|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
7.10.2010 11:04:26   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Jona user posted image  user posted image  user posted image za brcike, sedaj bodo bolj pogoste, čeprav je kar hudose sprijaznit, da nikoli ne boš videla odtisa nogice ali rokice na trebuhu. Ma veš kaj, take kot smo medve, smo zadovoljne z bilo kakšnim premikom, brciko, valovanjem...Mene žekolcanje razveseli, samo da ved, da jez njim vse o.k.
Sicer pa proti koncu čutiš bolj ali manj samo valovanje, oz. nekakšne premike po trebuhu. user posted image nimajo več veliko prostora za brcat in se samo še prestavljajo.

Glede majhnih številk, jaz 50 nisem nič kupila, ker je to bolj za nedonošenčke. Na začetku tudi 56 nisem kupila, sedaj pa ko vem da bo dete bolj majhno, sem nabavila 5 bodyiev in 5 pajackov 56, tako da za prvi mesec bo.

Sedaj pa grem še enkrat pogledat če je vse v torbi za porodnišnico, če me jutri slučajno obdržijo.

Lep in sončen dan vam želim!

No ti si le pripravi vse, ker boš itak noter ostala, in boš kmalu držala detece v rokah-pa srečno.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
7.10.2010 11:17:31   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

dan user posted image

jona, super za brcike user posted image user posted image user posted image user posted image važno je, da jih čutiš, pa čeprav niso najmočnejše. mene včasih kar pošteno zaboli, ko se user posted image premika v trebuščku.
glede pozabljene pižame...tudi moj je ful raztresen in pozabljiv, nimaš kaj user posted image
ne sekiraj se preveč, kar je, pač je. verjamem pa da te je zelo pojezilo.

glede št. oblekic. jaz jih imam kar nekaj št. 50, ampak sem jih dobila. brezveze da kupuješ manjšo številko od 62, ker user posted image že tako ali tako preveč hitro rastejo.
trenerke imam pa jaz še vse stare, so mi še prav, edino eno imam nosečniško, mi jo je posodila prijateljica, je bila pa kupljena v HM.
kakšne nalepkice si pa kupila??

betricija, a druge albume pa vidiš? pa me imaš med prijatelji?

mića, jaz sem delala do porodniške, je pa res da je moje delo pisarniško, ni niti psihično ne fizično obremenjujoče.

S*, pri tebi se pa že počasi začenja zares. bomo dihale s tabo v primeru, da te jutri obdržijo v P. srečno user posted image

jaz si grem pa zdaj do konca pripravit potovalko za v P, pa za bejbija pripravim drugo torbo, tako da potem se pa lahko oddahnem in mirno počakam na prihod novega člana.

Mojškra,
kako si ti? si še 2v1?? imaš že pripravljeno torbo za v P? boš ti imela s sabo kakšno brisačo? pa kopalni plašč? nam so to rekli v MŠ naj imamo samo mi je brezveze to jemati s sabo, če pa vse dobim tam.
koliko zavitkov boš pa imela vložkov Vir80. jaz imam v zvezku zapisano, da jih moram imeti 3 zavitke, pa nisem prepričana, če sem si prav zapisala?user posted image

Še sem v celem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja zdaj pa že imam tudi jaz pripravljeno za P. Jaz ne bom imela zraven brisače in tudi halje ne, pižamo pa bo moj potem prines,l če bom rabila. Imela bom copate, pa one mrežaste gate sem si kupila, pa en paket vložkov. Prvi dan po porodu dobiš baje en paket, en paket  bom imela zraven, dva pa doma, pa lahko potem možiček prinese , ko mi zmanjka-drugače bi preveč "trogala" v bolnico. Zraven bom imela še bepathen, pa blazinice za dojenje., pa seveda kozmetiko za osebno higieno.  Ali rabimo še kaj (no pa papirje:materinsko knjigo, osebno, pa poročni list moram še dati noter)-ali še kaj rabim???? Aha pa moderček za dojenje. Premišljujem, če bi si kupila še vlažilne robčke za intimno nego. Pri prvem sem bila kar fino šivana, in s tistimi wc papirjem je brisanje bilo neprijetno. Aja pa  da ne pozabiš DUDICE za pikca pokca. To bom jaz kar zraven imela.
Kar ne morem verjeti, da imam to že pripravljeno. Sicer sploh ne vem, kdaj bom šla rodit, lahko pa da se bo fantiček odločil da ostane še dolgo noter.user posted image user posted image . Malce se je že umiril, ne brca več tako pogosto, ampak  kljub temu je še kar živahen. Upam, da ostane še en teden pri meni, 13. mam pregled, pa bomo videli kaj bo rekla G.

