Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.11.2010 20:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce! Imam samo eno vprašanje, ki je sicer malo izven teme. Upam, da ne boste hude. In sicer rabim Babykitty-še preden rodi, ker pol bo itak na polno zaposlena. Verjetno se spomniš, da je nekje v začetku tega leta bila "euforija" vedeževalke. Tebe sem si zapomnila, ker si bila kar pridna s pisanjem takrat. Zdaj me pa zanima kaj ti je takrat napisala in če se je pol uresničilo? No ker meni je takrat napovedala december 2010 in takrat sem si mislila: ja pa ja de - takrat bom že rodila,... Ampak še do zdaj ni uspelo in zato sem malo pozabila na to. No sedaj pa je le prišel ta december in sem se nekak spomnila kaj mi je takrat rekla. (no zdaj si najbolj na svetu želim, da bi to bilo res, kaj je takrat napisala . Se mi zdi da je to bil bolj neki larifari. Je sploh katera punca ki ji je uspelo takrat, ko ji je napovedala? Ja, ja,... saj vem da bom mogla še počakat ampak sem že tako radovedna. Babykitty in zaljubljena23 naj vama porod mine čim hitreje, brez hudih bolečin in da končno stisneta svojega težko pričakovanjega .
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.11.2010 20:12:34
|
|
|
|
BabyKitty
|
Anonimna meni je rekla marca, da bom zagledala v maju... ampak sem ga že marca tko da se prav grozno nisem več obremenjevala z njenimi besedami držim pesti, da je pri tebi zadela witch rajš mol da čimprej vn prlezeta
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.11.2010 21:06:21
|
|
|
|
witch
|
anonimna tudi jaz sem ji pisala... na moj mail je odgovorila, da vidi, da bom kmalu zanosila in imela punčko rojeno v znamenju kozoroga (nič leta), na fanotv mail pa je odgovorila, da že vidi nosečnost in sicer fantka rojenega v znamenju leva (pa isto nič leta). Takrat nisem bila noseča, letos v kozorogu ne bomo rodili, zdaj čakamo mogoče bo pa v levu, ali pa mogoče celo v kozorogu 2011 babykitty evo molim v roku enega tedna bo zunaj
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 1.12.2010 14:22:06
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Anonimna, jaz sem tudi pisala tisti vedeževalki in mi je dejala, da letos ne vidi N, prav tako sem še eni pisala in mi je odgovorila enako, da to leto zame ne bo uspešno kar se zanositve tiče...In evo mene, sem že v 37.tednu...Je pa res, poznam nekaj punc, ki jim je pravilno odgovorila... Aja, pa hvala za lepe želje
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 1.12.2010 14:45:16
|
|
|
|
tejchy*
|
Živjo punce, se že nekaj časa nisem oglasila na forum (vmes sem se tudi malo odmaknila iz RR - da sem se spravila k sebi). pri nama bo minilo skoraj 1 leto odkar ne jemljem več KT tako da si za veseli december želim samo eno darilo - najbrž ne rabim praviti kakšno . No moram pokomentirat tole o vedeževalki, tudi jaz sem ji takrat pisala - odgovor je bil, da zanositev vidi februarja naslednje leto, in če sem iskrena upam da bo malo prej , ampak če čakaš že toliko časa, je vseeno če počakam potem še 2 meseca - pa upam da mi ne bo treba. Upam da vas ni preveč zamedlo, medtem ko takole sneži (pri nas se le stopnjuje vse skupaj) in ceste so čisto neprevozne , se je pa zato lepo greti doma, ker vem da mi nikamor ne bo treba danes . vsem ostalim , pridno božajte bušije in uživajte zadnje tedne kot srečke nosečke (nekatere ste res že pri koncu), ostale bomo pa pridno čakale na te nedočakane + !! Upam da bo veseli december odzvenel v pravem pomenu besede
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 1.12.2010 14:58:12
|
|
|
|
egleria
|
meni je napovedala da bom zanosila v avgustu. pa ni držalo ker sem zanosila aprila
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 1.12.2010 19:38:21
|
|
|
|
sa5i
|
hejla! Ah ja te vedeževalke. nič ne škodijo pa kaj dosti ne koristijo . BabyKitty zdaj bo pa res kmalu ja. res si boga, da te tako muči ta konec nosečnosti. vem pa ,da se verjetno kar vsaka počuti že kot kit pa je sama sebi preveč na koncu. Zaljubljena, a ti bi rada že kar šla? saj bo vse ob svojem času. heh navadno pa itak radi zamujajo. in se strinjam, da se je potrebno hitro začeti truditi ja, če imaš neredne M, da potem pač čimprej uspe Egleria, Koliko je sedaj tvoj fantek star?? Lun1ca, ša tako dolgo nisem vedela, da si sploh noseča da ko enkrat berem kar šok. in res ti privoščim, ker se spomnim, da sva še skupaj trepetale za no ti si pač mičkeno dlje pa nič zato, glavno, da bo pa čimprej se pozdravi witch, moja mala je bolana, ima bronhitis in ji delam inhalacije. drgače pa je res že zrasla že čez 5 mesecev je. saj res midve sva na istem faksu a ne, bi lahko šle kdaj na čaj. in ja midva bi imela enega za drugim, vendar te moje neredne menstruacije bodo itak naredile svoje. sicer pa tudi ko sem zanosila že 3 mesece nisem mela. pa tudi sedaj še je nimam, mogoče tudi zaradi dojenja. nič uživajte v snegecu
