|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
19.7.2010 13:35:53   
jona klara
teta m pa čofota v dalmacijiuser posted image user posted image user posted image
kako si špica

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 826
19.7.2010 13:46:03   
špica84
odlicno sla bi nazaj čofotat v dalmacijo hahaha.Ko smo bili lih dol je od gazdarice snaha se ubadala z istimi problemi koker sem se jst 5 mescev nazaj.In je že dala nevem kok postopkov čez,sedaj se je pa odločila da gre v mb.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 827
19.7.2010 21:41:02   
mojškra
HOJLA

Jaz sem do sedaj delala za službo, sem ful zmatrana. No jutri pa imamo klepet. Se bo še katera pridružila? Špica-fajn opravi jutri na pregledu-se vidimo jutri a ne?

Urshy- samo da je le nosečniška skleroza, da ni EMŠO slučajno. Ob 15.30 uri pri nami, spoznamo pa se bo trebuščih?????. Aja, poleg vsega meni še mobi nagaja, crknil mi je ekranuser posted image . Če te ne bom mogla poklicati, se tam dobimo.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 828
19.7.2010 22:13:36   
Teta M
Ahoj moje sonosečke in tiste ki ste vmes postale mamice!

Zaenkrat vas samo pozdravim, pa se bom lotila branja za nazaj takoj zdej.....drugače sem pa ok, super sva se imela na morčiju, naše dete se tudi ni pritoževalo, res super se počutim,kot da ne bi bila noseča,razen da trebuh raste. Dam v prihodnjih dneh kakšno slikico bušija gor,ker zdej je pa konkreten....user posted image
Upam da je z vsemi ok....se jutri kaj bolj oglasim, zdej grem pa za nazaj brati....
Sem vas pogrešalaaaaaa!!!!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 829
19.7.2010 22:33:32   
Teta M
BarbiG:user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ZA TVOJI SONČICI!!! Pa seveeda tudi očiju,naj bo vaše življenje srečno, zdravo in zadovoljno.
Fargi: user posted image user posted image user posted image  tebi pa za rojstni dan! Vse lepo ti želim!

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 830
20.7.2010 6:06:40   
mojškra
Teta M

Prideš danes na klepet? Ob 15.30 pri Nami? Bi šlo?

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 831
20.7.2010 6:21:44   
špica84
Dobro jutro user posted image

Ja Mojškra danees se vidimo,spoznamo se po trebuhckih :).
Teta m dobrodošla nazaj, a se nam pridružiš user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 832
20.7.2010 8:11:36   
Teta M
Jutro!

Joj punce,danes ne bom mogla žal... user posted image ,moram še vse razpakirati od dopusta in dati prat, naslednjič pa bi se vam pridružila z veseljem.
Uživajte max., v centru je ogromno izbire glede tortic, sladoleda,....(As, Zvezda,...)...
Moram danes klicat splošno zdravnico,če je normalno da že 3 tedne čakam na odločbo od ZZZS-ja glede bolniške za mesec julij,pa glede nato da smo danes že 20-tega.
Jutri pa imam pregled pri svoji G in komaj čakam da vidim našo pišoko,kako se kaj razvija, pa da bo pri volji kaj bolj pokazat svoje mednožje,da se prepričamo kaj bomo imeli,pa še datum za morfologijo dobim...
Moram še na FB pokukat malo,da vidim kdo me je tam kaj pogrešal...hihihhi....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 833
20.7.2010 8:17:02   
jona klara
jutro!

teta m-welcome backuser posted image user posted image , je bilo vroče ane? kaj pa vožnja, je bilo hudo?
midva pa danes dobiva klimo,jupiiii, da mojmu letos ne padem dol .

punce dober se imejte danes, me bo kolcalo, fajn se načebljajte in kakšno tortico dobro si privoščite.

urshy- a si že dobila rezultate od sladkorne?

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 834
20.7.2010 8:22:05   
špica84
Jona upam da se ti ne bo preveč kolcal.Jaz bom pa počas odrinla h ginekologu,upam da mi nardi uz,čeprav je moj 2 pregled user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 835
20.7.2010 8:22:30   
Urshy78
jutro user posted image

midva imava pa od včeraj nov voziček, lalala user posted image user posted image  zaenkrat je še zapakiran pri dedku, ker imava stisko s prostorom, dokler ne bo prizidek dokončan. že komaj čakam, da ga sprobam user posted image

sem pa včeraj dobila izvide od krvi..sladkorne na srečo nimam, imam pa slabo kri, pomanjkanje železa, tako da moram jesti tablete. pa prehrano moram malo spremeniti, bi morala jesti več rdečega mesa, jaz pa jem samo perutnino, pa še to skoraj da ne user posted image

mojškra, špica, se vidimo danes. mojškra, tebe sem že itak v živo videla, tako da mislim, da ne bo težav, špica, tebe bom pa po slikcah spoznala user posted image  no, pa tudi trebuščkov ne bomo mogle zgrešiti user posted image

