|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
4.10.2010 9:41:25   
špica84

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Mića(6.6.2011)

user posted image

mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)
Registrirana(19.2.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Pondeljek,4.10
IVYY-morfologija
cukica-pregled
Torek,5.10
Foxylady-morfologija
Jona klara-pregled
Lina10-pregled
Urshy-pregled
špica84-pregled

Sreda,6.10
Teta m-pregled

Četrtek,7.10
Womanpolice-NS

Pondeljek,11.10
Mića-uz

Torek,12.10
Womanpolice-pregled

Petek,22.10
Cukica-3d uz

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(LJ)
Mića(LJ)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
4.10.2010 10:01:57   
jona klara
vidim, da nas ima jutri kar nekaj pregled.....

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
4.10.2010 10:13:40   
špica84
Ja Jona bo kar gužva pr ginekologih,če bo sreča bom še srečala Urshy user posted image .

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
4.10.2010 10:26:20   
jona klara
kje so pa ostale, vse sam delajo doma za pikece pokece? jaz bom tudi pričela pripravljati cote, nikoli ne veš, naj čakajo v omarici, še prej pa morm odkidat najin kup cot, ki čakajo za zlikat, pa od mojga miljon srajc, sovražim to...., bodije bo boljš likati

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
4.10.2010 10:49:48   
Petyyyy
Dan user posted image

Mojškra kako si, te še matra? Mene si tok zasekirala, da sem sanjala, da smo šli rodit, še datum sm si zapomnila 11.10., pa upam da ne drži.

Kako ste ostale?  Betricija cortkana sobica.

Neposredna povezava do sporočila: 2305
4.10.2010 11:42:39   
betricija
hvala vsem za komentarje.

špica, ko boš naslednjič popravljala seznam, 21.10. imam pregled.

mene pa v četrtek čaka še ena špika za RH-. pa se sploh ne dajo dopovedat, da je moj tudi rh-.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
4.10.2010 12:39:33   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Ja Jona bo kar gužva pr ginekologih,če bo sreča bom še srečala Urshy user posted image .

Špica-super za obnovo, bi lahko prosim še dodala, da imam pregled 13.10.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
4.10.2010 12:42:42   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

Dan user posted image

Mojškra kako si, te še matra? Mene si tok zasekirala, da sem sanjala, da smo šli rodit, še datum sm si zapomnila 11.10., pa upam da ne drži.

Kako ste ostale?  Betricija cortkana sobica.

user posted image user posted image user posted image user posted image , ja uboga, si imela nočne more? Praviš 11.10. Zelo dober datum, morda pa bo res. Jaz sem tako, ne vem ali se telo zdaj pripravlja že na porod, kajti imam že dva dni drisko in slabo mi je, vedno hujši pritisk na noge. Ali bi mogla poklicati G?

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
4.10.2010 13:04:32   
Teta M
Evo mene iz MŠ. Danes poleg dihanja ni bilo nič kaj preveč zanimivo...
Sem pa odpovedala Mojškro, ker sem šla kar domov počivat,sem še full utrujena od včeraj.
Bova pa jutri nadoknadile....
Vreme je idealno za počivat. Naša pikica je danes full živahna,za razliko od mamice....user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
4.10.2010 13:54:35   
jona klara
jaz sem pa danes prvič doživela valovanje trebuha, mali me je razveselil, upam, da bo čedalje več in močneje.

teta m- odpočij se, ne pretiravaj raje.

mojškra- mogoče res pokliči gineka in vprašaj, počivaj in srečno

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
4.10.2010 15:53:37   
mića
pozdravljene
evo nas iz lj kjer smo imeli krvni test in izvedeli kar smo že vedeliuser posted image user posted image  bhcg je 2181 so rekle sestre da je zelo lep rezultat tak da mogoče bosta pa dvauser posted image user posted image
prvi pregled mamo pa 11.10 kjer bomo zvedeli kaj več
lep dan se naprej

Neposredna povezava do sporočila: 2311
4.10.2010 16:16:40   
jona klara
mića- čestitke, lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
4.10.2010 16:29:37   
špica84
Mića čestitke za lep rezultat

Jaz sem pa danes bitko srečala je mali prav cortkan user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2313
4.10.2010 16:57:32   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mića

pozdravljene
evo nas iz lj kjer smo imeli krvni test in izvedeli kar smo že vedeliuser posted image user posted image  bhcg je 2181 so rekle sestre da je zelo lep rezultat tak da mogoče bosta pa dvauser posted image user posted image
prvi pregled mamo pa 11.10 kjer bomo zvedeli kaj več
lep dan se naprej

