|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Julija 2010
14.7.2010 12:15:01   
Lun1ca
Punce hudiča.. pri marčevkah vas čakamo, da se nam v čim večjem številu pridružite!! Dajte že te pluske pa user posted image nalulat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

witch držim pesti da ne bo user posted image in se pridružiš user posted image user posted image

Tiste ki vam ta mesec ni uspelo, glavo pokonci! Slej ko prej bo uspelo bote vidle user posted image user posted image Jaz držim pesti za vas, ker vem kako je ko vedno znova in znova priteče user posted image ali pa zamuja, testki so pa negativni..

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 476
14.7.2010 12:29:45   
witch
zvezdan user posted image user posted image tema za avgust pa je že odprta...

Lun1ca hvala, upam, da se bom res selila na marec user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 477
14.7.2010 13:26:15   
witch
lily32, picikl sta vidve mogoče že lulale? Držim pesti, da bosta jutri roziki user posted image user posted image user posted image user posted image

OOoooOO potem sem pa že jaz na seznamčku prva, ki lula user posted image to bomo vse v petek roza user posted image pikicaa25, ajtak, cori in jaz user posted image user posted image user posted image držim pesti za vse nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 478
14.7.2010 13:39:30   
lananai

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.7. latka (x.krog)user posted image
user posted image x.7. anonimna (23. krog)
user posted image x.7. pupica25 (2. korg)
user posted image x.7. BEBIII (3. postopek umetne oploditeve)user posted image
user posted image x.7. Solero (x. krog)
user posted image x.7. elle7 (x. krog)
user posted image x.7. Little Star(36. krog, 2. korg po operaciji)
user posted image x.7. anonimna bm (x. krog)
user posted image 2.7. evatisa (14. krog, 3. klomifena)
user posted image 3.7. mojamura (9. krog)user posted image
user posted image 4.7. jacki (4. krog)user posted image
user posted image 5.7. Lun1ca (11. krog)user posted image user posted image user posted image
user posted image 8.7. twetka (4. krog klomifena)user posted image
user posted image 13.7. astrid1(8. krog)user posted image
user posted image 14.7. zvezdan (x. krog)

user posted image 14.7. Ula33(1. krog)user posted image
user posted image 15.7. lily32 (3. krog)
user posted image 15.7. picikl(3. krog)
user posted image 17.7. witch (6. krog)
user posted image 17.7. pikicaa25 (1. krog)
user posted image 17.7. ajtak (2. krog)
user posted image 17.7. cori (x. krog)
user posted image 20.7. pupica25 (x. krog)
user posted image 22.7. lananai (1. krog)
user posted image 22.7. Poka (x. krog)
user posted image 22.7. LuNaMi (x. krog)
user posted image 23.7. Spirit75 (9. krog)
user posted image 23.7. majčii (x. krog)
user posted image 24.7. **M** (4. krog)
user posted image 25.7. Nitkica11(1. krog po ss)
user posted image 26.7. mladika (9 ali 10. krog)
user posted image 26.7. živka (3. krog)
user posted image 27.7. Monstera (x. krog)
user posted image 27.7. lipi (x. krog)
user posted image 27.7. spely25 (2. krog)
user posted image 27.7. zolika (2. krog)
user posted image 28.7. RAKICA2007 (3. krog)
user posted image 28.7. miklarom (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image

NOSEČK: ______1______

user posted image

NAVIJAČICE:

lidik, zaljubljena23, didi82, naja17, coris
mag3, BOSTINA, Little Star, frufru, 5ra8

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 479
14.7.2010 14:16:58   
pupica25
Ojla! Zdaj nekaj časa ni bilo ne duha ne sluha od mene - sem mela en ful naporen izpit in ... GA NAREDILA!!!!! user posted image user posted image user posted image  Sem ful vesela, ker sem imela že pun kufer te piflarije, ki mi je že skoraj vse živce popila!!!!

Samo, da je za mano. Jaz lulam nekje med 20. in 21. 7. - takrat bom na morju in bom videla če bom test s seboj vzela, mogoče pa bi bilo dobro, da ga raje kar doma pustim in se ne živciram in obremenjujem preveč s tem še na dopustu user posted image !!! Sicer pa, ... ko sma na prvi pikici delala, sem ravno diplomo pisala in so mi živici tak nagajali, da zaradi tega verjetno nisem zanosila. Mogoče je tudi zdaj tako, tako da upam,a da nama zdaj kmalu rata. No, jaz pa jutri pričnem z dopustom - JUPIIIIIIIIIIIII - končno in v soboto se že namakam, tako, da ... se vam javim kaj avgusta, upam da z veselo novico, drugače pa se vam pridružim pri avgustovkah.

user posted image

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 480
14.7.2010 14:58:01   
*Star*
Punčke moje, samo da se malo oglasim - mi je malo dolgčas v službiuser posted image .
Upam, da veste, da mislim na vas, predvsem na Witch, twetko, Miklarom, Mladiko, Monstero, Mojamura in navijam  za plavalčke, da priplavajo tja kamor morajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 481
14.7.2010 15:58:56   
dini
Živjo, čestitam vsem user posted image

pupica25 čestitam za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bi pa rada vprašala nosečke kakšne razlike ste imele v tednih, npr. da ste imele od zadnje M 11 tednov, koliko tednov vam je G zračunal pri prvem pregledu?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 482
14.7.2010 16:19:28   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: pupica25

Jaz lulam nekje med 20. in 21. 7. - takrat bom na morju in bom videla če bom test s seboj vzela, mogoče pa bi bilo dobro, da ga raje kar doma pustim in se ne živciram in obremenjujem preveč s tem še na dopustu user posted image !!!

