|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
7.12.2010 16:24:47   
BabyKitty
anckica maca so ene kapsule, ki naj bi ugodno vplivale na plodnost... in nekaj mesecev nazaj so jih v sloveniji dali iz prodaje, ker naj ne bi bile prehranski dodatek ampak zdravilo, ki se ga ne sme prodajat prek spleta ali nekaj podobnega no user posted image ... zdej so pa nazaj...

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
7.12.2010 17:29:45   
egleria
babykitty našemu malemu se ni mudilo, sam so mi umetne popadke tok dajali da je šlo tok hiter.. user posted image a ti si mela skos svoje popadke?

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
7.12.2010 17:42:42   
BabyKitty
egleria moji so bli skoz ja... in to močni k user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
8.12.2010 16:29:06   
floresita
Vsem puncam hvala za dobrodoslico in lepe zelje... Tudi sama upam da bom hitro zagledala user posted image .... :)

tejchy zelim ti da tudi ti cimprej zagledas user posted image ... :)))

Moram priznat, da ko obiscem ta forum, si se bolj zelim otrocicka in nisem tako potrta zaradi neuspeha... Mogoče zato,ker se vsaj tako prepričam, da nisem edina na svetu... :)

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
8.12.2010 16:31:01   
floresita
Babykitty.. a ves slucajno kako se imenujejo te kapsule? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1305
8.12.2010 16:33:53   
floresita
Babykitty se opravicujem,nisem prej zasledila da se imenujejo maca... :)
Nisem vedela,da se kapsule imenujejo maca... mal smesno ime... heheh :))
bom poskusila s tem... :))))

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
8.12.2010 18:15:34   
BabyKitty
floresita te kapsule morata jesti oba s partnerjem... ker naj bi izboljšala semenčeca... ampak rezultata ne pričakuj pred tremi meseci... namreč takrat se sperma obnovi... tako zelo na hitro povedano user posted image

(odgovor članu floresita)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
8.12.2010 21:39:21   
sa5i
Jeeeej, kak se je lepo spomniti, ko je bila moja še čisto svež novorojenček. danes bi takoj šla še nezaj, ker že vse vem kako in kaj. takrat pa ah.... je bilo pa zato bolj zanimivo user posted image user posted image
BabyKitty, kako vama je dojenje steklo, te hudo bolijo bradavice?

Punce, kaj bo z letošnjim praznovanjem silvestra?? ima katera idejo?  Jaz bi mogla nekaj zrihtat, ker midva imava 31.12. obletnico 5 let. pa bi nekaj ..... nevem kaj....

itak, da bomo sami trije ampak vseeno,

Neposredna povezava do sporočila: 1308
8.12.2010 22:57:25   
BabyKitty
sa5i dojiva se brez večjih problemov... bradavice me sploh ne bolijo... bolj je problem ker moram na eno uro menjati blazinice v modrčku, ker so čisto mokre... če bo šlo tako naprej bom bankrotirala user posted image občasno moram malo poprijeti za nastavke, ker so prsi tako polne, da mali težko zagrabi... potem jih pa po parih minutah dol vzamem, ko že lažje vleče...

Glede silvestra pa... jaz prisegam na obilno fancy večerjo potem pa crklanje... kaj čš lepšga user posted image ponavadi naredim kaj malo bolj eksotičnega in malo zaranžiram obrok... pa seveda svečke ipd... ne maram pa kakšnih zadev na prostem...

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
9.12.2010 10:10:44   
Lineta
BabyKitty, nam boš pokazala kakšno slikico od tvojega user posted imageuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1310
9.12.2010 10:48:08   
egleria
sa5i mi bomo doma.. mogoče bojo prišli moji starši kaj k nam. drugače pa obilna večerja, pa čakanje na polnoč, potem šampanjec, pa če še kaj prostora ostane v trebuhu je še malica user posted image tatarski biftek - njamiii user posted image
babykitty srečnica ena user posted image bolš bankrotirat na blazinicah kot na AM..

