donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty witch tudi pri tebi bo to kmalu sploh ne dvomi o tem... pa kr šparat začni verjemi izkušenim Pa še enkrat ti rečem, da NE OBUPAT! Za tolažbo ti pa lahko povem, da biti niti ni tako fino kot zgleda noge ti otekajo, migrene imaš, sama sebi se zdim tečna... in potem vzamem v roke še kakšno revijo o nosečnosti in povsod pišejo samo take stvari, da te vse mine npr. hemeroidi, nezmožnost zadrževanja urina, bla bla... Potem o posledicah poroda, seveda spremenjeno telo, da vse visi in si kot žolca pa čišča, ki grozno smrdi, pa celjenje presredka pa vse žive vaje za telo, pa poporodna depresija, pa poporodni krči pa... In potem vzameš knjigo o dojenčkih in pišejo notri samo o težavnih jokajočih otrocih, ki jokajo več kot 4 ure dnevno, zlatenci, lisah po obrazu otročka, in potem se vprašaš, zakaj sem si že to želela Hja, te revije o nosečnosti so res Čeprav moram rečt, da sem jaz v nosečnosti uživala do zadnjega dne in bla polna energije, tak da glede tega res ni blo panike Spomnim se edino, da so me proti koncu ponoči mantrali krči v nogah, samo sem potem še več tekočine pila in jemala magnezijeve tablete, pa je blo. No, tudi hemeroidi, nezmožnost zadrževanja urina itd. so se me izognili, verjetno ima to kaj veze s tem, da sem imela CR ... Tudi telo se mi zato tam spodaj ni neke ekstra spremenlo Seveda pa ti ostane nekaj odvečne kože, pa kaki kg preveč, ampak jaz nikoli nisem bila taka, da bi gledala na vsak gram in neprestano preštevala kalorije Glavno, da je bebo zdrav No, saj ne rečem, da ne bi mela lepše postave, ampak tudi brez popolne postave mi čisto dobro gre Aja, pa spomnim se, ko sem v teh revijah o nosečnosti brala podrobnosti o porodu ... Me je kar zvijalo in mi bilo slabo Glede težavnih otrok pa bi rekla tako - tolaži se, da taki dojenčki niso tak pogosti Moja Zala je bila kar pridna od začetka, nič kaj krčkov, potem nobenih večjih težav pri rasti zobkov itd. Je pa res, da imamo sedaj težave s to hiperkinetičnostjo in afektivnim šokom, ampak si rečem, kaj naj zdaj Taka pač je, zlata je in jo imam neskončno rada točno tako, kot je
|