|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Razočarana
15.6.2010 21:11:02   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo

Halo?! Kaj pa najina obletnica? A nisva zmenjena da si vzameva čas samo za naju?

Vprašanje je relevanto samo v trenutku, ko je dan obletnice praktično edini dan, ko si vzameta čas "samo za vaju" in ko je le-ta zunanja manifestacija tega, da je odnos kobajagi v redu in brezhiben kot je brezhibno perilo po pranju z najboljšim praškom na svetu.

Odnos, ki je vreden, ni vreden zaradi enega večera, ampak zaradi vsakega (tudi najbolj banalnega in nepomembnega) trenutka, ki ga preživiš s tistimi, ki jih imaš rad-v tem primeru je "poseben" sobotni večer samo še eden od lepih trenutkov, nič bolj in nič manj pomemben kot mnogo ostalih. Ko je osnova, na katero se ta sobota nanaša negotova, potem je teža posebnega večera večja in takrat mu gre veljava, da bo utrdil tisto, kar ni utrjeno.  Obletnica je samo računska kategorija, to so običajno leta, najraje okrogla (ki se najlažje računajo); praznovanje je možno vedno, razlogov je vedno dovolj, ob domišljiji in dozi ljubezni.

Ko pravih razlogov zmanjka pa ostanejo obletnice...user posted image

Dobro si ti to razdelala user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.6.2010 21:23:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Halo?! Kaj pa najina obletnica? A nisva zmenjena da si vzameva čas samo za naju?

Vprašanje je relevanto samo v trenutku, ko je dan obletnice praktično edini dan, ko si vzameta čas "samo za vaju" in ko je le-ta zunanja manifestacija tega, da je odnos kobajagi v redu in brezhiben kot je brezhibno perilo po pranju z najboljšim praškom na svetu.

Odnos, ki je vreden, ni vreden zaradi enega večera, ampak zaradi vsakega (tudi najbolj banalnega in nepomembnega) trenutka, ki ga preživiš s tistimi, ki jih imaš rad-v tem primeru je "poseben" sobotni večer samo še eden od lepih trenutkov, nič bolj in nič manj pomemben kot mnogo ostalih. Ko je osnova, na katero se ta sobota nanaša negotova, potem je teža posebnega večera večja in takrat mu gre veljava, da bo utrdil tisto, kar ni utrjeno.  Obletnica je samo računska kategorija, to so običajno leta, najraje okrogla (ki se najlažje računajo); praznovanje je možno vedno, razlogov je vedno dovolj, ob domišljiji in dozi ljubezni.

Še malo mehčalca manjka.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
15.6.2010 21:34:08   
Ulla80
eh, men pa dol visi za obletnice, itak vsako leto pozabva nanjouser posted image še rojstni dnevi so bolj tako-tako pri nama, ponavad že med letom koristiva te rd bonuseuser posted image   (tole ti kupim na račun rd, sam pol takrat ne dobiš ničuser posted image to ene petkrat zihr čez letouser posted image ) kaj pa vem. men ne pomeni to tolk, tud če se ne spomni, jst sem tud taka da pozabim...mi je bolj tista spontanost čez leto, kr tko da se kaj posebnega nama zgodiuser posted image za romantiko pa sploh nisem, brrrrrr....se neb znala obnašat, če bi kako hudo romantiko dedc zganjal, že rože me čist živčno naredijouser posted image

če sva pa neki zmenjena, pa v vodo pade zarad nečesa drugega, pa tud ni neka huda drama.

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.6.2010 21:35:41   
čipka

Še malo mehčalca manjka.

madona tole si pa morem še ene parkrat prebrat, da bom štekala. Kje mam lajtngo?user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.6.2010 21:54:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

madona tole si pa morem še ene parkrat prebrat, da bom štekala.

In...uspelo user posted image user posted image ?

