|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
31.10.2010 6:45:20   
Urshy78
jutro user posted image
se javljam, da sem še vedno tukaj user posted image   naš fantiček pa še kar čaka in mi veselo pleše v trebuhu user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
31.10.2010 7:43:08   
betricija
jutro
jaz tudi že pokonci. sem še na tastar čas.
urshy no sedaj bom pa jaz držala pesti, da zdržite še 2 dni 2v1.glede modrca imam jaz tega za dojenje že nekaj mesecev, ker me je tudi kost noro bolela. bolečine so šle od bradavice proti robu joške in takrat sem lahko še spala na trebuhu in ni bilo prijetno. pa mi je moga G rekla, naj kar kupim en modrc za dojenje. in je res bolje.nikar pa sedaj brez modrca ne hod naokol, čeprav men ni jasno zakaj?glede sproženja poroda, pa je moj vrlo pametni možek rekel, da je v MŠ slišal, da je treba ful z boki migat in jih vrtet, če hočeš kak teden prej rodit. jaz sem za to vrtenje bokov slišala ko imaš popadke..no probat ni greh.sicer pa, kadarkoli se bo otrok odločil priti na svet, bo dobrodošel :)))

teta m, očeta imaš v bolnici? joj upam, da ni kaj hudega, želim mu hitro okrevanje

meni se pa zdi, da mi ful otrdeva trebuh. pa saj sploh več ne vem a mi a mi ne. ker ko se uležem, tamala na polno skače po trebuhu, ga premika, kar boli, trebuh pa ni trd (samo ko stojim). ko dam roko na trebuh prav čutim nogice kako jih premika. kot da bi jih prav na težko premikala...jejhata. a bo potem tudi tako živahna ko pride na svet :)

tako, jaz sem pozajtrkovala, moj še spi, je imel nočno danes (beri tadolga v bifeju, ker se je itak ura spremenila in je lahko bil eno uro dalj na piru, je pa eno uro nazaj že vstal in vzel lekadol...kam to pelje hehe)

mirne praznike v družbi svojcev.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
31.10.2010 8:52:43   
jona klara
urshy- še vedno doma?  danes pa jutri se vama naj nič ne mudi še, potem pa že lahko, ampak gazda je princek, on bo dal komando, tako bo naslednje meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image !Kadarkoli ni važno, saj ga že komaj čakate!vso srečo!

betricija- meni so bolečine malo popustile, mi pa vspodaj full pritiska in zateguje, pa prebava mal slabše,,,,trebuh pa raste.Modrc pa že imem jaz od poletja nosečniški brez kosti, in si samo z naramnico povečujem, mi prav paše, ampak včasih boli pod žličko zaradi hrane.Kako si ti? mala mali te pridno brca? ni to fajn, mojuser posted image koker se mu ljubi, je pa bolje kot je bilo.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
31.10.2010 9:17:47   
mojškra
O juro punce, ste pa že bile aktivne.

Urshy - mene tudi boli pod rebri, ampak mene boli od zadaj,  ne spredaj. Tudi jaz imam že nekaj časa moderc brez kosti, imam kar modrc za dojenje. Brez pa raje ne skačem, ker se mi zdi, da imam že zdaj joške na trebuhuuser posted image user posted image user posted image . To noč nisem spala, sem imela krče- lažne popadke, fantiček pa je brcal veselo kot da pleše hip hop.Tako, da zdaj grem pa malce nazaj spati, da se spočijem. Naša dva sta šla k maši, potem pa gresta še v trgovino da kupita nekaj za skuhati. Ja pri meni je pritisk na nogah 16+user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Trebuh pa še kar raste. Zdaj baje otroček na dan pridobiva 60 g, tako da me prav zanima kakšnega korenjaka bova rodile. KOmaj čakam, komaj čakam.

Betricija- ja glede kroženja bokov, sem jaz v MŠ slšala, da pomaga pri popadkih, če pa pomaga tudi da greš prej rodit, bom pa jaz migala. Će ti otrdeva trebuh, pij 3 krat na dan magnesol, nujno. Večkrat trebuh otrdeva, večja je verjetnost da se krajša MV. Meni je MV izginil že pred 2 tednoma-tako mi je napisala v materinsko. Najprej da je zravnan in mehak, potem pa da je izginil in je tudi rekla, da se to zgodi, če ti preveč otrdeva trebuh.

Skratka imejte se fajn, danes bo bolj oblačno vreme, ampak meni prav paše, bom poležavala.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
31.10.2010 11:18:12   
womanpolice
Ja zdaj pa je že en mesec, kar smo poročeni... je kr mal drugače... No, ne vem... občutek je drug. In tak se je lepo navajat na besedi mož in žena [img]smileys/smiley36.gif[/img]

S trebuščkom se še nismo nič fotkal... Sm kr mal jezna nase, ker se nism še nič fotkala s trebuščkom. Mislim, da bom kr dans mojega pooblastila, da nardi nekaj fotk [img]smileys/smiley14.gif[/img] ... Pa kakšno podelim z vami...

