Sonček in poletje
|
dvojčica6 - to misliš glede telovadbe oz. tam piše spodbude za gibalni razvoj? delam po knjigici Igrajmo se z dojenčkom. Odkar pa hodimo na telovadbo, pa izvajamo tudi te vaje in se full pozna na napredku. Se že plazi, ampak samo po hrbtu, po trebuhi se mogoče prestavi za 5 cm, na hrbtu pa tut po en meter . Evo, mi smo meli pa eno resno sranje, bog ve kaj sem pojedla, ampak v torek smo dobili hudo alergijsko reakcijo. Mali je dobil urtike skoraj po celem telesu, samo hrbet je bil kolikor toliko normalen in do polovice obraza. Smo šli v bolnico za dva dni, jaz sem si mogla črpat mleko in ga stran zlivat . Mali je pa dobival Alernovo. U glavnem sem jokala kot dež, ker ga nisem smela dojiti in hvala bogu se je danes s takim užitkom spet priklopil, da se mi je kamen odvalil od srca. Zdej smo doma in se oba počutiva bolje. So nas pa zmerili in stehtali, tako so naše mere pri točno 4m: 71 cm in 8880 g No tole sem vam hotla povedat. So bili zelo prijazni in ustrežljivi, edino kar me jezi je to, da te sploh ne poslušajo, ampak oni lepo kar po protokolu. Sem jim lepo povedala, kaj je bilo novega v prehrani, ampak to njih ne prepriča. Jaz se moram odpovedovat tisti hrani, ki je pri večini problematična. Ampak bomo že, za mojega sončka vse. Jaz bom po moje kar nabavila zimsko vrečo, samo še ne vem katero. Ovčko mi bo pa dala moja sestra, tako da bomo tudi to sporobali. oblačenje - mi ga oblačimo veliko manj, kakor ste ve napisala. Ker našemu je vroče, se je kar naprej nekaj pritoževal in potem, ko sva izključila vse možne vzroke zakaj bi lahko jokal, sva ga slekla in je bil vesel ko marela . Tako, da zdaj ga imam v bodiju, žabicah in zgornjem delu trenerke s kapuco, v košari imam podloženo tetra pleničko, pokrijem ga z eno dekico in še s tisto odejo, ki je integrirana na košari. Če je ful mraz mu dam kapico in nogavičke. avtosedež - naš je tudi kar korenjak, ampak mi na kraj pameti ne pade, da bi ga dala v avtosedež, dokler bo lahko bo v lupinici upam, da vsaj do 8 meseca. V naši je še dovolj prostora (Concord Ion), edino noge mu ven gledajo, ampak bo že potrpel, če bo sila bomo pač kupili Romerja od 0 - 18. GH - danes mu bom dala riževo kašico. Sem mu hotla dat za 4 mini RD pa sva šla glih v bolnico. Drugače bom pa z ostalimi zadevami počakala še kak mesec, čeprav me full mika, da bi mu začela dodajat po novi direktivi - se pravi od 4 meseca naprej, en teden eno živilo. Bom vidla... Če bo hotel bomo uvajali, drugače ne. Evo mali hoče joško , grem uživat. Če sem pa še kaj spustila bom pa še zvečer komentirala, ko bo šel spat.