scorpiogirl
|
Error hvala bogu za copy-paste Pozdravčki danes je bil pa en takoooooooooo lep dan, sem kar prijetno utrujena od sončka sva šla z malim dopoldne na sprehod, potem se je pridružila še ena sovozičkarica , pa smo šle skupaj po otroke v vrtec (sta tavečja dva sošolca), vmes pobrale še eno z vozičkom in punčarco iz vrtca, tako da se nas je nabralo že za celo igrišče sončka smo izkoristili še na igrišču in domov prišli samo na večerjo in spanje moj dragi je itak spet nekej bolan (kao prehlad, on pa komaj diha ), tako da mu je kar pasalo, da ni bilo šundra doma in je lahko v miru počival Gajka, pa ti bo ok dat tavečjega že v avtosedež 15-36kg? ker meni je groza, da bi ga že zdaj privezovala kar z avtomobilskimi pasovi in ne pettočkovnim v avtosedežu no, če smo že pri avtosedežih ... mi smo prvega iz lupinice dali že okrog 7. mesecev v sedež od 0-18kg, ker imamo smotano lupinico ali pa sem jaz smotana, pa se mi ful hitro otrok zdi noter zgužvan tako da se je nekaj časa v tistem sedežu vozil nazaj obrnjen, potem smo ga pa obrnili in je bil do letos poleti noter, ko smo kupili Recarovega young sport od 9-36kg. Ravno zato, ker sem hotela, da ima dovolj prostora, pa ga vseeno lahko pripnem s 5-točkovnim pasom. Lucijan bo, ko bo prerastel lupinico tudi šel v sedež 0-18, poleti pa Nalu najbrž kupimo enega 15-36, pa bo Lucijan dobil tega Recarota cela štala okrog teh sedežev Meymey, že odkar si dala gor fotko z motorjem, študiram, če te mogoč poznam a si kej po motozborih hodila??? Za hiško pa upam, da najdeta kaj primernega ... mogoče malo ven iz Ljubljane cene vseeno kaj padejo, čeprav so tolk odiraški, da je groza ovčka ... a te zadeve nič ne smrdijo??? bo treba dat malega kmalu v športni del (raste tako hitro, da je prav noro), pa mi v tem mrazu to nič ne diši ... bo treba kakšno zimsko vrečo tudi kmalu nabavit. Kiya, jaz sem pri taprvem tudi imela samo tisti zimski del za nogice, ki je bil zraven vozička, tako da ne rabiš zimske vreče, če imaš to. Itak je v kombinezonu, če misliš, da je premalo, pa kakšna odejica še zraven. Našega ni nikoli zeblo. Zdaj imam pa drug voziček (tisti je spustil dušo ), pa nima te vreče za nogice, bom pa morala nekaj si omislit jutri popoldne me čakajo govorilne ure v vrtcu, pa imam že malo treme ... se je treba par konkretnih stvari zmenit (odkar so zamenjali vzgojiteljico, je kar kriza, nimajo nobene discipline, nič reda ). Sem lani tako z veseljem šla na govorilne poklepetat zdaj bo pa to bolj resno ... pa tudi jaz imam par resnejših tem, ki jih hočem na govorilnih razčistit ... v glavnem, kakšna dobra misel jutri popoldne, pa kakšna pikapoka bi prav prišla uživajte pa eno mirno noč