|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
19.7.2010 21:35:33   
anity_1
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

pikapolonči, jaz o splavu ne bom komentirala kaj veliko, ker imam čist svoje mnenje o tem, sama sem morala dati skozi že en SS, na bebici smo se trudili zelo dolgo...Tako, da tega izhoda definitivno ne podpiram in......

Papirji, huh že zdaj ko pomislim na njih mi slabo postane...Dobro da jih bomo urejali v zimskih mesecih...

Danes sem imela pregled, smo delali UZ, videli spol, čez mesec dni pa morfologija...Začela sva tudi malo urejat sobice, tako da na polno dogaja

Super, in kaj pričakujete? Pikeca ali pikico? user posted image Zdaj pa bosta lahko lepo barvno že opremila sobico, ko vseta, kaj imata user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 576
20.7.2010 8:06:04   
BabyKitty
anity_1 hja... trebuščka še vedno bolj ni user posted image ko gledam tukajle slikice ostalih v 21. tednu, se mi zdi, da zaostajam za ene 10 tednov user posted image prejšni teden smo bili na enem pikniku in ravno slučajno je bila tam ena znanka, ki ima rok en teden pred mano... njo so vsi komentirali, kdaj pa bo, pa kaj pa je pa... pri meni pa noben sploh opazil ni... so pa spretno opazili kakšno kilco na moji zadnjici user posted image

zaljubljena23 srečka, da so videli spol user posted image pri meni se je spretno skrival... in zdaj že resno razmišljam, da bi počakala do konca, da vidimo spol... ker sploh nisem več firbčna... user posted image sem tako komaj čakala morfologijo, da mi pove teta a je punčka al fantek, pa se je skrival in skrival... Zdej je pa v bušiju za pogovore vedno "Ferdi" user posted image user posted image user posted image ni več pikica user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 577
20.7.2010 11:09:01   
donna22

pikapolonči, jaz o splavu ne bom komentirala kaj veliko, ker imam čist svoje mnenje o tem, sama sem morala dati skozi že en SS, na bebici smo se trudili zelo dolgo...Tako, da tega izhoda definitivno ne podpiram in......

Papirji, huh že zdaj ko pomislim na njih mi slabo postane...Dobro da jih bomo urejali v zimskih mesecih...

Danes sem imela pregled, smo delali UZ, videli spol, čez mesec dni pa morfologija...Začela sva tudi malo urejat sobice, tako da na polno dogaja

No, jaz sem zase popolnoma prepričana, da v nobeni situaciji ne bi naredila splava ... Si ne znam predstavljat, da bi že nekaj časa vedela, da sem user posted image , pa še kar ne bi vedela, ali bom obdržala ali ne. Ali ne razviješ v tolikem obdobju neke navezanosti na to malo bitjece?

Sicer ne bi mogla obsojat drugih, vsak ima svojo zgodbo ... ampak glavni odgovor je vseeno v mojem primeru NE, nisem za splav.

Poznam eno punco, ki je že štirikrat šla delat splav, to pa obsojam ... Letos je njena kolegica rodila in je pojamrala: Joj, kdaj bom pa jaz na vrsti? Če bi bla zraven, bi jo menda zlasala ... Štirikrat si že bla na vrsti!!

Kaj zdaj, a spol bo ostal skrivnost? Hmmm, lahko pa ugibamo, ne? Jaz rečem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 578
20.7.2010 21:35:34   
zaljubljena23
anity, ja zdaj bo lažje...Čeprav še čist ziher ni...Sicer pa bomo še počakali na morfologijo...Zaenkrat je itak veliko dela s prenovo, potem pa nakupovanje...

babykitty, hmmm ziher te bo premamilo in boš želela vedetuser posted image user posted image

donna, žal ja...Je preveč firbcev, za katere nočem, da izvejo (ker o sebi tudi nič ne izdajo)...zato žal tudi na forumu ne morem izdati..Sicer še dobre 4,5 mesece in boste zvedeliuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 579
22.7.2010 19:45:10   
BabyKitty
Kje se skrivate punce? Upam, da ste vse na morju in uživateeeuser posted image

zaljubljena23 mah nevem, če me bo premamilo glede spola... sem se že sprijaznila z unisex zadevami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 580
23.7.2010 8:13:20   
MEGi20
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonči

