slovenka
|
ojla mamice, jaz sem tudi junijska mamica, pa ne vem, ali me sprejmete semle Naš pikec je na seznamu pri vas... Sem sedaj drugič rodila, tako da imamo nekaj drugačnih problemov kot tiste, ki ste prvič mamice - v glavnem glede privajanja ta večje pupe, ki bo šele sedaj stara 2 leti, na bratca... po drugi strani pa manj težav z navajanjem na nespanje Sedaj so prvi dnevi, ko mož hodi v službo in me je vsak dan posebej strah, kako bom zvozila z dvema tam do pol 4h, ampak gre vsak dan boljše, uvajamo neko rutino... Mali je že imel nekaj krčkov, mu dajem koroške kapljice, pa komarčkov čaj in zdaj par dni ni več problemov. Spančka pridno - to je za nas 2 dojenji ponoči, pa da spimo dalje... a največ tam do 7h, potem se eden sigurno zbudi... Sicer bi pa rekla, da je v drugo lažje biti mamica, predvsem ker zelo dobro vem, kako vse hitro mine, ti tedni tako stečejo, nekaj tednov, pa so stari 3 mesece, pa 6 mesecev, eno leto... in sploh ne vem, kdaj je minil čas, da je naš ta prvi dojenček star 2 leti - se igra črnega Petra, iz omare izbira obleke in komandira atija in mamico Tako da mamice, uživajte v dojenčkih, v tem, kako dišijo, kako so mehki, nebogljeni, samo samo vaši... naša ta večja pa sedaj tako rada govori "pusti ati, pusti mami...", ona bi vse sama. Lepo spite!