|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
13.10.2010 16:19:15   
bridget3
Honey Oh, tale vaša škratinja pa je meni taaaaako sladka! (bi jo Timova mami imela kar za snaho! hihihi) user posted image  In tudi dober fotoaparat imate, predvidevam - zelo lepa fotografija, kvalitetna.

KAKO OBLAČITE ZDAJ DOJENČKA?
Jaz pa še nisem razmišljala o tem, kaj pozimi dati v voziček (zdaj je že v športnem delu)...

Se mi zdi že zdaj, da ne želim pretiravati pri oblačenju -
zdaj imam v vozičku podloženo samo s tetra pleničko, mali pa ima bodi z dolgimi rokavi, preko še kratka majčka in še toplejša jopica. Spodaj pa ima malce bolj debele hlačke (danes npr. podložene kavbojke) in dvojne zoknčke - ene tanjše in ene debelejše - ker trenutno nima copatkov - ene imam prevelike, ostale pa je prerastel - bomo nove kupili).
Potem ga zavijem z dekico - pod nogice in zatlačim še ob strani ter ga z njo pokrijem. Preko pa imam "zimsko vrečo". aJA, Pa kapico ima. In tako oblečen pride s sprehoda vedno topel (pa ne oznojen, ampak samo prijetno topel), edino če rokice ven tišči, so te sčasoma hladne, ampak to pokrijem, ko spi in mi pusti )

Naj mi še katera prosim napiše , kako oblači svojega dojenčka... Nekatere slišim, da bolj oblačijo, ampak jaz ga ne želim kuhati po nepotrebnem. Seveda pa tudi ne želim, da bi ga zeblo. Do zdaj je topel in zadovoljen, torej mu je očitno prav, kako je oblečen. Šment, ko ne zna govorit, da bi mi povedal, če mimo kiksnem hihihi user posted image

POZIMI pa bom dodala še nogavice in kakšno debelejšo majičko preko bodija, debelejšo kapico in kombinezonček. Pod hrbet pa kakšno ne predebelo dekico. Bom videla user posted image  sem nova v tem in bomo sproti ugotavljali, če je ok.

Avtosedež, zaenkrat še lupinica - ko bo čas pa sedež. Bom takrat spraševala, ker zdaj mi je še prehitro user posted image

Lp.

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
13.10.2010 16:23:22   
bridget3
Smotka, če pokašljuje, je to možno tudi od noska ... meni so rekli, da če ima nosek zamašen oz. ga čistiš pa se še vedno naslednjič kaj najde v nosku, je kašljanje zaradi tega, ker mu gre kaj še dol po grlu... Če seveda ni še drugih znakov, kot so vročina, razdražljivost, slab apetit...

(kakšne zimske vreče imate vi to? Naša se mi ne zdi tako debela, je pač prevleka, toliko , da ne piha noter. Ni pa nič "kosmata" user posted image  sploh ne vem kaj je to, nek poliester verjetno, iz enakega materiala smo imeli tudi preko košare.).

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
13.10.2010 17:11:16   
smotka.dt
bridget3 sem sama tud ugotovila, da je kriv nosek (sem ga šla poslušat, ko je spat). Sam kar se čiščenja tiče, pa ne vem, al sem neumna al kaj. Kupila sem uno zadevo na vdih, pa sva to z mojim user posted image
2 x pozkusila, pa nič se ni nabralo. Pa slišim pri dihanju, da ima tekoč smrkelj user posted image . Edino, kar doseževa je to, da se tamali razkuri 100 na uro. Pojma nimam. Zaenkrat se poslužujem fiziološke in vatiranih palčk.

Kar se oblačenja tiče pa ne vem no, jaz ga nič kaj preveč ne oblačim za ven. V hiši ima hlače (bombažne, ki pokrivajo stopala) in bodi z dolgimi rokavi. Ko gremo ven mu na nogice dam nogavice ali pa copatke in pa zgornji del trenirke  (pač pulover na zadrgo, da ga lažje slečem, ko ga damo v lupinico, ko pridemo kam noter,..). V vozičku pa ga pokrijem s flis odejo (iz C&A), ki jo zatlačim pod noge (ker sicer se čisto razbrca). Kapico pa uporabljamo če piha veter. To je to.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
13.10.2010 17:28:15   
Kiya
Moja je trenutno še v košari in leži na ovčki, oblečeno pa ima jaknico, kapico, bodi z dolgimi rokavi (če je tanek še majčko z dolgimi rokavi) hlače in debele štunfe. Če pa nimam nobenih debelih štunfom ima pa gor tanše štunfe in copatke, ki pa žal ne ostanejo dolgo gor ker jih zbrca, pa z dekco je pokrita, če piha pa še s pokrovom od košare.