Ne, sem mu že povedala.Po dveh urah pogovora sva prišla do zaključka, da sva v tistem trenutku preveč raztresena za trezno razmišljanje.Jaz sem mu povedala, da bi mi bilo najbolje da se normalno, otroka obdrži in se življenje nadaljuje pač po teh tirih.Njegov odgovor pa je bil, da mora premisliti, ker ne ve če je dovolj odgovoren za to vlogo.
Kakorkoli, v sredo se bo vse iz njegove strani razjasnilo.
Pogovarjala sva se sicer nasplošno, da bo to prišlo po službi, skupni vselitvi itd.Zdaj pa je pač tako kot je.
Zavedam pa se, da če bo vztrajal pri splavu, to le ne bo več moj fant.Evo,pa je nekaj zagotovo.Čeprav mu tega nisem dala vedeti, niti ga nisem silila oz pritiskala nanj.Mu bom pustila, da si vzame čas.

Najprej ti podarjam en velik user posted image , zdaj pa k stvari. Na istem sem bila jaz pred 4leti; vendar malce drugačna situacija : Zadnji letnik SŠ, on je ob + rekel da ni pripravljen na otroka in naj naredim splav. Ga nisem... pogovorila sva se in nato sva se v mojem 18t preselila v najemno stanovanje, v nosečnosti sem zaključila letnik in opravila maturo (vse je bilo OK do rojstva) potem je pa v otroku videl vsiljivca .... user posted image  odrival naju je od sebe , hodil domov pozno, imel celo drugo žensko,spala sva v ločenih posteljah jaz z otrokom v otroški sobici on v spalnici,trdil je da otrok ni njegov itd. Ločila sva se in sva še danes po sodiščih, ker je on obrnil plato-igra se neko igrico za katero mi niso znana pravila ... dogajajo se grožnje, izsiljevanja! Na sodiščih, CSDju  je ves pocukran do mene in otroka - kajti to uporablja za krinko saj mi je jasno dal vedeti, da je njegov cilj dobiti skrbništvo in mene izriniti iz otrokovega življenja.

Sama imam novega partnerja s katerim sva že v 8.krogu pa ne uspe in ne uspe. Otroka si zelo želiva, kar je popolnoma druga zgodba od mojega prvega tipa user posted image  No sem malce zašla....

TOREJ: če bo vztrajal na splavu čimdlje od tega tipa; vrjemi da ti bodo bližnji  (mama, oče, brat ali sestra,strici,tete itd.) pomagali, kajti ko se enkrat začne vse tisto kar  se je meni in otročku dogajalo se vrtiš v začaranem krogu in ne dovoli, da te dete kdaj vpraša zakaj si žalostna - kajti mene je moj pri skoraj 2 letih vprašal ko je videl, da jokam in moram rečt da me je v srčku zelo stisnilo; kar pa mi je dalo moč da sem v 1 tednu našla stanovanje, vložila vlogo za razvezo in odšla. Sedaj sva srečna in če bi še enkrat živela nebi nikoli živela in ljubila moškega ki si otroka ne zasluži.

V tem času se dobila zaposlitev in to za nedoločen čas, čeprav tega nisem pričakovala; domači mi še dan danes pomagajo kolikor mi lahko - a sedaj ko sem na zeleni veji redko kdaj prosim za pomoč; zmogla boš že samo zaradi te male pikice, kajti ona te bo vodila naprej in ko se ji boš zazrla v učke boš takoj dobila novo energijo in nov zagon!

Ne obupaj že za vsakim dežjem je posijalo sonce - tudi tvoje bo!

Pa lep dan še naprej M.

