ampak včasih tudi to ni dovolj Pr nas je tud mami problem, ker stalno daje neke nasvete. V 99% jo preslišim ali pa ji na lep način povem, da vem/o sama/i kako in kaj, sam ko mam pa slab dan, pa ne morem. In potem je katastrofa. Hvala bogu, da pride šele okrog 4h iz službe In hvala bogu, da meni prekipi samo 1x na leto No, ampak danes je že vredu. Sma obe pomirjene, vema, da pač je treba zdržat. Ati je pa čist drugačen, vsak dan je doma že ob 10h, pa se ne kregamo. In če logično razmislim... Mi ca. 4 leta še ne gremo nikamor. Razen če bi res poknal. Tolk časa še imava kredit za to stanovanje in bi z eno plačo (ker sem jaz študentka) bolj težko kje dostojno živeli ob kreditu, najemnini, stroških... in štrije bomo! Mogoče bo pa šlo celo še več let. Namreč tudi mi2 upama nekoč na svojo hiško, ne samo najem. In bit doma do takrat je idealna prilika, ker lahko prihraneš kakšen € več kot v najemu. Stroški so absolutno nižji, tega ne smem pozabit, čeprav sem (bila) jezna na mamo, pa pomoč je ogromna. Če bi živela na svojem, bi verjetno dala Nala v vrtec, tako bo pa lahko še eno leto doma. Da bi pa živela pri mojemu doma bi pa znorela. Ravno prejšni teden mi je rekel, da če bi bil tam doma, da kar znori. Tam pa v skupnem gospodinjstvu, v res mali hiši, živi toliko ljudi da je to že neverjetno. Stara mama, tašča in tast, sestra od mojga s fantom in 11m dvojčka. Pa si predstavljajte... 4 generacije v enem gospodinjstvu in sami težki karakterji, z izjemo tašče. Ob takih primerih se zavem, da nam gre fajn. Da smo še vedno "na svojem", da še vedno lahko zaklenem vrata in se umaknem. Akilene...ti tak zdravo ješ joj! Ful si pridna Da raje ne komentiram kaj jem jaz, za razjokat Vse, samo zdravih jedi ne. Lun1ca... Čestitke za izpit, zdaj pa pogumno k diplomi! Kdo ti je mentor? Mene so kar namučli, sem tudi diplomirala septembra, z 9m Nalom Ravno zdaj enkrat je bila prva obletnica... ... Nič čudnega, če jih ne čutite. Tud jaz jih prvič nisem. Začutila sem brcike v 18. ali 19. tednu, za metuljčke pa nisem vedela, kaj je to. Zdaj jih čutim, čakam še pa na prave brcike, mislim, da bojo v kratkem, ker v soboto dopolnem polnih 18t. Sitnoba... srečno na izpitih maš pa gužvo! Joj, meni se tudi začnejo nekje konec leta spet... Pa tak fajn je blo zdaj, sem imela od maja mir Naja... Sem sprobala tvoj recept. Dobro še ni, je pa boljše. Spet mam zavit vrat
|