Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 16:57:25
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana NS je za nami, rezultat je dober, 1:7739 . Veliki smo 6,41 cm. WP, čestitke za super beto! Super!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 16:58:22
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia WP sporoča, da je njena beta 1203!!! Čestitke WP, sedaj pa srečno do konca in naprej!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 17:04:01
|
|
|
|
Petyyyy
|
Memorizirano
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 20:55:53
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 TetaM, jaz sem za, da nahranimo želodčke jaz grem okoli 12-ih na malico, ampak bom do pol štirih že lačna, potem pa itak šibam v MŠ in bom prišla domov šele okoli devetih zvečer. saj smo šle prejšnji miting tudi na sladoled, potem pa še na družinsko pico tko da Mojškra bo sigurno tudi za da gremo nekaj pojest. Špice mislim da ne bo, ker je na Dolenjskem. Petyyy, cukica in ostale, se vidimo jutri? Absolutno sem za , kilogramčki naj gredo zdaj gor, je treba zalogo narediti, saj bo zima . OK pizzeria -okrog 15.30-15.45 prej ne bom mogla verjetno. Se že veselim, se že veselim, da vas vidim, in pobožam še vaše trebuščke. Se vidimo-upam da v čimvečjem številu.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 8:10:41
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro, en kufe.. . pri nas nič ne dogaja..razen kolkov.. te pa bolijioooo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 9:12:19
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Čekiram če ste še vse v enem kosu ? Jaz imam za likat, pa se mi tako ne da.Semse komej prebila čez pranje belih cunjic za , čez vikend pa me čaka še pisano. Mah saj oprati ni problem, ampak likanje . Sva se pa z mojim menila, da bi konec avgusta skočila še malo na morje .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 9:36:40
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro še od mene Jaz tudi komaj čakam da se danes vidimo,pa načvekamo.... Bit: pridna si ,da še za nas tukaj skrbiš,kmalu ne bo več časa za to,potem bo skrb samo za bebija... . HVALA za kofico...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 9:46:04
|
|
|
|
špica84
|
Wp čestitam za rezultat bete Registrirana čestitke za lepo opravljen ns Mojškra,Urshy in teta m lepo se imejte jaz se pa drugič pridružim,ko bom v Ljubljani
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 10:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
TetaM, vidim, da ste bili v nedeljo v ZOOju? Smo bili mi tudi. Če si kje vidla enega velikega črnega kosmatinca - to smo bili mi.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 10:52:53
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi TetaM, vidim, da ste bili v nedeljo v ZOOju? Smo bili mi tudi. Če si kje vidla enega velikega črnega kosmatinca - to smo bili mi. Jaz sem tudi bila v ZOO-ju ,
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 10:56:53
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Dobro jutro, en kufe.. . pri nas nič ne dogaja..razen kolkov.. te pa bolijioooo hvala za kavico. O ti ubogi kolki. Bit daj mi povej, ali je tebe kdaj bolelo npr. ko si ležala na enem boku, pa si se potem obrnila, če si začutila hudo bolečino od spodaj bolj pri jajčnikih. Mene par krat na dan ali pa ponoči tako zaboli, da se ne morem premakniti, niti vstati, nič, kar dihati začnem. Mislim, da se mi to pikec tako obrne-ne vem, mal me pa vseeno skrbi. Ta bolečina traja nekje pol minute, ko se obrnem, se poleži, tako da mislim, da se otroček tako poigrava.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 11:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
mojškra, ti tudi? Sem vidla ene 2 nosečnice, sam nisem mela časa ravno veliko gledat okoli, ker sem samo gledala s katere strani bo prišel kakšen pesjan. Ker res nisem hotla bit glavna atrakcija, ko bi moj zaštartal in me vlekel za seboj.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 12:18:29
|
|
|
|
upanje81
|
