|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
23.12.2010 15:04:49   
witch
Tudi jaz sem večeraj uspela nakupiti in zaviti vsa darila user posted image , napekla sem tono medenjakov in piškotkov user posted image , danes še hišo spucam do konca user posted image , jutri bom pa smrečico okrasila in postavila jaslice user posted image user posted image  

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
24.12.2010 11:29:22   
witch
user posted image

...želim vam toliko optimizma, da ga boste
lahko dajali drugim; toliko moči, da vas
ne bo zlomila nepopolnost sveta; toliko miru,
da boste ohranili jasne oči in smisel za lepoto
tistih najbolj vaših trenutkov življenja...
...LEP BOŽIČNI VEČER IN VESEL BOŽIČ !!! ;)

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
24.12.2010 12:32:58   
BabyKitty
witch hvaaalaaaaa enako user posted image

Punce vse vam želim lep božič, vsem bodočim mamicam, ki pa še čakate magični user posted image pa še posebej želim, da vam ga božiček prinese, če pa ne, pa še dedku mrazu pišite user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
25.12.2010 14:39:35   
Eva19
vesel božič vsem skupaj user posted image
mi smo včeraj preživeli en prav lep dan s tastom in taščo ter sestro od mojega. danes smo bili pa še pri naših na božičnem kosilu.
sem bla pa očitno zelo pridna, sem dobila kar nekaj daril, najboljše od vsega pa so mi plenice za tamalo-4je paketi, tko da imamo za nekaj časa mir user posted image
moj mi je pa namenil 100 €, da naj jih zapravim izključno samo zase, in res bi potrebovala kar nekaj novih oblačil, pa me zanima kdaj se začnejo razprodaje user posted image januarja? bom rajši počakala, pa si lahko kako malenkost več privoščla. itak že tako ne kupujem v dragih trgovinah, sam se pa verjetno vseeno splača počakat na popuste. čeprav sem že zdej vidla da jih imajo že povsod polno.

Neposredna povezava do sporočila: 1379
25.12.2010 14:42:42   
BabyKitty
Eva19 razprodaje se letos začnejo menda takoj po praznikih 3.1... jaz tudi že nestrpno čakam, saj si že vsaj pol leta nisem čisto nič kupila za oblečt... pa še za malega moram nabaviti kopletno 62 in 68 garderobo, saj imam sedaj samo 56 user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
27.12.2010 13:12:12   
zaljubljena23
Hej punce...

Mi smo od včeraj doma...Hvala vam za čestitke

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 1381
28.12.2010 12:49:57   
anity_1
BabyKitty,zanima me ena stvar, in sicer, kje sta nabavila maca kapsule? Oziroma, kaj je boljše - maca kapsule ali maca v prahu?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
28.12.2010 13:12:04   
BabyKitty
anity_1 maca v prahu je pomoje zanč k sam user posted image user posted image raje kupi kapsule... no vsaj te sva mi2 jemala... kupila sva jih pa preko neta... planetbio spletna trgovina...

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
28.12.2010 13:52:06   
anity_1
hehe, zakaj pa misliš, da maca v prahu ni ok? user posted image Zanimivo mi je to zato, ker smo se ravno z enimi puncami pogovarjale, da je to tako ali tako vseeno, ali je zmeto skupaj, pri kapsulah pa maš še tisti ovoj..
Midva bova počakala en cikel, če zdaj ne rata, pa bo potrebno premislit o nabavi.. kako sta a to jemala? Ti do ovulacije, partner pa ves čas?

Neposredna povezava do sporočila: 1384
28.12.2010 14:44:37   
BabyKitty
anity_1 govorim o okusu... učinkovitost je tako ali tako ista... ampak že kapsule so kar zanič in ne predstavljam si, da bi mogla prah tega pojest user posted image sva pa jemala oba cel čas...

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
28.12.2010 15:25:27   
egleria
dan!

zaljubljena porodno zgodbico čakamo user posted image ko boš imela čas seveda.. zdej je najpomembnejše da uživate v troje!