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu pikapolonči)
Neposredna povezava do sporočila: 581
23.7.2010 10:46:25   
BabyKitty
MEGi20 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 582
23.7.2010 22:22:20   
anity_1
 MEGi20, uh, kašna zgodba. Človek kar malo pomisli in je srečen, ker ima partnerja, s katerim si oba želita otroka.. Upam, da bo vse ok glede skrbništva in da bosta z novim partnerjem hitro zagledala user posted image . Vso srečo user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 583
25.7.2010 21:49:16   
anity_1
No, tut jaz upam, da ste vse ve na dopustu. Je kar malo žalostno, ko ni tukajle živahno, tako kot je blo do zdaj kar skoz user posted image
Naj povem, da sem že dobila prvo M po prenehanju jemanja KT in sem prav vesela. Vesela zato, ker vem, kako dolg imam ciklus in da sem sploh dobila M. Ker sem brala, da imajo nekatere prave težave, da se jim povrne ciklus. Ampak fuul krvavim, sem čist brez energije in tečna kot driska.. Upam, da me bo minilo.. Verjetno je to kakšen medmenstuacijski sidrom MMS user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 584
25.7.2010 23:14:37   
BabyKitty
anity_1 nočem te razočarati... ampak prva menstruacija po KT je bila tudi pri meni točna in druga in tretja... četrta pa z zamudo, in peta... itd user posted image bolj kot sam ciklus pa je bil problem v izcedkih... saj sem imela že 10 dni pred M rjav izcedek... Vglavnem so se hormoni očitno igrali z mano in z mojimi živci user posted image Vglavnem želim ti, da bo pri tebi drugače user posted image pa veselo user posted image da do M sploh ne pride user posted image

Tukaj je pa res nekam žalostno zadne čase... pa nevem, a sem edini čudak, ki ne gre na morje letos user posted image res pa je, da sem bila konec jeseni v toplih krajih na morju, tko da me to mičkeno tolaži user posted image

Imam pa zelo veselo pikico, ki se čisto vsak dan ob 23.00 zbudi in me začne veselo pozdravljat user posted image brca, da se mi kar buši trese user posted image Ferdo moj user posted image user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 585
26.7.2010 10:34:35   
donna22
pikapolonči se že dolgo ni oglasila, me kar malo skrbi ...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 586
26.7.2010 13:32:30   
egleria
evo mene iz morja.. sem mela kar nekaj za prebrat danes user posted image
pa sej glede na vreme je tak vredu da mam kej za delat poleg tega da cunje perem pa sušim user posted image
v glavnem uživali smo, blo je prevroče, Patriku je blo morje zelo všeč ..
edino zadnja dva dni je dobil vročino, ki ni vplivala na razpoloženje pa tud ostalih znakov bolezni ni bilo. zdaj je pa vse vredu..

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 587
26.7.2010 21:49:55   
zaljubljena23
kar nekaj dni me ni na forum in samo par postov...Ste se polenile punce...user posted image user posted image user posted image

Pri nas na polno dogaja..Sma se vrgla v renoviranje in prav lepo napredujeva...Še malo...Potem pa se začne šoping za pikicouser posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 588
26.7.2010 23:00:27   
donna22

kar nekaj dni me ni na forum in samo par postov...Ste se polenile punce...user posted image user posted image user posted image

Pri nas na polno dogaja..Sma se vrgla v renoviranje in prav lepo napredujeva...Še malo...Potem pa se začne šoping za pikicouser posted image user posted image

Kje pa bosta? Na Ptuju? Za sebe ali pri starših?

O, šoping, to pa je res fajnuser posted image Jaz si že zdaj ogledujem opremo za naslednjega user posted image , pa se še nisma niti čisto odločila zanjuser posted image user posted image Tudi en voziček sem si nagledala, samo vem, da moj ne bo za to, da bi novega kupovalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

evo mene iz morja.. sem mela kar nekaj za prebrat danes user posted image
pa sej glede na vreme je tak vredu da mam kej za delat poleg tega da cunje perem pa sušim user posted image
v glavnem uživali smo, blo je prevroče, Patriku je blo morje zelo všeč ..
edino zadnja dva dni je dobil vročino, ki ni vplivala na razpoloženje pa tud ostalih znakov bolezni ni bilo. zdaj je pa vse vredu..

