|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
15.7.2010 23:50:42   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image jst sem pa važička.user posted image user posted image user posted image

ja, mi se polno dojimo (z nastavki) in mi prov manjka uno predavanje o dojenju iz MŠ...bitka, maš kej zapiskov?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 801
16.7.2010 8:03:12   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image user posted image user posted image jst sem pa važička.user posted image user posted image user posted image

ja, mi se polno dojimo (z nastavki) in mi prov manjka uno predavanje o dojenju iz MŠ...bitka, maš kej zapiskov?

bom čez vikend prepisala pa ti lahko pošljem po mailu

Aja dobro jutro.......user posted image

pri nas se je pa pobč spet obrnu in ni več z glavo na vzdol....user posted image   ko se mu kovca se mu kovca pod mojimi rebriuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 802
16.7.2010 8:25:52   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ja, mi se polno dojimo (z nastavki) in mi prov manjka uno predavanje o dojenju iz MŠ...

pri nas se je pa pobč spet obrnu in ni več z glavo na vzdol....user posted image   ko se mu kovca se mu kovca pod mojimi rebriuser posted image

Dobro jutro!!

Fargi, krasno user posted image  user posted image  user posted image !!! Ti kar vprašaj kar te zanima, bomo že našle pravi odgovoruser posted image !!!
Bitka, a si ti kakšne vaje za obračanje delala, npr.: user posted image , da se je to zgodil user posted image ?? No, če še tko telovadi, se bo pa pač še enkrat obrnil, lumpek poredni. Očitno ima še vseeno dovolj prostora v bušiju, al pa on ni tako huge!
Babje srečanje včeraj totalno uspelo user posted image  user posted image  user posted image , skoraj jih je kap, ko so me prijateljice videle tako lepo okroglo. In tik preden pridem na srečanje se z eno slišiva in komentira, kako ji je tudi zaradi njenih preštevilnih kil vroče in jaz omenim, da sem se tud jaz kar fino zredila. Seveda reče: "ja, ja, ti to samo tako govoriš, saj ni dolgo (moja opomba: novembra lani), ko sem te videla!!" No, kmalu se je lahko prepričala, da sem govorila čisto resnico user posted image  user posted image  user posted image !!!

Zdaj grem še mal Moniko obiskat (v KC je vroče za pop*),  zvečer se pa v medvedovo deželo hladit!!

Mejte lep dan in se tipkamo!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 803
16.7.2010 8:43:35   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1
Bitka, a si ti kakšne vaje za obračanje delala, npr.: user posted image , da se je to zgodil user posted image ?? No, če še tko telovadi, se bo pa pač še enkrat obrnil, lumpek poredni. Očitno ima še vseeno dovolj prostora v bušiju, al pa on ni tako huge!

kaj je to user posted imageuser posted image že dolgo ne poočnemo tega....  si sploh ne predstavljam kako bi javkala ko bi mogla pozo spremenit..bi meni in mojmu vse dol padlo.user posted image

Ne vem kaj je bilo...včeraj je imel tako ...da ni res.. Upam, da se bo res...ker če je res tako velik kot pravijo mu bo počasi zmanjkalo manevrskega porostora.

huuuu včeraj sva šla z mojim mal zaloge naredit v Muller-ja ker imajo 20% popust na vse.....oooo marija kakšna gužva user posted image pa tako težko stojim v vrsti...hodit ni problem..stat na mestu polnem ljudi je pa misija nemogoče.user posted image K mi drugi ponucajo vs zrakuser posted image
pomoje bova midva v soboto pobegnila v Iščki vintgar mal ohladit glavo ...... na morje k mojim ne grem...tata pravi da je za umrt dol...da tut sapica ne potegne... morje ima pa zavidljivih 29 stopinj..

grem kaj pametnega naredit...