(odgovor članu čipka)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
15.6.2010 22:16:34   
aknela123
milijonarka, zdaj še enkrat berem tvoje besede, s tem, da imam zdaj v roki kozarec martinija.
aha, je že bolj razumljivo.  "obletnica je samo računska kategorija, to so običajno leta, ..."  ful dobro. to si moram zapomnit!!!user posted image

potem pa ulla - tudi dobro.

če se jaz spomnim, kje sem bla za najino prvo obletnico - s tujimi otroci v šoli v naravi. pa kaj bi naj moj takrat naredil? se razburjal na vse pretege, ker me ni blo doma ob njemu? smo bolj na izi in si vsak dan izkazujemo kako se imamo radi, pa kaj nam ni všeč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.6.2010 22:34:46   
Rožica I

................

Še malo mehčalca manjka.

Ma ne, čist nič ne manjka user posted image .
Prvič sem na to zadevo pogledala s tega stališča in se mi je zdelo tako jasno in povsem logično. Thanks'' user posted image !

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 15.6.2010 22:40:41 >

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.6.2010 22:50:32   
benika
Midva se še po 7. letih ne moreva zediniti, kdaj naj sploh praznujeva obletnicouser posted image zato jo enostavno preskočiva. Pa se nobeden ne muli in ne drži surle.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 22:50:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 22:51:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
16.6.2010 9:05:00   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Midva se še po 7. letih ne moreva zediniti, kdaj naj sploh praznujeva obletnicouser posted image zato jo enostavno preskočiva. Pa se nobeden ne muli in ne drži surle.

hja, pri nama je blo tud tko, pol sva pa določla datum 7. marec, tam okol nelje sva začelauser posted image ta datum sva določla zato, kerje naslednji dan pomemben praznik in da bi se ja spomnilauser posted image pajadeuser posted image čist vsako leto pozabvauser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 36
16.6.2010 9:08:31   
mateyka
moj mož pravi, da si upravičeno iz sebe. in da se to dogaja zato, ker moški velikokrat jemljejo svoje žene za samoumevne. prav žalostno. user posted image če bi ti nekaj podobnega naredila njemu (za nekaj kar njemu pomeni toliko kot tebi to), bi čist ven padu. načeloma naj bi bila žena tvoj najboljši prijatelj in naj bi jo tudi tretiral tako (pravi moj mož).

mene bi motilo predvsem izogibanje pogovoru in potem na koncu samo - ok žena, seeya drugič. midva se spomniva na obletnico, praznujeva je pa ne v bistvu. na splošno so meni datumi slabost. sem pozabila na zadnji rojstni dan od svojga moža (je pa res, da je bil 3000km stran takrat in sva bila oba zelo zaposlena na svojem koncu). samo mu ne pomeni toliko, da mi ne bi bilo oproščeno user posted image bi bilo pa drugače, če bi se nekaj zmenila na ta datum..

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 37
16.6.2010 9:13:24   
kakadoo
uf ste se razpisale user posted image

ja tole ni mišljeno tako, da si drugače nikoli ne vzameva časa... seveda si ga. samo običajno je to tako,
da sva doma, v sobi, mogoče zunaj na klopci, včasih še otročiček skače okoli naju (no - to potem ni več tisti čas "samo za naju"), mogoče vmes zazvoni telefon... Skratka - ponavadi sva doma. Ven greva bolj poredko. Sploh med tednom ko sva oba v službi skoraj cel dan, ko pa prideva domov se hočeva posvetiti otroku.. Tako da praktično nama ostane kakšna urca zvečer... Da bi pa hodila prav na večerje.. Ja saj greva na vsake kvatre.. In ker zdaj že kar nekaj časa nisva šla, sva rekla da bova šla za obletnico... No in potem je zadeva tako padla ven..

Včeraj sem ga vprašala, kako on to misli "za soboto"... Če je pozabil da imava obletnico al kako...
Pa je rekel da ne. Da je mislil obdelati "dve muhi na en mah". To pomeni, da bi šel h kolegu ter da bi potem še mene nekam peljal. S tem da bi bil pri njemu cel dan, midva pa bi šla na večerjo.

