|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
9.8.2010 16:57:25   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

NS je za nami, rezultat je dober, 1:7739 . user posted image
Veliki smo 6,41 cm. user posted image

WP, čestitke za super beto! user posted image

Super!!! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
9.8.2010 16:58:22   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

WP
sporoča, da je njena beta 1203!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke WP, sedaj pa srečno do konca in naprej!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
9.8.2010 17:04:01   
Petyyyy
Memorizirano user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
9.8.2010 20:55:53   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

TetaM, jaz sem za, da nahranimo želodčke user posted image
jaz grem okoli 12-ih na malico, ampak bom do pol štirih že lačna, potem pa itak šibam v MŠ in bom prišla domov šele okoli devetih zvečer.
saj smo šle prejšnji miting tudi na sladoled, potem pa še na družinsko pico user posted image  tko da Mojškra bo sigurno tudi za da gremo nekaj pojest. Špice mislim da ne bo, ker je na Dolenjskem. Petyyy, cukica in ostale, se vidimo jutri?

Absolutno sem zauser posted image user posted image , kilogramčki naj gredo zdaj gor, je treba zalogo narediti, saj bo zimauser posted image user posted image user posted image . OK pizzeria -okrog 15.30-15.45 prej ne bom mogla verjetno. Se že veselim, se že veselim, da vas vidim, in pobožam še vaše trebuščke. Se vidimo-upam da v čimvečjem številu.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
10.8.2010 8:10:41   
bit
Dobro jutro,

en kufe..

.user posted image

pri nas nič ne dogaja..razen kolkov.. te pa bolijioooouser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
10.8.2010 9:12:19   
S*
Dobro jutro!

Čekiram če ste še vse v enem kosu user posted image ?
Jaz imam za likat, pa se mi tako ne da.Semse komej prebila čez pranje belih cunjic za user posted image , čez vikend pa me čaka še pisano. Mah saj oprati ni problem, ampak likanjeuser posted image .
Sva se pa z mojim menila, da bi konec avgusta skočila še malo na morje user posted image .

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
10.8.2010 9:36:40   
Teta M
Jutro še od meneuser posted image

Jaz tudi komaj čakam da se danes vidimo,pa načvekamo....user posted image
Bit: pridna si ,da še za nas tukaj skrbiš,kmalu ne bo več časa za to,potem bo skrb samo za bebija...user posted image . HVALA za kofico...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
10.8.2010 9:46:04   
špica84
Wp čestitam za rezultat beteuser posted image

Registrirana čestitke za lepo opravljen ns user posted image

Mojškra,Urshy in teta m lepo se imejte jaz se pa drugič pridružim,ko bom v Ljubljani

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
10.8.2010 10:19:38   
Anonimen
TetaM, vidim, da ste bili v nedeljo v ZOOju? user posted image user posted image Smo bili mi tudi. Če si kje vidla enega velikega črnega kosmatinca - to smo bili mi. user posted image

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1334
10.8.2010 10:52:53   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

TetaM, vidim, da ste bili v nedeljo v ZOOju? user posted image user posted image Smo bili mi tudi. Če si kje vidla enega velikega črnega kosmatinca - to smo bili mi. user posted image

Jaz sem tudi bila v ZOO-juuser posted image ,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.8.2010 10:56:53   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Dobro jutro,

en kufe..

.user posted image

pri nas nič ne dogaja..razen kolkov.. te pa bolijioooouser posted image

hvala za kavico. O ti ubogi kolki.

Bit daj mi povej, ali je tebe kdaj bolelo npr. ko si ležala na enem boku, pa si se potem obrnila, če si začutila hudo bolečino od spodaj bolj pri jajčnikih. Mene par krat na dan  ali pa ponoči tako zaboli, da se ne morem premakniti, niti vstati, nič, kar dihati začnem. Mislim, da se mi to pikec tako obrne-ne vem, mal me pa vseeno skrbi. Ta bolečina traja nekje pol minute, ko se obrnem, se poleži, tako da mislim, da se otroček tako poigrava.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
10.8.2010 11:03:07   
Anonimen
mojškra, ti tudi?user posted image   Sem vidla ene 2 nosečnice, sam nisem mela časa ravno veliko gledat okoli, ker sem samo gledala s katere strani bo prišel kakšen pesjan. Ker res nisem hotla bit glavna atrakcija, ko bi moj zaštartal in me vlekel za seboj. user posted image

(odgovor članu mojškra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1337
10.8.2010 12:18:29   
upanje81
Najprej en lep pozdravček vsem in iskrene čestitke vsem novim nosečkam in tistim, ki imate za seboj uspešen pregled. 

Sem tudi ena izmed vas, ki ji je s pomočjo obmi uspelo priti do +, srečna zelo  :-). Trenutno sem v 11 tednu. Redno vas berem in spremljam pridružit pa sem se vam hotela po opravljeni NS, ampak vas potrebujem že zdaj zato me prosim kar dodajte na seznamček.