Men je  mami včeraj povedala, da je prišla pošta iz MB (za umetno oploditev) na moj prejšnji naslov (sem jim v postopku rekla, če mi lahko pošto pošiljajo na začasni naslov, pa so rekli, ca ne, ker jim avtomatsko vrže stalnega, in da tud ročno ne more vpisat začasnega). Potem pa mi je danes prebrala, da je bil na ovojnici datum 19.10. pošta pa je prišla ob koncu prejšnjega tedna, da sva vabljena na razgovor za nov postopek OBMP za dne 25.10., kjer se bomo dogovorili za terapijo, itd. In ne vem kako je to mogoče, da so mi to poslali. Očitno je prišlo do napake... Kaj pa najin zamrznjenček, ki pridno raste v meni? Morm jih poklicat v torek, da vprašam zakaj so mi že poslali pošto.... Je moj rekel: "Kaj pa, če so se zmotili in ti vstavili drug (ne najin) zarodek..." Ajajaj... Kakšne ima... Seveda je najin. To je morala biti administrativna pomota. Bom pa rekla s. Mariji, če me lahk da kr na čakalno listo, da bi šla v nov postopek nekje oktobra, novembra 2011. Vem, hitro, ampak ker nikjer "ne piše", da bo nama takoj uspelo, se nama zdi to ok, pa še zaradi službe si res želim, da bi drugega imeli "takoj" za prvim... Bomo pa videli kako bo. Zdaj nama je itak glavno, da je tale borček ostal pri nama in da pridno raste. Ga poslušava prek AS in je tak prijetno slišat gibe, bitje srčka, itd. Komaj čakam prve brce. Sicer vsake tolk časa nekaj čutim, ampak se mi zdi, da to še ne more biti to... Komaj čakava april 2011, ko bova končnoooooooooooo videla ta najin čudež, in ko bova končno prvič v življenju držala v rokah NAJINO dete.

p.s. včeraj je bilo 16. tednov.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
31.10.2010 11:18:38   
womanpolice
Ja zdaj pa je že en mesec, kar smo poročeni... je kr mal drugače... No, ne vem... občutek je drug. In tak se je lepo navajat na besedi mož in žena [img]smileys/smiley36.gif[/img]

S trebuščkom se še nismo nič fotkal... Sm kr mal jezna nase, ker se nism še nič fotkala s trebuščkom. Mislim, da bom kr dans mojega pooblastila, da nardi nekaj fotk [img]smileys/smiley14.gif[/img] ... Pa kakšno podelim z vami...

Men je  mami včeraj povedala, da je prišla pošta iz MB (za umetno oploditev) na moj prejšnji naslov (sem jim v postopku rekla, če mi lahko pošto pošiljajo na začasni naslov, pa so rekli, ca ne, ker jim avtomatsko vrže stalnega, in da tud ročno ne more vpisat začasnega). Potem pa mi je danes prebrala, da je bil na ovojnici datum 19.10. pošta pa je prišla ob koncu prejšnjega tedna, da sva vabljena na razgovor za nov postopek OBMP za dne 25.10., kjer se bomo dogovorili za terapijo, itd. In ne vem kako je to mogoče, da so mi to poslali. Očitno je prišlo do napake... Kaj pa najin zamrznjenček, ki pridno raste v meni? Morm jih poklicat v torek, da vprašam zakaj so mi že poslali pošto.... Je moj rekel: "Kaj pa, če so se zmotili in ti vstavili drug (ne najin) zarodek..." Ajajaj... Kakšne ima... Seveda je najin. To je morala biti administrativna pomota. Bom pa rekla s. Mariji, če me lahk da kr na čakalno listo, da bi šla v nov postopek nekje oktobra, novembra 2011. Vem, hitro, ampak ker nikjer "ne piše", da bo nama takoj uspelo, se nama zdi to ok, pa še zaradi službe si res želim, da bi drugega imeli "takoj" za prvim... Bomo pa videli kako bo. Zdaj nama je itak glavno, da je tale borček ostal pri nama in da pridno raste. Ga poslušava prek AS in je tak prijetno slišat gibe, bitje srčka, itd. Komaj čakam prve brce. Sicer vsake tolk časa nekaj čutim, ampak se mi zdi, da to še ne more biti to... Komaj čakava april 2011, ko bova končnoooooooooooo videla ta najin čudež, in ko bova končno prvič v življenju držala v rokah NAJINO dete.

p.s. včeraj je bilo 16. tednov.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
31.10.2010 11:19:11   
womanpolice
ah, zdaj ga je pa kr dvakrat gor vrglo Najprej pa ni hotlo...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
31.10.2010 15:03:26   
womanpolice
http://www.shrani.si/f/Q/Nk/m7WLL5N/1/img6096.jpg

naša fotkica - polnih 16 tednov (buši)

drgač ne znam dat fotke gor, le tkole povezavo :-)

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
31.10.2010 16:23:13   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

lep buši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2759
31.10.2010 17:33:39   
jona klara
mene pa zanima kdaj ste kaj občutile. da vam tišči dol, oz. bbčutek tiščanja navzdol? jaz sem 33 teden, a je to že normalno sedaj??

