Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.12.2010 12:30:53
|
|
|
|
BabyKitty
|
witch egleria na konc ga ti ne boš spustila stran bo mali pršu k teb pa reku : "mami zdej se morva po pogovrt " Sam resno če gledamo zahodna kultura ful stremi k temu, da je treba pa otroka naučit posebi spat, pa ga po možnosti še matrat in celo "zjokavat" da se nauči... pa zakaj bi se mogu naučit tega tok mejčkn otročk? Zakaj bi se mogu ločt od staršev, če mu je težko potem? Pol pa poslušaš razne komentarje pametnjakovičev, da otroke s tem razvajaš... a ko daš dojenčku mleko, ga tud razvajaš? heh... vglavnem ful ne maram te miselnosti in se je kr treba upret folku k s takimi vn hod... kr jezna ratam k na to temo kej slišm
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.12.2010 13:42:17
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Da se še vam pojokam moja M je prišla v vsej svoji bolečini tak da gremo že v 14. krog....
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.12.2010 13:51:49
|
|
|
|
anckica
|
Da se še vam pojokam user posted image user posted image user posted image user posted image moja M je prišla v vsej svoji bolečini user posted image tak da gremo že v 14. krog.... Nič ne obupaj, pogumno naprej
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.12.2010 15:26:15
|
|
|
|
zaljubljena23
|
witch ..Moje dete še zmeraj vztraja v mojem trebuščku, zdaj vem zakaj...Ker vama ta krog ni bil namenje, se je odločil, da malo počaka..Saj smo rekli, moj ven, tvoj noter...In dokler moj ne bo šel ven, tvoj očitno res ne bo šel noter....Očitno res noče prehitevati...Torej verjamem, da bo plusek januarja...Če gledamo moj rok, pa še kakšno zamujanje boš ti ravno takrat v plodnih dneh...
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.12.2010 15:45:58
|
|
|
|
witch
|
oooo zaljubljena zdaj so mi pa kar solzice pritekle hvala ti Mogoče pa res najine pikice tako hočejo Ampak jaz vseeno držim pesti, da se bo tvoja pikica rodila 23. Ker je tebe ta števlika 23 res zaznamovala, oziroma je tvoja številka In ko vidim ali slišim 23 se takoj spomnim na tebe BabyKitty, donna, anckica hvala vam Da še tukaj povem kako je bilo na pregledu. Seveda tisto nekaj ali usoda ali kaj že pač noče, da bi mene G pošteno pregledala. Maja na pregledu zadnji dan M, naredile nič. Danes Bt mi pade, zvijati me začne. In rečem G, da bo verjetno vsak čas pritekla. Se vležem na mizo in G reče, ja res nebo nič Se je spomnila, da je bil zdaj baje pravi čas, da se pogleda za pregrado. In pregrade ni. Pogledala je grafe moje BT in O naj bi bile. Tak da zdaj mora moj na spermiogram. In če bo ta ok, grem jaz na nevemkakšen podroben pregled jajčnikov. Če pa spermiogram ne bo ok pa greva direkt v neplodnostno. Zdaj pa moramo en mesec počakati, da moj to delo opravi, jaz moram v tem času nazaj do G da mi vzame bris in naredi uz. Sem pa vesela, da se je končno začelo nekaj premikati. Pa da sva naredila ta korak naprej. BabyKitty kako pa je vaš fantič?
