Zoja83
|
Živjo mamice! Men čas tolk hitr gre, da ne sfolgam vseh in vsega Torej, z nami vse vredu, zdaj se pridno redimo, sem mela pa nekaj problemov na začetku-mi je mleko mal presahnilo, pa je babca rekla, da je to pogost pojav po carskem ko sem dobila končno dost mleka, pa se je Aljaž odvadil občutka kože (bradavice) zdej smo pogruntali ta prave nastavke, na katere vleče, vendar vmes zaspi...ponavadi se dojima 10min na eni, pa kake 5min na drugi dojki, potem pa še na flaško spije nekje 50ml mojega mleka...po vsakem dojenju si morem še črpat tk da se mi že meša, sem računala, da sem nekje 6ur na dan na črpalki (aventova, ki je sicer super), in sem včeraj po***** in si naročila električno drugače ful spimo, nekje do polnoči smo pokonci (včasih gremo že prej spat), potem se pa prebudimo enkrat ponoč in potem spi do 8 zjutraj KRASNO krči jih je mel tri dni, sem kupila tiste Sab kapljice, ki kr delujejo...aja, pa včeraj cel dan nism nič mlečnega jedla/pila in Aljaž ni imel krčev sam men se bo zmešalo, če ne bom "smela" mlečnih izdelkov dokler dojim vozičkanje že prakticiramo, oblečem ga pa v dolge rokave, kapco, dolge hlačke in zoknčke...Naš je bil tudi že v kratkih rokavih in brez hlačk v stanovanju (26stopinj)- je patronažna rekla, da ima zadost, če je fejst vroče... psička je Aljaža zelo lepo sprejela. takoj, ko sma prišla domov, sva ji ga dala za povohat in kadarkoli ga želi videt/povohat, ji pustimo. edino ne pustim, da ga liže po rokicah in glavici, da si ne bi nesel kaj v usta...ji pa pustimo, da je zraven ko ga previjam, tudi na sprehod gre zraven... Tolk zaenkrat...
|