Neposredna povezava do sporočila: 1386
28.12.2010 18:34:47   
zaljubljena23
egleria, evo porodno in slikice...

user posted image

user posted image

vglavnem imela sem fenomenalni porod,grem rodit se enkrat takoj haha..moj se ob 10 zvecer vraca iz sluzbe domov,jaz sem mu hotela it naredit vecerjo in ob ugasanju prenosnika iz elektrike ven,me kot strela z jasnega oblije voda..klicem mojega,ki je ze skoraj doma,pomaga mi obleci in me odpelje v p..noter sem prisla malo pred 11 zvecer,brez popadkov,zato mojega posljejo domov,z babico urediva papirologijo,medtem sem bila priklopljenj na ctg..ko to uredijo,me posljejo v porodno pocivat,malo pred polnocjo pa so se priceli moji popadki..hodit nisem se smela,morala sem lezati na boku,kjer so popadki kar boleli,tako dj ko je Babica prisla poslusat srcka nasega skratka in sem se morala vleci na hrbet,je bil pravi balzam...nato sem poklicala mojega,da je prisel nazaj,dobila sem ze dovoljenje za predihavanje popadkov tudi sede, nekaj popadkov sem predihovala in tudi potiskala cepe,sam koncni iztis pa je potekal na postelji..malo smo bili dolgi pri iztisu,saj sem imela kratke popadke,ampak ob 3.59 je nas nej prikukal na svet.dobila  sem nekaj notranjih sivov,saj me je malo raztrgal..okrevanje po porodu je ekpresno,sploh se ne opazi da sem bila sivana in da sem fasala hemeroide...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
28.12.2010 19:01:50   
witch
ooo lepote mičkene user posted image user posted image user posted image čudovitega sinčka imaš zaljubljena user posted image pa lepo je videti obraz osebe, ki se skriva za imenom zaljublejna user posted image
Super porodna zgodba user posted image user posted image user posted image tak porod si lahko samo želimo user posted image

Drugače pa evo... še 17. tista številka ki te bo spremljala user posted image

No zdaj pa meni še povej, koliko kg imaš manj od takrat ko si zanosila? KEr vem, da si podirala vse rekorde. Če se spomnim jih je bilo enkrat med nosočnostjo 10 manj kot takrat ko si zanosila? Ali se motim?

Neposredna povezava do sporočila: 1388
28.12.2010 19:50:15   
anckica
zaljubljena23 kakšnega cukrčka imaš + spomin na lep porod! Uživajte maximalno in bodite zdravi ter veseli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
29.12.2010 16:21:21   
zaljubljena23
Punci hvala...

Witch, takšen porod privoščim vsaki...Res..Saj veš, če takoj po rojstvu izjaviš, da še greš enkrat takoj rodit, kar sem jaz, da potem je res bil nepozaben porod...Kar se pa kg tiče, iz P domov sem prišla še z 13 kg manj..Torej lahko rečemo, da sem v sami nosečnosti in po porodu izgubila dobrih 21 kg (ker sem se v zadnjem mesecu pa pol zredila za 1,5 do 2 kg)...In čist informativno od lanskega novembra do danes sem na -34 kg (se vidi, da sem imela kar velikoooo zalog)..Ampak še je kar nekaj kg ostalo viška, tako da upam, da bomo tudi naprej tako pridni kot do zdajuser posted image user posted image

In ja, zraven številke 23, naju zdaj še spremlja številka 17..Kdo bi si mislil

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
29.12.2010 18:57:39   
witch
Zaljubljena a kar 21 user posted image si me čisto šokirala user posted image Vsaka ti čast user posted image user posted image user posted image   Pa v enem letu 34, pa še od tega bila noseča user posted image user posted image user posted image res vsa pohvala. Ker jaz bi lahko tudi izgubila kakšen kg (no kakšnih 15 user posted image ). Pa se kar ne spravim k temu. In ful se bojim, da bi se potem med nosečnostjo še zredila... Izgubiti kilograme pri meni pa je misija nemogoče. Povej si imela kakšno dieto, kako je šlo to dol?
Upam, da je mali Nej prden user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1391
30.12.2010 11:09:49   
egleria
ooo kako lepa zgodbica.. si  mela pa res ekspresen porod.. user posted image pa slikica je tudi zelo lepa.. pravi cuker mali je tvoj Nejuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
30.12.2010 20:15:05   
zaljubljena23
witch, ja...Nekako sem si zastavila cilj, da nekaj bo potrebno narediti, da pridemo do anšega zakladka..Tole me je gnalo naprej...