Sem mu pač nato povedala, kako sem zadevo pričakovala jaz... Da sem mislila, da bova otroka dala v varstvo in bova skupaj cel dan, zvečer pa bova šla na večerjo in ne da bom jaz varuška cel dan, zvečer pa otroka spat k babici, midva pa na večerjo...

Povedala sem mu tudi, da sem razočarana zaradi tega, da sem zadevo pričakovala drugače... sploh ker je to najina prva obletnica. Kar si lahko potem samo naslikam, da bo vsaka naslednja imela manjši pomen. Pa dobro... Saj ne mislim zdaj delat haloja vsak let zarad obletnice.. Vsaj spomniš se pa lahko a ne... Pa daleč od tega da zdaj pričakujem ne vem kakšno romantiko al pa darilo. NE. Samo rada bi, da si vsaj enkrat v letu vzameva cel dan zase - ker običajno si vzameva popoldne ali pa par urc, mogoče večer... Celga dneva pa nikoli. ..

Skratka... na koncu je rekel, da ni vedel da me bo to tako prizadelo in da naj ne bom užaljena, da bo zadevo že speljal tako, da mi bo všeč. Kaj je s tem mislil - ne vem.

Mislila sem nama rezervirati restavracijo pa mal pogledat destinacije kam bova šla - pa sem se odločila da ne bom. Nobene stvari ne bom storila glede tega. Kupila mu bom samo eno majceno simbolično darilce in to je to. Kakor koli bo zadevo speljal - prav. Če je njemu tako všeč, bo meni tudi. Samo naslednjič, ko bo kakšna taka zadeva, bom pa jaz rekla da nimam časa in da grem h kolegici po karkoli že. Samo potem ne vem kam bo to peljalo. Zelo lepo da sva štartala tako ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
16.6.2010 9:30:17   
Ulla80
Samo naslednjič, ko bo kakšna taka zadeva, bom pa jaz rekla da nimam časa in da grem h kolegici po karkoli že. Samo potem ne vem kam bo to peljalo.

tole je že čist narobe zastavljeno, ma ne vem, kot otroci, no. ne more neka zveza laufat z nekimi zamerami in muljenjem in da čakaš pol priložnost, da lahko vrneš milo za drago. kr neki. a lohk greš prek tega? če je poanta sam v tem, da imasta cel dan sam zase, pa mejta naslednjo soboto recimo? pač če gre na to fešto h kolegu, ti si pač ta dan zorganiziri po svoje, da se boš mela fajn z malim, skupni dan pa splanirajta drugič. a je res glih ta datum tolk pomemben?
probi mal tko racionalno še pogledatuser posted image

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 39
16.6.2010 9:38:28   
barika
SEm se včeraj po tejle temi spomnila, da sma tudi midva imela v začetku meseca obletnicouser posted image user posted image user posted image , no nihče se ni spomnil, včeraj pred spanjem sem ga spomnila in je rekel .. ja sam bo mnde res user posted image user posted image user posted image , tak da se niti ne sekirama kaj veliko glede tega, ven pa tudi ne hodima.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 40
16.6.2010 9:54:58   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Človek se me mora zaželet, zaželet si mora trenutkov z mano in ostat pri meni zato, ker on hoče in ne zato ker se boji mojega kislega obraza v nasprotnem primeru. To je zame odnos na mestu in s tem ima tudi obletnica nek pomen. user posted image

user posted image

tu pa se popolnoma strinjam....kot sem že napisala,sam mora prit do te odločitve...in posledično vem,da ne bi bil v dilemi,kaj storit na tisti danuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 41
16.6.2010 11:07:11   
koala
Mogoče pa si prehitro užaljena in ti pripravlja kakšno presenečenje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
16.6.2010 11:38:56   
zvezdica_1
da ni on že kje kaj rezervoral, pa ti taji?  zjutraj zajtrk v postelji, potem pa vožnja do kakega recimo obmorskega mesta ali term, razvanjanje cel dan....-mogoče celo vikend paket?