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 804
16.7.2010 8:50:23   
Urshy78
jutro, jaz sem pa na dopustu danes, paše bit doma user posted image
malo bom pospravila, skuhala, obesila perilo, potem pa večinoma lenarila user posted image

Mojškra, lušen voziček. mi ga gremo pa iskati v ponedeljek, komaj čakam user posted image
glede našega srečanja, lahko bi se res kaj zmenile. jaz edino v sredo ne morem ker imam telovadbo, ostale dni pa ni problema. do kdaj pa ti delaš? kje pa predlagaš da bi se dobile?
ostale tudi lepo vabljene user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 805
16.7.2010 9:02:39   
jona klara
jutro!!!!!!!!!

urshy-vau dopust, a ni to super.V tej vročini pa res noro nisi mogla izbrati boljšega termina- le uživaj, se relaxiraj in cartaj miškota.Sedaj imam 27.7 redni pregled, takrat zvem za morfo, sicer sem bila pri prof. Tomaževiču na samopl. uz in mi njo je že on naredil temeljito, vse zmeril, vse okej-b.p, tudi posteljica leži visoko le spredaj, je bil vesel, da sva se prišla malo pokazati, da je vse okej, malo msmo se pohecali, tudi mojmu je simpatičen, tako, da mi sploh ni žal tistega denarja, pa še za otroško sva se odločila, da vzameva sobico carmen od lip poljčane full luštna

http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/otroske-sobe/elementi-carmen/otrosko-mladinska-soba-carmen.php.

no sej več se čujeva na zs, pa kako slikico bo treba napopat, sam, da pridem do fotoaparata, ga ma moj v avto.

lep dan vsemuser posted image pa vsaka naj najde primerno ohladitev.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 806
16.7.2010 9:26:45   
špica84
Dobr dan user posted image

Jao kok sem zakuhala že zjutraj,pa sem šla samo do trgovine pa nazaj.Dobro da jo imam pod nosom hehe.

Drugače sem bila pa včeraj na čveku z honey in sva se prav nasmejale user posted image user posted image

Drugače pa komaj čakam drug teden in pregled user posted image

Urshy lepo se imej na dopustku.
Jona tudi jaz bi rada še kakšno tvojo slikco videla

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 807
16.7.2010 15:14:03   
mojškra
HOJLA

Kot prvo, po odločbo na pošto sploh nisem šla. Sem pa jo vidla v službi in sem čisto znorela. Komisija pritožbi ni ugodila, kljub vsem težavam, ampak to še ni vse. Na firmo so poslali odločbo, kjer so razkrili moje medicinske podatke, in to še ni vse, pošto odprejo lepo v glavni pisarni, jo signirajo napačno v drug sektor, no potem pride v kadrovsko-tako da pol službe lahko ve, da sem bila na ET....najbolj pa me jezi tole, da so napisali, da mi ni nič-si lahko mislite -krvavitve skozi, 4 x urgenca, od treh ginekologov napisano, da imam strogo ležanje, da imam placento previa.....ne morem verjeti, danes sem čisto razdražena, sploh se ne morem pomiriti in se sprašujem zakaj se mora meni to dogajati?  Verjetno bom pisala infor.poooblaščenki in jo vprašala kaj lahko naredim, da je koimsija razkrila medicinske podatke.

No oprostite za moje težavce, res sem znervirana, kot da sem kak simulant. Ko mi le ne bi bilo nič (no zdaj sem dobra)....

Urshy- Jjaz uradno delam do pol štirih, v petkih do pol treh. Delam blizu centra mesta. Dobiti bi se morale nekje, kjer smo lahko v sencčki, in kje lahko parkiramo, pa tako, da bo vsem ugajalo. Se dobimo v torek? Vendar kje???

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 808
16.7.2010 17:32:09   
Urshy78
jona, je kar pasalo biti doma, sem pa v bistvu cel dan pospravljala, vmes pa počivala, ker drugače bi verjetno pregorela od te vročine.

super, da je z bejbijem vse ok. pa lepo do dr. Tomaževiča da ste malo pokramljali user posted image
upam, da bo tvoj user posted image na morfologiji manj sramežljiv kot na NS in bo razkril spol user posted image
linka od sobice mi pa noče odpreti, pa me ful zanima kakšno sta zbrala.

