|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
17.9.2010 20:40:30   
Poli_H
Evo, ena pogrešana se javlja user posted image
sanja WOW!!!!!! Kaj takega pa še res nisem pričakovala. Važička user posted image  Jaz bi tudi! pa so mi ravno danes v službi rekli, da če jim ne bi povedala, ne bi nikoli vedeli. Pa sem danes v 16. tednu user posted image  Sicer 2. user posted image  (1. končala s SS), pa baje zadaj nosim, pa malo več me je skupaj... In nekako nanese taki mini buši. Pa sej, ni važno kolk je velik, važno da je moj user posted image

sitnoba welcome back. Še ena važička! Jaz bi tudi bla na morju user posted image  

služba ti ne morem povedati koliko je mene bilo strah. 1 leto v tej firmi, privat sektor, pogodba za določen čas... Pa sem se opogumila, stopila do direktorice in ji povedala. Pa mi je čestitala user posted image  Sicer je rekla da je kot delodajalka žalostna, ker me ne bo nekaj časa, kot mama pa je vesela za mene. Kamen iz srca odvalil! Sodelavci pa so me itaq vsi objemali, pa lupčkali, pa cartali, pa vzpodbujali. Res, delam v krasnem kolektivu in imam občutek, kot da vsi z mano (z nama) dihajo. Je super user posted image  Tako da kar korajžno, sigurno ti bo vsak čestital, če ne takoj, pa ko mine prvi šok user posted image

zobozdravnik ravno včeraj sem bila. Sva delali eno plombo, pa en ostanek zoba sma pulili. Obvezno povej da si noseča, takoj ko vstopiš v ordinacijo. Lokalno ti vseeno lahko da, brez problema (no, jaz brez nje ne vzdržim, tako da sem tudi včeraj pol bila Elvis Presley). Važno je, da ti pogleda kaj imaš kritično, ker so zobeki in ustna votlina lahko pravo leglo bakterij, ki ti lahko ob morebitni okužbi pridejo v kri in (worst case scenario) in tudi do ploda. Tako da punce, brž k šintaru če še niste bile. Tudi za samo brušenje kamna! Tudi tam spodaj so lahko bakterijce...

pregledi UZ v 5. tednu, 9. tednu, 12. tednu 4 dni NS, 13.teden UZ, naslednji pregled 17. teden. Tudi po NS (3 dni razlike) me je G na brzino dal na UZ, da sma srček vidla in toliko. Osnovno. Tako da upam da ga bo to držalo, pa da bom lahko na vsake 4. tedne gledala bobeka. Drugače si jaz ne morem predstavljati moje radovednosti, bo drugače preveč € šlo... user posted image

o user posted image  ni ne duha ne sluha. Čakam na oring brce user posted image

glavoboli so katastrofa. Zjutraj odprem oči, pa me že boli glava user posted image  pol pa tečnarim naokoli, nimam nič energije in se mi sploh nič ne da... Komaj čakam da dobim od nekod en energy šus!

oblačila sem pred nosečnostjo za 1 konfekcijo shujšala, pa glede na to, da bo buši OČITNO bolj ko ne mali, bom kr tiste večje hlače uporabljala. Pa sicer sem računala in v službi sem se nekako tako pogovarjala, da če odštejem od PDP 28 dni porodniške, pa dopust za 2011, pa stari dopust, sem z novim letom že doma user posted image  Tako da ko bom oring ratsla, bom pa itaq v trenerkah user posted image

Punce, držite se, da vas ne odplakne. Lep večer vam želim, cartajte se, razvajajte se!!! en topel user posted image

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
18.9.2010 7:29:18   
maja1985
Dobro jutro.

Tole vreme je grozno user posted image Moj je letel že pred 6 zjutraj k staršema in zdaj že dve uri čakajo, kdaj jim bom voda v hišo ušla ... ceste so zaprte, nimamo pitne vode ... ah user posted image

Počutim se tak slabo, da ne vem, kaj bi sama s seboj. Nekaj se me loteva, učit bi se morala, ker imam 27. 9. diplomski izpit, volje pa nobene. Zdaj še samo čakam, da me pokličejo v službo, da bo treba knjige prit prestavljat, ker imamo knjižnico čisto zraven reke.

