|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
16.12.2010 12:30:53   
BabyKitty
witch user posted image user posted image user posted image user posted image

egleria na konc ga ti ne boš spustila stran user posted image bo mali pršu k teb pa reku : "mami zdej se morva po pogovrt user posted image "

Sam resno če gledamo zahodna kultura ful stremi k temu, da je treba pa otroka naučit posebi spat, pa ga po možnosti še matrat in celo "zjokavat" da se nauči... pa zakaj bi se mogu naučit tega tok mejčkn otročk? Zakaj bi se mogu ločt od staršev, če mu je težko potem? Pol pa poslušaš razne komentarje pametnjakovičev, da otroke s tem razvajaš... a ko daš dojenčku mleko, ga tud razvajaš? heh... vglavnem ful ne maram te miselnosti in se je kr treba upret folku k s takimi vn hod... kr jezna ratam k na to temo kej slišm user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
16.12.2010 13:42:17   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Da se še vam pojokam user posted image user posted image user posted image user posted image moja M je prišla v vsej svoji bolečini user posted image tak da gremo že v 14. krog....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
16.12.2010 13:51:49   
anckica
Da se še vam pojokam user posted image user posted image user posted image user posted image moja M je prišla v vsej svoji bolečini user posted image tak da gremo že v 14. krog....

Nič ne obupaj, pogumno naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
16.12.2010 15:26:15   
zaljubljena23
witch ..Moje dete še zmeraj vztraja v mojem trebuščku, zdaj vem zakaj...Ker vama ta krog ni bil namenje, se je odločil, da malo počaka..Saj smo rekli, moj ven, tvoj noter...In dokler moj ne bo šel ven, tvoj očitno res ne bo šel noter....Očitno res noče prehitevati...Torej verjamem, da bo plusek januarja...Če gledamo moj rok, pa še kakšno zamujanje boš ti ravno takrat v plodnih dneh...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
16.12.2010 15:45:58   
witch
oooo zaljubljena zdaj so mi pa kar solzice pritekle user posted image user posted image hvala ti user posted image user posted image Mogoče pa res najine pikice tako hočejo user posted image Ampak jaz vseeno držim pesti, da se bo tvoja pikica rodila 23. Ker je tebe ta števlika 23 res zaznamovala, oziroma je tvoja številka user posted image In ko vidim ali slišim 23 se takoj spomnim na tebe user posted image

BabyKitty, donna, anckica hvala vam user posted image user posted image user posted image

Da še tukaj povem kako je bilo na pregledu. Seveda tisto nekaj ali usoda ali kaj že pač noče, da bi mene G pošteno pregledala. Maja na pregledu zadnji dan M, naredile nič. Danes Bt mi pade, zvijati me začne. In rečem G, da bo verjetno vsak čas pritekla. Se vležem na mizo in G reče, ja res nebo nič user posted image Se je spomnila, da je bil zdaj baje pravi čas, da se pogleda za pregrado. In pregrade ni. Pogledala je grafe moje BT in O naj bi bile. Tak da zdaj mora moj na spermiogram. In če bo ta ok, grem jaz na nevemkakšen podroben pregled jajčnikov. Če pa spermiogram ne bo ok pa greva direkt v neplodnostno.
Zdaj pa moramo en mesec počakati, da moj to delo opravi, jaz moram v tem času nazaj do G da mi vzame bris in naredi uz.
Sem pa vesela, da se je končno začelo nekaj premikati. Pa da sva naredila ta korak naprej.

BabyKitty kako pa je vaš fantič? user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
16.12.2010 15:56:39   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: witch

oooo zaljubljena zdaj so mi pa kar solzice pritekle user posted image user posted image hvala ti user posted image user posted image Mogoče pa res najine pikice tako hočejo user posted image Ampak jaz vseeno držim pesti, da se bo tvoja pikica rodila 23. Ker je tebe ta števlika 23 res zaznamovala, oziroma je tvoja številka user posted image In ko vidim ali slišim 23 se takoj spomnim na tebe user posted image

BabyKitty, donna, anckica hvala vam user posted image user posted image user posted image