O, lepo, da ste uživali in da je blo Patriku všečuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 589
27.7.2010 9:37:28   
BabyKitty
egleria supr za morje user posted image tudi meni bi pasalo malo oddiha iz betonske džungle user posted image

zaljubljena23 vse uživajo okoli, samo me smo za računalnikom cele dneve user posted image mi2 pa renovirava že 4 mesece user posted image na polno... pa še kakšne 2 tedna bo treba počakat, da pride pohištvo user posted image tko, da čisto nič več ne uživava user posted image denar pa gre... upam, da bo kaj ostalo za pikico user posted image sicer pa sem gledala, da za prvi mesec imam že skoraj vse nakupljeno user posted image no kar se tiče oblekic... dudice ipd. pa lahko še počakajo user posted image

A pozna slučajno katera kakšno dobro šiviljo, ki bi mi naredila prevlekico za košek? Ker tiste prevlekice, ki jih lahko kupiš v trgovini so user posted image majo taktiko, da so talepe prevlekice v kompletu s koškom user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 590
27.7.2010 13:06:47   
anity_1
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

anity_1 nočem te razočarati... ampak prva menstruacija po KT je bila tudi pri meni točna in druga in tretja... četrta pa z zamudo, in peta... itd user posted image bolj kot sam ciklus pa je bil problem v izcedkih... saj sem imela že 10 dni pred M rjav izcedek... Vglavnem so se hormoni očitno igrali z mano in z mojimi živci user posted image Vglavnem želim ti, da bo pri tebi drugače user posted image pa veselo user posted image da do M sploh ne pride user posted image

Uhh.. jaz sem pa upala, da bom imela res takšen ciklus zdaj user posted image Res pa je, da še vedno upam, da bom mela takšnega še naprej..
Drugače pa naj M pride še enkrat, potem bomo šele veselo user posted image .. Zdaj sicer je tut veselo, samo pač paziva oba.. Je treba..

Sem pa vesela, da ste tiste, ki ste bile na morju, uživale user posted image BabyKitty, tut jaz letos ne grem na morje, tako da sva že dve user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 591
27.7.2010 14:47:02   
zaljubljena23
donna, zaenkrat se bova švercala...Ampak so bile sobe že v katastrofalnem stanju, da je bilo potrebno nekaj ukrenit...Sicer sva se spravljala že od lani, ampak zdaj je bil zadnji čas...Ko bo pa še pri meni službica in večji proračun pa po hitrem postopku na svoje..Nič ni lepšega...Čeprav se nimam nad čim pritoževati, ampak je vseeno drugače, če živiš zase, v svojem gospodinjstvu...

babykitty, niti mi ne govori kako gre denar...Že itak gledava, da ravno ne kupujeva nekaj ekstra in drago, če se imava namen seliti (enkrat), pa še zmeraj se pozna...Pa še kar konkreten servis avta naju čaka, zavarovanje,...ah me že zdaj glava boliuser posted image ...Ampak saj bo...Stvari za pikico so pri nama minimalne (cele 3 bodije na preklop in en puloverček sva nabavila do zdaj)..To je to...Bomo pa v septembru/oktobru začeli bolj zapravljatuser posted image user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 592
28.7.2010 8:56:28   
BabyKitty
zaljubljena23 jaz raje ne razmišljam o stroških ker me kar zvijat po trebuhu začne user posted image mi2 sva pa ravno obratno... ker hočeva biti v tem domeku še kar nekaj časa in to brez dodatnih adaptacij na vse gledava, dejva raj mal več, da bo ornk... user posted image in teh mal več tm in tm je zdej ogromno denarja user posted image

anity_1 sej morje je precenjeno user posted image bova nadoknadile user posted image glede user posted image ti pa predlagam, da se poskusiš strenirat, da se ne boš preveč obremenjevala... kar bo bo... ker sama sem bila že po treh mesecih živčna razvalina, ker sem preveč pričakovala in bila preveč nestrpna... potem pa živčki tudi na user posted image vplivajo in na ciklus in potem se življenje vrsti samo okoli tega in... ni luštno! user posted image Vglavnem ti imaš še čas, da ne ponavljaš mojih napak user posted image Samo zavedati se moraš, da user posted image čaka na idealen čas zanjo in takrat BO! Sforsiraš jo pa zelo težko... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 593
28.7.2010 9:08:27   
witch
Da vas potolažim... tudi pri meni verjetno nebo morja user posted image user posted image user posted image sem pa že na drugih počitnicah to poletje user posted image user posted image user posted image morje bo pa verjetno prišlo ob koncu tega oziroma začetku naseldnjega leta user posted image user posted image

