|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
17.10.2010 10:39:59   
Teta M
Dan!user posted image

Urshy:priden tale tvoj možiček....user posted image ,ko je še vse pospravil za mojstri....Pa super da se dela zaključujejo...user posted image
Ja kdaj greš pa spat,ko se tako zgodaj zbujaš? Ufff...jaz sem ustala ob 8.30h,pa še bi spala,pa je treba delat..user posted image
Naša pupa je pa pravi lenušček postala zadnje dni,malo brca, oz.ne tako močno kot sem navajena....pa višje v  trebuhu jo otipam, mogoče tudi zato ta razlika....
Kako ste kaj ostale v tem deževnem dnevu?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
17.10.2010 10:43:23   
špica84
Jutro

MOja pika me sicer brcka,je še vedno zelo nizko oz. jaz jo čutim full nizko.Se mi pa zgodi da niso to tiste prave brce ki sm jih bila prej vajena,ampak kot bi nekdo valove spustil notri v trebuh.

S* najverjetneje že res cartaš :)

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
17.10.2010 12:09:14   
mojškra
DOBER DAN

Jaz sem pa imela mal krčev ponoči, ki so se tudi končali-lažen prepralahuser posted image user posted image . Naš S* sigurno že cartlja svojga otročka. Ja škoda da nima nobena kontakta od nje. Urshy od tebe imam, katera je potem naslednja za tabo, a nima še ena 02.11., pa ni napisana, nekaj imam v spominu. Kje pa je Mateja 33? Ona se že tri mesece ni javila.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
17.10.2010 15:44:54   
jona klara
danuser posted image user posted image

mojškra- tvojuser posted image je pa priden, da se je vse tako umirilo in čaka na dan D.

S*- komaj ta  čakam, da se javišuser posted image user posted image user posted image pa še kar držim pestke zate!

midva pa greva sedaj pospravljati sobico oduser posted image !sicer me pa pri rebrah in v predelu hrbtenice fasjn ščipa in boliuser posted image user posted image , povejte a ve ste si meduser posted image privoščile doma kakšno kopel v bani? ali boljš da ne? bi mi res pasalo.

lepo nedeljo vsemuser posted image , pa božajte bušije in naj vam bo deževna nedelja vseeno lepa, saj nosimo nekaj najlepšega pod srčkom.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
17.10.2010 18:14:00   
mojškra
 Jona Klara -Jaz sem si banjo privoščila ko sem govorila z G ali lahko. Najprej nisem smela, potem sem dva meseca lahko, zdaj pa spet ne smem. Tako da je najblje da jo vprašaš, samo če ne bi smela bi ti že rekla. Ali imaš slončkanje prepovedano? Če imaš, potem tudi banja ne pride v poštev.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
17.10.2010 19:42:07   
Urshy78
TetaM, ja počasi se zaključuje, komaj čakam da bo vse končano user posted image
mogoče pa tvoji pupiki samo vreme malo nagaja, se bo že zbudila.
ja jaz grem spat okol desetih, zaspim pa okol enajstih. zgleda da se moje telo že počasi navaja na manj spanja user posted image

mene pa moj fantek brca večinoma skozi cel dan, to bo tapravi razgrajač, že čutim user posted image

Špica, ja, od zdaj naprej bodo brcike bolj v stilu valovanja, ker user posted image počasi že primanjkuje prostora.

Mojškra, kako je pa zgledal ta lažni popadek? a je hitro minilo? meni je G rekla, da me zna že presenetiti kakšen popadek. da ne bom po nepotrebnem zagnala panike.

mislim, da je imela Petyyy rok 2.11., pa nas je vse prehitela.

Jona, sta pospravila celo sobico? če imaš bolečine, ne pretiravaj preveč!
jaz grem v banjo enkrat na 14 dni, pa mi ni do zdaj nič škodovalo. edino ko enkrat ležim, se malo težje usedem. takrat ponavadi pokličem mojega, da me premakne v sedeči položaj. ti si kar privošči kopel, samo glej, da ne boš imela preveč vroče vode. pa tudi namakati se ni treba preveč dolgo časa. jaz sem notri pribilžno 15,20 minut, več ne.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
18.10.2010 7:20:02   
mojškra
Urshy- glede popadka, začelo me je boleti kot pri user posted image in se je mal stopnjevalo, trajalo približno 20 s in spustilo, potem sem imela še enega čez 20 minut in še enega še 15 minut. POtem pa se je umirilo.  Če se ti to zgodi, počakaj da vidiš ali so popadki enakomerni (na minute 5-10 min) ali se stopnjujejo bolečine in so močnejši in če ne nehajo in se nadaljujejo. Potem pa greš v Rim. Lahko pa, da ti bo kar voda odtekla, potem pa itak moraš takoj v P. Meni je pri Aljažu najprej voda odtekla, potem pa sem popadke dobila takoj na 5 minut in bila odprta še skoraj 10 cm ko sem prišla v P. Ampak potem je sam porod trajal še 3 ure, od takrat ko so me pripeljali v porodno sobo (ostalega ne štejem-ko te rihtajo).

