Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 7.12.2010 16:24:47
|
|
|
|
BabyKitty
|
anckica maca so ene kapsule, ki naj bi ugodno vplivale na plodnost... in nekaj mesecev nazaj so jih v sloveniji dali iz prodaje, ker naj ne bi bile prehranski dodatek ampak zdravilo, ki se ga ne sme prodajat prek spleta ali nekaj podobnega no ... zdej so pa nazaj...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 7.12.2010 17:29:45
|
|
|
|
egleria
|
babykitty našemu malemu se ni mudilo, sam so mi umetne popadke tok dajali da je šlo tok hiter.. a ti si mela skos svoje popadke?
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 7.12.2010 17:42:42
|
|
|
|
BabyKitty
|
egleria moji so bli skoz ja... in to močni k
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 8.12.2010 16:29:06
|
|
|
|
floresita
|
Vsem puncam hvala za dobrodoslico in lepe zelje... Tudi sama upam da bom hitro zagledala .... :) tejchy zelim ti da tudi ti cimprej zagledas ... :))) Moram priznat, da ko obiscem ta forum, si se bolj zelim otrocicka in nisem tako potrta zaradi neuspeha... Mogoče zato,ker se vsaj tako prepričam, da nisem edina na svetu... :)
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 8.12.2010 16:31:01
|
|
|
|
floresita
|
Babykitty.. a ves slucajno kako se imenujejo te kapsule?
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 8.12.2010 16:33:53
|
|
|
|
floresita
|
Babykitty se opravicujem,nisem prej zasledila da se imenujejo maca... :) Nisem vedela,da se kapsule imenujejo maca... mal smesno ime... heheh :)) bom poskusila s tem... :))))
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 8.12.2010 18:15:34
|
|
|
|
BabyKitty
|
floresita te kapsule morata jesti oba s partnerjem... ker naj bi izboljšala semenčeca... ampak rezultata ne pričakuj pred tremi meseci... namreč takrat se sperma obnovi... tako zelo na hitro povedano
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 8.12.2010 21:39:21
|
|
|
|
sa5i
|
Jeeeej, kak se je lepo spomniti, ko je bila moja še čisto svež novorojenček. danes bi takoj šla še nezaj, ker že vse vem kako in kaj. takrat pa ah.... je bilo pa zato bolj zanimivo BabyKitty, kako vama je dojenje steklo, te hudo bolijo bradavice? Punce, kaj bo z letošnjim praznovanjem silvestra?? ima katera idejo? Jaz bi mogla nekaj zrihtat, ker midva imava 31.12. obletnico 5 let. pa bi nekaj ..... nevem kaj.... itak, da bomo sami trije ampak vseeno,
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 8.12.2010 22:57:25
|
|
|
|
BabyKitty
|
sa5i dojiva se brez večjih problemov... bradavice me sploh ne bolijo... bolj je problem ker moram na eno uro menjati blazinice v modrčku, ker so čisto mokre... če bo šlo tako naprej bom bankrotirala občasno moram malo poprijeti za nastavke, ker so prsi tako polne, da mali težko zagrabi... potem jih pa po parih minutah dol vzamem, ko že lažje vleče... Glede silvestra pa... jaz prisegam na obilno fancy večerjo potem pa crklanje... kaj čš lepšga ponavadi naredim kaj malo bolj eksotičnega in malo zaranžiram obrok... pa seveda svečke ipd... ne maram pa kakšnih zadev na prostem...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 9.12.2010 10:10:44
|
|
|
|
Lineta
|
BabyKitty, nam boš pokazala kakšno slikico od tvojega ?
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 9.12.2010 10:48:08
|
|
|
|
egleria
|
sa5i mi bomo doma.. mogoče bojo prišli moji starši kaj k nam. drugače pa obilna večerja, pa čakanje na polnoč, potem šampanjec, pa če še kaj prostora ostane v trebuhu je še malica tatarski biftek - njamiii babykitty srečnica ena bolš bankrotirat na blazinicah kot na AM..
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 9.12.2010 16:28:26
|
|
|
|
floresita
|
oba se bova filala s tem... :)))))))) Kaj pa matični mleček??kako je s tem... sem ze slisala veliko o tem
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 9.12.2010 19:05:45
|
|
|
|
sa5i
|
Egleria, zdaj pa si mi naredila lušte s tatarskim mmmmmmmmmmmmm pa lansko leto ga nisem smela, ker sem bila noseča pa toksoplazmoze nisem prebolela. tako, da letos pa navalimo Hujšali bomo pa po zadnjem otroku BabyKitty, ti si res lahko srečna, stem, da na blazinicah ne boš bankrotirala, ker po tem začetnem navalu mleka jih boš ko se to uredi menjala samo 2x na dan. Do takrat pa pač kupj kakšne cenejše, saj so tako vse iste.... mene pa so cel prvi mesec tako hudo bradavice bolele, no saj mogoče, če bi naša kdaj spala brez zize v ustih bi bilo verjetno bolje ko sem ji začela dajati dudo se je stanje hitro popravilo.
