|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
6.8.2010 14:08:27   
Urshy78
jonči, glej, da ne boš pa zdaj premalo jedla, saj veš da ni dobro za user posted image .

kot sem ti že rekla, probaj jesti večkrat pa po malem, pa zvečer se izogibaj hrane, sploh težke. me pa veseli da si bolje user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
6.8.2010 14:29:27   
jona klara
urshy- hvala ti, ker misliš name!user posted image user posted image user posted image user posted image bom jedla, saj mislim na pikico, najbolj mi je bilo hudo zaradi nje, ker nisem nič mogla jesti.

kako si pa ti?že v pripravah zauser posted image ? a ni to lušten

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
6.8.2010 16:43:15   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: S*

mojškra, jaz bi raje vidla, da prideš k meni za vajenko user posted image , se boš ravno vpeljala in boš vse obvladala še zaseuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -velja, če daš kaj za pod zobuser posted image user posted image user posted image

Ni problema, se mi zdi, da se pri nas itak ves čas govori pretežno o hrani user posted image   user posted image   user posted image , pa je se tudi kar pogosto, tako da...user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
6.8.2010 17:17:45   
hermy1
Evo tud mene doma!
Preiskave opravljene, dogaja še prav nič , CTG ok, datum za CR, če ne bo kaj prej, 18.8. !!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
6.8.2010 18:34:10   
Teta M
Hello!

Evo še mene, sem bila prelena danes za tipkanje,sem samo brala....
Jonči: a ti že kupuješ cunjice za bebija? A že kaj čutiš brcike? Jaz še ne...user posted image

No da povem,da sem jaz danes kupila prve kose oblačil za naše dete,enega bodija v zeleni barvi(bo za punčko,ali pa za fantka)pa spodnji del-žabice iste barve z istim vzorcem ,pa enega pajacka v taki smetana barvi....pa prvo igračko sem kupila user posted image . Mi je fajn da še nič nisem dobila od nikogar,tako da so mi te kosi še posebaj pri srcu. Komaj pa čakam da izvemo za spol 100% ,da lahko začnem okoli fehtatuser posted image  za cotke....
Zdej pa doma to skoz gledam in edino kar še manjka trenutno so brcike,ki bi jih tako rada že čutila.Pa seveda že koooooomaj čakam sredo in morfologijo....
Urshy: H&M v BTC? A si kje blizu v službi? Jaz sem čez cesto city parka v službi...

< Sporočilo je popravil Teta M -- 6.8.2010 18:35:22 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
6.8.2010 18:39:45   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Evo tud mene doma!
Preiskave opravljene, dogaja še prav nič , CTG ok, datum za CR, če ne bo kaj prej, 18.8. !!

uuuuuuu, še maloooo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
6.8.2010 18:53:55   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Evo tud mene doma!

uuuuuuu, še maloooo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no samo da je vse ok. pa upam da prej rodiš kot 18.8user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
6.8.2010 19:13:09   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit
no samo da je vse ok. pa upam da prej rodiš kot 18.8user posted image user posted image user posted image user posted image

Hudo upam, da res user posted image user posted image user posted image !!!
Bitka: ZS!?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
6.8.2010 19:49:15   
Urshy78
TetaM, kmalu bodo brcike, boš videla user posted image
kje si pa kupovala cunjice? jaz bi jih kupila kar na tone, tako so mi cortkane user posted image
igračke pa še nimam nobene, bo tudi to še treba kupiti.

jap, delam v BTC, v Areni. bova šle lahko kdaj skupaj na malco, će boš želela user posted image
kam pa hodiš ponavadi na malico? jaz grem zadnje čase kar v restavracijo v Šparu.