Ja lahko te res kaj preseneti, mene je zdaj drugič. Držim pesti, saj si blizu Rimauser posted image user posted image user posted image

Mene moj fantič tudi ful brca-100 na uro, včeraj ne vem kaj mu je bilo, sploh se ni umiril, pa trebuh tja, pa trebuh sem, pa brca.... Se mi je pa trebuh kar fino spustil, tako da imam prostora me joškami in trebuhom za eno roko in pol (pri dveh naj bi šel rodituser posted image user posted image user posted image -će se lahko zanesemo na te napovedi pa ne vem).

DANES JE MOJ PRVI DAN PORODNIŠKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojškra -- 18.10.2010 7:22:26 >

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
18.10.2010 8:20:46   
Urshy78
Mojškra, hvala za napotke, mi bodo sigurno prišli prav.
me je pa kar malo strah, da ravno takrat ko se bo začelo zares, ne bo nikogar doma user posted image
saj imam napotnico za rešilca, ampak bo rabil sigurno najmanj pol ure, da bo prišel gor.
mah, preveč kompliciram, saj vem user posted image

meni se je trebuh že tudi spustil čisto nizko. me pa modrc že ful moti, me tišči pod joškami, mam same take s kostmi. tako da sem ponavadi doma kar brez, da so joške malo na svobodi user posted image user posted image

aja, pa dobro jutro želim vsem user posted image !

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 18.10.2010 8:21:20 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
18.10.2010 8:21:55   
Urshy78
Mojškra, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za porodniško user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
18.10.2010 8:52:58   
jona klara
jutro!
o tu so že debate o odhodu v Rim.Lepo...kmalu bosta na vrsti Ursy in mojškra, S pa je že verjetno rešena in se že kengurujčkajouser posted image user posted image ,

urshy- kaj tudi tasta ni ponavadi doma? kaj pa kdo od sosedov?pazi se in spremljaj, ko bo šlo za res.Ja včeraj sva uredila sobico, ampak še ne do konca, še manjaka nalepk za na steno, da še popestrimo, nekaj sva jih imele, ampak še manjka, pa na okno sva nalepile pike poke, nekaj še je za zlikati, pa detajli.Se mi je pa prej zdelo, da imava celo goro stvari- ne mislim oblačil, druga kozmetika, igračke, za nego....ko sem iz vrečk v komodo in na previjalno zdevala, se mi zdi, da ni nič kaj dosti.Je pa super nočna lučka, kose zvečer v temi odsevajo zvedice in lunice naq steno in spreminja barve....SLIKICE PA TUDI DOBIŠ!!

mojškra- tvoj user posted image je pa res priden, se je vse umirilo in bosta s tedni kar daleč ali celo do konca prišla- ga moraš pohvaliti.

moj user posted image pa je kr nekaj miren, sem že mal nervozna, kdaj bo kaj brcnil ornk, me pa fajn štiha v rebrih, da komaj ležim in se obračam, ne vem verjetno kam pritiska, kot da bi imela polomljene rebre.

kako kaj BETRICIJA, ŠPICA, TETA M?

< Sporočilo je popravil jona klara -- 18.10.2010 8:54:08 >

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
18.10.2010 8:54:39   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Mojškra, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za porodniško user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam, da bo vsaj malo več din din

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
18.10.2010 9:12:35   
mojškra
Urshy- če ne bo nikogar doma, boš poklicala rešilca (katerega moraš itak v primeru če ti odteče voda, saj je dobro da ležiš in zelo hitro se začne odvijati). Če boš dobila samo popadke, se poskusi sprostiti, če boš sama doma ni dobro da se tuširaš, da ti ne bi postalo slabo. Pokliči lepo rešilca, in v pol urah se kaj dosti ne bo spremenilo, popadki so lahko močnejši-vležeš še, predihaš popadke in lepo počakaš. Pa seveda dobro je, da pustiš vrata odklenjena user posted image user posted image user posted image .  Jaz ti to tako lepo razlagam, sama pa sem že paničnauser posted image user posted image user posted image user posted image in isto premišljujem, s tem, da rešilcu je težje priti do tebe kot do meneuser posted image

Jona KLara- moj tamalček je res priden, da je tako pridno v zavetju, saj smo dopolnili 36 teden in ful sem vesela.  Se je pa danes malce umiril-so vremensi tile naši "žampeči".

Upam, da je z S* in njenim otročkom vse ok in da uživata ob objemih, dojenju ....

Bodite fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 2562
18.10.2010 9:18:47   
aqua77
Dobro jutro nosečke,

vidim da pogrešate našo S*. user posted image

Evo, kaj je sporočila:

"sobota, 16.10.2010

Postali smo družina. Ob 15h nas je razveselila mala deklica Kaja, težka 2300g in dolga 48cm. Malo je namučila mamo, ma zdaj smo obe ok."