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.12.2010 15:56:39
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch oooo zaljubljena zdaj so mi pa kar solzice pritekle hvala ti Mogoče pa res najine pikice tako hočejo Ampak jaz vseeno držim pesti, da se bo tvoja pikica rodila 23. Ker je tebe ta števlika 23 res zaznamovala, oziroma je tvoja številka In ko vidim ali slišim 23 se takoj spomnim na tebe BabyKitty, donna, anckica hvala vam Da še tukaj povem kako je bilo na pregledu. Seveda tisto nekaj ali usoda ali kaj že pač noče, da bi mene G pošteno pregledala. Maja na pregledu zadnji dan M, naredile nič. Danes Bt mi pade, zvijati me začne. In rečem G, da bo verjetno vsak čas pritekla. Se vležem na mizo in G reče, ja res nebo nič Se je spomnila, da je bil zdaj baje pravi čas, da se pogleda za pregrado. In pregrade ni. Pogledala je grafe moje BT in O naj bi bile. Tak da zdaj mora moj na spermiogram. In če bo ta ok, grem jaz na nevemkakšen podroben pregled jajčnikov. Če pa spermiogram ne bo ok pa greva direkt v neplodnostno. Zdaj pa moramo en mesec počakati, da moj to delo opravi, jaz moram v tem času nazaj do G da mi vzame bris in naredi uz. Sem pa vesela, da se je končno začelo nekaj premikati. Pa da sva naredila ta korak naprej. BabyKitty kako pa je vaš fantič? Vsaj premikat se je začelo, to je res. Mogoče pa bo zdaj uspelo, ko sta že naročena na nek pregled. Poznam kar nekaj takih primerov. Tak da upam, da ima zaljubljena23 prav Sicer pa, v prihodnje rajši zamenjaj ginekologa, če nisi zadovoljna z njim. 14 krogov je dolga doba.
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.12.2010 19:32:43
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Witch, itak moram imeti prav Drugače pa sem tudi jaz zelo vesela, da se je premaknilo naprej, sicer malo pozno...ampak vseeno...
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.12.2010 19:38:42
|
|
|
|
Lun1ca
|
Witch Držimo pa pesti za naslednji krog! Super da so se stvari premaknile. Meni je moj G reko, da bi me pustil čakati do 18 kroga oz. pač leto in pol, da se trudima sama, ker sem kao itak še mlada. Na srečo je prej uspelo samo od sebe Že takoj naslednji krog po posvetu. Tak da čist možno, da bo zdaj tudi vama uspelo, ko so so zadeve v teku
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.12.2010 21:36:44
|
|
|
|
BabyKitty
|
witch sej nočem spet utrujat... ampak a je tvoj probal maco? Sej veš mojo zgodbo... Sem pa že pozabila a sta probala to al ne... Drugače je pa moj fantiček super... res je super priden, upam da tako čimdlje ostane najbolje da tam nekje do 25. leta ponoči spimo k angelčki, lepo se redi, polno se dojiva... ima že 4050g (najnižja teža je bila 3660), danes pa praznuje 14 dni Moja čišča se je kot kaže končala... šivi tudi ne bolijo več... me je pa modrostni zob začel bolet... tako da mi ni usojeno biti kakšen dan pain free
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.12.2010 8:12:02
|
|
|
|
Lun1ca
|
Za tiste ko nimate FBja (če je sploh kakšna ) Naša članica zaljubljena23 je povila fantka z imenom Nej. Ob rojstvu je bil težek 3260g in velik 50cm. Vsi trije so ok. Čestitke mladi družinici
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.12.2010 8:13:23
|
|
|
|
Lun1ca
|
pinky86 zdaj pa mislim, da si ti na vrsti! Tak da gremo.. hitro rodit!!
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.12.2010 8:55:40
|
|
|
|
Eva19
|
zaljubljena 23, iskrene čestitke zdej pa čim več uživanja...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.12.2010 10:25:30
|
|
|
|
anity_1
|
oo, kak lepo!! zaljubljena23, čestitke!! In veliko vsega lepega!