ehh, dedci so pač povečini taki, da pozabijo. mene je letos peljal na večerjo, izpustil blazno pomembno tekmo fuzbala na tv, a pozabil prinest rože. so mu baje zaprli cvetličarno ped nosom, prej pa jih ni hotel kupit, ker bi lahko ovenele... no, se je drugi dan prikazal z res lešpim šopkom... pa tudi večerja je bila njami.....
kaj jaz vem. včasih tudi jaz pozabim na kaj, čeprav zelo redko. pa tudi njemu verjetno dosti pomeni.....

samo če imaš na tak način namen peljati vajin zakon, je boljše, da ga končata sedaj. vsak naredi napako, ampak znati jo moraš odpustiti.  ali vsaj maščevanje pregnati iz misli.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 43
16.6.2010 11:42:49   
picola1

Sem mu pač nato povedala, kako sem zadevo pričakovala jaz... Da sem mislila, da bova otroka dala v varstvo in bova skupaj cel dan, zvečer pa bova šla na večerjo in ne da bom jaz varuška cel dan, zvečer pa otroka spat k babici, midva pa na večerjo...

Povedala sem mu tudi, da sem razočarana zaradi tega, da sem zadevo pričakovala drugače...
Skratka... na koncu je rekel, da ni vedel da me bo to tako prizadelo in da naj ne bom užaljena, da bo zadevo že speljal tako, da mi bo všeč. Kaj je s tem mislil - ne vem.

Mislila sem nama rezervirati restavracijo pa mal pogledat destinacije kam bova šla - pa sem se odločila da ne bom. Nobene stvari ne bom storila glede tega. Kupila mu bom samo eno majceno simbolično darilce in to je to. Kakor koli bo zadevo speljal - prav. Če je njemu tako všeč, bo meni tudi. Samo naslednjič, ko bo kakšna taka zadeva, bom pa jaz rekla da nimam časa in da grem h kolegici po karkoli že. Samo potem ne vem kam bo to peljalo. Zelo lepo da sva štartala tako ne? user posted image

Glede prvega ostavka...Mislim, da je tukaj srž problema. Ker ti si pričakovala nekaj, on nekaj drugega...Če prav predvidevam, se nista nič posebej dogovorila, da bosta imela čisto ves dan zase in da gresta potem zvečer še na večerjo...Torej je problem v komunikaciji, ne pa v njemu. Nista dobr skomunicirala. Jst tut ne bi pričakovala od mojega, da bi za obletnico želel preživet čisto ves dan z menoj, potem pa še večer in morda še noč...Ker meni osebno je večerja že čisto dovolj in isto pričakujem od njega. In v takšnem primeru bi komot on lahko bil užaljen, če bi jst imela že druge plane čez dan...ja, sori, dragi...nisem vedela...brat misli pa ne znam.Ravno tako on meni.

Kar se tiče drugega odstavka, je lepo, da sta se pogovorila. Lepo ti je priznal, da ni vedel, da te bo to tako prizadelo. Meni bi bilo to dovolj. Sploh pa bi mi bilo fajn to, da bi ubil dve muhi na en mah...Šel bi k prijatelju, imel bi se fajn...potem bi pa še zvečer midva bila skupaj. Kaj češ lepšega?  Sicer pa nikjer ne piše, da moraš bit ti varuška čez dan. Če si se že kaj menila z babicami, naj tako tudi ostane(če se še nisi pa se zmeni) Ti pa si tudi čez dan vzemi čas zase, ko njega ne bo. Pojdi še ti kam s prijateljicami ali pa sama...razvajaj se...imej se lepo.

