Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 11:21:20
|
|
|
|
cukica
|
foxy lady čestitam,upam,da grem po vaših stopinjah in da tudi jaz čez 11 dni ugledam to,....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 11:21:54
|
|
|
|
Urshy78
|
S*, super za morfologijo jaz jo imam pa v torek, komaj čakam bit, ja pridkana si bla foxylady, čestitke za enega
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 11:31:30
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady Lep pozdrav! Naj vam javim današnje rezultate prvega UZ: našli so eno pikico ,ki je vlka 10 mm in srček bije . Tako da lep napredujemo. Čez 14 dni pa pregled pri moji ginekologinji. super z asrčeka in velko pikico! s*- čestitke za morfologijo, komaj čakam, da pridem jaz do tja....sedaj pa na polno uživaj v nosečnosti brez skrbi....samo, da je pikica okej, a veš spol?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 11:31:56
|
|
|
|
jona klara
|
špica- a so dobre hlače? zej se pa moraš iti ven važiti
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 11:33:25
|
|
|
|
jona klara
|
urshi- živio, kako je? te je kaj nabrcal pupek mali, komaj čakam na te užitke.Danes mi je kr neki spet slabo, moja pikica bi šla na morje in jedla ribice, tako kot mami....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 11:36:19
|
|
|
|
špica84
|
hlače so enkratne,koker bi jih zame delal.saj bom čez prebližno eno urco sla na sprehodek s sosedo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 11:39:58
|
|
|
|
Urshy78
|
o jonček, a veš da sem ravno mislila nate sem ti ene dva dni odgovorila na mail.. brca ravno zdaj, tako da sem si vzela malo pauze v službi in uživam ob brcikah ja, torej ni druge, kot da se vsi trije čimprej odpravite na morčeka upam da bo slabost čimprej minila.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 12:25:16
|
|
|
|
jona klara
|
urshy- hvala za mail, ti kmalu kaj napišem.Sedaj pa pečem perutničke, solatka, juhica, da malo potolažim želodček in nahranim bebo. špica- dober se načvekite s sosedo, pa sigurno še bosta zavile na kako pijačko ,pico,tortico?lepo bodte
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 12:29:39
|
|
|
|
špica84
|
ce bo soseda za verjetno,vsaj pijacko
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 12:30:23
|
|
|
|
Urshy78
|
jona klara, dober tek jaz pa ravno malicam, sendvič komaj čakam da pridem domov in pojem nekaj konkretnega.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 12:30:42
|
|
|
|
jona klara
|
a ste vidle moj novi tikrček, vam je všeč?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 12:32:18
|
|
|
|
špica84
|
jona full je lep
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 12:35:08
|
|
|
|
Urshy78
|
jona, jaz se pa danes dopolnla 21. tednov , že na polovički
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 12:38:35
|
|
|
|
špica84
|
joj urshy kako čas hiti :). saj nakoncu boš rodila na moj rojstni dan
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 12:41:22
|
|
|
|
jona klara
|
špica- hvala ursi- vau, to pa je veselje, se mi zdi, da ko prideš nekje do 18 tedn, ko se mal začne kazati kajs e notri dogaja, dagre pol bolj hitro. A je res?meni gre še full počasi, sploh,ko so mi rok pretsvli za teden kasneje kot je po ivf izračunu, ne vem kdo ima prav, ker sicer pa pravijo, da je večji za 1 teden, ne zastopim. ursi- zdaj bo šlo hitro in fantek bo čedalje bolj opozarjal nase.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 12:54:04
|
|
|
|
Fargesia
|
špica, zdej se verjetno že sprehajate, ampak komot daš bitki denar. sam da ga ne bo zapravila!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 12:58:02
|
|
|
|
Urshy78
|
špica, kdaj pa imaš rd? meni bi bilo super, če bi rodila 29. oktobra, takrat ko ima moj rd jona, zdaj mi gre čas ful hitro, v bistvu od NS naprej. tiste tri mesece se mi pa zdi da se je ful vleklo, pa še polno skrbi je bilo takrat ali bo vse ok s pikico. glede PDP, meni ga je G izračunala 30.10. na morfologiji se bo rok verjetno spremenil, ali pa tudi ne. zame je še vedno uradni rok 28.10., tako kot mi je pokazal koledarček IVF.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 13:00:32
|
|
|
|
Urshy78
|
jaz sem se pa ravnokar vpisala v materinsko šolo, začneva z mojim 2. avgusta
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 13:10:41
|
|
|
|
jona klara
|
super.Kdaj pa lahko začneš z materinsko? mislim pri katerem tednu nosečnosti?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 13:17:58
|
|
|
|
Urshy78
|
jona, baje da je najbolje začeti hoditi nekje v 6. ali 7. mesecu.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 14:41:20
|
|
|
|
špica84
|
jaz imam rojstni dan 30.10,a bo ured.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 14:41:30
|
|
|
|
Teta M
|
Inana: ja UZ je tam,kamor smo hodile na UZ, moraš pa prej iti v sprejemno pisarno,to je pa un hodniček pred oddlelkom SIII (če si LJ. nosečka),tam ti dajo nek list in greš mpotem na UZ. S*: čestitke za dobro opravljeno morfologijo Foxylady: čestike za pikico,tudi moja je bila toliko velika na prvem UZ,sedaj pa kar počivaj do prelgeda pri svoji G in čim manj skrbi Špica: važička,ker imaš nove hlače... Urshy78: mater gre hitro čas, a si že na polovici....ja čestitke no, pa verjetno gre tebi malo hitreje čas ker si v službi,kot nam ki doma poležavamo...in ne vemo kaj bi s sabo
< Sporočilo je popravil Teta M -- 17.6.2010 14:42:05 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 15:06:59
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia špica, zdej se verjetno že sprehajate, ampak komot daš bitki denar. sam da ga ne bo zapravila! jih že imam ....šolde namreč Fargi časti
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 15:11:05
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia špica, zdej se verjetno že sprehajate, ampak komot daš bitki denar. sam da ga ne bo zapravila! jih že imam ....šolde namreč Fargi časti ni probelma! prišparaj jih do torka.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.6.2010 15:17:50
|
|
|
|
S*
|
Sem pozabila napisat, da imam naslednji pregled 28.07. je kar malo pozno, ma zdaj gre moja ginekologinja za cel mesec na dopust, potem sem pa jaz na dopustu. Špica zakaj pa bi ti dopust propadel?. Če boš do konca na bolovanju si malo poračunaj kdaj greš na porodniško in toliko prej prekineš bolovanje in pokoristiš ves dopust. Jaz sem ga tudi mislila pustiti za na konec, samo grem raje zdaj za 14 dni na morje, da se še zadnjič naužijem dopusta v dvoje . bit, si me kar malo potolažila glede brcik. Jaz sem že v 23 tednu, pa sem jih začutila komej prejšnji teden in še vedno tako nežne. Sem se že bala da je kaj narobe. BarbiG, lepo da si še v enem kosu FoxyLady čestitke za enega Fargi, ti pa že brojiš sitno, ša malo pa bo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?