Najprej en lep pozdravček vsem in iskrene čestitke vsem novim nosečkam in tistim, ki imate za seboj uspešen pregled. Sem tudi ena izmed vas, ki ji je s pomočjo obmi uspelo priti do +, srečna zelo :-). Trenutno sem v 11 tednu. Redno vas berem in spremljam pridružit pa sem se vam hotela po opravljeni NS, ampak vas potrebujem že zdaj zato me prosim kar dodajte na seznamček. PDP 2.3.2011, nosča z dvojčki, naslednji pregled 17.8.2010, pregled NS 23.8.2010.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 12:38:35
|
|
|
|
upanje81
|
Aja sem prejle pozabila napisat kaj me muči. Popoldan bom klicala tudi svojo zdravnico, sam bi rada tudi vaš nasvet, ker vem, da imate s tem velik izkušenj. Sem na bolniški od začetka junija, se pravi od začetka postopka. Zdaj so, mi poslali na komisijo drugič za podaljšanje bolniške. In danes dobim pošto, da moram kopirat materinsko knjižico. Moja pa je dejansko prazna, razen tistih osnovnih podatkov o meni. Bojim se, da bi mi iz tega razloga zavrnili bolniško in tako sem že cel avgust v zraku, odobreno sem imela namreč do 31.7.2010. Do zdaj sem imela 1 uz na GK in 1 pri svojem ginekologu. Klicala sem sestro svojega gin., ji vse razložila in mi je rekla, da oni materinsko knjižico običajno odprejo v 11 tednu nič prej, meni pa so jo izjemoma že v 8. tednu, ker bo ta ginekolog zdaj na dopustu in imam naslednji pregled pri nadomestnemu in zato ni nič vpisanega. Se pravi, da če zdaj ne bi bilo dopustov knjižice sploh še ne bi imela in tako nebi imela kaj kopirat in pošiljat na zavarovalnico. Sem pa v karton priložila vse izvide in tudi obvestilo zdravniku, ki mi ga je nazadnje dal moj gin. Kaj naj naredim in kaj lahko pričakujem. Hvala za pomoč in lep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 13:25:17
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81 Najprej en lep pozdravček vsem in iskrene čestitke vsem novim nosečkam in tistim, ki imate za seboj uspešen pregled. Sem tudi ena izmed vas, ki ji je s pomočjo obmi uspelo priti do +, srečna zelo :-). Trenutno sem v 11 tednu. Redno vas berem in spremljam pridružit pa sem se vam hotela po opravljeni NS, ampak vas potrebujem že zdaj zato me prosim kar dodajte na seznamček. PDP 2.3.2011, nosča z dvojčki, naslednji pregled 17.8.2010, pregled NS 23.8.2010. DOBRODOŠLA MED NAMI IN ISKRENE ČESTITKE . Srečno do konca.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 13:29:05
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81 Aja sem prejle pozabila napisat kaj me muči. Popoldan bom klicala tudi svojo zdravnico, sam bi rada tudi vaš nasvet, ker vem, da imate s tem velik izkušenj. Sem na bolniški od začetka junija, se pravi od začetka postopka. Zdaj so, mi poslali na komisijo drugič za podaljšanje bolniške. In danes dobim pošto, da moram kopirat materinsko knjižico. Moja pa je dejansko prazna, razen tistih osnovnih podatkov o meni. Bojim se, da bi mi iz tega razloga zavrnili bolniško in tako sem že cel avgust v zraku, odobreno sem imela namreč do 31.7.2010. Do zdaj sem imela 1 uz na GK in 1 pri svojem ginekologu. Klicala sem sestro svojega gin., ji vse razložila in mi je rekla, da oni materinsko knjižico običajno odprejo v 11 tednu nič prej, meni pa so jo izjemoma že v 8. tednu, ker bo ta ginekolog zdaj na dopustu in imam naslednji pregled pri nadomestnemu in zato ni nič vpisanega. Se pravi, da če zdaj ne bi bilo dopustov knjižice sploh še ne bi imela in tako nebi imela kaj kopirat in pošiljat na zavarovalnico. Sem pa v karton priložila vse izvide in tudi obvestilo zdravniku, ki mi ga je nazadnje dal moj gin. Kaj naj naredim in kaj lahko pričakujem. Hvala za pomoč in lep dan vam želim! V knjižici mora biti načeloma vse napisano (res pa je da knižice ne dobimo tako hitro), sploh vse nevarnosti zaradi katerega je nosečnica na bolniški. Predlagam, da greš do G, naj ti vpiše vse tisto, kar je pisala za izvid splošnemu zdravniku, in šele potem kopiraj. Nočem te strašiti, lahko ti le povem svoje izkušnje, ki pa niso nujno tudi tvoje. Prazno nikar ne pošiljaj tja. Jaz sem imela polno knjižico, napisano da sem krvavela, da je en plod umrl, in so zahtevali kopijo materinske in potem so me zavrnili (sploh za bežigradom-tukaj pa je katastrofa nažalost).