PDP 2.3.2011, nosča z dvojčki,
naslednji pregled 17.8.2010,
pregled NS 23.8.2010.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
10.8.2010 12:38:35   
upanje81
Aja sem prejle pozabila napisat kaj me muči. Popoldan bom klicala tudi svojo zdravnico, sam bi rada tudi vaš nasvet, ker vem, da imate s tem velik izkušenj.
Sem na bolniški od začetka junija, se pravi od začetka postopka. Zdaj so, mi poslali na komisijo drugič za podaljšanje bolniške. In danes dobim pošto, da moram kopirat materinsko knjižico. Moja pa je dejansko prazna, razen tistih osnovnih podatkov o meni. Bojim se, da bi mi iz tega razloga zavrnili bolniško in tako sem že cel avgust v zraku, odobreno sem imela namreč do 31.7.2010.  Do zdaj sem imela 1 uz na GK in 1 pri svojem ginekologu. Klicala sem sestro svojega gin., ji vse razložila in mi je rekla, da oni materinsko knjižico običajno odprejo v 11 tednu nič prej, meni pa so jo izjemoma že v 8. tednu, ker bo ta ginekolog zdaj na dopustu in imam naslednji pregled pri nadomestnemu in zato ni nič vpisanega. Se pravi, da če zdaj ne bi bilo dopustov knjižice sploh še ne bi imela in tako nebi imela kaj kopirat in pošiljat na zavarovalnico. Sem pa v karton priložila vse izvide in tudi obvestilo zdravniku, ki mi ga je nazadnje dal moj gin. Kaj naj naredim in kaj lahko pričakujem. Hvala za pomoč in lep dan vam želim!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
10.8.2010 13:25:17   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81

Najprej en lep pozdravček vsem in iskrene čestitke vsem novim nosečkam in tistim, ki imate za seboj uspešen pregled. 

Sem tudi ena izmed vas, ki ji je s pomočjo obmi uspelo priti do +, srečna zelo  :-). Trenutno sem v 11 tednu. Redno vas berem in spremljam pridružit pa sem se vam hotela po opravljeni NS, ampak vas potrebujem že zdaj zato me prosim kar dodajte na seznamček.

PDP 2.3.2011, nosča z dvojčki,
naslednji pregled 17.8.2010,
pregled NS 23.8.2010.

DOBRODOŠLA MED NAMI IN ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image . Srečno do konca.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
10.8.2010 13:29:05   
mojškra

Aja sem prejle pozabila napisat kaj me muči. Popoldan bom klicala tudi svojo zdravnico, sam bi rada tudi vaš nasvet, ker vem, da imate s tem velik izkušenj.
Sem na bolniški od začetka junija, se pravi od začetka postopka. Zdaj so, mi poslali na komisijo drugič za podaljšanje bolniške. In danes dobim pošto, da moram kopirat materinsko knjižico. Moja pa je dejansko prazna, razen tistih osnovnih podatkov o meni. Bojim se, da bi mi iz tega razloga zavrnili bolniško in tako sem že cel avgust v zraku, odobreno sem imela namreč do 31.7.2010.  Do zdaj sem imela 1 uz na GK in 1 pri svojem ginekologu. Klicala sem sestro svojega gin., ji vse razložila in mi je rekla, da oni materinsko knjižico običajno odprejo v 11 tednu nič prej, meni pa so jo izjemoma že v 8. tednu, ker bo ta ginekolog zdaj na dopustu in imam naslednji pregled pri nadomestnemu in zato ni nič vpisanega. Se pravi, da če zdaj ne bi bilo dopustov knjižice sploh še ne bi imela in tako nebi imela kaj kopirat in pošiljat na zavarovalnico. Sem pa v karton priložila vse izvide in tudi obvestilo zdravniku, ki mi ga je nazadnje dal moj gin. Kaj naj naredim in kaj lahko pričakujem. Hvala za pomoč in lep dan vam želim!

V knjižici mora biti načeloma vse napisano (res pa je da knižice ne dobimo tako hitro), sploh vse nevarnosti zaradi katerega je nosečnica na bolniški. Predlagam, da greš do G, naj ti vpiše vse tisto, kar je pisala za izvid splošnemu zdravniku, in šele potem kopiraj.  Nočem te strašiti, lahko ti le povem svoje izkušnje, ki pa niso nujno tudi tvoje. Prazno nikar ne pošiljaj tja. Jaz sem imela polno knjižico, napisano da sem krvavela, da je en plod umrl, in so zahtevali kopijo materinske in potem so me zavrnili (sploh za bežigradom-tukaj pa je katastrofa nažalost).