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 6.8.2010 19:52:06 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
6.8.2010 19:54:53   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

urshy- hvala ti, ker misliš name!user posted image user posted image user posted image user posted image bom jedla, saj mislim na pikico, najbolj mi je bilo hudo zaradi nje, ker nisem nič mogla jesti.

kako si pa ti?že v pripravah zauser posted image ? a ni to lušten

ti se samo čuvaj, da ne bo kaj narobe.
jaz še vedno super, user posted image brca kot nor user posted image

ma jaz bi najraje imela že vse pripravljeno za prihod user posted image , ampak morava najprej sploh sobico dokončati. zaenkrat imava vso opremo nametano v garaži, ker nimava nobenega prostora. kdaj pa vidva zdej dobita sobico?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
6.8.2010 20:10:57   
Teta M
Urshy:v Baby centru sem kupila....mah,vse bi pokupila...toliko lepih stvari imajo....
Jaz pa sem ta teden tudi kar hodila s sodelavci v Špar na kosilo, al pa če gremo zraven Špara v Al Capone včasih...ampak Špar mi je bolj všeč, vedno nove zadeve....Joj super, evo potem pa se nujno morava zmenit za kakšno kosilo...
No potem bi tebi drug teden ko se dobimo tudi ustrezal BTC?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
6.8.2010 20:26:16   
Urshy78
No, super, se bova en dan zmenile user posted image
ja, meni tudi bolj ustreza BTC, ob treh končam, potem vas pa počakam nekje. do kdaj pa ti delaš?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
6.8.2010 20:32:15   
špica84

user posted image

špelka (17.07.2010)
Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
teta M (25.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
Women police

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (15.11.2010)

user posted image

hermy1 (18.08.2010)

Tanja_Jes (06.08.2010)

user posted image

gasilka    (28.07.2010)
atina1
Lina10
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

sreda-11.8
Teta m-morfologija
Jona klara-morfologija
Lina10-pregled

torek, 17.08.
Urshy78 - pregled
cukica - pregled

sreda, 18.08.
S* - pregled

torek,24.8
honey-morfologija
špica84-morfologija+pregled

četrtek,26.8
Urshy78-3D UZ
torek,31.8
mojškra-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

torek,7.9.
Foxylady-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

četrtrk, 19.10.
S* - UZ

NAŠE NOVE NOSEČKE V JUNIJU

cukica (LJ)
Foxylady (LJ)
Ivvy (PO)
Registrirana (LJ)
Lina 10 (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Women police(MB)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
6.8.2010 20:33:25   
špica84
Mene drug teden verjetno ne bo,bom še en tedwen preživela na dolenskem pri mami in očiju.Ker v lj tko nimam kaj delat,ko moj cele dneve dela

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
6.8.2010 21:24:36   
Teta M
Urshy: jaz hodim občasno malo pomagat v službo zdej ko so dopusti, pa imam zmenjeno ko naredim da lahko grem. Drugače pa do 16 delam, ampak zdej to ne velja zame... Super, se bova zmenili midve že ob 15.15h pa druge pač pridejo kasneje....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
7.8.2010 9:41:19   
bit
Dobro jutro,

men se nič ne da.... user posted image hrbet mi bo odpadel....zadnje 3 dni tako slabo spim da me je noči prav strahuser posted image user posted image

nič z mojim greva ven na kavo...

user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
7.8.2010 10:03:08   
S*
Bitka, sej bo... Še malo, še malo user posted image

Tudi midva greva ven na kavo, kaj bova počela popoldan pa je še v zraku. Al bova likala in pospravljala, al bova pa mal do Lj skočila praznit denarnicouser posted image .

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
7.8.2010 10:03:20   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Dobro jutro,

men se nič ne da.... user posted image hrbet mi bo odpadel....zadnje 3 dni tako slabo spim da me je noči prav strahuser posted image user posted image

nič z mojim greva ven na kavo...

user posted image

Ta kava je pa sigurno "vajina", ko je tako dobra user posted image !!

Tud moja noč je bla bolj boleča...levi kolk mi bo odpadel user posted image !!
AMpak bova že zdražali...meni piše še 11 dni user posted image user posted image user posted image !!!

