Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 8:54:36
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: bit ja tut medo bi rad jedu. sam pomoje mu je rep v rit potegnlo k so jabolka še kisla je pameten veš...je jedu sam tista, ki so že zrela (češplje je še pustil) čestitke za postlco....je človek tako bolj miren ko ve da je ve tako kot mora bit. sam moj je to mal težje razumel...sem morala bit bolj konkretna Tud petek mi je ok...ker na petek 13. se ji pa ni treba rodit !! ti barabica velika medvedja... sam so tko lepi od daleč... jst sem vsak dan bolj trapasta na žvali...je moj reku da če bova morala imet kmetijo ko bova šla v penzijo.... jst sm nehala težit... k pol sem sam sitna ..pa hormoni me dajejo ...pa on dela ... ne more vsega... brez veze... jst mu rečem boš pa une tri dni pihal kot lokomotiva..k boš sam. no super da petek tudi velja..... za uro se pa še zmenimo..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 9:03:06
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit jst sm nehala težit... k pol sem sam sitna ..pa hormoni me dajejo ...pa on dela ... ne more vsega... brez veze... jst mu rečem boš pa une tri dni pihal kot lokomotiva..k boš sam. Sej jest sem se tud s tem tolažla...pa sem potem ugotavljala, da bom še zbolela, če tega ne dam ven, ker me je res težilo!! In zdej sem pomirjena...še najmanj je treba, da se me zdej kej loti...boljš, da on mal trpi...čeprav ja, z krepkim tiskom se pa čist strinjam...moj bi rad vsaj za dva meseca vnaprej vse v službi podalal !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 9:09:34
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 .moj bi rad vsaj za dva meseca vnaprej vse v službi podalal !!! a ni zanimivo.... kot da ga eno leto ne bo ...kot da gre on na porodniško..ti pa delat s septembrom...res so smešna tale moška bitja... sam rade jih pa vseen imamo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 9:15:47
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit a ni zanimivo.... kot da ga eno leto ne bo ...kot da gre on na porodniško..ti pa delat s septembrom...res so smešna tale moška bitja... sam rade jih pa vseen imamo kaj bi šele bilo, če bi res šli za eno leto ?? to pa vedno, tud ko ga kdaj pihnejo!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 9:16:17
|
|
|
|
hermy1
|
grem se namakat!!! v banjo!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 9:19:58
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 grem se namakat!!! v banjo! no fanj se odmoči
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 10:49:59
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 dobro jutro TetaM, no pa si končno dočakale brcike tudi jaz sem se zjokala, ko sem jih prvič začutila, občutek je res neverjeten. bit, dobro opravi na pregledu. se podpišem pod tole
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 12:30:09
|
|
|
|
Fargesia
|
bitka, hermy... WP sporoča, da je njena beta 1203!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 12:32:09
|
|
|
|
Teta M
|
Punce hvala,vem da ste vesele, tako kot sem jaz za vsako od vas,ko se pojavi kaj novega oz.ko je 1 dan več za vami.... Mojškra, Urshy in ostale,ki se jutri dobimo: a bomo jutri kaj konkretno jedle? Razmišljam že za jutrišnje kosilo,al naj ga preskočim,pa gremo me jesti,ali naj si ga privoščim pa bo z vami samo kakšna sladica? Katera se nam še pridruži jutri? Vabljene vse tukaj gor, tudi tiste ki že imate svoje zaklade( Fargi, Zup,...)
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 12:36:59
|
|
|
|
Urshy78
|
WP, čestitke še tukaj
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 12:40:08
|
|
|
|
Urshy78
|
TetaM, jaz sem za, da nahranimo želodčke jaz grem okoli 12-ih na malico, ampak bom do pol štirih že lačna, potem pa itak šibam v MŠ in bom prišla domov šele okoli devetih zvečer. saj smo šle prejšnji miting tudi na sladoled, potem pa še na družinsko pico tko da Mojškra bo sigurno tudi za da gremo nekaj pojest. Špice mislim da ne bo, ker je na Dolenjskem. Petyyy, cukica in ostale, se vidimo jutri?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 13:41:54
|
|
|
|
womanpolice
|
hvala FARGESIA, da si javila tudi tukaj... Pri sestri sem le prišla do računalnika in vam lahko še osebno sporočim, kar vam je že moja prijateljica Fargi Danes sem 13. dan po ETZ in je beta 1203. Prvi UZ imam 24.8.2010 in z mano bo lahko šel tudi moj bodoči mož, saj imava oba dopust. Tako bova skupaj slišala srček najinega težko pričakovanega otročka. Lp, wp se beremo in tipkamo, ko bo moj usposobil računalnik, saj ga je strela uničila.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 13:45:06
|
|
|
|
Teta M
|
Urshy: super, jaz sem za konkretno jedačo... A se dobimo kar v Subitu(pizzerija pod Kolosejem)? WP: Čestitke za visoko beto
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 13:50:31
|
|
|
|
cukica
|
wp še tukaj čestitam,...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 13:54:30
|
|
|
|
womanpolice
|
Hvala vam punce za čestitke. Super ste!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 13:58:57
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia WP sporoča, da je njena beta 1203!!! čestitke
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 13:59:57
|
|
|
|
bit
|
no moj pregled je za mano.... CTG uredu...se vidimo čez en teden.. to je vse
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 14:06:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 14:17:35
|
|
|
|
Urshy78
|
registrirana, waw super rezultat NS TetaM, meni je ok še ostale naj povejo, katera pride in če ji ustreza lokacija.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 14:18:07
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit no moj pregled je za mano.... CTG uredu...se vidimo čez en teden.. to je vse no,samo da je vse ok
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 14:22:41
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana NS je za nami, rezultat je dober, 1:7739 . Veliki smo 6,41 cm. čestitke...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 14:26:56
|
|
|
|
Petyyyy
|
Dan samo na hitro preletela, vsem čestitke za dobre rezultate torej, kot vidim jutri okoli 15.30 v BTCju, samo še kje, je vprašanje. Delam sicer do 12ih, samo sem tako blizu, da zagotovo pridem pogledat trebuščke.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 14:28:33
|
|
|
|
Urshy78
|
Petyyy, picerija Subito, pod Kolosejem
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 15:41:12
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana NS je za nami, rezultat je dober, 1:7739 . Veliki smo 6,41 cm. WP, čestitke za super beto!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.8.2010 15:42:23
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: bit no moj pregled je za mano.... CTG uredu...se vidimo čez en teden.. to je vse no,samo da je vse ok vsak teden čez en teden.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?