|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
4.10.2010 21:25:55   
jona klara
S*- no dobro, da si šla že malo prej v postojno, saj je vseeno če boš kak teden prej, samo, da bo vse okej, držim pesti, pa upam, da še malo pridobi in da se kmalu crkljate.srečno!!

urshy- kje si ti? si mi malo sumljiva!!!!!!user posted image user posted image user posted image

mojškra- kako si?

kalaxy- čestitke za dvojno srečouser posted image user posted image , lepo user posted image !

betricija- a tako dolgo traja MŠ v lj? pri nas so bili samo 4 obiski v 2 tednih, samo v stari porodnišnici je vse bolj podrobno.upam,da doživim jutri uz??najavečja fora je, da so na koncu bogi moški prestrašeni kako bodo preživeli v porodni, hallooo kaj pa me? kaj mormo pa me tam vse dati skozi? bogi oni, ko bojo mogli to gledati

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
5.10.2010 7:50:30   
mojškra
S*-no še malo pa boš cartljala detece. Koliko pa je veliko zdaj in težko?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
5.10.2010 7:56:10   
špica84
Dobro jutro

<urshy kje si se zgubilauser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
5.10.2010 8:48:58   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Dobro jutro

<urshy kje si se zgubilauser posted image

Urshy je tako zaposlena, da nima časa na net. Je pa ok, sem včeraj govorila z njo.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
5.10.2010 13:20:42   
lina10
Bili na pregledu lepo napredujemo in rastemo,user posted image
user posted image user posted image čutim čedalje bolj ,moram počivati ker eden je bolj nizko in me ko sem utrujena dol tišči moram merkati ,pa od sedaj naprej moram hoditi v porodnišnico na UZ ,sem dobila napotnico za morfologijo in za UZ preglede do poroda,ker so geminiuser posted image user posted image .
Naslednji pregled imam 26.10. enako kot morfologijo ne vem koliko časa čakaš v porodnišnici da prideš na vrsto imam ureo 11:15 pregled pri G pa ob 13 ih.
lp

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
5.10.2010 15:09:08   
špica84
Ojla jaz sem iz pregleda moj črviček je ok.Težki smo okoli 1kg.
Sem pa se oreng načakala.Pa tudi Urshy sem videla user posted image .

Naslednji pregled imam 26.10

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
5.10.2010 15:38:33   
jona klara
moje poročilo iz pregleda- trajalo spet 3 ure....mojga gineka ni bilo, ga ne bo še 1 mesec, eden dr, ki me je gledal, rekel, vam pa pogosto delajo uz, se čudil kako je z mojimi gibi, me dal na uz, hkrati govoril, da ni to dobro za otroka...user posted image , tam so bili lepo vidni gibiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , težek je moj prinček že 1630, večji za 2 tedna, vse okej, predlagali so mi da lahko grem za 3 dni na sprejem na odd pa mi delajo ctg, pa se nisem odločila, ker se ne mislim tako psihirat, če je na uz ok bo tudi tako, pač se ne čuti, ker se skriva za postlico lumpek.KRI, VODA OK.

naslednji pregled imam 26.10.

lina, špica- super za preglede!!samo, da so bebicv ok.

mojškra- kako si ti?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
5.10.2010 16:33:51   
Teta M
Ojla!

No me veseli da so lepe novičke iz pregledov....
Držite pesti še zame jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 2333
5.10.2010 16:40:37   
FoxyLady
Lep pozdrav !

Hmmm...kje naj le začnem ....po dolgem času se javljam tudi sm,sej berem vas redno le lenoba lena ko se mi ne da po tipkovnici tovčtuser posted image .

Danes sm mela morfologijo in je vse oki,imeli bomo še eno princeskouser posted image . Ki pa bo kar prava babika sej tehta 500g ,sm pa v 23 tednu.