Pri meni doma delo napreduje, ati bo danes končal s polaganjem ploščic, potem bosta z mojim še vso stanovanje pobarvala, potem bo mami izvedla globinsko čiščenje user posted image user posted image user posted image , nalimala bom nalepkice, da bo fantiček imel lepo, ostalo pa mislim da imam. Sicer je še velik za postorit ampak bo že.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
7.10.2010 13:31:04   
Urshy78
Mojškra, super, da si še v enem kosu, naj tako še ostane nekaj časa.

jaz imam tudi pripravljeno potovalko oz torbo.notri imam:

- veliko brisačo
- 3 zavitke Vir 80
- intimno milo
- milo za tuširat
- zobna krtačka
- zobna krema
- spodnje hlače
- nogavice
- 3  mrežaste (sexi user posted image ) spodnje hlače
- plavalni obroč
- blazinice za dojenje
- gel Dianatal
- Bepanten
- dudica
- nastavek za dojenje
- labello
- šampon
- regenerator za lase
- krema za obraz
- sušilec za lase
- deodorant
- krtača oz glavnik
- fotoaparat
- polnilec za telefon
- intimni robčki (Mojškra, hvala za nasvet)
- dokumenti za v porodnišnico (še nimam vseh izvidov, dobim pri naslednjem pregledu)

notri moram dati še denarnico z dokumenti, copate oz crocse, telefon

za tamaučka imam pa v potovalki:

- 3 tetra pleničke
- plenička za povijanje
- 2 navadni plenički
- 2 bodija
- flis žabice
- flis jopica
- bombažna kapica (eno toplejšo moram še kupiti)
- nogavičke
- copatke
- dekica
- lupinica

sem še kaj spustila??
upam, da bo seznam tudi kakšni v pomoč user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
7.10.2010 15:25:41   
Urshy78
pa modrc za dojenje sem še pozabila dodati user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
7.10.2010 15:54:56   
Urshy78
sem pa malo prej odprla še tiste škatle ki mi jih je dala sestrična. bo treba oprati in zlikati še približno 3 žehte
user posted image user posted image
ostale stvari so pa malo večje in sem jih spravila v škatle.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
7.10.2010 16:42:00   
Teta M
O punce pridne ste, sploh ve ki imate kmalu rok, je prav da so torbe že pripravljene.
Urshy: super seznam si napisala, meni bo definitvno v pomoč,ko bom toliko deleč...
Mojškra: lepo brati da se pri tebi stanje umirja,kar naj ostane tako še nekaj časa. Pa super da doma dela napredujejo...user posted image

A še katero dajejo hormoni? Mene fuuuulllll...samo jokala bi, pa samo nekaj negativno razmišljam in se primerjam z drugimi...upam da to obdobje čimprej mine...

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
7.10.2010 17:25:33   
jona klara
urshy- vidim, da si pridna, seveda nam bo to v veliko pomoč!!!!pridna si.Kako pa se počutiš? kaj delaš, si že vse gotova s sobico in cotkami?

teta m- nisi edina, mene vse hitro v jok spravi, kaki filmi, sploh o dojenčkih, če kaj ne gre kot mislim se kr lahko začnem jokati, pa mal mi je že dosadn ker so hladni dnevi, veliko notri, moj dolgo dela   bljek....poleti je bilo tako fino

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
7.10.2010 17:29:49   
jona klara

sem pa malo prej odprla še tiste škatle ki mi jih je dala sestrična. bo treba oprati in zlikati še približno 3 žehte
user posted image user posted image
ostale stvari so pa malo večje in sem jih spravila v škatle.