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 13:47:56
|
|
|
|
upanje81
|
Hvala mojškra, saj to mi je čudno zakaj sploh zahtevajo že knjižico, ko pa vejo, da sem bolj na začetku in da je takoj ne dobimo. Ginekolog mi ne more nič vpisat v knjižico, ker bo še cel avgust na dopustu, njegova sestra s skatero sem danes govorila pa mi lahko sam napiše datum pregleda, kdaj sem bla prvič pri njih in nič drugega. Kaj si to mislna za bežigradom, ZD al kakšno poslovalnico zavarovalnice?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 14:27:02
|
|
|
|
bit
|
mojškra ... mene med obračanjem kolki bolijo pa moti me teža celega trebuha..... spodaj me ne boli....lahko da ti tamavček prtisne kam ...poskussi se opazovat...kira poza je tista ki te moti... Me pa je res kdaj zabolelo ko se mi je na mehur naslonu ali pa z njim igral . me pa sedaj krči dajejo kot da bi dobila M...zgleda da se neki dogaja..sam zlo počasi.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 16:57:17
|
|
|
|
cukica
|
Upanje81 pojdi do svojega osebnega zdravnika in mu povej,da imaš materinsko knjižico vendar,da ti notri niso še nič pisali in,da ti bo vpisala,ko pride iz dopusta,...če hodiš v Leonišče pa se probaj dogovorit,da bi ti drug g vpisal podatke notri,...Men so tud poslali,da moram poslat kopijo in mi je nadomestan g v Leonišču napisala vse not,ker je moja do septembra na dopustu,tko so mi tud podalšali do septembra.Mi je pa napisala tudi bolniški stalež do poroda in mi je fajn ,ker so mi prej podaljševali za 3 tedne zdaj pa sem dobila za 2meseca in pol,....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 19:01:05
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81 Hvala mojškra, saj to mi je čudno zakaj sploh zahtevajo že knjižico, ko pa vejo, da sem bolj na začetku in da je takoj ne dobimo. Ginekolog mi ne more nič vpisat v knjižico, ker bo še cel avgust na dopustu, njegova sestra s skatero sem danes govorila pa mi lahko sam napiše datum pregleda, kdaj sem bla prvič pri njih in nič drugega. Kaj si to mislna za bežigradom, ZD al kakšno poslovalnico zavarovalnice? Ja za Bežigradom-tam je katastrofa, glede vsega, če so mene dali delati z krvavitvami. Kaj pa bi tvoj osebni rekel, da še nisi dvignila materinske knjižice? Na nuhalni pa še tudi nisi bila a ne?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 19:02:17
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit me pa sedaj krči dajejo kot da bi dobila M...zgleda da se neki dogaja..sam zlo počasi. O bit najbolje da kar začnemo dihati. Javi kako si kaj, ali se že kaj bolj dogaja?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 19:11:57
|
|
|
|
mojškra
|
SREČANJE KINDER JAJČK-ZAPISNIK ŠT. 2 Na srečanju smo bile štiri kinder jajčke. Vse štiri imamo zelo lepe bušije, tako da se nismo mogle zgrešiti. In štiri kinder jajčke so odšle nekaj pojest. Najprej smo se delale fino in smo jedle solato, no potem pa smo še tri kinder jajčke šle na tortice in sladoled-BAJSKE . Urshy škoda da si mogla tako hitro v MŠ in nisi mogla z nami na tortico. Zrihtale smo tudi, da ne bo dežja, ker smo najele fotografa, da nas je pofotkal . Skratka kmalu moramo ponoviti vajo-čimprej. Punce hvala za prečudovito druženje in klepetanje in upam, da se naslednjič pridruži še katera.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 19:22:52
|
|
|
|
cukica
|
Jaz bi tko rada se enkrat dobila z vami,saj kaj ko bi lahko prišla le ob vikendu,... Bit ti se pa drži in poročaj,da bomo dihale s teboj,...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 19:27:39
|
|
|
|
mojškra
|
Cukica- saj ni problema, lahko se tudi čez vikend dobimo. Se bomo zmenile, javi ko bi ti ustrezalo, pa se dobimo. Ne vem, če si že napisala, iz katerega konca pa si? Iz štajerske?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 10.8.2010 19:28:16
|
|
|
|
upanje81
|
Zadeva je takale, govorila sem z svojo osebno ji razložila vso situacijo in je rekla naj jim pošljem dopis in tako kot sem njej opišem celotno situacijo. Je rekla, da so se mogoče zmotili pri izračunu, da so že zahtevali materinsko knjižico in da itak imajo v kartonu obvestilo zdravniku in vse ostale dokumente. Mojškra saj jaz sem dobila materinsko knjižico, sam je prazna nič ni notri vpisano, samo moji osebni podatki, to pa zato, ker jo običajno dajo v 11 tednu, jaz pa sem bila na prvem pregledu v 8 tednu in jo izjemoma takrat tudi dobila, ker bo moj ginekolog cel avgust na dopustu in bom morala na drugi pregled k nadomestnemu gin. (čez 1 teden) in prav tako jo bom potrebovala za pregled nuhalne (čez 14 dni). Skratka, dopis sem oddala zdaj pa čakam na odgovor, moram pa reč, da je tole prav stresno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednostiSaj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?