Za pozimi sem pa mislila dati še žabe pa debelejše hlače, volneno kapico in v kombinezonček.

(odgovor članu smotka.dt)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
13.10.2010 17:29:43   
Kiya
Aja v hiši je pa cca 22 stopinj in jo imam v bodiju z dolgimi rokavi, če je tanjši ali na kratke rokave še majčko z dolgimi rokavi in hlače ter štunfe user posted image

Ponoči je pa v zimski vreči, ker vse s sebe zbrca in je potem odkrita celo noč user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
13.10.2010 17:51:47   
nikcaa
a tile, od 0-18kg so obrnjeni kontra? mislim da ne.............
kupila ga bom, ker slisim same dobre stvari glede stolcka...
bomo pa res lahko se imeli tole lupinico od JANE, ker sm pogruntala da se vzglavje dvigne..
tako da zdej je spet kot car... nic vec kot bubica....

kosaro smo pa prerastli... smo v sportnem delu kakih 14dni..
in uziva sto na uro... ker vidi use... user posted image

< Sporočilo je popravil nikcaa -- 13.10.2010 17:54:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 1456
13.10.2010 19:58:32   
Honey26
IZVIRNO SPOROČILO: smotka.dt

IZVIRNO SPOROČILO: Honey26

3 mesece 11 dni:
3760g, 63 cm, 40 cm glavica

aaa, to si se verjetno malo zatipkala glede teže? Upam, da nisem bedarije ustrelila!?

A pa res, ja, seveda sem se zatipkala :) tole bi bla mal mejhna teža ja. user posted image

Popravek:

6370 g

bridget: hvala, ne drugače pa ni nek hud fotoaparat, nikon D50, objektiv pa ne vem kater. Tole fotko sm pa clo jest nardila user posted image . Drugače je moj bolj navdušen fotograf in mamo slikic malo morje...

nikcaa: jap, 0-18 kg so obrnjeni kontra... upam da nisi vzela mnenj kot napad. Samo MOJE mnenje sem napisala.

upam da nas (me) čaka mal obolj naspana noč...

Neposredna povezava do sporočila: 1457
13.10.2010 21:28:45   
Inika84
Cer!
Popoldan sva imela posvetovalnico, nove mere pri 3 mesecih 14 dni, 6400 g, 61 cm, 41 cm obseg glave
Dobil je tudi prvo pikico v ritko, malo je zajokal, pa je pol blo kr vredu. Vrocine zaenkrat se nima, upam da nebo kaksnih stranskih ucinkov user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
13.10.2010 21:38:47   
Bonnie_RR
Čer.user posted image

Mala dva že več kot uro  in pol spita - oba čist ubita. Mali zjutraj zgodaj vstaja, pa še v vrtcu se jim ful dogaja, s tamalo sva imeli pa danes pravi športni dan (na faks, k mojim, na pošto, uredit si "bone", v trgovino, po malega v vrtec) in sem še js utrujena...user posted image

Sem se pa prav nasmejala, ko sem zjutraj prebrala zojin post o vriskanju, ker je tud Vita ravno danes očitno ugotovila, da je prav fajn bit glasen. Cel dan je "govorila", vriskala, se smejala - vse ful na glas. Še ko si je tiščala roke ali igračke v usta je zraven spuščala neke hecne in glasne zvoke zraven.user posted image

avtosedeži...
Naša ima še fuuul prostora in sploh še ne razmišljamo o premiku v drug avtosedež. Je itak še absolutno prezgodaj za kaj takega.

oblačenje... Bodi z dolgimi rokavi, majčka, pajacek na stopala ali sp. del trenirke/hlače, nogavičke (dokolenke, če ima navadne hlače), še ene nogavičke, če je bolj mrzlo, in flis jopica. Na glavo ji dam še kapico (če je bolj toplo, pa samo kapuco), in jo zavijem v tanjšo dekico.
Danes, ko sva se že bolj zgodaj odpravili od doma in sem jo imela nekaj časa tud v slingu, kjer ji nogice ven bingljajo, sem ji dala pa pod kavbojke še ene čist tanke hlačke na stopala - take, ki jih je imela poleti za spat.
Meni se zdi čist dost oblečena, se mi zdi za tiste kombinezončke in podobno še ful prehitro.

