Eva19
|
heej! se že dolg nisem nič oglasila. odkar delam nimam več tolk časa, ker pridem domov že tko utrujena, potem je pa treba pospravt, skuhat, it po Lio, celo popoldne je potem posvečeno njej, tko da, zvečer ponavadi padem v posteljo drugač smo pa bolni že dva dni zjutraj in zvečer 38.5 vročine, grozno kašlja, ima poln nosek... jo filamo z vsem mogočim, dons smo ji mogl dat pa še svečko, ker je dopoldne tko grozno jokala, mi ni blo nč jasn zakaj, potem sem jo pa porajtala da jo zvija v trebuhu, jo je tok bolel revčko, da je kr kričala zravn. no potem smo dal svečko, se je še eno uro fuuul matrala, potem se je pa končno odprl, je šlo fuuul velik vn, počutje je bilo pa potem takoj boljše, je bla prec dobre volje, kljub vročini in prehladu. ma bom mogla spet do dohtarja in zatežit da naj mi že da kaj za bolj uravnovešeno prebravo. jaz poskrbim zato da ima primerno prehrano, velikokrat kompot iz suhih sliv spije, ali pa sladkane kamilice, spije ful na dan...ma ni da ni...samo stanje je pa skos isto, matranje tako, da mi gre kr na jok zravn... še dobr da sem dan taprav čas porajtala v čem je problem, drugače sem sigurna da bi jo mogla peljat na klistir. upam da se stanje izboljša kmalu... mam pa še ful dela danes, sem dobila 15 kg mladega bikca, treba razpakirat, dat v vrečke, napisat gor kaj je, pa v skrinjo dat zmrznit pa je spet zaloga za nekaj časa narejena... punce lepo se imejte!
|