Punce veste kaj kako je s pikapolonči?

zaljubljena in babykitty uh kako vama zavidam to nosečnost user posted image user posted image tudi jaz bi že brcike, pa nakupovala, pa..... drugače sem pa zelo vesela za obe, ker res dobro vem skozi kaj sta mogle iti... čuvajta svoje pikice user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa v plodnih dneh,  tako da veselo slončkava in seveda upava, da pa zdaj kaj bo...

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 594
28.7.2010 9:18:23   
BabyKitty
witch tudi pri tebi bo to kmalu user posted image sploh ne dvomi o tem... pa kr šparat začni user posted image verjemi izkušenim user posted image user posted image user posted image Pa še enkrat ti rečem, da NE OBUPAT!

Za tolažbo ti pa lahko povem, da biti user posted image niti ni tako fino kot zgleda user posted image noge ti otekajo, migrene imaš, sama sebi se zdim tečna... in potem vzamem v roke še kakšno revijo o nosečnosti in povsod pišejo samo take stvari, da te vse mine user posted image npr. hemeroidi, nezmožnost zadrževanja urina, bla bla... Potem o posledicah poroda, seveda spremenjeno telo, da vse visi in si kot žolca user posted image pa čišča, ki grozno smrdi, pa celjenje presredka pa vse žive vaje za telo, pa poporodna depresija, pa poporodni krči pa... In potem vzameš knjigo o dojenčkih in pišejo notri samo o težavnih jokajočih otrocih, ki jokajo več kot 4 ure dnevno, zlatenci, lisah po obrazu otročka,  user posted image in potem se vprašaš, zakaj sem si že to želela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 595
28.7.2010 15:24:14   
zaljubljena23
witch, čeprav se ti zdi že tole zlajnano, ampak verjamem, da bo tudi tebi kmalu namenjena sreča...JAz še zdaj včasih ne morem verjeti, da je tudi mene obiskala..Vidva le pridno slončkajta v teh dneh in nekje čez 14 dni pričakujem lepe novičke...Sicer pa sama veš, da zdaj ko se ti je cikel uredil imaš zelo velike šanse za zanositev kot pa si jih imela prej...Stiskam pestke...Drugače pa hvala za lepe želje...

user posted image user posted image user posted image babkitty, kje jih ti ven pobiraš....Jaz samo te negativne stvari preskočim, se sploh ne obremenjujem s tem...se prepričujem, da bo moj otrok priden, redko jokajoč, noč bo v enem kosu prespal user posted image user posted image user posted image pol pa se zbudim iz sanjuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 596
28.7.2010 16:10:52   
donna22

witch tudi pri tebi bo to kmalu user posted image sploh ne dvomi o tem... pa kr šparat začni user posted image verjemi izkušenim user posted image user posted image user posted image Pa še enkrat ti rečem, da NE OBUPAT!

Za tolažbo ti pa lahko povem, da biti user posted image niti ni tako fino kot zgleda user posted image noge ti otekajo, migrene imaš, sama sebi se zdim tečna... in potem vzamem v roke še kakšno revijo o nosečnosti in povsod pišejo samo take stvari, da te vse mine user posted image npr. hemeroidi, nezmožnost zadrževanja urina, bla bla... Potem o posledicah poroda, seveda spremenjeno telo, da vse visi in si kot žolca user posted image pa čišča, ki grozno smrdi, pa celjenje presredka pa vse žive vaje za telo, pa poporodna depresija, pa poporodni krči pa... In potem vzameš knjigo o dojenčkih in pišejo notri samo o težavnih jokajočih otrocih, ki jokajo več kot 4 ure dnevno, zlatenci, lisah po obrazu otročka,  user posted image in potem se vprašaš, zakaj sem si že to želela user posted image user posted image user posted image

Hja, te revije o nosečnosti so resuser posted image user posted image Čeprav moram rečt, da sem jaz v nosečnosti uživala do zadnjega dne in bla polna energije, tak da glede tega res ni blo panikeuser posted image Spomnim se edino, da so me proti koncu ponoči mantrali krči v nogah, samo sem potem še več tekočine pila in jemala magnezijeve tablete, pa je blo.

