jona klara
|
jutro- jaz že bedim od 6 ure, mi že seka vroče.Včeraj sva naročila klimo, jo dobiva v torek, upam da res.Drugače pa tole vročino neznosno težko prenašam, se mi meša, ni za zdržati tule v najini mansardi, tako, da hodim v klet malo na sprehod, da se kaj shladim.Boge res me nosečke - urshy-joj kako rada bi se vam pridružila v torek, ampak v tej vročini se res ne bi spet vozila v lj, še kje dol padem, ko se malo shladi pa res z veseljem, rada bi te spet kaj videla .Vam pa kr zavidam ker ste iz lj in imate vse tako blizu, jaz moram še pčo noseč. modrček v lj, ker v celju ni nič noseč. trgovine razen hm, nič pametnega, vozičke v baby centru imsmo pol man kot v lj.... ampak kmalu se vidimo, ker komaj čakam, aja glede sobice, vidi,. da nekaj heca- pojdi kr na google napiši lip poljčane soba carmen, vzela pa bova previjalno, posteljico, omaro.Kaj pa vozič, ki sta naročila, katerega? mojškra- tole kakšno nesrečo pa imaš ti z bolniško, komisijo pa sploh ne morem verjeti, a so normalni? daj jih v časopis ali na preverjeno.Nikakor ne bi smeli razkriti kaj takšnega brez tvoje vednosti, to je neetično do konca.Upam,da urediš kmalu zadevo in jim daš vedeti kaj so ti naredili, že psih. travme bi lahko rekla, par mesecev se to vleče, na koncu pa tak odgovor.Mene take stvari res razjezijo.Glede srečanja sem pa že pri urshy napisala, da sedaj v tej vročini iz naših koncev malo predaleč, kdaj drugič.