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
4.10.2010 16:57:50   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

jaz sem pa danes prvič doživela valovanje trebuha, mali me je razveselil, upam, da bo čedalje več in močneje.

teta m- odpočij se, ne pretiravaj raje.

mojškra- mogoče res pokliči gineka in vprašaj, počivaj in srečno

čimveč užitkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2315
4.10.2010 16:58:18   
mojškra
Kje je naša Urshy? Nič se ne oglaša, pa ja ni šla že predčasno v Rim?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
4.10.2010 16:59:24   
mojškra
Torek,5.10
Foxylady-morfologija
Jona klara-pregled
Lina10-pregled
Urshy-pregled
špica84-pregled

Teta M

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držite se jutri na pregledu

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
4.10.2010 16:59:29   
špica84
Mojškra kako si ti kaj

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
4.10.2010 18:31:08   
Teta M
Mićauser posted image za lep rezultat BHCG. Samo tako naprej....
Urshy: kje si, te pogrešamo....user posted image

Vse ki imate preglede jutri, dobro opravite in same lepe informacije vam želim....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
4.10.2010 19:29:52   
S*
Evo še moje poročilo iz današnjega pregleda v Postojni. Sem se načakalo kot en osel, najprej sva 2h čakala na CTG, je bila taka gužva in vsaka je noter 20 min in več. Potem so me poslali še na UZ in ko končno prideva na vrsto, nas Dr. pošlje za 2h na kosilo, ker so imeli ravno proslavo ob obletnici bolnišnice in so si vzeli pavzo.

Uz ni bil ravno spodbuden, dete je še vedno majhno, ampak bolj je zaskrbljajoče to, da se je posteljica pričela starat in da je plodovnice vedno manj. Najprej so me hoteli kar zadržat, potem pa so se odločili da grem lahko do petka domov in da se bodo v petek odločili ali bodo sprožili porod ali bodo še malo počakali. So mi pa dali vedet, da naj kar računam da ne bom dočakala roka.
Očitno bo šlo kmalu zares in če povem po pravici komej čakamuser posted image .

Vse, ki imate jutri pregled, pa dobro opravite.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
4.10.2010 19:36:48   
betricija
čer
tudi mi smo danes dihal v MŠ. je mojega malo prestrašil podatek, da se partnerjem v porodni sobi rado zvezde prikažejo in da so lahko zaradi udarca v glavo še 3 dni pol na urgenci...pa saj ga ne mori to, ampak ga je strah, kdaj bo pol s svojimi prijatelji pupo zalil...jao moški.user posted image user posted image

jona user posted image user posted image user posted image  bravo, bravo, bravo user posted image user posted image user posted image . superca za brcike.čimveč ti jih želim

miča super za visok hormon.pa čimlepšo nosečnost.

ostale pa dobro opravite jutri.

vau, sem prej poslušala dnevnik, oče umetne oploditve je nobelov nagrajenec za medecino. sramota da šele sedaj pri 85 letih, a ne...če njega ne bi bilo...me danes ne bi bile na poti da postanemo mamice.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
4.10.2010 19:41:44   
betricija
S* srečno, če se do petka ne tipkamo več. bomo dihale s tabo, bo pa otrok pol pridobil na teži. nam so danes v MŠ povedali, da je v ljubljanski P kar običaj, da se rojevajo 4, 5 in tudi 6kg težki otroki...pa kaj so normalni...6kg...brrrr. jaz bi raje pupo okol 3kg..bom čist zadovoljna.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
4.10.2010 19:42:56   
špica84
Še malo S* pa bo šlo za res in boš spoznala svojga jenčija

Vse ki imaste jutri pregled dobro opravite

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
4.10.2010 20:27:37   
kalaxy
Miča še enkratuser posted image user posted image .
Jaz sem danes imela UZ in videli smo 2 vrečki, obe pikici sta se prijeli. Drugi teden imam ponovni UZ, da vidimo še srčka.

Špica84 jaz sem Postojna.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
4.10.2010 20:33:18   
špica84
Prav bom popravla jutri,se mi danes več ne da

Čestitka za dvojni paketek,upam da bo naslednji teden dvojni srček

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?