Lep dan vsem!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
7.8.2010 10:07:36   
Teta M
Jutro še od mene user posted image

Hermy: držim pesti da se ti začne čimprej dogajat,pa da ne bo potreben CR.
Bit: hvala za kofico, verjamem da je vsak dan verjetno zdaj težji za prespat,hodit,premikat se....želim ti da hitro mine še ta preostanek do poroda in da čimprej stisneš svoje dete k sebi...
Vedve dajta samo signal,kdaj začnemo na polno dihat...user posted image
WP: poveš tistemu ki mu želiš in takrat ko ti hočeš...jaz ko sem naredila CB test ob 5h zjutraj sem ga slikala in poslala trem najboljšim prijateljicam mms. Itak so vedele da sva v tem, nisem pa povedala da bom delala test 4 dni pred krvnim,so bile tako presrečne in verjele v to da bo šlo vse tako kot mora iti tudi naprej. Jaz sem rabila to vzpodbudo...Ravno tako sem v službi šefom povedala takoj ko so prišli v pisarno,full veseli so bili in en mi je rekel,zdaj si pa zrihtaj bolniško in bodi 2 leti doma, samo da se kaj ne zalomi...full lepo od njih,sem bila tako pomirjena potem,pa samo na tem forumu sem prisotna,ker tukaj so res same pozitivke,ne bereme drugih,niti ne sodelujem v njih, nočem nič negativnega slišati ali prebrati. Vidva samo verjemita v to da bo vse ok do konca, seveda se čuvaj, čim manj kompliciraj pri vsem in lepo ubogaj G in bo vse ok do konca...držim pesti....Tega sploh ne moreš skriti, mene so na banki(sem dosti službeno tam) po 1 tednu nosečnosti vprašali če sem noseča, da kar žarim,da sem čisto drugačna, pa seveda nisem mogla zanikat našega bebija. Tako da če želiš deliti z drugimi to novico ,jo deli...vsak zase ve s kom bo to delil in kdaj.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
7.8.2010 10:29:55   
mojškra
Bit in Hermy- si kar predstavljam. To na koncu je katastrofa, mene že zdaj boli križ, kaj šele bo. Upam, da bodo dnevi hitro minili, tako da bosta čimprej objeli pikice.

Danes je že en tak dan, jaz sem ful zaspana.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
7.8.2010 10:42:09   
Petyyyy
Dobro jutro user posted image

AAAA,jaz se pa ne upam pritoževat, da me boli križ, ker itak skos neki jamramuser posted image .. Pa vidim da nisem edinauser posted image .  Včeraj popoldan me je ujel dežuser posted image , bila v shopingu in kupila peno za previjalno mizo ( prva stvar, ki se jo kupila)user posted image , porabila pa celih 13€ v bivšem Arielu.user posted image  Zdaj sem pa važna user posted image .

Hermy1, 11dni bo vsaj upam da, hitro minilo.user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
7.8.2010 10:46:16   
womanpolice

user posted image

špelka (17.07.2010)
Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
teta M (25.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
Womanpolice

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (15.11.2010)

user posted image

hermy1 (18.08.2010)

Tanja_Jes (06.08.2010)

user posted image

gasilka    (28.07.2010)
atina1
Lina10

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja

Objemčkometer:

sreda-11.8
Teta m-morfologija
Jona klara-morfologija
Lina10-pregled

torek, 17.08.
Urshy78 - pregled
cukica - pregled

sreda, 18.08.
S* - pregled

torek,24.8
honey-morfologija

četrtek,26.8
Urshy78-3D UZ
torek,31.8
mojškra-pregled

torek,7.9.
Foxylady-pregled

četrtrk, 19.10.
S* - UZ

cukica (LJ)
Foxylady (LJ)
Ivvy (PO)
Registrirana (MB)
Lina 10 (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
7.8.2010 10:52:05   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Jutro še od mene user posted image