sling... Odkar jo nosim pokonci z nogicami ven, se skoz smeji in vriska noter. Res uživa. user posted image

honey26.... Iiiii, luštna tamala.user posted image

spanje... Kar vredu. Podnevi je boljše, ponoči pa tud pač poje, ponavadi nekje 1-2x, in zaspi nazaj. Zjutraj se pa še stiskava in cartava...user posted image Je ful scartana, za razliko od tavečjega, ki se dolgo časa ni maral preveč cartat.

ovčka... Še vedno navdušena. Se mi zdi ful fajn.

lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
14.10.2010 7:34:00   
Kiya
Dobro jutro user posted image za vse :)

Noč smo preživeli brez prebujanja, sem mislila da se bo kaj zbujala saj je bila včeraj tečka po cepljenju, vročine je imela zvečer 37,9 (merjeno v ušesu) na mesto pika pa dajem obkladke s fiziološko in tudi ni skoraj nič videti user posted image

Se ji je pa včeraj povečal apetit, mi je kar 3x pojedla 170 ml, zgleda bom mogla povečati obroke user posted image

Inika kako pa kaj Anže, glede na vse diagnoze v nosečnosti? Če bi imeli mi fanta bi bil tudi Anže user posted image , tko je pa to ime rezervirano za naslednjega user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
14.10.2010 10:06:30   
Zoja83
kiya hvala za kavo, jo glih pijem. Je od mojega sestra bla v sarajevu in je kupila pravo bosansko kavo, ki sem si jo skuhala v pravi bosanski đezvi...njami user posted image
naša noč je bla dans tk-tk...je šel spat ob 20.00, pa pol budnica ob 00.00, pa 3.00, pa pol se je zbudil ob 4.30 in lačen ob 6.00, pol sem ga v svojo posteljo prestavla in sma spala še do skoraj pol devetih user posted image aljaž je drugač pravi zaspanček, čez dan je največ 1,5h buden, razen zvečer včasih dlje bedi-posledično imamo tudi čez dan ene 3, 4 runde spanja user posted image in pol berem v knjigi Penelope Reach, da moreš dojenčka sprejet kot budnega člana družine user posted image
da pokomentiram tole naše vriskanje spet-od vikenda vriska, je vriskal na posvetovalnici, vriska čez dan, je vriskal ob 6zjutraj, ko sem ga na hiterco previla in nič drugega kot vriskanje celi dan...še dober, da so tk luštni naši otroci, če ne bi blo že nadležno user posted image se je pa končno tud naučil na bok (zavestno) obrnit in zdaj počne sam še to dvoje user posted image
lep dan vam želim

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
14.10.2010 11:14:27   
innes4
dons pa je za nami ena fajn prespana noč user posted image zbudil se je samo ob 3h za jest, poj ob 7h in sva potegnila do 9h user posted image user posted image zdej pa spet spi...oh ko bi take noči trajale...ampak ponavad jih je konec še preden človek dojame, da so prišle..

sm pri majčicah najdla en članek, ful lep...vam ga pripopam user posted image

http://bibaleze.si/clanek/rubrika/malcek/nekoc.html

pa lep dan še naprej user posted image

29.5.2010 je zame začel sijati sonček Tim***
21.5.2011 pa sem postala žena***
Vse lepe stvari se mi dogajajo maja <3<3

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
14.10.2010 12:18:23   
Inika84

IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

Inika kako pa kaj Anže, glede na vse diagnoze v nosečnosti? Če bi imeli mi fanta bi bil tudi Anže user posted image , tko je pa to ime rezervirano za naslednjega user posted image

Zivjo.
Anzetu cist nc ne manjka, z razvojem je cist na tekocem, redi se tut super, hodiva v razvojno, nobenega problema. Glede na to kar je bilo povedano na UZ kontrolah, 2x zastoj v rasti, je vse glih kontra. Js sm zelo vesela da je tako, pravi dobrovolcek je! Vcasih gin. delajo paniko po nepotrebnem. Js sm mela 32 UZ-jev, nekatere majo samo 3, pa je na koncu vse vredu, lahk pa da je vmes kaj narobe pa noben ne ve.
Anze je lepo ime, cist preprosto. Ne najdem pa kaksne izpeljanke, okrajsave...babica pa dedek ga kliceta Anži.

Vceraj je dobil pikico pa danes ni kaksne reakcije, sem mu pa vceraj dala 2x jogurt na mesto vboda.

Danes gremo pa nabirat kostanj!