Da še tukaj povem kako je bilo na pregledu. Seveda tisto nekaj ali usoda ali kaj že pač noče, da bi mene G pošteno pregledala. Maja na pregledu zadnji dan M, naredile nič. Danes Bt mi pade, zvijati me začne. In rečem G, da bo verjetno vsak čas pritekla. Se vležem na mizo in G reče, ja res nebo nič user posted image Se je spomnila, da je bil zdaj baje pravi čas, da se pogleda za pregrado. In pregrade ni. Pogledala je grafe moje BT in O naj bi bile. Tak da zdaj mora moj na spermiogram. In če bo ta ok, grem jaz na nevemkakšen podroben pregled jajčnikov. Če pa spermiogram ne bo ok pa greva direkt v neplodnostno.
Zdaj pa moramo en mesec počakati, da moj to delo opravi, jaz moram v tem času nazaj do G da mi vzame bris in naredi uz.
Sem pa vesela, da se je končno začelo nekaj premikati. Pa da sva naredila ta korak naprej.

BabyKitty kako pa je vaš fantič? user posted image

user posted image user posted image

Vsaj premikat se je začelo, to je res. Mogoče pa bo zdaj uspelo, ko sta že naročena na nek pregled. Poznam kar nekaj takih primerov. Tak da upam, da ima zaljubljena23 prav user posted image
Sicer pa, v prihodnje rajši zamenjaj ginekologa, če nisi zadovoljna z njim. 14 krogov je dolga doba.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
16.12.2010 19:32:43   
zaljubljena23
Witch, itak moram imeti prav user posted image

Drugače pa sem tudi jaz zelo vesela, da se je premaknilo naprej, sicer malo pozno...ampak vseeno...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
16.12.2010 19:38:42   
Lun1ca
 Witch user posted image  Držimo pa pesti za naslednji krog! Super da so se stvari premaknile. 
Meni je moj G reko, da bi me pustil čakati do 18 kroga oz. pač leto in pol, da se trudima sama, ker sem kao itak še mlada. Na srečo je prej uspelo samo od sebe user posted image  Že takoj naslednji krog po posvetu. Tak da čist možno, da bo zdaj tudi vama uspelo, ko so so zadeve v tekuuser posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
16.12.2010 21:36:44   
BabyKitty
witch sej nočem spet utrujat... ampak a je tvoj probal maco? Sej veš mojo zgodbo... Sem pa že pozabila a sta probala to al ne...

Drugače je pa moj fantiček super... res je super priden, upam da tako čimdlje ostane user posted image najbolje da tam nekje do 25. leta user posted image ponoči spimo k angelčki, lepo se redi, polno se dojiva... ima že 4050g (najnižja teža je bila 3660), danes pa praznuje 14 dni user posted image

Moja čišča se je kot kaže končala... šivi tudi ne bolijo več... me je pa modrostni zob začel bolet... tako da mi ni usojeno biti kakšen dan pain free user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
17.12.2010 8:12:02   
Lun1ca
Za tiste ko nimate FBja (če je sploh kakšna user posted image )
Naša članica zaljubljena23 je povila fantka z imenom Nej. Ob rojstvu je bil težek 3260g in velik 50cm. Vsi trije so ok.

Čestitke mladi družinici user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1360
17.12.2010 8:13:23   
Lun1ca
pinky86 zdaj pa mislim, da si ti na vrsti! Tak da gremo.. hitro rodit!! user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
17.12.2010 8:55:40   
Eva19
zaljubljena 23, iskrene čestitke user posted image user posted image zdej pa čim več uživanja...

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
17.12.2010 10:25:30   
anity_1
oo, kak lepo!! zaljubljena23, čestitke!! In veliko vsega lepega! user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
17.12.2010 10:54:40   
witch
Lun1ca meni je tudi nekaj sanjala o tem da sva mlad. Ampak sem malo pretiravala in rekla, da je moj že 30 let star user posted image čeprav bo komaj 29. Tak da se je vsaj nekaj premaknilo, če ne, bi mogla še kar čakati...

BabyKitty sva jedla maco.. Zdaj sem začela krvomočnico piti. Da še to probam. user posted image user posted image za fantička user posted image je pa res priden. No, naj le ostane čim dlje tako user posted image Pa vse najboljše za 14 dni user posted image

zaljubljena evo pa te je ubogal otroček user posted image   Zdaj pa moramo še mojo pikico prepričati, da se spomni priti k meni user posted image
Čestitam obem z atijem, malemu Neju pa vse najboljše! Imejte se radi user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
17.12.2010 13:02:50   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Za tiste ko nimate FBja (če je sploh kakšna user posted image )
Naša članica zaljubljena23 je povila fantka z imenom Nej. Ob rojstvu je bil težek 3260g in velik 50cm. Vsi trije so ok.