No, tudi hemeroidi, nezmožnost zadrževanja urina itd. so se me izognili, verjetno ima to kaj veze s tem, da sem imela CR ... Tudi telo se mi zato tam spodaj ni neke ekstra spremenlouser posted image Seveda pa ti ostane nekaj odvečne kože, pa kaki kg preveč, ampak jaz nikoli nisem bila taka, da bi gledala na vsak gram in neprestano preštevala kalorijeuser posted image Glavno, da je bebo zdravuser posted image No, saj ne rečem, da ne bi mela lepše postave, ampak tudi brez popolne postave mi čisto dobro greuser posted image

Aja, pa spomnim se, ko sem v teh revijah o nosečnosti brala podrobnosti o porodu ... Me je kar zvijalo in mi bilo slabouser posted image

Glede težavnih otrok pa bi rekla tako - tolaži se, da taki dojenčki niso tak pogostiuser posted image Moja Zala je bila kar pridna od začetka, nič kaj krčkov, potem nobenih večjih težav pri rasti zobkov itd. Je pa res, da imamo sedaj težave s to hiperkinetičnostjo in afektivnim šokom, ampak si rečem, kaj naj zdajuser posted image Taka pač je, zlata je in jo imam neskončno rada točno tako, kot jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 597
28.7.2010 16:24:45   
pinky86
Ojla, jaz tudi še ne dopustnikujem...odštevam....še 2 dni.....potem me čaka pa ceeeel mesec "brezdelja" user posted image na morje tudi midva ne greva...se bova pa potepala po naši lepi Sloveniji user posted image

Nosečnost - zelo lep čas user posted image res!! Počutim se odlično, zaenkrat nobenih večjih problemov tko da uživam user posted image brcik še ne čutim (zdj sm v 18T) buši je še kar bolj mali ampak raste ;) Sem pa že nekaj tednov nazaj prenehala brat nosečniške zadeve in se prepuščam toku dogodkov...sem veliko bolj pomirjena sama s seboj in optimistična, ko ne berem vsega "sranja" po revijah in na netu.

Mi je pa znanka priporočila eno luštno knjigico, ki je malo bolj spiritualistično obarvana in govori o devetih mesecih nosečnosti in kako si dojenček izbere svoja starša ter njegovo bivanje v naših trebuščkih - luštno user posted image

Ejjjj, kupila sem košaro za na voziček hah bom dala slikico v album - meni je ful lepa. Sva pa vzela rabljeno od enega para s prvim otročkom in je res lepo ohranjena, skoraj kot nova. Jeseni bova kupila pa še športni del. Drugače me je pa zdaj ful začelo grabit, da bi že kar kkšno stvar za oblečt kupila, pa kkšno drobnarijo ufff sam me moj dragi kr nazaj drži, da bova to jeseni začela...grrr Jaz bi že zdaj!!! Mi je pa sodelavka prinesla celo vrečo zimskih pajackov in jopic, sva se z mojim kar topila ko sem jih doma vse še enkrat pregledala in zložila - kok so to majhne cunjice user posted image

Babykitty, ti si rekla, da imaš garderobo že vso nakupljeno...katero številko si pa kupovala za začetek?!?! 56 ali 62

Witch: bodi optimistična, zaljubljena in uživaj...ko boš čisto neobremenjena se bo tudi plusek pokazal.