Ne vem, no...meni se zdi to, da bo šel na oba konca, en fajn kompromis. Sploh pa bo žurka zvečer...on pa bo s teboj...Meni več pomeni to, da se odreče žurki, kot pa delovenmu dnevu s prijatelji...če pogledaš s te strani...Torej bi raje videla, da sva skupaj zvečer pa da ga ni čez dan, kot pa da sva midva skupaj čez dan...on gre potem zvečer pa še žurat, jst pa sama doma...

Kar se pa tiče tretjega odstavka pa se čist strinjam z Ulo-otročje in nezrelo. Če si še vedno užaljena in prizdadeta zarad vsega tega, potem mu to še enkrat povej in se poskušajta ponovno pogovorit. Tolk časa, dokler ne bosta prišla do nekega sporazuma, kjer bosta oba zadovoljna. Ali pa dokler se eden pač ne bo sprijaznil (resnično sprijaznil, ne pa kuhal mulo v resnici), da pač enkrat je eden na boljšem, drugič pač drugi...
Če se ne bosta pogovorila, boš ti na obletnici vsa mulasta oz. vsaj ne boš tolk uživala, kot bi drugače...

V bistvu se moraš vprašat, zakaj te je vse skupaj tako prizadelo? Kako se v resnici počutiš ob vsem tem? Padlo mi je v oči, ko si napisala, da meniš, da bo vsaka naslednja obletnica imela manjši pomen...če pa je že prva tako izpadla...Po moje se nekje globoko v sebi bojiš, da se bosta z leti odtujila...(kakšen odnos pa imata tvoja starša-ali sta po dolgih letih zakona odtujena?)

Skratka...spomnijaš me name izpred nekaj let...Preveč sem bila osredotočena nase in premalo na njegove občutke...Preveč sem hotela, da je vse po moje in da se me upošteva...In to sem prinesla od doma, ker me oče ni nikoli upošteval, ker se z mano ni pogovarjal, ker mi ni dajal občutka varnosti. Ko sem s tem razčistila, se tut za vsako tako stvar nisem počutila ogroženo in nisem imela občutka, da najina zveza propada...

Srečno, kakokrkoli že bosta uredila.user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 44
16.6.2010 15:03:56   
pelin

Uuhh, kako smo užaljeniuser posted image ...oprosti, ker  se mi zdi smešno, ampak tudi jaz sem se spomnila na naju, ko sva bila še na frišno zatreskana...Tudi jaz sem rada delala probleme iz takih zadev in potem kuhala mulo...No celo tako sem večkrat reagirala, kot maš ti namen sedaj, pa ti povem, da to  ni bila dobra odločitev. Moj se je kar nekako navadil, da mu ni treba več misliti na razno razne obletnice, ker ga nisem več dregala, pravzaprav se mu je kar fino zdelo..jaz pa sem zaradi te njegove pasivnosti trpela v sebi. Pravzaprav sem še tu  in tam za različne priložnosti kupila kakšno darilce in ga spravila  ter čakala, da se bo najprej on spomnil. Žal se velikokrat ni in jaz mu iz užaljenosti tudi svojega darila nisem dala. Potem pa sem kuhala rilec, on pa je debelo gledal kaj je narobe. Se je pa tudi zgodilo, da je bila situacija obrnjena, skratka on je imel zame darilo, jaz pa zanj nič. Skartka bedarija. Če se sedaj spomnim nazaj, se mi zdi, da je sedaj po nekaj letih veliko bolj luštno. V začetku si v svoji zaljubljenosti včasih tako neumno občutljiv in dekleta žal prevečkrat pričakujemo, da partnerji zaradi nas vse ostalo postavijo na stranski tir. Pa še te obletnice so včasih pri nekaterih parih živa katastrofa...Imam kolegico, ki si za skoraj vsako brezvezno stvar izmisli neko obletnico, praznik. Pa bi po njenem morala praznovati obletnico, ko sta se spoznala, pa ko sta imela prvi randi, pa ko sta se preselila v novo stanovanje, pa ko sta bila prvič skupaj na morju user posted image ...skratka grozno. Meni bi se kar malo zmešalo.
Prav pa imaš glede odtuitve...splača se truditi, da bosta imela vsake toliko časa res nekaj trenutkov le zase ( pa ne  le na obletnico), ker se v odnosih , kjer so še mali otroci zelo rado zgodi, da partnerja pozabita drug na drugega. Pri nama je bilo tako in je res težko potem spet obuditi tiste odnose, ki so že malo zarjaveli.
Moj nasvet... naredita si lepe trenutke na navaden dan, kar tako, ko se vama pokaže priložnosti. Takšni trenujtki so zame veliko bolj sladki in resnični. S temi načrtovanimi zadevami je že tako, da še preveč rade propadejo ali pa se od njih preveč pričakuje..
Tvoj partner se je očitno v tem primeru odločil za kompromis, ki se mi ne zdi tako slab. Žal si si ti v svoji glavi že ustvarila neko sliko praznovanja obletnice, ki se ti zdi edino pravilna. Škoda. Zakon je v končni fazi res sklepanje kompromisov, skupnih odločitev, upoštevanje drug drugega...Tu se mi zdi ,da on bolj upošteva tebe, kot ti njega. On se očitno trudi za oba, ti izgleda le zase...