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
14.10.2010 13:08:46   
ninkica
Hojla
Kako se imate'Nisem uspela pridit nič do računalnika.Smo se skoz potepali,včeraj smo bli v LJ in Leja je bla zlooo pridna.
Naj vas mal pokomentiram;

honey zlo luškana slikca user posted image user posted image

avtosedež Leja je še lepo v jajčku tko,da še ne razmišljamo o novem avtosedežu.Bo pa treba počasi.

innes4 naj spanje traja.user posted image

uvajanje GH Sem ji kupila v millerju od milupe in jo ima zlo rada.tisto,ki se z vodo meša.
Jutri bo stara 4 mesece in potem bova počasi začele z drugo hrano.Zaenkrat pa zlo lepo je.ko sem ji prvič dala riževo kašico je bla zlo navdušena je šla z mano z zličko v usta,prav posrečena je bla.user posted image user posted image

obračanje včeraj se nam je obrnila iz trebuščka na hrbet,kontra pa še ne,..user posted image

ovčka vrjetno je ne bomo imeli

oblačenje user posted image  Leja je notri oblečena v dolgem bodiju in žabicah ter ima nogavičke.Ali pa v trenirki.Za ven pa ima žabice,hlače ter nogavičke in copatke,po vrhu ima dolg bodi in toplo jaknico.In je skoz zlo topla.V vozičku imam pa dekco in pa tetrapleničko nato jo pa še z  dekco jo  pokrijem ter kapco ima.

lego nalepke Kiya in balem hvaaaalaaauser posted image user posted image Sem jih reztervirala in so šele danes prišle.user posted image

članek je res čudovit.Dokler nisi mama ne veš kaj zamujamo.Vsak dan me Leja razveseli z novimi stvarmi in res nikoli ne bi zamenjala za to,kar imam doma.user posted image user posted image

Tko zdej moram it pa kuhat kosilo.
lepo se mejteuser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
14.10.2010 17:03:30   
dvojčica6
hojla babe!! evo pa da sem končno prišla skoz vaše pisarijeuser posted image Žal nimam časa več tolko pisat... tamala še vedno nina samo v vozičku in posledično sem zuni 4krat dnevno...

Debata...
GH - sem šla danes nabavit soparnik in mešalnik od Aventa....padeš dol ko vidiš ceno ampak upam, da se bo izplačalo... pa še ene riževe kosmičke sem nabavla in drug teden štartamouser posted image user posted image user posted image Komaj čakam ker mi je dojenje čez dan taka muka... Sej sem že jamrala da se joče tamala na joški... sicer samo čez dan, ponoči je kul...ah, kdo bi vedel kaj ji faliuser posted image Dodajam še ne ker se mi zdi da ma lička olalala polnauser posted image

Sonček in poletje
- kjiro knjigico maš točno za bibiljo??

ovčko
bi mela... moram magari mal pojamrat v.d. tašči, če tako praviš gajkauser posted image

vriskanje in jamranje je tut pr nas dnevno na sporedu... nič, vam kaj več povem naslednjič, ker že moram it...

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
14.10.2010 17:31:13   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: innes4

dons pa je za nami ena fajn prespana noč user posted image zbudil se je samo ob 3h za jest, poj ob 7h in sva potegnila do 9h user posted image user posted image zdej pa spet spi...oh ko bi take noči trajale...ampak ponavad jih je konec še preden človek dojame, da so prišle..

sm pri majčicah najdla en članek, ful lep...vam ga pripopam user posted image

http://bibaleze.si/clanek/rubrika/malcek/nekoc.html

pa lep dan še naprej user posted image

Tele solzave zgodbice so mi pa kr neki... user posted image   Idealna mama pa vse to... Jaz priznam da nisem idealna, prav tako je moj otrok lahko taki terorist, da včasih mislim, da ga je uril sam Bin Laden. Taki s(m)o... in taki se imamo najraje. :D
Meni se je bolj vtisnil v spomin naslednji članek... se katera najde v njem? user posted image
http://dnevnik.si/objektiv/v_objektivu/1042393985

Drugače pa nič novega. Bila sva na FTH. Pokazala vaje in ga ful zmučla, bogega reveža. Vendar se je po moško čez celo vajo smehljal in sodeloval. Bravo Tomi!
Danes grem na plesne v Bolero. Imajo nek novi tečaj Bolero trendi - plesna koreografija. Bomo videli. Lani sem začela, pa sem potem zanosila in nehala ko sem začela krvavet. :(
Javim da povem kako je bilo.

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
14.10.2010 17:58:41   
Sonček in poletje
dvojčica6 - to misliš glede telovadbe oz. tam piše spodbude za gibalni razvoj? delam po knjigici Igrajmo se z dojenčkom. Odkar pa hodimo na telovadbo, pa izvajamo tudi te vaje in se full pozna na napredku. Se že plazi, ampak samo po hrbtu, po trebuhi se mogoče prestavi za 5 cm, na hrbtu pa tut po en meter user posted image .

