|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 60 61 [62]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
23.4.2011 20:24:21   
Anonimen
Pozdravljene!

A tale tema še kaj obratuje? user posted image Lahko bi jo malo oživile....
Bo ta mesec kakšna nova rozika?
Jaz sem kar optimist in vztrajno upam, da se mi bodo kmalu pokazale user posted image kljub temu, da z mojim še paziva. A mislite, da je kaj možnosti? Sicer pa zbiram pogum za to, da ga začnem prepričevati v ne-pazenje user posted image user posted image

lp

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
29.4.2011 18:21:27   
carmik
Pozdravljene user posted image !

Sem nova na forumu in že nekaj časa preberam vaš forum. Sem se odločila, da vam bom pisala.  Lepo je videti, da vas je veliko, ki ste mlade mamice. Jaz bom tudi postala oktobra. Stara sem 20 let in sem iz LJ. Ali je še katera nosečka, ki pričakuje jeseni?

Lep pozdrav
vsem mamicam želim veliko srečnih trenutkov z vašimi cukrčki. Tistim ki pa še delate na tem pa da bi čimprej zagledale veliki +.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
30.4.2011 10:29:59   
BabyKitty
Elow punce!

Me veseli, da bo spet nekaj novih mladih mamic user posted image dobrodošle :) čeprav tale tema malo zamira... ker je tale forum štekal, smo se kar malo preselile na fb in se redko vračam sem user posted image

Da malo poročam, da imam doma super angelčka user posted image res je priden fantek, samo s spančkanjem, ga malo sračka zadnje dni, ampak se je že izboljšalo user posted image skratka uživam user posted image

Punce kako je pa kaj s user posted image ? Kaj na vidiku? user posted image

(odgovor članu carmik)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
3.5.2011 21:08:33   
zaljubljena23
evo..še se jaz po dolgem času oglasimuser posted image user posted image

Sem tako kot babykitty..opustila malo RR, ker ga je fajn sračkal pa časa ni veliko za forum, na FB pa hitro preko telefona smuknemuser posted image user posted image

Vglavnem, mi tudi pridno rastemo, vsakdan odkrivamo nekaj novega...vglavnem ni nam dolgčas...Spanje...se pridružujem spet babykitty, ampak je zadnje 4 dni bilo boljše

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
7.8.2011 19:23:02   
MEGi20
Evo po dolgem času se javljam tudi na tej temi tokrat v 9tednuuser posted image

Počutje je obupno, čisto drugače kot pri prvi user posted image ...

Kako pa kaj ve??

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
12.8.2011 13:42:51   
BabyKitty
MEGi20 čestiiiitkkkeeee... jst sm čisto opustila tale RR... smo se preselile na fb in je precej bolj luštno :) naš mali ima že 8 mesecev... noro šiba z gibalnim razvojem... že 2 meseca vstaja ob vse kar mu pride pod roke user posted image tko da samo čakamo na prve korake... spi ne več, to zdej ni moderno :) vglavnem luštn se mamo user posted image

Puncam, ki se še trudite želim čimprej en magičen plusek, nosečkam zelo lepo nosečnosti in mamicam veliiiiikkkkkooooo crkljanja in prespanih noči user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
16.8.2011 23:05:27   
Lun1ca
Bi pa mogoče lahko na FB ustvarle kako skrito skupino mladih mamic in tistih ki to bojo in želijo postati? Jaz sem tudi čisto opustila RR in sem čist slučajno zdaj malo kliknila sem..
Mi bomo čez 9 dni dopolnili že 5 mesecev - nenormalno čas beži! Se imamo pa prav super! Je še boljše in lepše, kot sem si predstavljala da bo user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 60 61 [62]
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 60 61 [62]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?