egleria, je res je bil ekpresen in hvala

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
31.12.2010 10:40:39   
witch
user posted image

Lepo silvestrsko noč vam želim user posted image Lepo leto 2011! Naj se vam izpolni VSAJ 1 skrita in 1 neskrita želja. Še boljše bo, če se vam izpolni vseh 2011 želja user posted image
Vse dobro!

Neposredna povezava do sporočila: 1394
1.1.2011 18:49:59   
zaljubljena23
Vse lepo v novem letu tudi od mene

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
2.1.2011 12:21:36   
Eva19
punce, srečno in predvsem zdravo leto 2011 vam želim, pa da tiste ki čakate user posted image čim prej dočakate user posted image ostale, ki pa že imate vaše bebike, pa čim več čudovitih skupnih trenutkov, pa da vas bojo partnerji ubogal user posted image
no mi smo novo leto uspešno preživel, smo bli pri sestrini familiji, Lia je šla spat že okrog 8h, midva sva bila pa potem pokonci do ene 3h, potem pa spat. včer smo temu primerno potem cel dan počival, gledal risanke...skratka zabušaval. dans me pa čaka še nekaj pospravljanja, sploh ker jutri pridet tast in tašča na obisk.

zaljubljena23, zelo lepe slikice user posted image pa čestitke tudi za izgubljeno težo.jaz jutri štartam z ločevalno dieto in upam na čim boljši uspeh.sem bla še po porodu čist uredu vidt, sam tok k sm se pa ta let zredila,k sm bla doma. in more it dol vsaj 10 kg, če gre pa še kakšna bo pa sploh super. pa se mi seveda ne gre samo za videz, ker to sploh ni vidt, kot da mam ne vem kok kg, samo počutje je tisto ki me najbolj moti, morm spremenit način življenja, prehrane itd...

mi imamo pa doma zdej enega raziskovalca, naša lia je že tko velika, zdej doseže že na vsak pult, tko da mormo met skos pospravljeno kuhinjo, drugače si sama postreže s kako hrano, lih kar mi je zlezla na trip trap stolček, in zdej stoji gor, k največja frajerka user posted image kok hitro rastejo...

lep dan še naprej vsem skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 1396
2.1.2011 19:35:46   
pinky86
Hey, pri meni še vse dokaj mirno in čeprav sva najinega malčka pričakovala malo prej (glede na UZ), sem prav vesela, da bo januarček in da so prazniki in počitnice mimo, tako da ne bo vsako leto vse na kupu user posted image Torej, še dva dni do PDP-ja user posted image Spanje je zadnje dni katastrofa, se bolj odpočijem čez dan na kavču user posted image   Drugače pa VAM tudi jaz želim:

user posted image

Pozdravčke user posted image

< Sporočilo je popravil pinky86 -- 2.1.2011 19:37:04 >

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
3.1.2011 6:47:49   
Lun1ca
No malce pozno pa vendar srečno, zdravo in polno ljubezni tudi iz moje strani in pa seveda naj bodo vse želje izpolnjene user posted image
Pa za tiste, ki čakate user posted image , naj vam kmalu uspe! user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
3.1.2011 13:49:35   
zaljubljena23
Eva, obilo uspeha z ločevalno...Meni je potem vse nazaj prinesla...Tako, da sem se v tej rundi izognili vsem dieatam in začela čist drugače..Pa je bilo uspešno...

Pinky, no pa si le pobegnila v leto 2011user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
3.1.2011 20:21:47   
witch
zaljubljena daj povej nam ta skriti recept user posted image

ooo pinky držim pesti, da bo malček kmalu zunaj user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?