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 45
16.6.2010 15:31:15   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: muška

pa tudi ne vem kaj hudiča silite može, partnerje,.... v neko romantiko. Moški sami po sebi NISO romantiki ( HB, ker to za mene ni ded ampak pi.čka) . Njim je romantika, naga baba in pir v roki, ne pa večerjice, izletki, svečke, eritočno perilo, pete..... , dajte malo drugače gledat na te stvari, ne skoz rožnata očala, pa bo svet dosti lažji.

če gledam to s stališča svojega potem je moj totalni romantik (ne v tvojem stilu) jaz pa anti. Ja, jaz mam doma pichko od deda!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 46
16.6.2010 16:28:36   
Arwenko
Jaz pa mislim, da tukaj ni poanta v obletnici kot takšni, ampak v tem, da je on enostransko prekršil dogovor. Če je dogovor da bosta cel dan preživela skupaj, te ne more drug partner kar enostransko postavit pred odločitev, da si je on zdaj izbral pa nekaj drugega. Pa ni važno ali je obletnica, rd ali pa čist navaden dan, meni se gre tukaj za spoštovanje. In pomoje bi avtorica čisto drugače reagirala, če bi on prišel do nje in jo vprašal, če bi lahko ta njun dan prestavila recimo na naslednji vikend, ker si on pač želi k temu kolegu ali pa enostavno pride in reče, da gre. To je pomoje point. In tukaj se morata resnično malo pogovorit. 

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 47
16.6.2010 20:39:39   
aknela123
jao, jao, kakšno maščevanje naklepaš, samo da sama sebe bremeniš. 
sploh pa, če se že tako držiš te obletnice, praviš da imata prvo? lani je bil 19.6. v petek, v petek se pa najbrž nista poročila. 20.6. je bila sobota, potemtakem imata obletnico v nedeljo? imata za takrat že kakšne načrte? če ne, lepo v nedeljo na tortico, pa je.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 48
16.6.2010 21:37:14   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

jao, jao, kakšno maščevanje naklepaš, samo da sama sebe bremeniš. 
sploh pa, če se že tako držiš te obletnice, praviš da imata prvo? lani je bil 19.6. v petek, v petek se pa najbrž nista poročila. 20.6. je bila sobota, potemtakem imata obletnico v nedeljo? imata za takrat že kakšne načrte? če ne, lepo v nedeljo na tortico, pa je.

jaz mislim,da njej ni problem ravno v tem datumu ampak v tem, da on daje prijatelja na prvo mesto ravno takrat, ko je ona pričakovala da bosta skupaj.In se popolnoma strinjam z avtorko. Take zadeve je treba rešit,vendar ne z maščevanjem ampak z lepo besedouser posted image  Ko bo enkrat nek prijateljski odnos med vama,brez kakršnihkoli pričakovanj,potem bo vredu.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 49
16.6.2010 22:50:44   
ronja
Tipično moška reakcija. itak, da bo šel tja, ker bo žur, za romantiko je pa še cajta
Tako nekako sem tudi jaz najprej razumela zadevo...