Čestitke mladi družinici user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooo, še nisem zasledila na fbuser posted image Čestitke in vse lepouser posted image user posted image user posted image

Sem rekla, da bo fantekuser posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
17.12.2010 21:32:39   
egleria
zaljubljena čestitke! pa ima vaš fantiček kar lepe mere user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
17.12.2010 22:55:18   
študentka86
zaljubljena23, čestitke tudi iz moje strani user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
18.12.2010 17:14:11   
Lun1ca
http://www.youtube.com/watch?v=HSj0Ce_A3w4 za mal smeha :) Pa pazite, da se vam ne zgodi user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu študentka86)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
19.12.2010 22:50:22   
anckica
Še tukaj ene iskrene čestitke zaljubljena23 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

witch-
jst tudi mislim, da zdaj ko so stvari končno v pogonu se bosta oba (sploh ti) psihično tako zelo sprostila, da bo ratalo že pred pregledi user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
22.12.2010 19:48:22   
BabyKitty
Kje ste punce... vas je božiček odnesel komu za darila user posted image

Lun1ca ta video je prov men podobn user posted image

pinky86 zdej si pa ti naslednja ane user posted image

Meni je pa danes uspelo nakupit božična darila... je bil prov podvig user posted image sem nafutrala malega, odletela v trgovino in bila nazaj pripravljena na ponovno hranjenje user posted image čas: 45 minut user posted image supermami user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
22.12.2010 20:07:56   
Eva19
hej user posted image

ja mene je letošnji božiček kar fino zaposlil, namreč za predstavnice ženskega spola del darila izdelujem ročno sama-vam ob priliki pokažem, mi pa vzame kar nekaj časa in sem mogla kar hitet, pa še jutri  moram dokončat ostalo. čaka me še nakup darila za Lio-sva se odločila da ji kupiva mini foteljček, da ne bo v stoje gledala njene risanke user posted image ostali seveda dobijo bolj malenkosti, ampak narejene z ljubeznijo user posted image pa potem je treba jutri še vse zavit, dodat zaznamke z imeni, nekaj dela je kar še user posted image bodo pa vsi dobili tudi domače piškotke, zraven pa v steklenem kozarcu sestavine za piškotke in pa pripet modelček ter recept user posted image da si jih bodo lahko potem spekli še sami user posted image

v petek gremo k tastu in tašči, na božič bomo pa pri mojih starših.

Lia trenutno že spi, smo zdravi, edino obdobje mama imamo trenutno, je sploh ne smem iz rok spustit user posted image

pe lep večer še naprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1371
23.12.2010 12:51:38   
pinky86
Uuu Eva kok si ti bizi user posted image drgač pa super ideje...mini foteljček za malega bova tudi mi2 kupila...1x kasneje...mi je ful všeč ;)) Pa ta ideja s sestavinami, receptom in modelčkom za piškote kot darilo je super user posted image

Mi2 bova pa danes končno okrasila smrečico yei s suhimi pomarančami in piškoti (sem uspela mal pretrde spečt hehe user posted image )

Ja, res je zanimivo tole obdobje, ko veš, da je vse že ready, mali že dost velik in razvit in samo še čakaš na popadke user posted image Sicer počutim se super, mal me križ matra, ampak se da zdržat user posted image Sem mela v torek pregled, mali je že čisto spuščen, odprta sicer nisem še nič, ampak je že vse lepo pripravljeno user posted image Res težko rečem, a se bo odločil prit že letos, al po novem letu...al glih na nov let user posted image   Buši se mi je tut že malo spustil, ker popka ne vidim več heh ampak je še vedno kar visoko...grem še nekaj voščilnic nardit, pa-pa

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
23.12.2010 12:52:51   
pinky86
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty
Meni je pa danes uspelo nakupit božična darila... je bil prov podvig user posted image sem nafutrala malega, odletela v trgovino in bila nazaj pripravljena na ponovno hranjenje user posted image čas: 45 minut user posted image supermami user posted image

user posted image ČESTITAM hehe verjetno si točno vedela kaj zagrabit ane user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1373
23.12.2010 12:55:28   
pinky86
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca
Naša članica zaljubljena23 je povila fantka z imenom Nej.

Uuuu...čestitke še z moje strani user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
23.12.2010 13:41:11   
BabyKitty
pinky86 sanjal se mi ni kaj bom kupla... sem sam nagrabla prvo kar sem vidla user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?