Upam, da pri vas nimate takšnih problemov.

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
18.9.2010 8:02:00   
gamet
user posted image  
user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 2user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image   user posted image
maja1985, 25 let,  3 , 1 , Štajerska user posted image user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj  user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
discoamela, ? let, 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

mija75, 34 let, 2 , 0 , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image

14.3.11
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ, user posted image

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image
gamet, 30 let, 0 user posted image , Mb

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, ? let, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4user posted image , 2user posted image , dolenjska

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj

Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 68 user posted image

št.
user posted image : 11
št.
user posted image : 9
št. user posted image
user posted image : 50 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
18.9.2010 8:07:57   
gamet
Pozdravljene, uspelo mi se je vpisati med vas.... redno vas berem, a sem si šele sedaj vzela čas, da se vpišem user posted image .

To je moja 1.user posted image  in sem veliko informacij dobila prav od vas. Ej, super ste!!!! Datum pa imamo 15.3.2011.

Se tipkamo!

lp!

(odgovor članu gamet)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
18.9.2010 9:09:18   
Akilene
Dobro jutro!
oziroma slabo zame...od sina sem se nalezla nekakšne trebušne viroze, slabo mi je, drisko imam. Groza.

(odgovor članu gamet)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
18.9.2010 9:11:12   
discoamela
pozdravljene punce!!! pri nas zaenkrat ni hudo, čeprav sem ponoči 2 uri bedela od 1:30 do3:30, tako je lilo, kot že dolgo ne. celo na net sem šla gledat kakšna je situacija z našo Vipavo... sem prav panična glede poplav, ker se nam je že zgodilo lani in predlani, da smo bili izolirani od sveta, brez pitne vode in niti do štacune nismo mogli prit... katastrofa v glavnem, pa zraven imamo take hribčke, se prav bojim kakšnih plazov... ma dobro, zaenkrat se držimo..
maja1985: Žal mi je,da to doživljate... user posted image  sicer se v takih trenutkih vidi kdo so pravi sosedje/prijatelji,.. ki ti brez razmišljanja priskočijo na pomoč, medtem ko ostali,( ki so po možnosti na varnem) sam skozi okno firbcajo user posted image ..

user posted image  so končno tudi pri meni postali tako močni, da ne dvomim več ali je to prebava, mišice ali moj user posted image  ... user posted image user posted image . Prek AS sem jih preverila user posted image , kar je hvišno je hvišno...

Morfologijo bom imela 27.10.2010 (če se ne motim, bom takrat v 22.tednu). Razmišljam pa tudi o 3D pregledu... koga priporočate??

Aja, pa PDP je G spremenila na 7.3.2010 (nekaj je omenjala 8marec..user posted image , ma po mojem bo prej). Pa vidim, da manjka moja starost v tabelci : 27let .

_sanja_*: prav lep trebušček imaš!! user posted image user posted image  Moj se tudi malček skriva, če pomislim, da sem lani v 4.mesecu zgledala kot bi bila v 6. ali 7. user posted image  so vsi spraševali, če sem sigurna da sem samo 4mesece noseča... jaoooo... user posted image
Sedaj pa nič, zjutraj še posebej... pol čez dan, ko se najem in napijem pa ajde, nekako zgleda da je neki,...

Grem iskat tiste nos.hlače h kolegici, se prav veselim!!

Lep vikend vam želim!!!