Evo, mi smo meli pa eno resno sranje, bog ve kaj sem pojedla, ampak v torek smo dobili hudo alergijsko reakcijo. Mali je dobil urtike skoraj po celem telesu, samo hrbet je bil kolikor toliko normalen in do polovice obraza. Smo šli v bolnico za dva dni, jaz sem si mogla črpat mleko in ga stran zlivat user posted image user posted image user posted image . Mali je pa dobival Alernovo. U glavnem sem jokala kot dež, ker ga nisem smela dojiti in hvala bogu se je danes s takim užitkom spet priklopil, da se mi je kamen odvalil od srca. Zdej smo doma in se oba počutiva bolje.

So nas pa zmerili in stehtali, tako so naše mere pri točno 4m: 71 cm in 8880 g

No tole sem vam hotla povedat.

So bili zelo prijazni in ustrežljivi, edino kar me jezi je to, da te sploh ne poslušajo, ampak oni lepo kar po protokolu. Sem jim lepo povedala, kaj je bilo novega v prehrani, ampak to njih ne prepriča. Jaz se moram odpovedovat tisti hrani, ki je pri večini problematična. Ampak bomo že, za mojega sončka vse.

Jaz bom po moje kar nabavila zimsko vrečo, samo še ne vem katero. Ovčko mi bo pa dala moja sestra, tako da bomo tudi to sporobali.

oblačenje - mi ga oblačimo veliko manj, kakor ste ve napisala. Ker našemu je vroče, se je kar naprej nekaj pritoževal in potem, ko sva izključila vse možne vzroke zakaj bi lahko jokal, sva ga slekla in je bil vesel ko marela user posted image . Tako, da zdaj ga imam v bodiju, žabicah in zgornjem delu trenerke s kapuco, v košari imam podloženo tetra pleničko, pokrijem ga z eno dekico in še s tisto odejo, ki je integrirana na košari. Če je ful mraz mu dam kapico in nogavičke.

avtosedež - naš je tudi kar korenjak, ampak mi na kraj pameti ne pade, da bi ga dala v avtosedež, dokler bo lahko bo v lupinici upam, da vsaj do 8 meseca. V naši je še dovolj prostora (Concord Ion), edino noge mu ven gledajo, ampak bo že potrpel, če bo sila bomo pač kupili Romerja od 0 - 18.

GH - danes mu bom dala riževo kašico. Sem mu hotla dat za 4 mini RD pa sva šla glih v bolnico. Drugače bom pa z ostalimi zadevami počakala še kak mesec, čeprav me full mika, da bi mu začela dodajat po novi direktivi - se pravi od 4 meseca naprej, en teden eno živilo. Bom vidla... Če bo hotel bomo uvajali, drugače ne.

Evo mali hoče joško user posted image , grem uživat. Če sem pa še kaj spustila bom pa še zvečer komentirala, ko bo šel spat.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
14.10.2010 19:29:19   
bcljka
oj!

sploh se nimam več časa oglašat... tud prebrala sm bolj nahitr... čist preveč sm ratala zaposlena zadnje čase, pa ne zarad user posted image , ona je itak najbolj priden otrok user posted image
za primer povem kako je zgledal dan, recimo torek... ob 7h na faks, ob 10h sm že delala k sm 1 uro aerobike nadomeščala, k sm pršla dam sm sam Piko pobrala in sva šle na telovadbo, pol smo šli hitr na kosilo in potem sm mogla že letet delat... in k sm pršla dam je bla ura 22! obup... no ampak sej mi čist paše k sm navajena tazga tempa že iz prednosečniškega obdobja user posted image  ubistvu pizdim k nimam nč časa, po drugi strani mi pa prou paše user posted image

sicer pa se je Pika začela obračat... učeri ji je ratal, pa je to potem ponovila še 11x, pa dons tud velikrat, tko da zakon user posted image  sva ji šla kupt pena puzle in jih mamo zdej po celi dnevni, sploh ne zgleda tok slabo k sm misnla user posted image

aja, pa medtem je začela spat v svoji sobi, ker je zibko prerasla... ni blo pa nobenih problemov s tem da je sama v sobi z zaprtimi vrati... user posted image

oblačanje - no mi je ful ful manj oblačmo kokr ste ve opisale, ona ma samo bodi z dolgimi rokavi in pa nepodložene hlače pa štumfe, za vn pa občasno še zgornji del... kape ni mela še nikol razn za fotko user posted image  sicer pa v vozičku leži na ovčki (smo jo dobil za darilo), ki pa je oblečena v kapno, k drgač je polna muck...
sicer nam pa pr Andreji Semolič na telovadbi skos pravjo da mamo otroke preveč oblečene, da doma bi mogl bit samo v plenički al pa bodiju s kratkimi rokavi, brez štumfov seveda, zuni pa tud ne lih kej več oblečeni... pravjo da jih more skos mal zebt in da če so roke in noge mrzle da to je top user posted image

lupinca/avtosedež - mi mamo JANE pa se da fino raztegnt tko da računam da ga bomo mel še kr neki časa user posted image

