mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 dan jona, super za brcike važno je, da jih čutiš, pa čeprav niso najmočnejše. mene včasih kar pošteno zaboli, ko se premika v trebuščku. glede pozabljene pižame...tudi moj je ful raztresen in pozabljiv, nimaš kaj ne sekiraj se preveč, kar je, pač je. verjamem pa da te je zelo pojezilo. glede št. oblekic. jaz jih imam kar nekaj št. 50, ampak sem jih dobila. brezveze da kupuješ manjšo številko od 62, ker že tako ali tako preveč hitro rastejo. trenerke imam pa jaz še vse stare, so mi še prav, edino eno imam nosečniško, mi jo je posodila prijateljica, je bila pa kupljena v HM. kakšne nalepkice si pa kupila?? betricija, a druge albume pa vidiš? pa me imaš med prijatelji? mića, jaz sem delala do porodniške, je pa res da je moje delo pisarniško, ni niti psihično ne fizično obremenjujoče. S*, pri tebi se pa že počasi začenja zares. bomo dihale s tabo v primeru, da te jutri obdržijo v P. srečno jaz si grem pa zdaj do konca pripravit potovalko za v P, pa za bejbija pripravim drugo torbo, tako da potem se pa lahko oddahnem in mirno počakam na prihod novega člana. Mojškra, kako si ti? si še 2v1?? imaš že pripravljeno torbo za v P? boš ti imela s sabo kakšno brisačo? pa kopalni plašč? nam so to rekli v MŠ naj imamo samo mi je brezveze to jemati s sabo, če pa vse dobim tam. koliko zavitkov boš pa imela vložkov Vir80. jaz imam v zvezku zapisano, da jih moram imeti 3 zavitke, pa nisem prepričana, če sem si prav zapisala? Še sem v celem . Ja zdaj pa že imam tudi jaz pripravljeno za P. Jaz ne bom imela zraven brisače in tudi halje ne, pižamo pa bo moj potem prines,l če bom rabila. Imela bom copate, pa one mrežaste gate sem si kupila, pa en paket vložkov. Prvi dan po porodu dobiš baje en paket, en paket bom imela zraven, dva pa doma, pa lahko potem možiček prinese , ko mi zmanjka-drugače bi preveč "trogala" v bolnico. Zraven bom imela še bepathen, pa blazinice za dojenje., pa seveda kozmetiko za osebno higieno. Ali rabimo še kaj (no pa papirje:materinsko knjigo, osebno, pa poročni list moram še dati noter)-ali še kaj rabim???? Aha pa moderček za dojenje. Premišljujem, če bi si kupila še vlažilne robčke za intimno nego. Pri prvem sem bila kar fino šivana, in s tistimi wc papirjem je brisanje bilo neprijetno. Aja pa da ne pozabiš DUDICE za pikca pokca. To bom jaz kar zraven imela. Kar ne morem verjeti, da imam to že pripravljeno. Sicer sploh ne vem, kdaj bom šla rodit, lahko pa da se bo fantiček odločil da ostane še dolgo noter. . Malce se je že umiril, ne brca več tako pogosto, ampak kljub temu je še kar živahen. Upam, da ostane še en teden pri meni, 13. mam pregled, pa bomo videli kaj bo rekla G. Pri meni doma delo napreduje, ati bo danes končal s polaganjem ploščic, potem bosta z mojim še vso stanovanje pobarvala, potem bo mami izvedla globinsko čiščenje , nalimala bom nalepkice, da bo fantiček imel lepo, ostalo pa mislim da imam. Sicer je še velik za postorit ampak bo že.
|