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
31.10.2010 17:34:13   
jona klara
wp- res lep bušek!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2761
31.10.2010 17:36:37   
Fargesia
WPka, tale buši je pa tkole za pokazat, ne pa s povezavo!user posted image

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 2762
31.10.2010 17:44:48   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mene pa zanima kdaj ste kaj občutile. da vam tišči dol, oz. bbčutek tiščanja navzdol? jaz sem 33 teden, a je to že normalno sedaj??

pri meni se je tudi začelo enkrat v tem obdobju. kakšen dan me je ful tiščalo nazvdol, kakšen dan manj, čisto odvisno...tako da brez skrbi user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2763
31.10.2010 17:54:29   
pikachu
Pozdravljene Nosečke!

Berem vas že dalj časa ampak se nikili nisem opogumila da bi kaj napisala. Sedaj pa je pred vrati zima in bom imela veliko časa čvekat, tak da bi se vam tudi jaz pridružila, če me seveda vzamete medse. Sem tudi ena izmed srečk ki, nam je uspelo po štirih letih truda zanosit s pomočjo medicine. Noseča sem že 22tednov in zaenkrat je vse ok. Imam pa rok 2.3.2011 in že komaj čakam da objamem svojo pikico, ki že veselo brca v mojem trebuščku.

Vsem ki ste že mamice iskrene čestitke, ostale pa le božajte svoje trebuščke, v katerih so naši največji zakladki.

WP zelo lep trsbušček.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
31.10.2010 17:56:16   
špica84
Pikachu dobrodošla

Jaz sem se ta vikend imela odlično.Smo šli starši na večerjouser posted image

Wp imaš pa lep bušek

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
31.10.2010 18:03:03   
jona klara
pikachu- seveda dobrodošla med nas ivfjevke!

urshy- hvala, ti me vedno potolažiš, sem že poštudirala, da ne bom pred tabo rodila, he, he.A te je pri sedenju in hoju pa potem skozi do konca ali samo neko obdobje?

špica- kaj pa ti čutiš to tiščanje navzdol'

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
31.10.2010 18:22:05   
špica84
Pri meni je trenutno da me na trenutke bolijo kosti.Drgač pa če sem predolgo na nogah mi otrdi bušek za trenutek.Drugo trenutno ne opažam

Neposredna povezava do sporočila: 2767
31.10.2010 19:09:30   
jona klara
moj nasl. pregled je 16.11!

moj pa peče kekse, je res priden, komaj jih čakam.user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
31.10.2010 19:27:25   
špica84

user posted image

mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Pikachu(2.3.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Mića(6.6.2011)
Majalina(19.6.2011)

user posted image
 Urshy78 (28.10.2010)
mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Torek,2.11
foxylady-pregled
Urshy78-pregled+ctg

Sreda,3.11
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Mojškra-pregled+ctg

Četrtek, 4.11
Betricija-pregled

Torek,9.11
Womanpolice-pregled

Torek,16.11
Špica84-pregled
Jona klara-pregled

Sreda,17.11
Teta m-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mića(LJ)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil špica84 -- 31.10.2010 19:41:25 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
31.10.2010 19:33:58   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

iiiiiiiiiiiiiii-kako lepi buši

Neposredna povezava do sporočila: 2770
31.10.2010 19:35:25   
mojškra

Jona, jaz sem kar hitro začela čutiti, in trebuh mi je otrdeval in odpirati sem se začela. Če te tišči dol, počivaj več, vsaj do pregleda.

Neposredna povezava do sporočila: 2771
31.10.2010 19:36:28   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: pikachu

Pozdravljene Nosečke!

Berem vas že dalj časa ampak se nikili nisem opogumila da bi kaj napisala. Sedaj pa je pred vrati zima in bom imela veliko časa čvekat, tak da bi se vam tudi jaz pridružila, če me seveda vzamete medse. Sem tudi ena izmed srečk ki, nam je uspelo po štirih letih truda zanosit s pomočjo medicine. Noseča sem že 22tednov in zaenkrat je vse ok. Imam pa rok 2.3.2011 in že komaj čakam da objamem svojo pikico, ki že veselo brca v mojem trebuščku.

Vsem ki ste že mamice iskrene čestitke, ostale pa le božajte svoje trebuščke, v katerih so naši največji zakladki.

WP zelo lep trsbušček.

Dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
31.10.2010 19:37:13   
mojškra

moj nasl. pregled je 16.11!

moj pa peče kekse, je res priden, komaj jih čakam.user posted image user posted image

Kaj resuser posted image user posted image user posted image Dobro si ga naučilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2773
31.10.2010 19:38:53   
mojškra
Špica- jaz imam ctg in uz v sredo, lahko popraviš če ti je, lahko pa pustiš kontrola, saj je vse glih.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
31.10.2010 19:41:58   
Urshy78
pikachu, čestitke in dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

jona, mene je predvsem tiščalo dol ko sem hodila, ko sem počivala pa ne. kakšen dan te bo tiščalo bolj, kakšen dan manj. je pa to zaradi tega, ker se ti buši počasi spušča dol.
pa priden tvoj, kar piškote peče user posted image pojej še kakšnega namesto mene user posted image pa dober tek!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.