Mojškra, upam, da boš uspešno rešila tele težave ki verjamem da niti malo niso prijetne. pa halo, vsi v službi vedo da si bila na IVF, čeprav je to tvoja osebna stvar user posted image

no jaz pa delam do treh, lahko tudi manj in sem komot malo čez pol štirih v mestu. bom parkirala na Fužinah in šla na obisk k moji mami za par minutk, potem grem pa z busom v mesto, da se ne bom zafrkavala z iskanjem parkirnega mesta.
meni je vseeno kje se dobimo, najbolje v kakšnem lokalčku v centru, saj jih je povsod polno. lahko se pa nekje dobimo, magari pred Namo,  pa se potem skupaj odločimo kam bomo šle na sokca.
v torek je meni ok.

se nama bo še katera pridružila pri čvekanju? user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 809
16.7.2010 17:49:32   
mojškra
SREČANJE Saj lahko jaz grem prej iz službe ven in se dobimo že prej, sploh ni panike.  Lahko se dobimo pri Nami, pa potem gremo kam nam srce poželi. Torej v torek ob 15.30 pri Nami? Velja? Katera bi lahko še takrat prišla, da se mal vidimo in poKlepetamo, pojemo kakšno tortico, sladoleD, spijemo limonodo.......

Urshy- vsi še ne vedo, ampak če jih ve 6 bodo kmalu večina, no vseh 350 ne, ampak glavni pa. Ja šit je to, in sem res žalostna.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 810
16.7.2010 20:05:49   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit
kaj je to user posted imageuser posted image že dolgo ne poočnemo tega....  si sploh ne predstavljam kako bi javkala ko bi mogla pozo spremenit..bi meni in mojmu vse dol padlo.user posted image

huuuu včeraj sva šla z mojim mal zaloge naredit v Muller-ja ker imajo 20% popust na vse.....oooo marija kakšna gužva user posted image pa tako težko stojim v vrsti...hodit ni problem..stat na mestu polnem ljudi je pa misija nemogoče.user posted image K mi drugi ponucajo vs zrakuser posted image

Ma bitka, sam pravi položaj je treba najti pa gre user posted image , ga pol sploh ni treba vmes spreminjat user posted image  user posted image  user posted image !!!

In kako da se nisva vidli v Mullerju user posted image ??? Ker je bla taka gužva, zna bit!!

Grem zdaj na hladno!!! Pridne bit!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 811
16.7.2010 21:40:09   
špica84
Dober večer jaz bi šla tudi zraven na čvek user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 812
17.7.2010 6:59:39   
jona klara
jutro- jaz že bedim od 6 ure, mi že seka vroče.Včeraj sva naročila klimo, jo dobiva v torek, upam da res.Drugače pa tole vročino neznosno težko prenašam, se mi meša, ni za zdržati tule v najini mansardi, tako, da hodim v klet malo na sprehod, da se kaj shladim.Boge res me nosečkeuser posted image -

urshy-joj kako rada bi se vam pridružila v torek, ampak v tej vročini se res ne bi spet vozila v lj, še kje dol padem, ko se malo shladi pa res z veseljem, rada bi te spet kaj videlauser posted image .Vam pa kr zavidam ker ste iz lj in imate vse tako blizu, jaz moram še pčo noseč. modrček v lj, ker v celju ni nič noseč. trgovine razen hm, nič pametnega, vozičke v baby centru imsmo pol man kot v lj....
ampak kmalu se vidimo, ker komaj čakam,user posted image aja glede sobice, vidi,. da nekaj heca- pojdi kr na google napiši lip poljčane soba carmen, vzela pa bova previjalno, posteljico, omaro.Kaj pa vozič, ki sta naročila, katerega?

