picola1
|
Joj, dory... Upam, da bo s tabo vse ok... Tut jst sem v istem sr...kot ti...oz. mene je pa zadela možganska kap, ne vejo al je bila venska tromboza ali ne...imam pa še luknjo v srcu... Vse to se je zgodilo v 8. tednu nosečnosti, zdej sem tik pred porodom...vsak dan si dajem Fragmin (zdej zadnji mesec po 2/dan). tako kot Otika, jih bom jemala še 6. tednov po porodu, potem bom šla pa na Aspirin, čez pol leta do eno leto pa bom imela še operacijo srca... In tako kot pravi Otika...na začetku je ful šok, kr nekako ne moreš sprejet dejstva, da se to dogaja tebi...potem pa ko pač sprejmeš, je to dajanje injekcij in vse ostalo malo lažje...(čeprav še vedno pride trenutek, ko si mislim mah klinac, kaj je to meni tega treba, no???) In mene so vsi dr. spraševali, če sem jemala kontracepcijo...Torej punce, kontracepcija resnično ni tako nedolžna zadeva!!! Pri meni v bistvu ni bila kriva ona, ampak po vsej verjetnosti hormoni, ki sem jih jemala v postopku ivf. Ej, drži se!!!! Pa veliko počivaj! Aja...pa če te kaj zanima, kar vprašaj. Otika, a se je tebi tole dajanje injekcij tut tako vleklo? Meni se zdi, da si jih že celo večnost dajem... in res komej čakam, da neham! Pa upam, da bom na Aspirinu in ne Marivarinu. Ker pol me bojo spet skos špikal...tega imam pa počasi že dovolj! A si si kdaj izračunala, koliko injekcij si si dala? Jst sem si jih naračunala okrog 300 do konca, plus vsi odvzemi krvi...plus injekcije pri ivf... Aja...še to sem pozabila napisat...Dory, ko ti bo težko, probaj gledat s te perspektive, da si v bistvu imela veliko srečo, da si šla k zdravniku (po moje si lahko hvaležna Otiki, k te je mal vzpodbudila s svojim pisanjem... ) in da te je tvoj zdravnik v bistvu jemal resno oz. da te je dal na preiskave. Lahko bi se drugače končalo, če bi strdek iz noge odletel v pljuča oz. v skrajnem primeru tudi v možgane (če imaš slučajno luknjo v srcu, tako kot jaz-baje jo ima 25% vseh ljudi).
< Sporočilo je popravil picola1 -- 23.6.2010 22:09:58 >