picola1
|
Ojla! Da se še jaz malo javim v tole temo... Najprej naj povem, da imamo zdravega fantka, jaz se počutim super, kot da sploh ne bi rodila (sem šla domov en dan prej na mojo željo). Šivana nisem bila, porod je bil sicer zelo intenziven, zato pa toliko bolj hiter, tako da sploh nisem imela časa dojet, kdaj smo sploh začel pritiskat...:-))) V glavnem bolj super si ne bi mogla želet...Aja, noter sem pa šla v ponedeljek, ampak sem rodila šele v torek zjutraj, ker so tiste svečke tok počas prijemale...(oz, mi je ob treh zjutraj odtekla voda, ob štirih sem dobila popadke, ob petih so se začeli mal močnejši, ki so se potem stopnjevali in mal pred sedmo sem po enih petih ubijalskih popadkih rodila) Dory, ful ful ful sem vesela, da ti gre na bolje! Sem večkrat mislila nate zdej vmes, ko me ni blo tukej...Upam samo še to, da nimaš dednega faktorja, potem bo pa itak vse ok! Zame glede tega še ne vejo, ker so te teste itak delali v nosečnosti, nosečnost sama pa itak spremeni rezultate (ki niso bli ok)...torej jih bom morala ponoviti, ko preneham s terapijo...potem bom vedela na čem sem. Pa upam, da kmalu naštimate še enega Mojcaziga...pa pišuka, no...ti si pa res fenomen... Vem, da si takrat v tisto mojo temo o možganski kapi pisala, da se ti je to ponovilo...samo 3x?????????????? Fak... Pa še vse ostalo zraven...Žal mi je, da ne moreš imet več otrok zaradi tega...Jaz sem vesela , da se mi je to zgodilo zdej šele v drugi nosečnosti, ker ne vem kako bi bilo vse to še enkrat dat čez čez celo nosečnost...mislim vse to špikanje pa skrbi in strahovi, če bo vse ok...(meni so rekli, da me med porodom zaradi luknje v srcu lahko še enkrat zadane kap... -no, hvalabogu je šlo vse ok) Pa javite se še kaj punce...(matr bomo lahko kmalu odprle posebno temo za tiste, ki so prebolele gvt ali možgansko kap... )