mojškra- tole kakšno nesrečo pa imaš ti z bolniško, komisijo pa sploh ne morem verjeti, a so normalni? daj jih v časopis ali na preverjeno.Nikakor ne bi smeli razkriti kaj takšnega brez tvoje vednosti, to je neetično do konca.Upam,da urediš kmalu zadevo in jim daš vedeti kaj so ti naredili, že psih. travme bi lahko rekla, par mesecev se to vleče, na koncu pa tak odgovor.Mene take stvari res razjezijo.Glede srečanja sem pa že pri urshy napisala, da sedaj v tej vročini iz naših koncev malo predaleč, kdaj drugič.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 813
17.7.2010 11:05:08   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Ma bitka, sam pravi položaj je treba najti pa gre user posted image , ga pol sploh ni treba vmes spreminjat user posted image  user posted image  user posted image !!!

me boš naslednjič podučila...kako se to dela...user posted image k vidim da sem mladič glede tegauser posted image

dan čačke

kako... vidim da vse na škrge dihamo... sej bo... baje da so napovedali da letos ne bo vroče poletje... še dobrouser posted image

pa nekaj za ohladitev.

user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 814
17.7.2010 18:16:36   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Dober večer jaz bi šla tudi zraven na čvek user posted image

super. pred Namo ob pol štirih, torek.  lahko mi pošlješ št. GSM na ZS, da bom vedela katera si user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 815
17.7.2010 18:20:00   
Urshy78

jona,  te čisto zastopim user posted image saj za srečanje bo še veliko priložnosti, se nam boš pa takrat pridružila, a velja.

ful lepa sobica user posted image user posted image user posted image user posted image

midva bova šla pa v Ikeo en dan, kupit omaro in kakšne dodatke za sobo, nalepkice, lučke itd..se bo sigurno našlo veliko stvari za zapravit user posted image previjalno mizico bova pa dobila.
glede vozička, sva se odločila kar za All Terrain.
kdaj ga gresta pa vidva kupit?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 816
17.7.2010 18:23:35   
Urshy78
bit, tale ohladitev je kar pasala.

jaz sem bila dopoldne čisto fuč, vrtelo se mi je v glavi, noge sem imela čisto mehke. potem sem si pa zmerila pritistk, 95, 54 user posted image
sem nato spila zeleni čaj, ker kave ne pijem, je bilo malo bolje, pa tudi pritisk je malo narastel, da sem vsaj ****cionirala normalno.

čez dan smo imeli pa piknik, je prišla prijateljica in njen fant s tamalčko, staro 19 mesecev, tamala cukrček za pojest user posted image

drugače pa pri nas grmi, pa zoblačilo se je. moj je šel na žurko, ker je kolega dobil user posted image . upam, da ne bo kakšnega neurja, ker mi je kar malo zoprno biti sama doma user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 817
   RE:n Nosečke po IVF/ICSI 3. del
18.7.2010 9:59:57   
jona klara
jutro, dan!kako ste, ste se kaj ohladile????jaz čisto malo..

urshy- res mi je žal za v torek, ampak saj še bo priložnost.Vajin voziček mi je full lep, lepo barvo bo imel vajin čmrlek.Midva sva pa nekako za rdečo, oranžno ne glede na spol, mogoče malo smešno ampak tako sva se odločila, sicer je pa meni zelena tudi zelo všeč, ker se tudi sama zelo rada oblačim v to barvo.Najbolj važno pa je da bo naš pikec v kakršnem koli vozičku zdrav, vesel ane.
Kakšno vreme pa ste imeli? pri nas nič hudega, nč kaj sploh dežja.

lepo nevročo nedeljo nosečke

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 818
   RE: RE:n Nosečke po IVF/ICSI 3. del
18.7.2010 10:31:52   
Urshy78
jutro, jaz že drugi dan ful slabo spim, danes sem spala cca 4 ure.
celo noč sem se premetavala iz desnega na levi bok, na hrbet,...kako bi pasalo malo ležati na trebuhu user posted image
se je pa pri nas kar dobro ohladilo, trenutno je 19 stopinj, me je že zeblo v kratkih hlačah, tako da imam na sebi že trenirko..
nevihte ni bilo nobene, dež je včeraj padal 3 minutke, danes je bila pa manjša ploha.