GH - že drugi dan je dobla riževo kašico... s tem da učeri je bla to VODA! k sva dve glupe pi*** dobesedno ena blond pa ena rjava pol ure študirale kaj je jedilna žlica in se nakonc odločle da je to najbrž tamala... no in iz tega je sledilo da je Pika dubla namest kašice vodo z okusom riža user posted image  no dons je pol dubla pravo kašico in jo z veseljem popapala 40ml... od tega je šlo ene 10ml v slinček user posted image

sicer pa sva bla mami pa oči učeri na tapravem žuru user posted image  v diskoteki user posted image  365dni po tem k sm bla nazadne zuni je vse še popolnoma isto, isti folk, ista muska, dražje cene pijač... precej presenetljivo pa nisem zgubila pivske kondicije... posledično je mož objemal wc školjko jst sm bla pa čist kul user posted image  no ni se lih za hvalt s tem ampak fino pa je blo user posted image  Pika je bla seveda v varstvu... z babico ki je medtem vse zlikala, pospravla, počistla itd.

lep večer pa petek user posted image

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
14.10.2010 20:56:27   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Sonček in poletje

oblačenje - mi ga oblačimo veliko manj, kakor ste ve napisala.

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

oblačanje - no mi je ful ful manj oblačmo kokr ste ve opisale, 

Hehe, mi je ful hecno brati, da imate vse ful manj oblečene user posted image , ko se pa zunaj sprehajam, pa vsi fuuul zadekani in oblečeni. user posted image user posted image

No, sej, vsak user posted image je itak svet zase in ga mama najbolj pozna...user posted image

sonček in poletje...
user posted image Samo, da ste zdaj bolje in spet doma. Imate pa res kar naprej neke probleme, no...user posted image Upam, da se stvari porihtajo.

bcljka... Ti si pa res skoz v muvingu. user posted image Meni na srečo ni treba biti, pa tud nisem ravno takšen človek. Bi mi bilo kar žal, če bi bila toliko časa ločena od moje male bejbike, zdej ko je še tako majhen dojenček... Se spomnim, da mi je bilo že pri malem težko, ko sem ga morala od 8.meseca 2x na teden dajati v varstvo za par urc, da sem lahko šla na vaje na faks. Ampak kar se mora...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 1469
14.10.2010 21:34:17   
bcljka
bonnie - sej jst jo kr sabo "vlačm" tud na faks, no na aerobiko lih ne user posted image  no če boš nas srečala ne boš vidla nobene "zadekanosti" ma dekco sam čez noge... smo že na marsikater komentar naletel od mimoidočih... v smislu kakšni grozni starši da hočmo otroka prehladit ipd. moj ne lih najlepši pogled jim hitr pove jasn odgovor - brigi se zase! sploh ne vem kwa more folk na glas komentirat k mim hod, jst kr živčna ratam user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
15.10.2010 8:32:08   
meymey
Evo mene, preživela plesne... bilo je super. Delali smo koreografijo na Aguilerin Candyman. In sicer nekaj kao jive...
Predvsem pa me je zmotlo 20 minutno ogrevanje pred začetkom. Haloooo! jaz sem prišla plesat, ne trebušnjake delaaaat! Ker me danes nič kaj ne boli, se pripravljam na jutrišnjo agonijo :S. Po plesnih (kočale so se ob 22h, sem šla še na pir k mojmu (proslavljajo male petke) in sva prišla domov ob 00h :D.
Danes pa bo spet težka, ker čakamo na malo Vito, ki se namerava rodit. In mami bo morala zalit bodočo Tomijevo bejbo. K tašči nesem Aptamil, ker nameravam spit kak kozarec ali dva...user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
15.10.2010 9:20:23   
ninkica
Jutro
Ena user posted image za vse

