dory -> RE: bolečine v mečih (21.6.2010 13:55:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: dory kriza...že neki dni pijem 300 mg magnezij...bolečine so še vedno prisotne, dones tud ponoč spala nisem...ne popusti pa fertik...jutr grem zdej k zdravniku,k mi gre že na živce vse skup... aja petk ne nosim, sem že tko bl ponedeljkova :) mene je nazadnje držalo več kot 10 dni - kot da je noga v stalnem krču, sploh ni popustilo... zdravnik je reku kar so ti že punce - magnezij in kalcij pa masaža, lahko tudi razgibavanje v vodi. http://www.ringaraja.net/forum/m_4699525/mpage_1/tm.htm (pa cel kup je še takih tem mal poišči kaj punce počnejo kar se tiče razgibavanja, masaže, ...) mene je začelo takole grabit kak mesec nazaj, potem me je 14 dni bolelo, mal pavze in prejšnji teden spet...masaže mi ne pašejo, ker me na določenem mestu tko zaboli, da bi kar tulila...jutri imam sicer zdravnika, upam tudi,da bodo šumečke kej pomagale...ponoči se mažem z ice power gelom, ki bolečino ublaži le toliko, da lahko zaspim za kako uro dve, potem pa ponovi vajo... pa ti krči so normalni? pri nas teh krčev ne poznamo, niti moji predniki...
|
|
|
|