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

Neposredna povezava do sporočila: 598
28.7.2010 20:44:41   
anity_1

anity_1 sej morje je precenjeno user posted image bova nadoknadile user posted image glede user posted image ti pa predlagam, da se poskusiš strenirat, da se ne boš preveč obremenjevala... kar bo bo... ker sama sem bila že po treh mesecih živčna razvalina, ker sem preveč pričakovala in bila preveč nestrpna... potem pa živčki tudi na user posted image vplivajo in na ciklus in potem se življenje vrsti samo okoli tega in... ni luštno! user posted image Vglavnem ti imaš še čas, da ne ponavljaš mojih napak user posted image Samo zavedati se moraš, da user posted image čaka na idealen čas zanjo in takrat BO! Sforsiraš jo pa zelo težko... user posted image

Ja, bi se bilo fajn strenirat, da se z M ne bi obremenjevala.. samo pač - včasih kar pomisliš na to, čisto tako, kar tako.. Ampak te bom poslušala in se poskušala ne preveč obremenjevat user posted image

witch le veselo slončkajta.. Jaz že malo pogrešam to spontano slončkanje.. Vedno sedaj paziva, ker bi pač na bejbiju rada začela delat šele konec avgusta/začetek septembra.. Mi je pa tudi moj zdravnik rekel, da je najbolje se samo prepustiti.. Ne smeš iti v posteljo z mislijo, da bosta naredila otroka, ampak da se prepustita drug drugemu in potem uživata..

Drugače pa jaz že zdaj - pred nosečnostjo sem prebrala kar nekaj knjig na temo nosečnost in porod.. In so kar strašljive vsebine včasih.. Uhh.. Me kar zvije v trebuhu.. Zato pa sem brala tiste stvari - bolj lepe user posted image
Povejte mi - ste si naročili ta ringarajin vodnik po nosečnosti? Kako ste zadovoljni z njim?

pinky86, mi je všeč, da sta kupila košaro za voziček.. Mislim, da s tem, če je kakšna stvar rabljena in še po vrhu lepo ohranjena, ni nič narobe.. Zato sem vesela, da sta se tako odloččilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 599
28.7.2010 21:18:56   
pinky86
anity midva bova skoraj vse rabljeno kupila oz. dobila, kar nama je čist fajn. Sej sm že govorila, da mi je neumno plačevat gore denarja za opremo, ki jo otrok hitro preraste, poleg tega se da tudi rabljene stvari kupit zelo lepo ohranjene, tko da sploh ni panike. Seveda pa malo spremljaš trg in se ne zaletavaš v prvo stvar ampak čakaš na pravo priložnost - zato sva tut košaro že zdaj kupila. Sej športni del bova tudi rabljen vzela user posted image

Posteljico + jogi + posteljnino, previjalno in lupinico dobiva od kolegice. Banjico sva tut že dobila....hmmm še kakšen stolček - gugalnik za na mizo, tisto "vrečo" za prenašanje otroka bi tudi imela, pa seveda cunjice bo treba še dokupit in pa kar se tiče kozmetike in ostalih pripomočkov in to je to user posted image

Ringarajin vodnik po nosečnosti hmmm jaz sem ga sicer naročila vendar ga ne priporočam. Ubistvu je kr neki user posted image Večino člankov imajo že tako ali tako na svoji strani - so identični, ostali članki so pa v večini kr neki, tko da jih niti ne berem vseh. Mogoče je edino fino, da ga pač vzameš v roke kadar želiš in ti ni treba viset na računalniku, druge pozitivne stvari pa jaz ne vidim. Aja, notri si tudi lahko zapisuješ določene podatke o tem kako se ti spreminjaš, o pregledih, najljubši hrani ipd. ampak tut to je v vsaki reviji enako - meni res niso všeč, sam zdj jih pač mam. Pa še poštar mi jih je vseh 18 številk dobesedno stlačil v un ta ozek blokovski nabiralnik tko da so bile vse pomečkane in nekatere tudi strgane grrrr sem jih potem par dni ravnala pod težkimi knjigami.

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

joj
dojenček223

ali gledate nadaljevanko rebelde

da, vedno (6%)

občasno (7%)

če ni boljšega (6%)

ne nikoli (81%)

Število vseh glasov: 1398

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!