sem pa danes bila že malo čez 7 zunaj, sem peljala na sprehod našo Taro in od tasta psa, potem sem šla pa še spustit ven sosedovega psa, nahranit 3 mucke in ribice, ker so na dopustu.
čez tri urce pa ponovim vajo user posted image

jona, priložnosti za srečanje bo res še veliko, če ne prej, ko bomo na porodniški user posted image

glede vozička, meni je bil ta moder tako všeč, da bi ga verjetno kupila tudi če bi imela punčko user posted image
ma, čisto vseeno je v bistvu kakšna barva je, važno da je voziček kvaliteten in da se user posted image dobro počuti v njem.

se pa zdaj odločam za barvo sobice, bova pobarvala samo eno steno. se odločam med zeleno in turkizno, pa je toliko različnih odtenkov teh barv, da bo izbira kar težka..

lep dan želim vsem user posted image , upam da boste danes kaj lažje dihale, ko ni tako vroče.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 819
18.7.2010 16:07:01   
mojškra
Hojla in lepo pozdravček iz štajerske. Špica in Urshy, super se vidimo v torek. Jona, škoda da ne greš, pa drugič. Ali se nam še katera pridruži? Saj v torek ne bo vročine. KATERA GRE ŠE ZRAVEN?

Jona Klara- ja ta komisija je res user posted image . Tisti mesec mi je potem moj dohter dal bolniško, potem se m šla za 4 ure delati in isti mesec sem ful zakrvavela in potem imela strogo ležanje. Ne morem verjeti, najraje bi šla s tožbo naprej.

Se opravičujem, če bo kaj več slovničnih napak, ta računalnik pri očetu nekaj nagaja, kar vrže nekam na začetek druge besede.

Lepo se imejte, uživajte. Urshy, nisem vsega brala, a si posredovala kakšen link za voziček, ki si ga kupila?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 820
18.7.2010 17:49:14   
Urshy78
Mojškra, sem že enkrat posredovala link, evo, ga bom še enkrat user posted image

http://soncek.si/si/allterrain-x3-modularni-sistem-sky-i19517.shtml

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 821
19.7.2010 9:36:43   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Mojškra, sem že enkrat posredovala link, evo, ga bom še enkrat user posted image

Ej sorči, saj sva istega gledali. Mal sem raztresena, preveč se mi dogaja naenkrat. Sem čisto pozabila, da sva se že pogovarjali o vozičku. Brez zamere.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 822
19.7.2010 10:21:46   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Ej sorči, saj sva istega gledali. Mal sem raztresena, preveč se mi dogaja naenkrat. Sem čisto pozabila, da sva se že pogovarjali o vozičku. Brez zamere.

saj sem se jaz tudi kasneje spomnila, da sva se že menile o istih vozičkih...user posted image  kaj češ, nosečniška skleroza, nama je oproščeno user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 823
19.7.2010 10:43:24   
cukica
Naj vas še jaz malo pozdravim,smo super zdaj,ko se je ohladilo in mamo v hiši celih 23 stopinj,zunaj pa je 26,...Tko,da sem kr v nogavičkah in trenirki,paše pa še spala sem k ubita celo noč,...Sicer se zbudim za lulat,ampak je tko fajn k pridem nazaj pa takoj zadrnjohcam,...moram pa povedat,da sem zadnje dni kr oreng itrujena in grem popoldan spat za cirka 2 uri,...
Nič en lep hladen pozdrav vsem,....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 824
19.7.2010 12:59:06   
špica84
Caw kako smo pupe

Komaj čakam jutri,ko imam pregled.Drugače sem pa danes mogla v lab vodo dat.
Pa še jutri se vidimo a ne user posted image ,kje se pa nasa teta m skriva

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Bolj ali manj glupo...
HuAnita

Koliko je ura?

Ura je... (68%)

Ne vem. (32%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!