Hermy: držim pesti da se ti začne čimprej dogajat,pa da ne bo potreben CR.
Bit: hvala za kofico, verjamem da je vsak dan verjetno zdaj težji za prespat,hodit,premikat se....želim ti da hitro mine še ta preostanek do poroda in da čimprej stisneš svoje dete k sebi...
Vedve dajta samo signal,kdaj začnemo na polno dihat...user posted image
WP: poveš tistemu ki mu želiš in takrat ko ti hočeš...jaz ko sem naredila CB test ob 5h zjutraj sem ga slikala in poslala trem najboljšim prijateljicam mms. Itak so vedele da sva v tem, nisem pa povedala da bom delala test 4 dni pred krvnim,so bile tako presrečne in verjele v to da bo šlo vse tako kot mora iti tudi naprej. Jaz sem rabila to vzpodbudo...Ravno tako sem v službi šefom povedala takoj ko so prišli v pisarno,full veseli so bili in en mi je rekel,zdaj si pa zrihtaj bolniško in bodi 2 leti doma, samo da se kaj ne zalomi...full lepo od njih,sem bila tako pomirjena potem,pa samo na tem forumu sem prisotna,ker tukaj so res same pozitivke,ne bereme drugih,niti ne sodelujem v njih, nočem nič negativnega slišati ali prebrati. Vidva samo verjemita v to da bo vse ok do konca, seveda se čuvaj, čim manj kompliciraj pri vsem in lepo ubogaj G in bo vse ok do konca...držim pesti....Tega sploh ne moreš skriti, mene so na banki(sem dosti službeno tam) po 1 tednu nosečnosti vprašali če sem noseča, da kar žarim,da sem čisto drugačna, pa seveda nisem mogla zanikat našega bebija. Tako da če želiš deliti z drugimi to novico ,jo deli...vsak zase ve s kom bo to delil in kdaj.

Res ti hvala za tole... Se popolnoma strinjam. Saj vem, da mogoče je to za nekatere prezgodaj, da sem že povedala, ampak če se dve leti in pol matraš po umetnih oploditvah in greš skozi tolk neuspehov, ja valda si tko vesel, da hočeš takoj to delit z drugimi. Vem, da še nismo mimo vseh nevarnosti, vendar verjamem da bo vse dobro. Bog je z menoj. Hvala ti za pestke. Tud sama sem odločena, da se bom čuvala maksimalno. Ko mi je nazadnje ginekologinja rekla, da bom morala na cerklažo takoj ko bo mi uspelo zanosit in niti slučajno v službo, sem si mislila, da po treh mesecih bom šla v pisarno ne na teren :-), vendar.... sedaj ko sem pa zagledala ta magični plusek, sem pa trdno odločena, da bom popolnoma ubogala G ker vem, da ve najbolj kaj je dobro zame. Dovolj dolgo smo se matrali, tak da ne bom tvegala svojega otroka zaradi službe. Ne ne...

Lp

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
7.8.2010 10:57:30   
womanpolice

user posted image

špelka (17.07.2010)
Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
teta M (25.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
Womanpolice

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (15.11.2010)

user posted image

hermy1 (18.08.2010)

Tanja_Jes (06.08.2010)

user posted image

gasilka    (28.07.2010)
atina1
Lina10

Barbig

Objemčkometer:

ponedeljek, 9.8.
Womanpolice - merjenje beta hormona

sreda-11.8
Teta m-morfologija
Jona klara-morfologija
Lina10-pregled

torek, 17.08.
Urshy78 - pregled
cukica - pregled

sreda, 18.08.
S* - pregled

torek,24.8
honey-morfologija

četrtek,26.8
Urshy78-3D UZ
torek,31.8
mojškra-pregled

torek,7.9.
Foxylady-pregled

četrtrk, 19.10.
S* - UZ

cukica (LJ)
Foxylady (LJ)
Ivvy (PO)
Registrirana (MB)
Lina 10 (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
7.8.2010 10:59:49   
womanpolice
Punce, vprašala bi vas nekaj...

Ena mi je enkrat rekla, pa ne vem če je to res. 6 postopkov imamo na zavarovalnico. Ali je res, da ko je en postopek uspešen, da gre spet od 0 do 4 postopke? Ker midva sva porabila 4 postopke, ali zdaj imava na zavarovalnico še 4 ali samo 2? hvala za odgovore.

lp, womanpolice

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?