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.12.2010 10:54:40
|
|
|
|
witch
|
Lun1ca meni je tudi nekaj sanjala o tem da sva mlad. Ampak sem malo pretiravala in rekla, da je moj že 30 let star čeprav bo komaj 29. Tak da se je vsaj nekaj premaknilo, če ne, bi mogla še kar čakati... BabyKitty sva jedla maco.. Zdaj sem začela krvomočnico piti. Da še to probam. za fantička je pa res priden. No, naj le ostane čim dlje tako Pa vse najboljše za 14 dni zaljubljena evo pa te je ubogal otroček Zdaj pa moramo še mojo pikico prepričati, da se spomni priti k meni Čestitam obem z atijem, malemu Neju pa vse najboljše! Imejte se radi
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.12.2010 13:02:50
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca Za tiste ko nimate FBja (če je sploh kakšna ) Naša članica zaljubljena23 je povila fantka z imenom Nej. Ob rojstvu je bil težek 3260g in velik 50cm. Vsi trije so ok. Čestitke mladi družinici Ooo, še nisem zasledila na fb Čestitke in vse lepo Sem rekla, da bo fantek
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.12.2010 21:32:39
|
|
|
|
egleria
|
zaljubljena čestitke! pa ima vaš fantiček kar lepe mere
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.12.2010 22:55:18
|
|
|
|
študentka86
|
zaljubljena23, čestitke tudi iz moje strani
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.12.2010 22:50:22
|
|
|
|
anckica
|
Še tukaj ene iskrene čestitke zaljubljena23 witch- jst tudi mislim, da zdaj ko so stvari končno v pogonu se bosta oba (sploh ti) psihično tako zelo sprostila, da bo ratalo že pred pregledi
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 22.12.2010 19:48:22
|
|
|
|
BabyKitty
|
Kje ste punce... vas je božiček odnesel komu za darila Lun1ca ta video je prov men podobn pinky86 zdej si pa ti naslednja ane Meni je pa danes uspelo nakupit božična darila... je bil prov podvig sem nafutrala malega, odletela v trgovino in bila nazaj pripravljena na ponovno hranjenje čas: 45 minut supermami
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 22.12.2010 20:07:56
|
|
|
|
Eva19
|
hej ja mene je letošnji božiček kar fino zaposlil, namreč za predstavnice ženskega spola del darila izdelujem ročno sama-vam ob priliki pokažem, mi pa vzame kar nekaj časa in sem mogla kar hitet, pa še jutri moram dokončat ostalo. čaka me še nakup darila za Lio-sva se odločila da ji kupiva mini foteljček, da ne bo v stoje gledala njene risanke ostali seveda dobijo bolj malenkosti, ampak narejene z ljubeznijo pa potem je treba jutri še vse zavit, dodat zaznamke z imeni, nekaj dela je kar še bodo pa vsi dobili tudi domače piškotke, zraven pa v steklenem kozarcu sestavine za piškotke in pa pripet modelček ter recept da si jih bodo lahko potem spekli še sami v petek gremo k tastu in tašči, na božič bomo pa pri mojih starših. Lia trenutno že spi, smo zdravi, edino obdobje mama imamo trenutno, je sploh ne smem iz rok spustit pe lep večer še naprej
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 23.12.2010 12:51:38
|
|
|
|
pinky86
|
Uuu Eva kok si ti bizi drgač pa super ideje...mini foteljček za malega bova tudi mi2 kupila...1x kasneje...mi je ful všeč ;)) Pa ta ideja s sestavinami, receptom in modelčkom za piškote kot darilo je super Mi2 bova pa danes končno okrasila smrečico yei s suhimi pomarančami in piškoti (sem uspela mal pretrde spečt hehe ) Ja, res je zanimivo tole obdobje, ko veš, da je vse že ready, mali že dost velik in razvit in samo še čakaš na popadke Sicer počutim se super, mal me križ matra, ampak se da zdržat Sem mela v torek pregled, mali je že čisto spuščen, odprta sicer nisem še nič, ampak je že vse lepo pripravljeno Res težko rečem, a se bo odločil prit že letos, al po novem letu...al glih na nov let Buši se mi je tut že malo spustil, ker popka ne vidim več heh ampak je še vedno kar visoko...grem še nekaj voščilnic nardit, pa-pa
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 23.12.2010 12:52:51
|
|
|
|
pinky86
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Meni je pa danes uspelo nakupit božična darila... je bil prov podvig sem nafutrala malega, odletela v trgovino in bila nazaj pripravljena na ponovno hranjenje čas: 45 minut supermami ČESTITAM hehe verjetno si točno vedela kaj zagrabit ane
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 23.12.2010 12:55:28
|
|
|
|
pinky86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca Naša članica zaljubljena23 je povila fantka z imenom Nej. Uuuu...čestitke še z moje strani
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 23.12.2010 13:41:11
|
|
|
|
BabyKitty
|
pinky86 sanjal se mi ni kaj bom kupla... sem sam nagrabla prvo kar sem vidla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?