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 1.12.2010 19:45:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma saj vem, da so te vedeževalke (vsaj te na "daljavo") larifari, ampak zdaj, ko sem se končno včakala tega decembra, pa bi mi zelooo ugajalo, da bi mi zadela. Konec meseca bo znanega kaj več, do takrat pa pridno . papa
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 1.12.2010 20:11:10
|
|
|
|
floresita
|
Tudi jaz se z veseljem pridruzujem temu forumu... Si pravtako kot večina želim postati mamica.... A mi ne uspe.. :) Včeraj sem bla prepričana, da ne bom dobla menstruacije, a je danes prisla... Sem ze navajena na razočaranje... :) ampak!!! Se bomo potrudile!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 1.12.2010 20:12:43
|
|
|
|
floresita
|
Čestitam pa vsem mamicam!!! :)) veliko sreče
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 1.12.2010 21:27:19
|
|
|
|
egleria
|
sa5i moj fantek je star 10 mesecev in pol hitro mine.. ja če želita malo razliko pol pa kr v akcijo floresita dobrodošla.. pa upam da ti čimprej uspe
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.12.2010 9:34:56
|
|
|
|
donna22
|
Na fb sem zasledila eno zelo lepo novičko od BabyKitty: V statusu je napisano: (BabyKitty) ...je presrečna, ker je postala mamica!:) Danes ob 4:22 se mi(nama) je s rodil sinček... Tristan! :) Občutki sreče so nepopisni.. mali moj, želim ti uspešno in zdravo življenje... mamica ti bo pomagala na vsakem koraku!:) Čestitke še tukaj
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.12.2010 9:49:46
|
|
|
|
Lun1ca
|
Tudi moje čestitke še tukaj! Pa se je le odločo pred prazniki prit
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.12.2010 9:58:08
|
|
|
|
Lun1ca
|
sa5i hehe ja premalo nas hodiš gledat Ja res je, sma kr nekaj časa skup čakale na . No zdaj pa ti že nekaj časa cartaš, jaz pa še tudi dobro tretino pa bom cartala Cajt kr mine.. nama je uspelo v 11. krogu, pa če zdaj pomislim nazaj.. uuuf je šel hitro čas Pozdravit ja.. vsaj vročine nisem dobla, pa tudi kašljam ne. Sam nosek še pa kr nagaja. Je pa mogoče danes že mičkeno bolše.. ampak sem se odločla da do ponedeljka ziher ne grem ven. Pa grlo me boli floresita dobrodošla med nami pa da čim prej zagledaš
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.12.2010 10:29:43
|
|
|
|
witch
|
Čestitke mamici in atiju bravo babykitty
< Sporočilo je popravil witch -- 2.12.2010 10:30:17 >
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.12.2010 10:42:58
|
|
|
|
anity_1
|
Oooo, BabyKitty, čestitke!!! Joj, kako sem vesela Lepo se imejte in bodite zdravi! Sem hodila sem vsak dan čekirat, če bo kaj
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.12.2010 10:45:42
|
|
|
|
pinky86
|
Sem šla najprej na FB pogledat NOROOOOO!! Ful lepa novička Babykitty - čestitke!!! Pa kakšno lepo sporočilce si napisala svojemu sinčku UŽIVAJTE in upam, da si imela lepo porodno izkušnjo..."slišati" si super Tejchy & Floresita držimo pestke za vaju
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.12.2010 11:18:05
|
|
|
|
Eva19
|
Čestitke babykitty velikooooooooooooooo cartanja
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.12.2010 11:54:05
|
|
|
|
tejchy*
|
Babykitty - čestitke tudi od mene, da boste čimprej doma, zadovoljni in zdravi pinky86 - hvala
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.12.2010 13:25:13
|
|
|
|
Lineta
|
BabyKitty čestitam!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.12.2010 15:51:31
|
|
|
|
zaljubljena23
|
sa5i, saj vem, da navadno zamujajo in ne bom med tistimi srečnicami, ki rodijo pred rokom...Ampak želja pa še vseeno je lahko floresita, dobrodošla...želim ti, da te razveseli en lep plusek, prav kmalu... Babykitty, iskrene čestitke še tukaj
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.12.2010 18:17:05
|
|
|
|
egleria
|
babykitty čestitke še tukaj
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.12.2010 21:23:07
|
|
|
|
anckica
|
Juhuhu, BabyKitty pa je le prišel na svet tvoj lepi pikec Tristan!!!! ČESTITAM od srca
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.12.2010 21:27:07
|
|
|
|
anckica
|
Punce, dejte mi prosim povedat kako dolgo ste preden ste zanosile jemale folno kislino? Sem čist zmedena, ker priporočajo 3 mesce prej, ampak kaj če ne zanosiš v teh treh mesecih? Btw: Floresita- držim pesti da čim prej zagledaš magični
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.12.2010 22:21:00
|
|
|
|
zaljubljena23
|
anckica, od začetka sem jo začela jesti takrat ko sva začela delat na naraščaju...Ker se je tole vleklo predolgo, sem vmes nehala in začela z njo takoj ko sem zagledala plusek...Še ni prepozno takrat...Jo pa jem že celo N, zdaj po 12.tednu nekje vsaki drugi dan...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?