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
10.8.2010 13:47:56   
upanje81
Hvala mojškra, saj to mi je čudno zakaj sploh zahtevajo že knjižico, ko pa vejo, da sem bolj na začetku in da je takoj ne dobimo. 
Ginekolog mi ne more nič vpisat v knjižico,  ker bo še cel avgust na dopustu, njegova sestra s skatero sem danes govorila pa mi lahko sam napiše datum pregleda, kdaj sem bla prvič pri njih in nič drugega.
Kaj si to mislna za bežigradom, ZD al kakšno poslovalnico zavarovalnice?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
10.8.2010 14:27:02   
bit
mojškra ... mene med obračanjem  kolki bolijo pa moti me teža celega trebuha..... spodaj me ne boli....lahko da ti tamavček prtisne kam ...poskussi se opazovat...kira poza je tista ki te moti... Me pa je res kdaj zabolelo ko se mi je na mehur naslonu ali pa z njim igraluser posted image . me pa sedaj krči dajejo kot da bi dobila M...zgleda da se neki dogaja..sam zlo počasi.user posted image  

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
10.8.2010 16:57:17   
cukica
Upanje81 pojdi do svojega osebnega zdravnika in mu povej,da imaš materinsko knjižico vendar,da ti notri niso še nič pisali in,da ti bo vpisala,ko pride iz dopusta,...če hodiš v Leonišče pa se probaj dogovorit,da bi ti drug g vpisal podatke notri,...Men so tud poslali,da moram poslat kopijo in mi je nadomestan g v Leonišču napisala vse not,ker je moja do septembra na dopustu,tko so mi tud podalšali do septembra.Mi je pa napisala tudi bolniški stalež do poroda in mi je fajn ,ker so mi prej podaljševali za 3 tedne zdaj pa sem dobila za 2meseca in pol,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
10.8.2010 19:01:05   
mojškra

Hvala mojškra, saj to mi je čudno zakaj sploh zahtevajo že knjižico, ko pa vejo, da sem bolj na začetku in da je takoj ne dobimo. 
Ginekolog mi ne more nič vpisat v knjižico,  ker bo še cel avgust na dopustu, njegova sestra s skatero sem danes govorila pa mi lahko sam napiše datum pregleda, kdaj sem bla prvič pri njih in nič drugega.
Kaj si to mislna za bežigradom, ZD al kakšno poslovalnico zavarovalnice?

Ja za Bežigradom-tam je katastrofa, glede vsega, če so mene dali delati z krvavitvami. Kaj pa bi tvoj osebni rekel, da še nisi dvignila materinske knjižice? Na nuhalni pa še tudi nisi bila a ne?

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
10.8.2010 19:02:17   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: bit

me pa sedaj krči dajejo kot da bi dobila M...zgleda da se neki dogaja..sam zlo počasi.user posted image  

O bit najbolje da kar začnemo dihati. Javi kako si kaj, ali se že kaj bolj dogaja?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
10.8.2010 19:11:57   
mojškra
SREČANJE KINDER JAJČK-ZAPISNIK ŠT. 2   user posted image user posted image user posted image

Na srečanju smo bile štiri kinder jajčke. Vse štiri imamo zelo lepe bušije, tako da se nismo mogle zgrešiti. In štiri kinder jajčke so odšle nekaj pojest.  Najprej smo se delale fino in smo jedle solato, no potem pa smo še tri kinder jajčke šle na tortice in sladoled-BAJSKEuser posted image user posted image user posted image . Urshy škoda da si mogla tako hitro  v MŠ in nisi mogla z nami na tortico.  Zrihtale smo tudi, da ne bo dežja, ker smo najele fotografa, da nas je pofotkaluser posted image user posted image user posted image . Skratka kmalu moramo ponoviti vajo-čimprej.

Punce hvala za prečudovito druženje in klepetanje in upam, da se naslednjič pridruži še katera.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
10.8.2010 19:22:52   
cukica
Jaz bi tko rada se enkrat dobila z vami,saj kaj ko bi lahko prišla le ob vikendu,...
Bit ti se pa drži in poročaj,da bomo dihale s teboj,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
10.8.2010 19:27:39   
mojškra
Cukica- saj ni problema, lahko se tudi čez vikend dobimo. Se bomo zmenile, javi ko bi ti ustrezalo, pa se dobimo. Ne vem, če si že napisala, iz katerega konca pa si? Iz štajerske?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
10.8.2010 19:28:16   
upanje81
Zadeva je takale, govorila sem z svojo osebno ji razložila vso situacijo in je rekla naj jim pošljem dopis in tako kot sem njej opišem celotno situacijo. Je rekla, da so se mogoče zmotili pri izračunu, da so že zahtevali materinsko knjižico in da itak imajo v kartonu obvestilo zdravniku in vse ostale dokumente.

Mojškra saj jaz sem dobila materinsko knjižico, sam je prazna nič ni notri vpisano, samo moji osebni podatki, to pa zato, ker jo običajno dajo v 11 tednu, jaz pa sem bila na prvem pregledu v 8 tednu in jo izjemoma takrat tudi dobila, ker bo moj ginekolog cel avgust na dopustu in bom morala na drugi pregled k nadomestnemu gin. (čez 1 teden) in prav tako jo bom potrebovala za pregled nuhalne (čez 14 dni). Skratka, dopis sem oddala zdaj pa čakam na odgovor, moram pa reč, da je tole prav stresno.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?