Draga S*, iskrene čestitke ob rojstvu male princeske!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
18.10.2010 9:27:42   
jona klara
S*- VAUUUU ČESTITKE ob rojstvu deklice Kaje, samo, da je mimo, da e vse okej in da se lubčkate in obbjemčkate.Veselim se s tabo in čestitam tudi očku!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
18.10.2010 9:33:44   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Dobro jutro nosečke,

vidim da pogrešate našo S*. user posted image

Evo, kaj je sporočila:

"sobota, 16.10.2010

Postali smo družina. Ob 15h nas je razveselila mala deklica Kaja, težka 2300g in dolga 48cm. Malo je namučila mamo, ma zdaj smo obe ok."

Draga S*, iskrene čestitke ob rojstvu male princeske!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeee, bravo čestitke, bravo Kaja-cmok, cmok, cmokuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
18.10.2010 9:34:33   
Urshy78
S*, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aqui, pa hvala za to prekrasno novičko user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2566
18.10.2010 9:41:45   
špica84
Dobro jutro

Joona jaz sem super,malo me križ boli,ampak to pać spada zraven :)

S* čestitam ob rojstvu male Kajeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
18.10.2010 9:43:51   
špica84

user posted image

Rojena77
Urshy78 (28.10.2010)
mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Mića(6.6.2011)
Mapesi

user posted image

mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Pondeljek,18.10
Cukica-pregled

Četrtek, 21.10
Betricija - pregled

Petek,22.10
Cukica-3d uz
Pondeljek,25.10
Urshy78-pregled+ctg
Torek,26.10

Lina10-morfologija+pregled
Jona klara-pregled
Špica84-pregled
Teta m-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Torek,2.11
foxylady-pregled

Sreda,3.11
Cukica-pregled
Registirana-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mića(LJ)
Mapesi(LJ)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

[/quote]

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
18.10.2010 9:43:58   
Urshy78
Jona, ponavadi je tast vedno doma, soseda tudi, ampak sem vseeno pomisilla na opcijo, da pa ravno takrat ne bo nobenega..saj pravim da preveč kompliciram user posted image
še malo pa bo sobica končana in boš lahko zadnji mesec čisto sproščeno uživala v nosečnosti user posted image

Mojškra, hvala ti tudi za te nasvete. je res najbolje da se ne zganja panika. ma saj sem v bistvu že kar malo pripravljena ker vem, da se lahko zgodi kadarkoli user posted image
pa čestitke za dopolnjenih 36 tednov user posted image user posted image user posted image zdaj je pa fantek že donošen, tako da se lahko sprostiš.

moj fantek pa brca od jutra do večera, pa včasih tudi ponoči, če se preveč premetavam po postelji.

ja Mojškra, zdaj sva pa čisto zares že midve na vrsti za potovanje v Rim user posted image

kje ste pa kej ostale nosečke??

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
18.10.2010 9:46:41   
Urshy78
vidim, da ima cukica danes pregled. dobro opravi user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
18.10.2010 9:46:52   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

S*, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aqui, pa hvala za to prekrasno novičko user posted image

Ni za kaj Urši... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
18.10.2010 9:47:49   
Urshy78
špica, daj me prosim dodaj v seznam da pričakujem fantka..vidim da nisem napisana..hvala user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 10:27:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2573
18.10.2010 11:50:48   
upanje81
Petyyy, čestitke za sina Roka, S* tebi pa za hčerko Kajo. Lepo se rihtajte in uživajte v prvih skupnih trenutkih.

Mi smo ok, jutri imam morfologijo, komaj čakam, da ju vidim, pa še za vozičke greva gledat, upam, da nama bodo v živo všeč in predvsem da bo praktičen. Za dvojčke je bolj malo izbire.

Zdaj se pa tudi jaz lahko pohvalim s takimi pravimi gibi, ki jih čutim. Največkrat zvečer, ko se umirim, danes pa mi je eden izmed mojih dveh dal že zjutraj vedeti, da je v meni. Ti gibi so taki prijetni, nežni, so pa definitivno, ker jih čuti tudi bodoči očka, res pa da več ali manj na enem mestu malo pod popkom. Verjetno enega bolj čutim kot drugega. Od začetka kar nisem bla sigurna al je to to al je prebava, zdaj je pa res bolj očitno. Tako, da super občutek upam, da jih bo čedalje več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
18.10.2010 13:27:44   
mojškra
Špica- če boš kaj popravljala seznam CTG IN PREGLED IMAM 27.10.2010.

Urshy- ja zelo blizu Rima sva. Prav zanimivo bi bilo, da bi moj  deček dočakal 40 teden, potem bi prekosil vse zdravniške napovedi. Ampak zdaj je res že korenjak in pol, tako da je pripravljen na novo okolje. Veš mene je tudi kar malce strah, čeprav sem že enkrat rodila, morda me je zdaj še bolj. Verjamem pa, da se bo odvilo tako kot mora. user posted image user posted image user posted image .  Katera bo prva?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Najbolje da pogledava kdaj je polna luna.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.