user posted image user posted image user posted image user posted image super za cotke, jaz sem dobila zelo malo pa še tisto v takem stanju kot da so 20 let stare, jih nisem veliko uporabila, sem pa zapravila za cote blizu 400 eurov, sem zadnjič vse etikete preštela...groza pa to je večina od o- 3, 4 mesece enih par je večja št, da ne govorimo o drugih pripomočkih, soba, vozka še nimamo, ležalnika in stola, stajice še ne.....res stane, če morš kupiti, se mi zdi, da gre ves denar za to, hrano nikamur več ne greva pa sva kr spufana, proti lani ko sma skozi hodila naokoli in si privoščila, ampak imam raje user posted image , se raje ne spomnim kako sem se lani počutila, za umret od žalosti.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
7.10.2010 19:52:52   
Petyyyy
Čer user posted image

Kratek povzetek pregleda
RR pri prvem merjenju previsok 160/100, ponoviva po pregledu 130/90
CTG zaznal popadek - nič hujšega
premalo železa v krvi dobila tablete
ker otekam ( vso nosečnost) naj se izogibam soli
in na koncu najbolj zanimivo, prejšnji teden otrok ok vse BP, danes pa mu je meril trebušček ( če sem prav razumela) in mi reče da po velikosti zaostaja za 14 dni in da to ni dobro. Ne razumemuser posted image
Od vsega me najbolj skrbi povišan pritisk, ki je sicer padel po pol ure, pa vendaruser posted image
Preglede pa imam itak že vsak teden ob četrtkih ko dela CTG. Danes pa mi je dal še napotnico za rešilca in porodnišnico. Otroček pa še kar naprej precej živahen. Še katero muči nespečnost in utrujenost?? Pripisujem pomanjkanju železa.

Kako ste pa ostale?? S* in Urshy vidve sta sedaj prvi v vrstiuser posted image .

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
7.10.2010 19:54:11   
womanpolice

Mojškra, super, da si še v enem kosu, naj tako še ostane nekaj časa.

jaz imam tudi pripravljeno potovalko oz torbo.notri imam:

- veliko brisačo
- 3 zavitke Vir 80
- intimno milo
- milo za tuširat
- zobna krtačka
- zobna krema
- spodnje hlače
- nogavice
- 3  mrežaste (sexi user posted image ) spodnje hlače
- plavalni obroč
- blazinice za dojenje
- gel Dianatal
- Bepanten
- dudica
- nastavek za dojenje
- labello
- šampon
- regenerator za lase
- krema za obraz
- sušilec za lase
- deodorant
- krtača oz glavnik
- fotoaparat
- polnilec za telefon
- dokumenti za v porodnišnico (še nimam vseh izvidov, dobim pri naslednjem pregledu)

notri moram dati še denarnico z dokumenti, copate oz crocse, telefon

za tamaučka imam pa v potovalki:

- 3 tetra pleničke
- plenička za povijanje
- 2 navadni plenički
- 2 bodija
- flis žabice
- flis jopica
- bombažna kapica (eno toplejšo moram še kupiti)
- nogavičke
- copatke
- dekica
- lupinica

sem še kaj spustila??
upam, da bo seznam tudi kakšni v pomoč user posted image

tole je pa res super in tud marsikateri v pomoč... hvala...

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
7.10.2010 19:54:35   
womanpolice
Živjo, dolžna sem poročanje iz nuhalne.. veliki smo slabih 7 cm, tveganje je 1 : 6500 (super izvid), spola ne vemo, smo pa skoz se premikali, migali, z rokicam mahali, brez da bi G mogla ga kaj spodosti... jst pa čist solzne očke... imamo tud cd, ker je lep spomin in pa moj ni mogu bit zraven, ker je imel nujne opravke v službi... je doma pogledal in se mu je tako smejalo...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
7.10.2010 20:08:09   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

punce..še nekaj me zanima
kje ste si kupovale sp. del trenirke v nosečnosti?
koliko boste imela zgornjih pajackov št. 50, 56 za dojenčka? jaz sem sedaj kupovala samo 62 in mislim da bo treba še tamale, ne bi rada preveč, če mu ne bodo prav, kaj ve mislite?

v new yorkerju jih dobiš pa ful poceni (TUd za 12 eur)

Neposredna povezava do sporočila: 2387
7.10.2010 20:20:49   
jona klara
wp-user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam za dobro opravljen pregled pikeca.user posted image user posted image user posted image pa hvala za info