Danes ima Leja 4 mini rojstni danuser posted image user posted image In čestitke vsem ostalim malčkomuser posted image
Noč je bila super,Leja je šla že nazaj pančkat jaz sem dala kuhat in ne morem vrjet,da se sonček kažeuser posted image

meymey user posted image  za plesne vajeuser posted image

oblačenje V materinski šoli so nam rekli,da obačmo otročke tako,kot smo mi.Predvsem doma.Leja ima vedno kapco na glavi kadar smo uzunaj zato,ker se mi zdi nesmiselno,da bi imela posledično zaradi tega vneta ušeska,..Moram pa potrkat,da  v 4.mesecih nismo ble še nič bolane(naj takoooo tudi ostane)

cartanje naša se tud zlo rada carta še posebej zvečer pa zjutraj  in nekaj dni nazaj se je začela naju dotikat z rokicami v bistvu naju boža user posted image

Lep dan vam želim

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
15.10.2010 9:39:15   
dvojčica6

Sonček in poletje user posted image user posted image upam da čimprej mine...

dvojčica6 - to misliš glede telovadbe oz. tam piše spodbude za gibalni razvoj? delam po knjigici Igrajmo se z dojenčkom. Odkar pa hodimo na telovadbo, pa izvajamo tudi te vaje in se full pozna na napredku. Se že plazi, ampak samo po hrbtu, po trebuhi se mogoče prestavi za 5 cm, na hrbtu pa tut po en meter  .

ups... sm falila... sem hotela smotko.dt vprašat o tej knjigi Znanost o vzgoji al neki tazga... sam se mi ni dalo gledat nazaj pa sem mela v spominu da si ti to napisalaTorej, smotka.dt, ponavljam vprašanje zate

oblačenje
... js mam noter isto hladno ko zuni, ker še ne ogrevamo, edino zjutro za par minut vpalim tisti radiator, ker je še vsa topla od spanja in jo celo slečem, drgač čez dan ko menjvam pleničko pa nič... ma pa en bodi brez rokavov, en dolg bodi, hlečke oz pajacek, nogavičke seveda in če gremo ven ji fliknem še jopico gor ker ne prenese da ma dekco čez rokeuser posted image user posted image user posted image Jo pa po nogah pokrijem z dekico ker spi v vozičku... Pa me tast in tašča zmiri neki napadata da je mrzlauser posted image user posted image user posted image user posted image Drgač pa če ne veste kako oblačit tamale, se ravnajte po sebi... js jo oblečem isto kot sebe s tem da je pokrita z dekico v vozeku... Kapce pa tut naša nima razen če zelo piha zuni... je pa res v košari in si mislim, da jo vseeno varuje... pa tut Primorska je mal toplejša od kakega Celja npr...

obračanje... moja zna sam s trebuha na hrbet in še to sem jo samo enkrat vidla nardit pa ne vem al je blo po nesreči al ji je še kdaj ratalo, ker me ni vedno zraven ko se igra v otoku...no, bo že...

Drgač pa ni cajta za nič!! Zdej mi je uspelo do neta, ker je slučajno zaspala doma in ne v vozičkuuser posted image user posted image user posted image se zgodi vsake kvatreuser posted image Boga js pozimi... no, upam, da bo do takrat vse boljšeuser posted image upanje umre zadnjeuser posted image

Joj, še sem hotela pisat pa je že budnica... akcijaaaaaaa, babe, mejte se lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 1473
15.10.2010 9:53:43   
Zoja83
Jutro!

Drgač pa ni cajta za nič!! Zdej mi je uspelo do neta, ker je slučajno zaspala doma in ne v vozičku se zgodi vsake kvatre Boga js pozimi... no, upam, da bo do takrat vse boljše upanje umre zadnje

dvojcica6- kaj pa če probaš tisto varianto, da jo pustiš zaspat, tudi če joka-nekje sem brala, da ene tri dni jokajo, potem je pa mir...sej jst glih ne vem, če bi lahk to prakticirala, ker bi mi bilo preveč hudo, če bi mi otrok jokal, sam če si pa ti ali pa tvoj za to, pa probajta...
sploh ne vem, kaj naj komentiram...ta vikend bomo končno začeli prenovo kopalnice user posted image  v začetku avgusta (!) sva pri merkurju naročila ploščice in tuš (160x90cm) in še nisma dočakala tuša-nanj naj bi se čakalo 1mesec, največ 8tednov, ampak merkur je tolk v ku***, da niso mogli plačat kolpasanu in posledično midva nisma dobila tuša...potem smo se nekaj menili, da bi rezervacijo "prestavili" v tapro trgovino, da nama ne bi bilo treba spet čakat in so čudežno ugotovili, da pa bo tuš prišel in potem spet ni bilo nič iz tega in danes naj bi jo končno dobila, kje drugje kot v taprotu user posted image  torej v sredini oktobra...se spomnite one reklame od merkurja-kopalnica v desetih dneh? JAPAJADE user posted image  no, sj sam da bo...
aja, sem se spomnila, da je ena komentirala božanje po obrazu-naš to že kr obvlada, pa cukanje za lase tud, najbolj mi je pa všeč, ko ga imam v naročju in se (zavestno, a žal redko) zvije k meni...iiiii user posted image  ko pa noče več sedet, ležat, pa zečne krilit z rokami in rito dvigovat, tako da komaj čakam, da stegne rokice proti meni v stilu "mami, vzemi me k sebi" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1474
15.10.2010 10:23:25   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