Vse ki ste mele preglede user posted image za dobro opravljene.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
5.10.2010 18:28:43   
špica84

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Mića(6.6.2011)

user posted image

mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)
Registrirana(19.2.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Sreda,6.10
Teta m-pregled

Četrtek,7.10
Womanpolice-NS

Pondeljek,11.10
Mića-uz

Torek,12.10
Womanpolice-pregled

Sreda,13.10

Mojškra-pregled

Petek,22.10
Cukica-3d uz

Torek,26.10

Lina10-morfologija+pregled
Jona klara-pregled
Špica84-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

torek,2.11
foxylady-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mića(LJ)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil špica84 -- 5.10.2010 18:30:18 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
5.10.2010 18:47:25   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: lina10

Bili na pregledu lepo napredujemo in rastemo,user posted image
user posted image user posted image čutim čedalje bolj ,moram počivati ker eden je bolj nizko in me ko sem utrujena dol tišči moram merkati ,pa od sedaj naprej moram hoditi v porodnišnico na UZ ,sem dobila napotnico za morfologijo in za UZ preglede do poroda,ker so geminiuser posted image user posted image .
Naslednji pregled imam 26.10. enako kot morfologijo ne vem koliko časa čakaš v porodnišnici da prideš na vrsto imam ureo 11:15 pregled pri G pa ob 13 ih.
lp

ČUVAJ SEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
5.10.2010 18:47:46   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Ojla jaz sem iz pregleda moj črviček je ok.Težki smo okoli 1kg.
Sem pa se oreng načakala.Pa tudi Urshy sem videla user posted image .

Naslednji pregled imam 26.10

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
5.10.2010 18:50:04   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

moje poročilo iz pregleda- trajalo spet 3 ure....mojga gineka ni bilo, ga ne bo še 1 mesec, eden dr, ki me je gledal, rekel, vam pa pogosto delajo uz, se čudil kako je z mojimi gibi, me dal na uz, hkrati govoril, da ni to dobro za otroka...user posted image , tam so bili lepo vidni gibiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , težek je moj prinček že 1630, večji za 2 tedna, vse okej, predlagali so mi da lahko grem za 3 dni na sprejem na odd pa mi delajo ctg, pa se nisem odločila, ker se ne mislim tako psihirat, če je na uz ok bo tudi tako, pač se ne čuti, ker se skriva za postlico lumpek.KRI, VODA OK.

naslednji pregled imam 26.10.

lina, špica- super za preglede!!samo, da so bebicv ok.

mojškra- kako si ti?

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za pregled. Meni delajo UZ vsak mesec, zakaj to ne bi bilo dobro za otroka. Zdaj pa sem v skrbeh. Jaz sem zdaj malce boljše. Zjutraj sem bila katastrofa, mi je bilo ful slabo, ponoči sem imela krče kot pri menstri (ampak se je umirilo), sem tudi odpovedala sestanek z Teto M.

Neposredna povezava do sporočila: 2338
5.10.2010 18:50:58   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Lep pozdrav !

Hmmm...kje naj le začnem ....po dolgem času se javljam tudi sm,sej berem vas redno le lenoba lena ko se mi ne da po tipkovnici tovčtuser posted image .

Danes sm mela morfologijo in je vse oki,imeli bomo še eno princeskouser posted image . Ki pa bo kar prava babika sej tehta 500g ,sm pa v 23 tednu.

Vse ki ste mele preglede user posted image za dobro opravljene.

Super za pupiko. Pa le daj se mal večkrat oglasi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
5.10.2010 18:51:38   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Ojla!

No me veseli da so lepe novičke iz pregledov....
Držite pesti še zame jutri.

Držim pesti za jutri pa javi kako in kaj. Pa upam, da kaj počivaš

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
5.10.2010 19:08:42   
Teta M
Mojškra: javim kako sem opravila...Včeraj sem full počivala, no saj danes tudi ko sem domov prišla...Vsak dan po 1 stroj cotk operem..hvala bogu tudi za sušilca....tako da ostalo pa samo počivam in  sem dosti bolje kot v nedeljo...
Ti pa tudi poslušaj svoj nasvet meni in se ga drži....user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
5.10.2010 20:14:07   
upanje81
Vsem čestitke za uspešen pregled in le tako napraj.