PO pravici povedano, jaz bi mu verjetno sama predlagala, ko bi sms prišel, da lahko midva prestaviva, ker sva pač skoz skup in si lahko tudi kak drug dan omisliva, pa ker itak nikoli nikamor ne gre, ampak se mi zdi, da on ne bi bil za, ker je tak hecen tip, da ni toliko za tele moške akcije in ker nama romantike v dvoje mal primankuje ob dveh malih, se mi zdi, da bi to izbral (lahko se pa motim). No, če bi mela varstvo zanju, pol sem pa ziheruser posted image .

Vsekakor ne bi bila ravno vesela, če bi se midva dogovorila, on ves čas ne bi rekel nič, da odpade, potem pa naenkrat obrat za 360°. To ni fer, lahko bi ti vsaj prej rekel, da razmišlja in se ne more odločit, da mu tisto veliko pomeni, če bi bila za, da prestavita, itd...
Na tvojem mestu se za prestavljeno romantiko ne bi hotela zmenit, ker bi se mi zdelo za malo, da me ima za neko lutko, ki jo lahko prestavlja, kakor želi (midva se bova že zmenila). Ok, potem pa nič, lahko živim brez ene obletnice (midva jih itak nimava, nisva poročena;)

Se pa strinjam s Felicito - povej mu! POvej mu, da te je prizadelo to, da mu je tako lahko zamenjat tebe za to družbo oz. da se tako počutiš. Da veš, da ni tako mislil, ampak da imaš tako občutek, kot da si sama-po-sebi-umevna in to ni fajn. In da ti zdaj pa ni do tega praznovanja.

Ma pa tudi muška point: če partnerja "porineš" v nekaj, za kar mu ni, se ne smeš čudit, če zbeži. Če pa se je sam odločil, da si to želi, je pa nefer skenslat. In seveda ni res, da noben moški ni romantik - jaz sem mela prva dva bolj romantična od mene - no, ta tretji (zadnji) pa res ni nek romantik (čeprav večeja ob svečkah mu je pa vseeeno všeč;).

Mene tu ne bi motilo to, da hoče prav na ta dan it s kolegi ven, če je pač takrat neka neponovljiva fešta, ampak to, da sta bila zmenjena, on pa je to skenslal brez kakršnega koli pogovora z njo. IN potem se bosta kao že zmenila. Ko da ona nima besede pri tem. Ja, saj vem, da je samo slabo izbral besede, ampak njo so bolele in to mu mora povedat. Ne bi mi bil problem prestavit izleta, večerje ali česarkolipač, ampak bi mi pa bil problem, če bi se to on odločil, jaz lahko pa samo čičam pa čakam. Pač nisem iz pravljic, kjer princeske v glavnem samo to počnejouser posted image .

Tudi jaz pa ne bi hotela, da ostane doma z mano, če bi rajši bil na fešti- saj ga imam rada, a ne? Ampak ne pa da me obravnava ko eno šahovsko figurco, to ap tudi ne!

Pa mislim, da ste po nepotrebnem zapele zaradi te obletnice. Saj ne gre za ta prekleti datum. Gre za to, kako ji je rekel, da njuni plani padejo v vodo oz. se prestavijo (tu bi jo pač lahko vprašal, če je sploh za, da jih prestavita, no!) Vsaj jaz to tako dojemam. Sama tudi nisem na te datume tako zelo navezana, midva obletnic sploh ne praznujeva, ker jih nimava (se vedno slučajno poklapajo z drugimi prazniki...), ampak mi pa ne bi bilo vseeno, če bi me tako odslovil. Čisto nekaj drugega je, če pride in ti reče:"Lubi, jaz bi si pa ful želel it na tisto fešto. A bi bila ti za, da prestaviva tisti najin izlet na kak drug dan ali bi ti fejst narobe hodilo?" Ma, jasno, ni blema! Ne pa "se bova že zmenla". Saj mislil je verjetno isto, samo ga je treba naučit to lepše povedatuser posted image .

