jona klara
|
jutro!!! urshy- super za brcike, aktivne!glede bolniške- se pozna cca 400 evrov, ampak mi vse pomeni tale bambino proti denarju, tako, da se sedaj s tem ne ukvarjam, je pa re, da je odvisno v kaki službi si, moja veš kakšna je, je preveč gužve, stresno, ne bi mogla niti imeti časa za prehrano in bla bla bla.Je bila sedaj na obisku pri meni punca, ki me nadomešča in res oba ts aže čist kaput, tako delata, ne vem naše zdravstvo je res katastrofa, ni pravega sistema in reda.Od enih ni nič, eni pa dol popadajo.V glavnem, sem pa že kr not padla, to da sem v bolniški, imam čas za redno prehrano, svoj počite, veliko berem knjige, se posvečam trebuščku, mislim o tem...čustva so tako močna, da bi najraje začela pisati knjigo o tem ampak tako za mojo uporabo, za spomin.Ko si doma, potem ko so najbolj rizični tedni mimo, se kr nekako sprostiš, ti že paše to, si čist v mislih o nosečnosti, tako da zaenkrat mi je super, ker nim nobenga stresa, malo spanja, se tudi počutim bolje.Denarja je manj, ampak bo že, pa moj malo več dela in se poravna.Imava pa tudi fejst hud kredit. mojškra- bravo za brcike, le uživaj v njih!! špica- kako si ti