Včeraj sem bila tudi sama na pregledu, vse ok za enkrat ni bilo UZ ampak sam pregled in poslušali smo srčka. Naslednji pregled imam okrog 20.10 še sporočim, takrat bom imela tudi morfologijo. Danes sem že ob 6:00 se zbudila in kmalu tudi vsatala zdaj mi pa manjka, bo treba kmalu ležečki.

Lina10 a ti pa že oreng čutiš metuljčke no super, men se je enkrat zdelo, kot da mi mehurčki pokajo potem pa nič več. No me prav zanima, kako se te metuljčke čuti, upam, da bodo kmalu user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2342
5.10.2010 22:22:42   
Petyyyy
user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke vsem za uspešne preglede, TETA M ne garaj preveč, Mojškra super da si bolje, tako zdrži še vsaj 3 tedne.

Lepo pančkajte user posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
6.10.2010 8:48:45   
Teta M
Dobro jutro zaspanke!

Jaz sem pripravljena na odhod h G.
Mojškra: kako se počutiš?
Urshy: ne pretiravaj preveč z delom, verjamem pa da finiširaš ,saj dnevi kar bežijo...Ko bo vse nared, bomo vesele slikic,da se lahko skupaj s tabo veselimo.
Jona:user posted image user posted image user posted image za valovanje trebuha, naj se to čim večkrat ponovi

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
6.10.2010 9:21:17   
S*
Dobro jutro!

PPri nas se pa sonček kaže user posted image   user posted image   user posted image , sem takoj boljše volje! Hvala vam vsem za lepe želje, jaz šesploh ne dojamem, da gre zdaj že zares in da bomo mogoče te teden že trije.

Kalaxy  user posted image   user posted image   user posted image za dve vrečki!

Mojškra
naše dete je težko 2530, ne vem pa koliko je veliko! Pri teh meritvah je ponavadi napaka lahko tudi 10%, tako da natančno bomo vedeli ko pride venuser posted image .

Jona klara
ti dam kar prav, da si se odločila da se ne boš tako psihirala glede gibov. Meni so v P rekli, da če je od začetka tako je pač dete bolj lene sorte, bolj je za skrbet,če je user posted image hiperaktiven in se potem kar naenkrat umiri. Jaz sem opazila, da če se vsedem po turško in se malo sklonim naprej začne dete kmalu protestirat. Očitno ga ta položaj utesni in začne protestiratuser posted image . Poskusi, mogoče ga boš tudi ti znerviraala, da se malo premakne.

Vsem ostalim pa čestitke za dobro opravljene preglede. Lepo božajte svoje bušije in uživajte v user posted image !

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
6.10.2010 9:22:56   
Urshy78
dobroooo jutrooo user posted image
evo, Urshy se javlja na raport user posted image
sem še v enem kosu user posted image pa hvala vam za skrb.

nisem imela čisto nič časa zadnje dni. sobota je bila delovna, v nedeljo, ponedeljek in včeraj sem se pa cel dan potepala in se mi zvečer ko sem prišla domov, ni dalo niti računalnika prižgati.

včeraj sem imela prvi CTG, fantek je pridno brcal, popadkov CTG ni zabeležil še nobenih, MV je še zaprt, tako da se še nič ne dogaja. imam pa spet gljivično vnetje, sem dobila kremo in tablete Canesten.
naslednji pregled + CTG: 15.10.
s špico sva se včeraj videli in malo počvekali. je bila prav simpatična, ko je bila tako živčna od čakanja user posted image
malo heca, š**** user posted image

jaz grem pa zdalje likati, joj, teh cunj je trikrat preveč! pa še pri sestrični sem bila v ponedeljek, mi je dala še 3 velike štatle cunjic, tako da sploh ne vem kam bom vse to dala, bo zgleda treba kupiti še eno omaro user posted image

kupila sem še zvezdice in nalepkice, tako da bom danes po vsej verjetnosti še malo uredila sobico.
ko bo končana, jo bom pa slikala.