Sonček in poletje user posted image user posted image upam da čimprej mine...

dvojčica6 - to misliš glede telovadbe oz. tam piše spodbude za gibalni razvoj? delam po knjigici Igrajmo se z dojenčkom. Odkar pa hodimo na telovadbo, pa izvajamo tudi te vaje in se full pozna na napredku. Se že plazi, ampak samo po hrbtu, po trebuhi se mogoče prestavi za 5 cm, na hrbtu pa tut po en meter  .

ups... sm falila... sem hotela smotko.dt vprašat o tej knjigi Znanost o vzgoji al neki tazga... sam se mi ni dalo gledat nazaj pa sem mela v spominu da si ti to napisalaTorej, smotka.dt, ponavljam vprašanje zate

oblačenje
... js mam noter isto hladno ko zuni, ker še ne ogrevamo, edino zjutro za par minut vpalim tisti radiator, ker je še vsa topla od spanja in jo celo slečem, drgač čez dan ko menjvam pleničko pa nič... ma pa en bodi brez rokavov, en dolg bodi, hlečke oz pajacek, nogavičke seveda in če gremo ven ji fliknem še jopico gor ker ne prenese da ma dekco čez rokeuser posted image user posted image user posted image Jo pa po nogah pokrijem z dekico ker spi v vozičku... Pa me tast in tašča zmiri neki napadata da je mrzlauser posted image user posted image user posted image user posted image Drgač pa če ne veste kako oblačit tamale, se ravnajte po sebi... js jo oblečem isto kot sebe s tem da je pokrita z dekico v vozeku... Kapce pa tut naša nima razen če zelo piha zuni... je pa res v košari in si mislim, da jo vseeno varuje... pa tut Primorska je mal toplejša od kakega Celja npr...

obračanje... moja zna sam s trebuha na hrbet in še to sem jo samo enkrat vidla nardit pa ne vem al je blo po nesreči al ji je še kdaj ratalo, ker me ni vedno zraven ko se igra v otoku...no, bo že...

Drgač pa ni cajta za nič!! Zdej mi je uspelo do neta, ker je slučajno zaspala doma in ne v vozičkuuser posted image user posted image user posted image se zgodi vsake kvatreuser posted image Boga js pozimi... no, upam, da bo do takrat vse boljšeuser posted image upanje umre zadnjeuser posted image

Joj, še sem hotela pisat pa je že budnica... akcijaaaaaaa, babe, mejte se lepo!

Nočem ti pametovat, sam če sama ne boš kaj ukrenila, da se ta spalni vzorec prekine, ne bo nič bolje. Kvečjemu slabše. V knjigi Secrects of the baby whisperer for toddlers sem prebrala primer staršev, ki jima je otrok zaspal samo v avtosedežu. Tako sta se cele dnev vozla s tamalim okol bajte. 1 mesec sta potrebovala, da je zaspal v postelji, ampak s postopnim privajanjem na uspavanje brez gibanja jima je uspelo!!!

Knjiga znanost o vzoji pa na poljudnoznanstvenem nivoju opisuje reakcije v telesu in nam razloži ZAKAJ se dojenček, otroček obnaša tako kot se obnaša. (razloži navezanost na mamo, trmo, probleme pri spanju ipd.).
Recimo - slikanje otroških možganov je pokazalo, da imajo otroci iz sirotišnice v Bolgariji, ki niso bili deležni pristnega stika in tolažbe v možganig črne dele - torej neaktivne možgane - le ti odmrejo. S tem razlagajo kako pomembno je biti ob otroku in mu dati vedeti, da lahko računa na vas. Posledično je manjša tudi ločitvena stiska...

< Sporočilo je popravil meymey -- 15.10.2010 10:28:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kdaj v šolo?
Estrella*

Otrok je rojen decembra meseca. V šola bi ga vpisal;

z otroci njegovega letnika (58%)

leto kasneje (42%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!