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
9.12.2010 16:28:26   
floresita
oba se bova filala s tem... :))))))))

Kaj pa matični mleček??kako je s tem... sem ze slisala veliko o tem

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
9.12.2010 19:05:45   
sa5i
Egleria, zdaj pa si mi naredila lušte s tatarskim mmmmmmmmmmmmm pa lansko leto ga nisem smela, ker sem bila noseča pa toksoplazmoze nisem prebolela. tako, da letos pa navalimo user posted image user posted image
Hujšali bomo pa po zadnjem otroku user posted image

BabyKitty, ti si res lahko srečna, stem, da na blazinicah ne boš bankrotirala, ker po tem začetnem navalu mleka jih boš ko se to uredi menjala samo 2x na dan. Do takrat pa pač kupj kakšne cenejše, saj so tako vse iste.... user posted image
mene pa so cel prvi mesec tako hudo bradavice bolele, no saj mogoče, če bi naša user posted image kdaj spala brez zize v ustih bi bilo verjetno bolje user posted image ko sem ji začela dajati dudo se je stanje hitro popravilo.

(odgovor članu floresita)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
9.12.2010 20:36:29   
BabyKitty
egleria se strinjam da je boljše za blazinice zapravljat user posted image zdej se je naval mal pomiril, je kr olajšanje, ko nimam več čist nabitih prsi user posted image

Lineta imaš FB? pošlji na ZS pa boš imela neomejen dostop do slikc user posted image tukaj na forumu raje ne objavljam takih zadev user posted image

floresita
poskusita... nama je po treh mesecih jemanja teh tablet uspelo zagledati user posted image prej pa 14 mesecev nič... lahko da je bilo to bolj naključje... ampak poskusit ni greh...

sa5i verjamem da bradavice bolijo... mene zabolijo samo ko prvič povleče... ampak minimalno... si pa lepo mažem z lanolinom 1x na dan, pa res pazim, da si osušim joško z svojim mlekom vsakič ko podojim...

Mi smo se pa danes mislili kopati, pa je popek še malo bogi, zato sem prosila če lahko raje naslednjič... tako da se kopamo v torek... smo se pa stehtali in imamo 150g več kot v soboto, tako da očitno mali ni lačen user posted image pa še na prvi sprehod smo šli... smo morali nazaj v porodnišnico, da so mu izmerili sluh, pa je porodnišnica tako blizu, da ga nisva hotela dajat v avto, tko da je preživel prvih 20 minut zunaj... čisto zadekan in pokrit z dežno prevleko, ker je bilo vreme grozno user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
9.12.2010 22:04:10   
egleria
sa5i ja men se ga tudi že ful lušta ker sem bla lani tudi jaz nosečka pa nisem smela tega jest user posted image tk da ko obsedena sam na to čakam user posted image
babykitty potem ste pa že lahko voziček sprobali.. user posted image a ni to en tak fajn filing. ko greš prvič s svojim user posted image na sprehod..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1315
10.12.2010 9:55:50   
BabyKitty
egleria fino je blo ja... sam oči mi ni skor nč vozička pustu user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
10.12.2010 12:20:48   
Martinya
Evo, še ena se vam pridružuje .. tudi delava na bejbiju. Pričakujem, da se v ponedeljek user posted image NE bo pojavila in da se bo na testu pokazal plusek user posted image
Stara sem pa 21, fant 23 .. midva si toliko želiva otročka, da on kar o dvojčkih sanja user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
10.12.2010 12:33:53   
zaljubljena23
Babykitty, blagor tebi..Jaz bi že tudi vozičkalauser posted image