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
8.10.2010 9:07:18   
betricija
jutro,
wp čestitke za uspešen pregled in cd. je zanimivo gledat premike a ne? čaki, da jih bosta začutila.ne vem keremu se pri nas bolj smeji, meni ali mojemu.in ko tamala ornk brcne se moj kar zdrzne, kako lahko tako majhno bitje, tako močno brcne..ja moški ne bi bili noseči niti 5 minut.

urshy sem videla album ampak, sem mogla obrati čisto drugačno pot da sem prišla do njega. direktenga dostopa pa nimam, pa te imam za prijateljico...nalepke so super, omara pa nabito polna. sem se potem zamislila, da imam presneto, presneto malo cotkic za našo pupo, sem našemu slikce pokazala, se je kar mal zamislil. torej me čaka še en velik šoping. super pa super seznam. si ga bom kar sprintala. da kaj slučajno ne pozabim.

sicer pa, ko sem videla od urshy omaro, a lahko katera napiše, tiste ki ste rodile, koliko oblekic in kakšnih rabimo do 3 meseca. jaz sem čisto izgubljena. ne bi rada preveč, da ne bo prehitro prerasla, pa tudi premalo, da ne bom takoj skakala po trgovinah, ko bo zima in prehladi.

petyyyy a ti mogoče hodiš na to dekompresijo. nam so včeraj v MŠ povedal, da ugodno deluje na nosečnice z višjim pritiskom. drugače bo pa itak vse ok.

mojškra še vedno 2 v 1

S* sigurno si že na poti v porodnišnico. želim ti srečno pot in morda že danes pestuješ svojega otročička. držimo pesti

teta m, moj pravi, da sem jaz skoz na hormonih in išče v kuhinji, kjer imam tisto goro tablet, če morda še kaj dodatnega jemljem. take smo. enkrat vesele, drugič bi jokale, tretjič bi se samo drle, pa lunca prazna je jutri. jaz sem se ta teden s starši sporekla, za čisto banalno stvar, ker se mi zdi, da me sploh ne razumeta, sedaj ko sem noseča.pravita da pretiravam...jah cajti so drugačni kot takrat ko je bila moja mama z mano noseča...

jaz grem pa jutri na RD. sestra praznuje 30 let. pa ji tudi jaz želim, da bi čimprej zanosila, morda že naslednji mesec. da otroc ne bodo imeli prevelike starostne razlike...joj ko bi ji vsaj uspelo, da se pol jaz norčujem iz nje, ko ji bo slabo, tako kot je se ona iz mene, hehehe.

lepo se imejte, lep sonček je zunaj, sam mrzlo pa je...

Neposredna povezava do sporočila: 2389
8.10.2010 10:06:33   
jona klara
S*-vso srečo ti želim danes, pa da imaš čimprej in po čim lažji poti kmalu v naročju zakladek, drži se in diham in mislim s tabo in zate.

BETRICIJA- ja tudi jaz se hitro sporečem z mamo, me ne zastopi v nosečnosti, misli, da pretiravam, da sem full obremenjena, sploh me ne zastopi okoli prehrane, koliko stanejo stvari za user posted image zakaj toliko kupujem...da oni so tudi imeli otroke....brezveze, časi se spreminjajo.Glede oblekic sem tudi sama zmedena, že perem in likam, da v idim pol dejansko stanje v omari, ne vem 50, 56 nimam skor nič razen par bodijev, pajackov 3 ali 4 rabljene so nikakvi, pa ne vem a bi kupila ali ne bi, kaj če ga bo treba previjati na široko, pol mu itak ne bo 56 prav, mi je rekla ena ko je dala 250 eur za male št. pol pa sploh jih ni mogla uporabiti, ker je bila ta mala velika, težka 4 kg, pa široko povijanje, takoj je bila na 62 št. URshy pa ima res veliko cot, sem pa kr vesela, da sem že zdej začela, ker moram vmes večkrat nehat ko likam, me kr začne bolet v križu in noge full, se vidi da mi je v user posted image mami likala in sem se odvadila, samo za pikeca bi pa rada sama pripravila.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
8.10.2010 10:21:53   
jona klara
petyyy- upam, da urediš, da ne bo težavic....se ti je pa kr naenkrat nabralo, probaj piti čimveč vode, noge imej na dvignjenem po 20 min, skoraj neslano jej, zaradi otekanja in posledično pritiska.Glede, da zaostaja malo v rasti, en teden nazaj pa ni mislim, da je njihova napaka, menio tudi pri nas pri gineku nonstop govorijo, da prehiteva 2 tedna, v domžalah na 3d pa je rekla, da je ravnopravšnji za svoje tedne , mislim, da je odvisno od kvalitete uz in njihovih nastavitev...