včeraj sem nakupila še ostale stvari ki so mi manjkale, med drugim tudi Dianatal, pa da vidmo če bo kaj pomagalo.

ostale vidim, da ste vse ok, naj tako ostane user posted image
lep dan!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
6.10.2010 9:25:11   
S*

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Mića(6.6.2011)

user posted image

mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)
Registrirana(19.2.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Sreda,6.10
Teta m-pregled

Četrtek,7.10
Womanpolice-NS

Petek, 8.10.

S*-CTG+Uz

Pondeljek,11.10
Mića-uz

Torek,12.10
Womanpolice-pregled

Sreda,13.10

Mojškra-pregled

Petek,22.10
Cukica-3d uz

Torek,26.10

Jona klara-pregled
Špica84-pregled

torek,2.11
foxylady-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

Kalaxy(PO)
Mića(LJ)

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

[/quote]

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
6.10.2010 10:57:47   
mojškra
[/quote]

Teta M- dobro opravi in javi. Sem kar vredu, hvala.
Urshy- koliko si dala za Dianatal? Glede sobiceuser posted image user posted image user posted image , daj čimprej pofotkaj sobico, da vidimo kako si lepo uredila. Jaz bom ta teden urejala še to, ampak ne bom nič komplicirala, ker moje dete ne bo imelo svoje sobice, ampak bo kar v spalnici, bom pa nalepila par nalepk, da bo polepšalo.

S*, kaj res, sonček imate ???? Daj ga pošlji po DHL-u, še mal, še mal, pa boš dihala, predihavala, potiskala in glej pikica pokica bo kmalu zunaj. Pa tvoja pikica ima čisto dovolj kg. Saj pravim, mene je mami čez rok nosila, pa sem imela doti manj, pa me poglej zdaj, prava baba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nič ne skrbi, bo verjetno balerina.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
6.10.2010 12:22:46   
betricija

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Mića(6.6.2011)

user posted image

mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)
Registrirana(19.2.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)

Barbig

Objemčkometer:

Sreda,6.10
Teta m-pregled

Četrtek,7.10
Womanpolice-NS

Petek, 8.10.

S*-CTG+Uz

Pondeljek,11.10
Mića-uz

Torek,12.10
Womanpolice-pregled

Sreda,13.10

Mojškra-pregled
Četrtek, 21.10
Betricija - pregled

Petek,22.10
Cukica-3d uz

Torek,26.10

Jona klara-pregled
Špica84-pregled

torek,2.11
foxylady-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

Kalaxy(PO)
Mića(LJ)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
6.10.2010 12:38:07   
betricija
danes je tak deževen dan spet

jona super za dobr pregled in da si videla svojega poba. morda je pa to sreča, da tvojega G ni.

teta M dobro opravi pregled

urshy lepo zrihtaj sobico. midva sva danes še luč dobila. jo bo moj popoldne zvezal. sem pa srečna, da imava že pripravljeno za prihod pupe, ker imava sedaj cel mesec MŠ, potem pa ostaneta še slaba 2 meseca in da bi nergala zadnji trenutek...joij obema bi živci šli, tako pa bova uživala še zadnje trenutke v dvoje in čakala na nova doživetja v troje.

mojškra ti tudi počivaaj in da ostanete čim dlje 2 v 1.

S* saj je lepa teža. jaz sem se rodila 5dni čez rok z 3100g.takrat res niso komplicirali glede teže, ker ni bilo UZ. glavno je bilo, da buši raste, srček utripa in da je mami čutila gibe.

imejte se

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?