(odgovor članu gamet)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
18.9.2010 9:25:41   
tanjusi
še tule :teta sem! teta sem! teta sem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem ful vesela user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
18.9.2010 10:14:46   
SaMaa
tanjusi čestitke! user posted image

jaz sem pa ravnokar zaključila s pospravljanjem, sedajle grem pa k staršem po zelenjavo user posted image

lep dan še naprej.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
18.9.2010 10:57:31   
Poli_H
tanjusi čestitke user posted image user posted image user posted image  še malo pa boš pisala "spet sem mama!spet sem mama!spet sem mama!" user posted image

discoamela, maja1985 in ostale na rizičnih območjih držim pesti za vas! Res upam da vam ne bo kaj zalilo, porušilo ali kaj podobnega. Če pa bo rabila katera kakšno pomoč, menim da smo se toliko povezale, da bomo takoj priskočile na pomoč po naših najboljših močeh (jaz sigurno). Tako da... z mislimi sem z vami in user posted image user posted image user posted image

gamet dobrodošla. Pa znakec pri imenu imaš moški... user posted image  to je to, obožujem RR ker lahko resnično dobiš ogromno nasvetov. Hvala vsem! user posted image

sem vam pisala, da sem v četrtek bila na puljenju zobeka. No in danes me samo še bolj boli, vse do kosti ličnice, zatečena, okusim gnoj user posted image , tako da letim k dežurnemu zobozdravniku, da mi pogleda, če se ni kaj vnelo...

Kolikor je možno vam želim lepo soboto user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
18.9.2010 11:05:48   
maja1985
tanjusi čestitke!

Zdaj se je pri nas malo umirilo, reke so malo upadle, ampak napovedujejo za popoldne in ponoči krizo. Upam, da so se zmotili in bo vse ok.
Sem bila v trgovini in sem še komaj dobila malo vode. Vse so pokupili.

Zdaj grem pa malo pospravit, pa kosilo pripravit, potem pa en mal podremuckat. Bomo ponoč bolj pokonci ...

Saj res, kaj boste danes kuhale za kosilo?

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
18.9.2010 11:18:25   
naja17
Ojla....

maja1985 - a ne, kako smo odvisni od vode, se vidi v takih situacijah, drugače pa tako delamo z njo, ko da jo je na pretek... enkrat sem brala eno knjigo od ene deklice iz afrike, ki pravi, da ji nikakor ni jasno, zakaj imamo ljudje v razvitem svetu odprto vodo pri umivanju zob... jaz se zmeraj to spomnim in vodo zaprem, ampak jo očitno podzavestno vmes kr nazaj odprem user posted image  

dobrodošla gamet - tebe bo pa 5ra vesela, si kar sama uredila seznam, me smo take lenobe

jaz sem pa čist fertik, pa vseeno še kr na šihtu, dobr da so sam tri urce in da ob 12h šibam... zjutrej sem si naredila en zvarek črna redkvica+med+limona proti kašlju, pač strogo samo naravno zdej... čez sem spila čaj, čez pol ure pa objemala školjko user posted image  
No iz tega razloga tud južne ne bo, sem pa hotla purana na čbulci s sirom + renstan krompir + solata user posted image

Ajde... Aja Poli_H - sovraćim zobozdravnike, tako da velik sreče, da je vse ok....

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
18.9.2010 11:20:06   
pikachu
pozdravljene.

Joj to vreme, bi mogla it v trgovino pa se mi ni za po dežju hodit.
Kuhamo pa ni danes kruhove cmoke z gobovo omako pa pečenko, pa še solata bo zraven.
Popoldan pa bom še miške spekla.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
18.9.2010 11:23:33   
pikachu
tanjusi pa cestitle. Jaz bom pa teta postala januarja ima sestra rok 7tednov pred mano.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
18.9.2010 12:26:21   
njoko
evo da vas pozdravim na hitrco.... Upam za vse da ne bo ponoč še kakšna večja kriza z dežjem in rekami....user posted image

trenutno sem čisto zdelana ker me vse špika kot pred menstruacijo in tak glavobol.... ufffffff..... če bi blo pomoje bi si kar odšraufala glavo za par dniuser posted image

za kosilo pa (moja najljubša temu kljub vsem "težavam") blitvini polpeti+pire krompir+solata in seveda ČOKOLADNA TORTICAuser posted image user posted image če bo šlo tkole naprej sem lahko predstavnica hladilnikov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
18.9.2010 12:49:12   
slama
Hoj,
tole vreme pa res težave in skrbi povzroča. V našem koncu so včeraj delili vreče, ljudje pa so jih pridno postavljali pred vrata. Tudi moj je šel po paket, ki pripada na hišo. Ful so pridni ti prostovoljni gasilci. Na srečo je bil pri nas le en hujši naliv. Vode so pa prav srhljivo visoko. Upam, da danes ne bo tako hudo kot napovedujejo.