No, zdaj sem prebrala tvoj drugi post in je bil ves problem samo v komunikaciji: nista se točno zmenila, kaj mislita počet na obletnico: on je mislil, da ti bo večerja super, ti si si želela cel dan. Zdaj sta se zmenila, on ve, koliko ti to pomeni in bo očitno nekaj zrihtal.

ulla, lej, enim obletnice veliko pomenijo. Ljudje smo različni, ne moremo bit povsod racionalni. Meni veliko pomenijo moji hobiji, pa so racionalno gledani včasih prava potrata časa (in včasih še denarja). Pa kaj čem zdaj racionalno gledat, če pa uživam v njih? Ona pa tudi uživa v tej romantiki! On pač ni vedel, da ji to toliko pomeni, zdaj pa ve in to je to. Njemu obletnice ne pomenijo toliko, vendar si očitno želi osrečit njo - kar je zelo fajn, ne? in si želi bit takrat z njo, zato, da jo bo osrečil, meni se to ne zdi strašno narobe štart. KO se bosta imela pa fino, se bo pa tudi kakadu nehala mulit, po moje;)

Lepo ti je priznal, da ni vedel, da te bo to tako prizadelo. Meni bi bilo to dovolj.

POd to podpis.

Izkušenj s tem pa res nimam: meni to ne pomeni toliko, nikoli še nisem bila užaljena ali prizadeta zato, ker se kdo ni spomnil (mogoče zato, ker mam doma brata, ki je čist anti za datume in vem, da to nima nobene veze z ljubeznijo, ker vem, da rad me pa mauser posted image ), se pa dostikrat vprašam, ali naj komu dam darilo, ki ga imam zanj, če vem, da pa on zame nima (največkrat je v igri brat, za novo leto sem ga kar vprašala, pa je rekel, da bo veliko bojl vesel, če mu ga ne dam... in mu ga nisem - saj hočem, da je vesel, a ne?;) Bo dobil enkrat ko bo male pazil,sam da ga najdem, hehe. Za Miklavža je recimo lubi vedno pozabil, ker ga pri njih niso praznovali, meni je pa simpatičen in sem mu pač kako malenkost dala. In potem mu je bilo vedno ful nerodno in se je slabo počutil, čeprav jaz res nisem nič pričakovala, ker sem vedela, da se na tega ne bo spomnil, pa tudi mi res ne gre za unih par mandarinuser posted image . No in ker sem videla, da se sekira zato, sem lani kupila eno malenkost še zase, da smo vsi meli vsak nekaj v peharčku. POtem pa zjuratj pridem, pa vidim, da mam v svojem še nekaj zraven - nikoli se ne neham čudit fantom - lih ko se navadiš nanje, se pa spemenijouser posted image .

naredita si lepe trenutke na navaden dan, kar tako, ko se vama pokaže priložnosti. Takšni trenujtki so zame veliko bolj sladki in resnični. S temi načrtovanimi zadevami je že tako, da še preveč rade propadejo ali pa se od njih preveč pričakuje..

Saj v teoriji se to lepo sliši, ampak v praksi pa z malimi otroki kar moraš načrtovat - saj jih hudiča ne moreš samih pustit! In moraš načrtovat varuško, če ne drugega... Ne vem, saj ni treba, da potem pričakuješ, da bojo zvezde padale z neba, ampak čakat na spontanost, pa pomeni čakat še par let, predno bomo lahko spontano šli ven, akdar nam bo zapasalo (brez podmladka zraven;)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Je bil tvoj porod naporen?
Karmen28

Da (48%)

Ne (52%)

Število vseh glasov: 419

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!