Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 23.4.2011 20:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! A tale tema še kaj obratuje? Lahko bi jo malo oživile.... Bo ta mesec kakšna nova rozika? Jaz sem kar optimist in vztrajno upam, da se mi bodo kmalu pokazale kljub temu, da z mojim še paziva. A mislite, da je kaj možnosti? Sicer pa zbiram pogum za to, da ga začnem prepričevati v ne-pazenje lp
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 29.4.2011 18:21:27
|
|
|
|
carmik
|
Pozdravljene ! Sem nova na forumu in že nekaj časa preberam vaš forum. Sem se odločila, da vam bom pisala. Lepo je videti, da vas je veliko, ki ste mlade mamice. Jaz bom tudi postala oktobra. Stara sem 20 let in sem iz LJ. Ali je še katera nosečka, ki pričakuje jeseni? Lep pozdrav vsem mamicam želim veliko srečnih trenutkov z vašimi cukrčki. Tistim ki pa še delate na tem pa da bi čimprej zagledale veliki +.
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.4.2011 10:29:59
|
|
|
|
BabyKitty
|
Elow punce! Me veseli, da bo spet nekaj novih mladih mamic dobrodošle :) čeprav tale tema malo zamira... ker je tale forum štekal, smo se kar malo preselile na fb in se redko vračam sem Da malo poročam, da imam doma super angelčka res je priden fantek, samo s spančkanjem, ga malo sračka zadnje dni, ampak se je že izboljšalo skratka uživam Punce kako je pa kaj s ? Kaj na vidiku?
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 3.5.2011 21:08:33
|
|
|
|
zaljubljena23
|
evo..še se jaz po dolgem času oglasim Sem tako kot babykitty..opustila malo RR, ker ga je fajn sračkal pa časa ni veliko za forum, na FB pa hitro preko telefona smuknem Vglavnem, mi tudi pridno rastemo, vsakdan odkrivamo nekaj novega...vglavnem ni nam dolgčas...Spanje...se pridružujem spet babykitty, ampak je zadnje 4 dni bilo boljše
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 7.8.2011 19:23:02
|
|
|
|
MEGi20
|
Evo po dolgem času se javljam tudi na tej temi tokrat v 9tednu Počutje je obupno, čisto drugače kot pri prvi ... Kako pa kaj ve??
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 12.8.2011 13:42:51
|
|
|
|
BabyKitty
|
MEGi20 čestiiiitkkkeeee... jst sm čisto opustila tale RR... smo se preselile na fb in je precej bolj luštno :) naš mali ima že 8 mesecev... noro šiba z gibalnim razvojem... že 2 meseca vstaja ob vse kar mu pride pod roke tko da samo čakamo na prve korake... spi ne več, to zdej ni moderno :) vglavnem luštn se mamo Puncam, ki se še trudite želim čimprej en magičen plusek, nosečkam zelo lepo nosečnosti in mamicam veliiiiikkkkkooooo crkljanja in prespanih noči
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?