kosilo jaz danes prvič delam slivove cmoke. Si jih je mož zaželel ... upam, da uspejo. Sicer je bolj skromno kosilo, a zame pravi podvig user posted image

Naša mala je tako prehlajena. Nosek ima čisto zabasan. Non stop ga čistiva, pa kar teče in teče. Zdele aja, tako da jaz lahko malo napišem, potem moram kuhinjo pospravit pa cunje zlikat, tako da bo to tipična sobota. Nimam nič proti, saj je zunaj prava kislica od vremena.

Živjo vse nove!!!!

Lepo soboto in čim manj težav z vodo.

In se 100% strinjam, da če bo prišlo do kakšnih težav (upajmo, da ne), z veseljem pomagam po svojih močeh.

Čestitke teta tanjusi  pa si res teta al mogoče stric user posted image

Čau čau

(odgovor članu njoko)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
18.9.2010 13:07:00   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

sanja WOW!!!!!! Kaj takega pa še res nisem pričakovala. Važička user posted image  Jaz bi tudi! pa so mi ravno danes v službi rekli, da če jim ne bi povedala, ne bi nikoli vedeli. Pa sem danes v 16. tednu user posted image  Sicer 2. user posted image  (1. končala s SS), pa baje zadaj nosim, pa malo več me je skupaj... In nekako nanese taki mini buši. Pa sej, ni važno kolk je velik, važno da je moj user posted image

Ja, marsikaj vpliva na velikost trebuha ja. Pa brez skrbi, na koncu ga bo več kot prevečuser posted image

Jaz sam upam, da moj ne bo večji kot prvič, ker sploh ne vem kok je to možnouser posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
18.9.2010 13:19:51   
_sanja_*
Drugače pa...

Glavobol... Kakih 14 dni je trenutno mir, prej me je pa glava bolela praktično skoz. Obup nouser posted image  Upam, da še nekaj časa ostane tak kot je.

Zobozdravnik... Prvič sem normalno hodla, celo živec mi je odstranil iz enega zoba, zdaj še nisem šla; se pa spravljam, sigurno.

Poplave... Mene dež sicer ne moti, paše mi, da lahko počivam pa višje smo doma, tak da smo varni. Če bi bili pa kakorkoli ogroženi, bi bilo pa drugače. No, saj take količine pa res niso normalne, groza kaj morajo nekateri preživljat, da si takle v strahu za vse imetje... GROZA! Da nimaš vode, si pa sploh ne predstavljam. Tako samoumevna nam je, ja. Čisto prevečuser posted image  Srečno vsem tistim, ki se vas to karkoli dotika!

Gamet... dobrodošla!

Akilene, pozdravi se čimprej! Naja, ti tud neki bolehaš, berem na fb? Pozdravta se obe!

Tanjusi, čestitam! Povej nam še kaj več? Punčka, fantek? Kako je bebica, mamica, kakšen je bil porod?

