Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 9:52:58
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro ! Evo, midve sva že umiti, previti in nahranjeni, sedaj pa spančka zraven mene in upam, da mi uspe kavico v miru spiti . Včerajšnji dan jo je čisto zmatral in je skoz spala, ponoči pa se je zbujala na 3 ure, tako da sem malo zaspana. Sem bila navajena, da ponoči malo več spi, danes pa takole . Saj mi bo še nerodno, ker me tako hvalite , moram pa priznati, da sem res srečna. Po toliko letih in neuspešnih postopkih te tudi nočno vstajanje in celodnevno delo ne utrudita, ampak izpopolnita! Uživajte v nekoliko ohlajenih dneh!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 9:55:17
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bitka, csd se reče, ker je center za socialno delo in ne socilano delo center. ja, danes je res fajn k je mal bolj hladno. jaz pa sept na pijačko in pol v štacuno. Fargi, a nisi ti že na porodniški...pa še zmer ljudi sekiraš ?? Saj smo vse vedle, kam mora it...tja k je zoprno!! Pejt rajš na kavo...mogoče bo pol boljš! Bitka, ne ji zamerit, manjka ji služba....očitno!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 10:33:52
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dobro jutro! bitka, csd se reče, ker je center za socialno delo in ne socilano delo center. kok znaš bit pa ti zoprna
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 10:46:14
|
|
|
|
bit
|
Evo me nazaj, kje sem že bla CSD, SDC, DCS...itd.... tko dobila papirje... neki papirja sem že popisala ...ostalo morajo v službi.... pol pa mojga odvlečem da podpiše očetostvo. Hermy1 ..pa kdo bi ji zameru...mladičku našemu... k je taka simpa Zup2... kar naj ti bo nerodno...kar je res je res....vsi 3je ste ena presrečna družinica ki kar kipi od sreče... in prav je tako. Se ti pa rade volje pridružim na kakšnem ravnem sprehodu.
< Sporočilo je popravil bit -- 16.6.2010 10:47:42 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 11:24:34
|
|
|
|
špica84
|
bitka a si za en sprehod okol bejzbol igrisca
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 11:38:40
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Ja zame je šele jutro. Sm do prejle spala k ubita. Si grem zdele kosilo pripravit pol pa verjetno spet spat, ker se mi zehaaaaaaaaa. Zup, nč ti bit nerodno, ste tolk lušna, pa presrečna družinica za vidt. Pa teb se tud nč ne pozna, da bi pred kratkim rodila, kaj šele, da si bila šivana. Si res fit mama. Bit, jst pa ne vem, kako bi tele hlače lahko zavezala pod trebuhom k pa nč pod njega ne vidim. Se bojim, da bi zavezala kej druzga k sploh ni treba.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 12:19:22
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 bitka a si za en sprehod okol bejzbol igrisca ooo soseda...rade volje sam sem dogovorjena s sodelavko čez pol ure a rečeva jutri ob 12ih
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 12:20:28
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Bit, jst pa ne vem, kako bi tele hlače lahko zavezala pod trebuhom k pa nč pod njega ne vidim. Se bojim, da bi zavezala kej druzga k sploh ni treba. ehehe ...zakaj pa imamo ogledala v stanovanju...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 12:36:53
|
|
|
|
špica84
|
lahko jutri okol 13,če ti paše
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 12:39:40
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 lahko jutri okol 13,če ti paše paše ..se dobiva ob 13 pred Tušem.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 12:47:03
|
|
|
|
špica84
|
prav se strinjam,pa še spotoma do olive na pico hehe.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 13:44:43
|
|
|
|
mojškra
|
Dobila odločbo komisije, so mi podaljšali le do 30.6.2010. Ne vem, zakaj podaljšujejo le za en mesec Odgovora na pritožbo pa še nisem dobila. Jaz pa nisem spala od 3 zjutraj naprej, sem pa nadoknadila zdaj, ko me je poštar ob 13 uri zbudil. . Pri nas ful dežuje, grmi, bliska...Lepo uživajte, jaz grem zdaj delati lazanjo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 14:38:14
|
|
|
|
Fargesia
|
bit in hermy, špica, hlače sem ti po pošti priporočeno poslala. mojškra, men so tud skos sam za en mesec podaljševali, samo enkrat so se očitno zmotili, pa so mi za 2 meseca.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 14:42:40
|
|
|
|
bit
|
mojškra... meni so ene 3x po en mesec podalševali, potem pa za dva meseca. Za koliko časa je pa O zdravnica zaprosila? tudi to je važno Moja vem da je na začetku zaprošala samo po en mesec.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 14:48:00
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit in hermy, Hermy a ti vidiš kako se zadnje čase mularija obnaša. to ni za nikamor... nobenega spoštovanja, kam to pelje Fargi... RTI