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 9.12.2010 20:36:29
|
|
|
|
BabyKitty
|
egleria se strinjam da je boljše za blazinice zapravljat zdej se je naval mal pomiril, je kr olajšanje, ko nimam več čist nabitih prsi Lineta imaš FB? pošlji na ZS pa boš imela neomejen dostop do slikc tukaj na forumu raje ne objavljam takih zadev floresita poskusita... nama je po treh mesecih jemanja teh tablet uspelo zagledati prej pa 14 mesecev nič... lahko da je bilo to bolj naključje... ampak poskusit ni greh... sa5i verjamem da bradavice bolijo... mene zabolijo samo ko prvič povleče... ampak minimalno... si pa lepo mažem z lanolinom 1x na dan, pa res pazim, da si osušim joško z svojim mlekom vsakič ko podojim... Mi smo se pa danes mislili kopati, pa je popek še malo bogi, zato sem prosila če lahko raje naslednjič... tako da se kopamo v torek... smo se pa stehtali in imamo 150g več kot v soboto, tako da očitno mali ni lačen pa še na prvi sprehod smo šli... smo morali nazaj v porodnišnico, da so mu izmerili sluh, pa je porodnišnica tako blizu, da ga nisva hotela dajat v avto, tko da je preživel prvih 20 minut zunaj... čisto zadekan in pokrit z dežno prevleko, ker je bilo vreme grozno
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 9.12.2010 22:04:10
|
|
|
|
egleria
|
sa5i ja men se ga tudi že ful lušta ker sem bla lani tudi jaz nosečka pa nisem smela tega jest tk da ko obsedena sam na to čakam babykitty potem ste pa že lahko voziček sprobali.. a ni to en tak fajn filing. ko greš prvič s svojim na sprehod..
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 10.12.2010 9:55:50
|
|
|
|
BabyKitty
|
egleria fino je blo ja... sam oči mi ni skor nč vozička pustu
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 10.12.2010 12:20:48
|
|
|
|
Martinya
|
Evo, še ena se vam pridružuje .. tudi delava na bejbiju. Pričakujem, da se v ponedeljek NE bo pojavila in da se bo na testu pokazal plusek Stara sem pa 21, fant 23 .. midva si toliko želiva otročka, da on kar o dvojčkih sanja
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 10.12.2010 12:33:53
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Babykitty, blagor tebi..Jaz bi že tudi vozičkala Drugače pa sem danes imela pregled, težki smo 3100g, naslednji teden spet kontrola...Je G dejal, da za novoletne praznike bomo že doma v dveh kosih , me prav zanima martinya, dobrodošla
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 10.12.2010 14:52:00
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty egleria fino je blo ja... sam oči mi ni skor nč vozička pustu to ti pa verjamem.. pri nas je blo isto
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 10.12.2010 14:58:37
|
|
|
|
Eva19
|
baby kitty še meni prosim pošlji fb na zs, bi jaz tud slikice vidla, pa še ostale punce, tiste ki mate, mi pošljite magar na zs ime in priimek, tista ki želi, pa še tam kakšno rečemo no dans je pa končno en krasen dan, sam sem celo dopoldne v knjižinici za knjigami preživela, no bom šla pa dele po Lio, tko da greva vn na sončka...je tko luštno
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 10.12.2010 16:07:00
|
|
|
|
BabyKitty
|
Eva19 imaš ZS zaljubljena23 upam, da ima tvoj G prav pa ti privoščim, da je še malo prej... da boš novo leto preživela brezbolečinsko Martinya dobrodošla fantje radi o dvojčkih sanjajo ja... moj ma tud ene ideje in mene je kar strah, da bi bila naslednjič dva... imamo dvojčke v družini
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 10.12.2010 17:41:05
|
|
|
|
pinky86
|
Uuu zdaj se pa malo več čveka tukaj gor Martinya hey - držimo pestke Zaljubljena super za pridobljene gramčke joj jaz bi tudi, da bi bli že trije doma za NY A si preveč želim?! Upam da ne bom s kakšnimi lažnimi popadki na kavču grrrr Najin mali je bil danes zelo aktiven, se je cel dan nekaj premetaval po trebuhu...tudi zdajle Sem dala slikico bušija v album...men se zdi že HUGE sam je pa še kar kot ena žogica
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 11.12.2010 9:36:08
|
|
|
|
Eva19
|
pinky86 navijam zate da boste za novo leto že kompletni en dva tri bo božič in novo leto. sva se z Lio prej odločile, da bomo danes postavljali smrekco, sicer morva z očijem še mal naštudirat, na ktero mizo jo bova dala, da ne bo šlo vse po tleh... ampak ji bo pomoje ful všeč, ker že lučke na balkonu skos občuduje. drugače pa pri nas prav luštno sonček sveti, bo treba kej vn it, sicer je mraz, sam sej zato pa mamo kombinezone zbudile sva se danes zjutraj ob 7h, oči še spi, ker je bil na službeni zabavi, tamala je šla pa ravno spet spat, očitno ponoči ni blo dovolj. je zdej tko dobra, k me prime za roko, pa v njeno sobico pelje, pa hoče da jo dam v postlco. in potem gospodična zaspi tko da sama pove kdaj je že dovolj zmatrana. zvečer gremo pa itak vsak dan med 7 in 8 uro, mami vztraja pri tem zvečer greva z mojim na en rojstni dan, tko da gre Lia k babici pa dediju zvečer, bo tam čez noč. Midva se greva pa mal znoret bo kr pasal mejčkn. punce, lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 11.12.2010 12:38:02
|
|
|
|
pinky86
|
Hvala Eva vi pa uživajte danes v postavljanju smrečice (mi2 jo morava še kupit ) in zvečer v dvoje Midva bi morala v četrtek v gledališče...sem se že toook veselila (sva dobila karti), potem je pa predstava odpadla zaradi bolezni No, pa naj se tisti, ki je zbolel, hitro pozdravi. Tut jst sm bla zgodnja danes...lubi je šel na predavanja v LJ, tko da sem sama...perem cunje in pišem diplomsko juhej sem se celo malo vsedla k "zadevi"
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 11.12.2010 12:41:18
|
|
|
|
anity_1
|
pinky86, kakšen lep trebušček!!! Se kar sebe sploh ne znam predstavljati, ko bom .. Pa Eva19, to mora biti res full lepo, ko se s svojim otrokom tako zabavaš.. BabyKitty, pa ne bi dala na RR čist nobene slikice? Vsaj eno bi lahko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?