TetaM, wb! upam, da si uživala na morju. se nam boš pa pridružila ob naslednjem srečanju, a velja user posted image

lep dan!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 836
20.7.2010 8:23:22   
Urshy78
jona, sem dobila, v zgornjem postu imaš vse napisano. pa ne kolcaj danes preveč user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 837
20.7.2010 8:23:44   
Urshy78
špica, dobro opravi na pregledu user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 838
20.7.2010 8:29:18   
špica84
urshy pol me po slikcah ne bos prepoznala k sem sedaj ostrižena čisto na kratko,tam na slikcah imam pa še dolge lase user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 839
20.7.2010 8:34:00   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

urshy pol me po slikcah ne bos prepoznala k sem sedaj ostrižena čisto na kratko,tam na slikcah imam pa še dolge lase user posted image

te bom pa po trebuščku, saj verjetno ne bo veliko user posted image  pred Namo ob pol štirih user posted image user posted image

jaz imam na sebi danes bele pajkice in roza belo tuniko. če slučajno zamudim par minutk, me počakajta, pridem sigurno!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 840
20.7.2010 8:35:56   
Teta M
Jona: super je bilo na morju ja, plavala sem veliko, vožnja pa tudi brez problemov....sploh včeraj ko sva se vračala, sva se od 5,5 ur vožnje ustavila samo 1x da sem šla lulat.....user posted image ,res je bilo vse brez problemov....bi šla takoj še nazaj...user posted image
Urshy: no ko boš kaj sprobala voziček, javi, vem da sta ga že tam v trgovini pri njih sprobala, jaz ga bom šla gledat po moje enkrat avgusta,če bo čas pa že kaj prej....bi rada še prej vedela 100% za spol otroka...pa baby-spa voziček imam v ožjem izboru za pogledat.....
ugotavljam da je moja splošna zdravnica na dopustu od včeraj,tako da moram ugotoviti kdo jo nadomešča,da grem lahko drug teden po bolniški list za julij...

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 841
20.7.2010 9:41:21   
Teta M
Evo sem dodala slikice od mojega bušija....user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 842
20.7.2010 9:46:59   
Urshy78
TetaM, voziček bo najbolje sproban, ko bo v njem user posted image  in bom videla, da se v njem dobro počuti user posted image
sem si ga pa včeraj še enkrat podrobno pogledala v trgovini, ko ga je prodajalka razstavljala in nanj pritrjevala košaro, lupinico in športni del in mislim, da sva se kar pravilno odločila.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 843
20.7.2010 9:48:26   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Evo sem dodala slikice od mojega bušija....user posted image

user posted image user posted image user posted image  lep buši user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 844
20.7.2010 11:08:47   
jona klara
teta m- lep buši, res prav eksotičen

urshy- super za voziček, verjamem, da si happy, midva sva tudi že včeraj naročila sobico, rekli so 14 dni ampak ne vem če bo res tako hitro.

jaz pa čakam na brcike kdaj bodouser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 845
20.7.2010 11:12:48   
Urshy78
Jona, upam, da bo sobica prišla v dogovorjenem roku, če pa ne bo se pa nič ne sekiraj, saj časa je še dovolj user posted image
midva še sobice nimava končane, manjka še zaključek elektrike, pa laminat je treba položiti, pa pobarvati jo je treba..uhh..dela čez glavo user posted image

TetaM, imaš ZS

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 846
20.7.2010 11:20:09   
Urshy78
Jonči, glede brcik, bodo bodo, zelo kmalu, boš videla user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 847
20.7.2010 11:45:19   
Teta M
Urshy: sem te že kliknila, pa vidim da imava še skupne prijatelje...user posted image
Jona: jaz jih tudi komaj čakam, ampak jih ne pričakujem še vsaj 2-3 tedne....če me pa prej presenetijo,pa sploh super...A že veš kdaj imaš morfologijo?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 848
20.7.2010 11:50:02   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Urshy: sem te že kliknila, pa vidim da imava še skupne prijatelje...user posted image
Jona: jaz jih tudi komaj čakam, ampak jih ne pričakujem še vsaj 2-3 tedne....če me pa prej presenetijo,pa sploh super...A že veš kdaj imaš morfologijo?

Jaz te ne vidim, me dodaš za friendicouser posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 849
20.7.2010 11:58:59   
Teta M
Mojškra: a si ti tudi na FB?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ime za punčko
pikolinaa

Ali vam je všeč ime Minka?

DA (26%)

NE (74%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!