Drugače pa sem danes imela pregled, težki smo 3100g, naslednji teden spet kontrola...Je G dejal, da za novoletne praznike bomo že doma v dveh kosihuser posted image user posted image user posted image , me prav zanima

martinya, dobrodošla

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Martinya)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
10.12.2010 14:52:00   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

egleria fino je blo ja... sam oči mi ni skor nč vozička pustu user posted image

to ti pa verjamem.. pri nas je blo isto user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1319
10.12.2010 14:58:37   
Eva19
baby kitty še meni prosim pošlji fb na zs, bi jaz tud slikice vidla, pa še ostale punce, tiste ki mate, mi pošljite magar na zs ime in priimek, tista ki želi, pa še tam kakšno rečemo user posted image

no dans je pa končno en krasen dan, sam sem celo dopoldne v knjižinici za knjigami preživela, no bom šla pa dele po Lio, tko da greva vn na sončka...je tko luštno user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
10.12.2010 16:07:00   
BabyKitty
Eva19 imaš ZS user posted image

zaljubljena23 upam, da ima tvoj G prav user posted image pa ti privoščim, da je še malo prej... da boš novo leto preživela brezbolečinsko user posted image

Martinya dobrodošla user posted image fantje radi o dvojčkih sanjajo ja... moj ma tud ene ideje user posted image in mene je kar strah, da bi bila naslednjič dva... imamo dvojčke v družini user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
10.12.2010 17:41:05   
pinky86
Uuu zdaj se pa malo več čveka tukaj gor user posted image

Martinya hey - držimo pestke user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena super za pridobljene gramčke user posted image joj jaz bi tudi, da bi bli že trije doma za NY user posted image A si preveč želim?! Upam da ne bom s kakšnimi lažnimi popadki na kavču grrrr

Najin mali je bil danes zelo aktiven, se je cel dan nekaj premetaval po trebuhu...tudi zdajle user posted image Sem dala slikico bušija v album...men se zdi že HUGE user posted image sam je pa še kar kot ena žogica user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

Neposredna povezava do sporočila: 1322
11.12.2010 9:36:08   
Eva19
pinky86 navijam zate da boste za novo leto že kompletni user posted image user posted image
en dva tri bo božič in novo leto. sva se z Lio prej odločile, da bomo danes postavljali smrekco, sicer morva z očijem še mal naštudirat, na ktero mizo jo bova dala, da ne bo šlo vse po tleh... user posted image ampak ji bo pomoje ful všeč, ker že lučke na balkonu skos občuduje.

drugače pa pri nas prav luštno sonček sveti, bo treba kej vn it, sicer je mraz, sam sej zato pa mamo kombinezone user posted image zbudile sva se danes zjutraj ob 7h, oči še spi, ker je bil na službeni zabavi, tamala je šla pa ravno spet spat, očitno ponoči ni blo dovolj. je zdej tko dobra, k me prime za roko, pa v njeno sobico pelje, pa hoče da jo dam v postlco. in potem gospodična zaspi user posted image tko da sama pove kdaj je že dovolj zmatrana. zvečer gremo pa itak vsak dan med 7 in 8 uro, mami vztraja pri tem user posted image

zvečer greva z mojim na en rojstni dan, tko da gre Lia k babici pa dediju zvečer, bo tam čez noč. Midva se greva pa mal znoret user posted image bo kr pasal mejčkn.

punce, lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
11.12.2010 12:38:02   
pinky86
Hvala Eva user posted image vi pa uživajte danes v postavljanju smrečice (mi2 jo morava še kupit user posted image ) in zvečer v dvoje user posted image user posted image

Midva bi morala v četrtek v gledališče...sem se že toook veselila user posted image (sva dobila karti), potem je pa predstava odpadla zaradi bolezni user posted image No, pa naj se tisti, ki je zbolel, hitro pozdravi.

Tut jst sm bla zgodnja danes...lubi je šel na predavanja v LJ, tko da sem sama...perem cunje in pišem diplomsko juhej sem se celo malo vsedla k "zadevi" user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
11.12.2010 12:41:18   
anity_1
pinky86, kakšen lep trebušček!!! user posted image Se kar sebe sploh ne znam predstavljati, ko bom user posted image .. user posted image
Pa Eva19, to mora biti res full lepo, ko se s svojim otrokom tako zabavaš..
BabyKitty, pa ne bi dala na RR čist nobene slikice? Vsaj eno bi lahko user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?