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 14:57:49
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Fargi... RTI jst mam tud tebe rada!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 15:58:19
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit mojškra... meni so ene 3x po en mesec podalševali, potem pa za dva meseca. Za koliko časa je pa O zdravnica zaprosila? tudi to je važno Moja vem da je na začetku zaprošala samo po en mesec. Ne vem točno za koliko časa je dala zdravnik. Moja ginekologinja je samo v materinsko napisala, ostalo pa je blo itak iz urgence. Še dobro da so mi sploh podaljšali, ker je splošni zdravnik dal predčasno na komisijo, še preden imam izvid od moje G. No saj imam zdaj naslednji teden kontrolo pri svoji G, pa če ne bo ok, bo pa zdaj napisala za naprej. Jaz upam, da se je placenta mal dvignila, vsaj tak občutek imam.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 17:20:10
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit in hermy, Hermy a ti vidiš kako se zadnje čase mularija obnaša. to ni za nikamor... nobenega spoštovanja, kam to pelje Fargi... RTI Bitka, jest mislim, da jo morava poklicat na en resen razgovor !!! Takole nama krade vso avtoriteto!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 17:24:56
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Bitka, jest mislim, da jo morava poklicat na en resen razgovor !!! Takole nama krade vso avtoriteto!! kdaj in kam gremo?! pa še neki lepega...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 18:20:28
|
|
|
|
Teta M
|
Evo še mene Bila pri osebni G, bebice ni niti gledala,ker sem v petek imela nuhalno, drugače pa je z mano vse ok, nič več ascitesa in tudi jajčniki so ok. In sem jo seveda vsa navdušena vprašala,če grem pa lahko zdej v službo in ona mene reče da kje pa, to pa ne, da sem še vedno v rizičnem obdobju(13 teden teče) in naslednji pregled pri njej je 21.7.,dala je navodilo za splošno zdravnico,ki bo mogla spet pošiljat na komisijo....Je pa rekla da mi priporoča morje.,če bom šla, da je to dobrosošlo,samo bom pač mogla prekinit bolniško ,bom še videla kaj bom naredila glede tega....(planirano pa imava pred 21.7.)...no pa bom očitno vsaj še do 21.7. doma..... Sem pa vesela da je tudi z mano vse ok, od tega ležanja in počivanja sem ostala čisto brez kondicije,tako da bom pa sedaj malo spremenila zadeve in vsak dan sprehod vsaj za 1 urco,ker to pa ne pelje nikamor....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 19:08:34
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Evo še mene Bila pri osebni G, bebice ni niti gledala,ker sem v petek imela nuhalno, drugače pa je z mano vse ok, nič več ascitesa in tudi jajčniki so ok. In sem jo seveda vsa navdušena vprašala,če grem pa lahko zdej v službo in ona mene reče da kje pa, to pa ne, da sem še vedno v rizičnem obdobju(13 teden teče) in naslednji pregled pri njej je 21.7.,dala je navodilo za splošno zdravnico,ki bo mogla spet pošiljat na komisijo....Je pa rekla da mi priporoča morje.,če bom šla, da je to dobrosošlo,samo bom pač mogla prekinit bolniško ,bom še videla kaj bom naredila glede tega....(planirano pa imava pred 21.7.)...no pa bom očitno vsaj še do 21.7. doma..... Sem pa vesela da je tudi z mano vse ok, od tega ležanja in počivanja sem ostala čisto brez kondicije,tako da bom pa sedaj malo spremenila zadeve in vsak dan sprehod vsaj za 1 urco,ker to pa ne pelje nikamor.... Fino da je z bebico in s tabo vse ok. Pa če imaš tako dobro G, da ti bo dala še bolniško, bodi vesela, upaj le, da ti komisija odobri. Saj vidiš, da meni kljub takim diagnozam, niso odobrili, ker sem v pisarni No zdaj pa imam za en mesec, bom videla kaj bo naprej, upam da tudi meni podaljšajo, jaz pa itak ne smem nikamor, niti v trgovino. Samo da sta z otročkom vredu.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 20:24:49
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia kdaj in kam gremo?! ja drug teden...a je prav...da ti malo rit sprašimo pred greš rodit
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 20:26:38
|
|
|
|
bit
|
Teta M superca da si ti in baby dobro...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 20:47:13
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia kdaj in kam gremo?! ja drug teden...a je prav...da ti malo rit sprašimo pred greš rodit Drug teden je zame gud...a torek??? al kdaj...a to še določimo?? Jasno, da mora še po navodila pridet...od starejših se uči , da bo znala rodit!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.6.2010 20:50:11
|
|
|
|
Fargesia
|
jaz imam pregled v torek...in to pač traja...tak da če se kje okol porodnišnice dobimo, pol ni problema.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?