|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Razočarana
16.6.2010 23:52:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo

Skratka... na koncu je rekel, da ni vedel da me bo to tako prizadelo in da naj ne bom užaljena, da bo zadevo že speljal tako, da mi bo všeč. Kaj je s tem mislil - ne vem.

Kaj če bi v tem primeru vprašala, preden boš spet jezna, besna, šokirana.

Besede so zato, da se uporabljajo...škoda da sta namesto njih na jedilniku bes in jeza user posted image .

(odgovor članu kakadoo)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
21.6.2010 12:37:30   
aknela123
kakadoo kako sta rešila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
21.8.2010 14:29:46   
Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

moj mož pravi, da si upravičeno iz sebe. in da se to dogaja zato, ker moški velikokrat jemljejo svoje žene za samoumevne. prav žalostno. user posted image če bi ti nekaj podobnega naredila njemu (za nekaj kar njemu pomeni toliko kot tebi to), bi čist ven padu. načeloma naj bi bila žena tvoj najboljši prijatelj in naj bi jo tudi tretiral tako (pravi moj mož).

Kapo dol za tvojega moža! user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
21.8.2010 16:56:04   
pelin

naredita si lepe trenutke na navaden dan, kar tako, ko se vama pokaže priložnosti. Takšni trenujtki so zame veliko bolj sladki in resnični. S temi načrtovanimi zadevami je že tako, da še preveč rade propadejo ali pa se od njih preveč pričakuje..

Saj v teoriji se to lepo sliši, ampak v praksi pa z malimi otroki kar moraš načrtovat - saj jih hudiča ne moreš samih pustit! In moraš načrtovat varuško, če ne drugega... Ne vem, saj ni treba, da potem pričakuješ, da bojo zvezde padale z neba, ampak čakat na spontanost, pa pomeni čakat še par let, predno bomo lahko spontano šli ven, akdar nam bo zapasalo (brez podmladka zraven;)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

S temi lepimi trenutki na navaden dan sem imela bolj v mislih  drobne trenutke v dvoje, ko otročka spita  ali pa če se ti slučajno ponudi priložnost med tem , ko se sama zaigrata ali kaj podobnega...Tega preprosto ni mogoče načrtovati, le zagrabiti je treba priložnost , ko se ti pokaže...Tudi midva sva imela bolj malo časa zase ( otroka sta slabi dve leti narazen), pa nama je vseeno uspelo kdaj v miru v dvoje spiti kavo, ali se zvečer skupaj namakati v banji, drug drugega zmasirati, ko sta škrata po kosilu spala, jiti na 15- minutni sprehod v dvoje, ko sva imela na obisku mojo mamo...Ti trenutki so bili tako redki, da so mi res ostali v spominu...pa še posebej sladki so se nama zdeli...user posted image Prvič zares sama sva šla ven , ko je bila hči stara malo manj kot pet in sine tri leta...šla sva v kino in se nama je zdelo, kot da sva na frišno zaljubljena...še v avtu sva se držalauser posted image ...ahh..noro..

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 54
22.8.2010 10:41:45   
Teyla
Sicer je tema malce zastarala, pa vseeno še moja izkušnja, ki sicer ni enaka, je pa primerljiva, ker gre za isto stvar.
Moj dragi mi je pred časom obljubil, da me bo tisti dan peljal v trgovino (nekaj večjega sem si želela ogledat). Vem pa, da sem ga vprašala, če greva res in je rekel, da ja. No, seveda je zamujal, in ko me je končno prišel pobrat je bila trgovina že zaprta. No, težava je nastala, ker on ni videl, da je kaj narobe naredil. Meni sicer ni bilo popolnoma vseeno za trgovino, vendar me je to, da je zamudil in se mu ni zdelo nič posebnega, še bolj razjezilo. Doma sem mu poskušala razložit, da sem se cel dan oz tri dni skupaj veselila tega, na koncu pa se njemu to ni zdelo nič posebnega in odgovarja v stilu "bova pač šla jutri". Sicer se je opravičil, ampak še zmeraj ni videl problema. Ko sem mu pa na koncu najinega malce glasnejšega pogovora (user posted image ) rekla, da če bi se s prijateljem zmenil za pijačo oz njemu kaj podobnega, bi ga poklical in mu rekel "veš kaj danes ne bo šlo" in sem šla v drugo sobo. No, niso minile 3 minute, ko je prišel za mano in rekel, da imam prav. Sem bila tako vesela, ker je končno videl, da je bil problem v njegovem odnosu in prelomitvi obljube in ne v tem, da jaz nisem šla v trgovino, da sem ga samo objela.

No, to se potem ni več dogajalo. Sem prav srečna, ker se z njim da vse pogovorit, pa tudi lepo posluša in mu res lahko razložim svoje stališče. Sicer potem pravi, da zmeraj tak obrnem, da ima on slabo vest. user posted image
No, kar sem želela povedati je, da je potrebna komunikacija in predvsem to, da se znaš postavit v kožo partnerja. Potem pa vse zalaufa.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 55
25.8.2010 16:34:49   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica_1
...bi me motilo, da gre na tako zabavo na tak dan. tisti 1 dan na leto ....

Mene bi motilo, ne glede na to, kateri dan je. Če je vabljen striktno sam, me sam datum sploh ne zanima. Že vsebina vabila je recimo za mene zelo žaljiva do žene.

Zanimivo. S takšnimi ljudmo sploh nimam opravka. Očitno sem že prej naredil selekcijo, kdo je primerna družba in kdo ne.

Aja, obletnice za mene itak niso nek dogodek. Greva ven kakšen dan prej ali pa teden kasneje.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 25.8.2010 16:38:12 >

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 56
2.9.2010 18:12:42   
Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: muška

pa tudi ne vem kaj hudiča silite može, partnerje,.... v neko romantiko. Moški sami po sebi NISO romantiki ( HB, ker to za mene ni ded ampak pi.čka) . Njim je romantika, naga baba in pir v roki, ne pa večerjice, izletki, svečke, eritočno perilo, pete..... , dajte malo drugače gledat na te stvari, ne skoz rožnata očala, pa bo svet dosti lažji.

če gledam to s stališča svojega potem je moj totalni romantik (ne v tvojem stilu) jaz pa anti. Ja, jaz mam doma pichko od deda!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojamura user posted image

btw. kdaj greva na kofe? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 57
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za fantka?
podica2

Katero ime vam je najbolj všeč?

Izak (12%)

Vid (25%)

Enej (29%)

Svit (10%)

Lovro (21%)

Aidan (4%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!