Kosilo... pri nas bodo pa špageti bologneseuser posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
18.9.2010 14:22:12   
pikecpokec
Samo na hitro se javljam: v Laškem mamo izredne razmere, vse je poplavljeno. Mi k sreči ne, ker smo malo višje, ampak skozi okno in od blizu (itak da smo mogli iti malo firbcat) pa grdo izgleda. Po enih informacijah naj bi bilo treba vodo prekuhavat, po drugih spet ne... nimam pojma.
V glavnem, držite se vse ''poplavljenke''!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
18.9.2010 14:26:35   
tanjusi
Tanjusi, čestitam! Povej nam še kaj več? Punčka, fantek? Kako je bebica, mamica, kakšen je bil porod?

user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj sem že ok , zjutraj pa ko me je klical brat nisem vedela ali naj se jočem ali smejim od veselja ...
Svakinja je bila sprejeta v bolnico v celju točno pred 14 dnevi ker je šla na zunanji obrat dojenčka ( mali-a je sedela v maternici ) , vendar so ugotovili da je mali premali in da je malo plodovnice... zato obrata niso naredili, je pa ostala tam ... zdaj za naslednji teden je bila naročena za carski rez ... no včeraj pa je dobila popadke ... cel dan po malo , tako dolgo da so ji morali ponoči nardit cr ...
Je pa vse ok... dobila sta malo hčerkico Mio ki je res bolj mala ampak ni straha bo zrastlauser posted image
Takole ena porodna zgodba če va szanima kaj nas še čaka user posted image

(a camus)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
18.9.2010 14:54:37   
maja1985
pikecpokec meni so rekli, da moram za vse (kuhanje, pitje) uporabljat samo ustekleničeno vodo. Niti prekuhane ne smem ... Sem šla prej v trgovino in je vse izropano user posted image

Mi imamo pa skutine palačinke in breskov kompot.

Upam, da ga tale dež neha biksat.

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
18.9.2010 15:19:28   
Sitnoba
user posted image za vse, ki jim grozi karkoli z vodo (ali preveč nje ali premalo) DRŽITE SE!!!!
Samo povejte, če bo potreba po kakšni pomoči - bomo se že potrudile in pomagale kako bomo lahko!

Mene muči GLAVOBOL!!! Joooj joooj prejooj  - mojega že krči grabijo v prstih zaradi masaže. Sem mu kar povedala, da bom izkoristila, da me strežejo od spredaj in odzadaj, ker se bo to prehitro spremenilo. user posted image

Drugače sem pa danes norela z ženskim rodom po mojem trebuhu s stetoskopom - ha ha to so bili smehi :D

PRIDNE BODITE, pa če se ne javim - V PONEDELJEK DRŽITE PESTI!!!!! Imam izpit user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
18.9.2010 17:46:36   
cekinka
dan, dan....

pa kolk je tega dežja user posted image pri nas pada, pada in pada. ga ni ne kraja ne konca. mi smo na takem območju, kjer ni nobene nevarnosti, ni potokov, rek, voda ne zastaja. imajo pa v dolini katastrofalno stanje že....se mi prav smilijo, parkrat na leto imajo tako stanje.

zakaj mi pa velika začetnica ne dela''''

drugače smo pa že cel popoldan doma, se grejemo z klimo, jemo,...pašejo tudi taki dnevi.

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
18.9.2010 18:46:48   
mama123
sitnoba-jaz držim pesti,ve držite zame za Ns-končno v ponedeljek sem na vrsti,komaj komaj čakam,pa še v službi ful gužva tako da bom letala med službo cela živčana sem ter tjauser posted image

(odgovor članu cekinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
18.9.2010 18:49:34   
mama123
vprašanje-ali kateri tako grozno kot meni izpadajo lasje ,vse povsod jih je polnouser posted image ne vem ali je to krivauser posted image

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
18.9.2010 19:28:44   
tanjusi
ful me je spravu v slabo voljo tale dež... gledam po tv pa mi kar solze zraven tečejo...bogi vsi ki se spopadate z vremenskimi težavami ...
drugače mam pa en problem... do zdaj sem imela ful ok prebavo... vsako jutro pa tudi tako ne boleče...
no zdaj pa tri dni nič dans pa nekaj malega bolečega in trdega...mislim da je zato kriv retafer, ki ga jem tri dni...user posted image kaj naj nardim? pijem actimel, pa pregnancy tee...
ma ni fajn... že tako je bejbi nizko, zdaj še pa to... vse me že boli, tu spodajuser posted image

(a camus)

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......