saj bo kmalu minilo, drži se, čuvaj na otročička in kmalu bo tudi tvoj v naročju...

punce, se mi zdi, da bomo sedaj kr pogoto dihale, tako, da me decemberke bomo šle že v dihalni kondiciji na porod....

< Sporočilo je popravil jona klara -- 8.10.2010 10:33:10 >

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
   [Brisano sporočilo]
8.10.2010 10:39:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2392
8.10.2010 10:47:58   
špica84
Dobro jutro

Jaz pa grem okol 13 na mš,potem pa do gin.,da ji mal pojamram za pritisk.Sam se bojim da me bo v porodnišnico poslala :(

>Tako da če me slučajno do večera nni nazaj veste kje bom.

Lep dan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
8.10.2010 12:08:33   
jona klara
špica- dobro opravi, kaj imaš visok pritisk? za to mislim, da hitro dajo notri, sploh če zatekaš in imaš bakterije v urinu? pazi pri prehrani pa bo mogoče bolje, upam, da se nam zvečer oglasiš. kdaj bo kaj randi na torticah? al bote šle raje prej rodit, da se bomo pol važle z vozeki? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
8.10.2010 13:43:36   
mojškra

Urshy-vsaka ti čast, da si tako pregledno napisala-super si. Jaz sem dopisala še dve stvari (operil, robčki in kremo za telo)

- veliko brisačo (bodo mi že tam dali za prvi dan-potem pa bo moj prinesel
- 3 zavitke Vir 80 (jaz bom imela 1-ostalo bo že moj prinesel)
- intimno milo
- milo za tuširat
- zobna krtačka
- zobna krema
- spodnje hlače
- nogavice ( 3-dvojne tanke in ene debelejške-rado zebe po porodu)
- 3 mrežaste (sexi user posted image ) spodnje hlače (10 mrežastih, ker ostalih ne smeš baje nositi)
- plavalni obroč (tega nimam)
- blazinice za dojenje
- gel Dianatal (tega nimam-če ti bo kaj ostalo, mi lahko prodaš user posted image user posted image user posted image user posted image )
- Bepanten
- dudica
- nastavek za dojenje (tega ne bom imela, ker sem pri prvem prakticirala, in nisem znala tako dojitiuser posted image user posted image user posted image user posted image )
- labello
- šampon (takrat si nismo smeli lase umivati, zato ne vem kako je zdaj, in tega ne bom nosila zraven, če bomo lahko, bo že moj potem prinesel)
- regenerator za lase (isto)
- krema za obraz
-krema za telo (to sem dopisala)
- sušilec za lase (isto kot šampon)
- deodorant (tega jaz ne bom, ker dojenčki ne marajo deodorantov, in potem se nočejo dojiti)
- krtača oz glavnik
- fotoaparat (bo že moj poskrbeluser posted image user posted image )
- polnilec za telefon (joj to vidiš, to moram vzeti)
- dokumenti za v porodnišnico (še nimam vseh izvidov, dobim pri naslednjem pregledu)- tudi jaz
- kaj pa operil za nos in papirnate robčke?

Zraven bom vzela še eno pisalo in list papirja, da potem napišem mojmu, kaj mora še prinesti, ker bo itak bolj zmeden kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali pa tudi ne

Neposredna povezava do sporočila: 2395
8.10.2010 13:47:46   
mojškra
Teta M- jaz sem ful občutljiva, če me moj en dan ne poboža, je že cel haloooo. Da ne govorim o kakšnih filmih -te sploh raje ne gledam.  Skratka nisi edina, to je čisto normalno. Če pa misliš, da je prehuda oblika in da prihaja v depresijo, pa se s kom posvetuj, da potem ne dobiš poporodne depresije. Ena je z mano ležala (pred 9 leti) ko je padla v hudo poporodno depresijo-katastrofa.. Drugače pa se kar zjokaj če ti paše.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
8.10.2010 14:37:41   
Urshy78
Jona, počutim se ok, sploh ne morem verjeti, da imam samo še tri tedne do roka. se mi zdi, da bom kar pogrešala svoj trebušček in brcike...
ja, zdaj pa mislim, da imam že vse pripravljeno za najinega fantka user posted image

res imava srečo, da sva dobila toliko stvari, si ne predstavljam, da bi morala vse to nakupiti user posted image

kako se ti počutiš? imaš že vse nakupljeno ali ti še kaj manjka??

Petyyy, imaš pa res visok pritik! sicer baje ima večina ljudi pri zdravniku višji pritisk zaradi čakanja..no, pri meni to ne velja.
za železo se ne sekiraj, jaz sem ga tudi imela premalo, odkar jem tablete, se mi je kri ful popravila.
ne vem pa zakaj ne bi bilo dobro, če user posted image zaostaja v rasti samo 14 dni user posted image saj to ni takov veliko, drugače bi bilo če bi ti rekla, da je razlike za en mesec. ne sekiraj se!
nesprečnost pa tudi mene muči že več kot en mesec..

Wp, čestitke za tako dober rezultat NS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

betricija, jaz imam cunj čisto preveč! vem da vsega žal ne bo mogel ponositi, ker bo prehitro zrastel. ampak sva vse te stvari dobila, tako da razumljivo, da jih imam malo več.
ne pretiravaj preveč pri nakupu, ker je res brezveze.

TetaM, tudi jaz sem bolj občutljiva, samo da pri meni pride do izraza bolj jeza in bes, ker me moj občasno spravi ob živce user posted image
je pa to čisto normalno, da hormoni divjajo, saj bo minilo user posted image

Mojškra, boš imela 10 mrežastih spodnjih hlač za v porodnišnico?? jaz več kot tri ne bom jemala, mi jih bodo že tam dali user posted image
za doma jih imam pa zaenkrat 20. Aha, hvala za nasvet glede štumfkov, bom dala še kakšne v potovalko.
glede šampona in fena, nam so rekli, da si jih lahko operemo, pogoj pa je, da bo takrat pri user posted image partner in ga bo on medtem časom čuval.
Operila pa še nimam, misliš da bi ga bilo pametno kupiti?
ja, jaz moram tudi obvezno vzeti nekaj za pisati, moj je že zdaj totalno sklerozen, kaj šele bo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
8.10.2010 15:01:08   
S*
Evo mene, še vedno sem v enem kosu user posted image  user posted image  user posted image . CTG še nič ne kaže, na Uz  pa mi je merila samo pretoke in plodovnico, ker je stanje glede na ponedeljek nespremenjeno, me je do naslednjega petka poslala kar domov na čakanjeuser posted image . Če do takrat ne bo nič v petek ponovimo vajo.
Hvala vam punce za lepe besede in spodbudo, ma očitno jo bom še rabila. Sem se pa spet načakala danes v P, zjutraj sem bila tam že pred 8h, da bom prej na vrsti za CTG in sem tudi bila ta druga, ma potem pa sem na UZ čakala 2huser posted image . Očitno bo moj mož, ki me vedno spremlja porabil dopust, še preden bo dete rojeno.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
8.10.2010 15:09:03   
jona klara
S*- no samo, da si okej, pa še malo čakanja,.Ja po dopustu pa hitro greuser posted image user posted image .Kaj pa so rekli za pretoke? a to pomeni pretok kisika do dojenčka ali kako dobiva hrano?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
8.10.2010 16:04:27   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

S*- no samo, da si okej, pa še malo čakanja,.Ja po dopustu pa hitro greuser posted image user posted image .Kaj pa so rekli za pretoke? a to pomeni pretok kisika do dojenčka ali kako dobiva hrano?

Ja jaz sem o.k. ma dete me spet heca, se sploh noče premikat in počasi mi bo to vse živce požrlo. Za pretoke pa nimam pojma, gin. je rekla da meri pretoke skozi popkovnico, po mojem je v tem zajeto oboje, kisik in hrana. Meni je bilo dovolj to, da je rekla da so pretoki o.k. in da detetu nič ne manjka.

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Velikost prsi po dojenju.
пеперутка16

Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?

Manjše. (75%)

Večje. (25%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!