Jaz se tudi odločam, da bi lulala v ponedeljek, če seveda prej ne bo user posted image .
Ti pa priporočam, da test pustiš doma. Če si pa kaj taka kot jaz ga boš pa na morju itak kupla k ne boš zdržala haha user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 483
15.7.2010 8:07:53   
lidik
ej tetka witch super je bilo na morju - in ja seveda sem se kopala. V soboto sem si privoščila poležavanje na plaži v senčki in kopanje. Jupi je bilo fino.  Bi še kar dol ostala, me je moj komaj domov spravil. user posted image user posted image user posted image user posted image

O super, držim pesti, da M ne bo in da se namesto nje pikaže plusek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prosim da me nemudoma obvestiš o tem !!!! user posted image

Mini dopustek? Jupi, bravo punca, sej pa je že čas da greš, si ga pa že pošteno zaslužiš. In kam se odpravljata? Za kako dolgo?

No v glavnem tudi meni so ostali trije izpiti in sem ful vesela, da mi je uspelo jih toliko spraviti pod streho.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 484
15.7.2010 8:48:56   
mojamura
user posted image user posted image user posted image user posted image pupica25 čestitam za izpit....le tako naprej!user posted image

< Sporočilo je popravil mojamura -- 15.7.2010 8:49:16 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 485
15.7.2010 10:22:24   
lananai
Mene je pa danes ponoči zbudil jokec naše tamale. In kar nekaj časa nisem mogla nazaj zaspat, ker mi je bilo malo slabo. user posted image Nosečniška slabost? user posted image  user posted image  user posted image V prvi nosečnosti je bilo vse super do konca in si kar ne predstavljam, da bi se v drugi morala borit s kakimi slabostmi in problemi... Si moram it zmerit pritisk. Najbrž imam spet nizkega, ker se nekaj švoh počutim... user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 486
15.7.2010 12:11:53   
witch
hej hoj user posted image evo mene user posted image sem se že skoraj stopla od te vročine user posted image vsaj ena prednost te vročine.... bodo šli kg dol user posted image user posted image user posted image user posted image

lidik samo da sta uživala user posted image user posted image ti kar zavidam user posted image več ti pišem na zs

star lepo da še zmeraj misliš na nas user posted image tudi jaz na vas in včasih pridm na decemberke brat kako ste user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 487
15.7.2010 12:16:23   
witch
aja user posted image lidik seveda bom takoj javila o plusku ali pa o M....  BT mi je danes malenkost padla, ampak še vedno je nad črto user posted image upajmo, da M nebo, ker na počitnice ni lepo iti s pleničko med nogami user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 488
15.7.2010 12:20:45   
lidik
no jaz verjamem da je ne bo in da boš imela lepe počitnice. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 489
15.7.2010 16:56:04   
Shilou
Aloha drage punce. Sem ponovno med vami. Po dolgem času se ponovno javim. Vidim, da ni kaj dosti novih user posted image -škoda.  Pri nama z dragim je želja vedno večja po naraščaju, zato kar pridno delava na tem- ko je doma seveda,..user posted image Sva bila prepričana, da bova željo dala na stran, pa sva potem le ugotovila, da je pravi čas, ker si res globoko otroka želiva. Vprašanje kako dolgo se bo vse skupaj vleklo. Leta pa naju ne bodo čakala.

Novega ni nič kaj, razen, da še zmeraj nisem user posted image . Svakinja je rodila fantka - mesec dni nazaj. Jaz teta pa sem malega vsaki dan cartala, vozičkala naokrog in polj si mislite, da si enostavno še bolj želiš imeti svojega v naročju. Moj se je najprej neke upiral,  polj pa so ga učitno le čustva prevzela in si gre kar po nečaka in ga carklja. Zdaj ko se slišiva po telefonu mi nonstop govori, kak bi bilo lepo, če bi svojega imela.  Res upam, da uspe čimprej.

Punce vsem držim pesti....

Zanima me, kaj ste rekle pri ginekologu in kakšne preiskave vam je delal. Jaz sem bila danes tu pri nas dr. Šučur pa mi je rekla sestra naj avgusta pokličem, ker so dopusti zdaj. Polj pa mi res ni za čakat po nekaj mesecev.

lp

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 490
15.7.2010 21:20:30   
zaljubljena23
Shilou, midve imava istega Guser posted image user posted image ...Mene je dal takoj na klomifen, ker nimam svojih O...Vmes me je spremljal z UZ-ji...Po dveh neuspelih poizkusih s klomifenom sem dobila napotnico za neplodnostno, kjer sem se tudi naročila in potem greš tam, skozi temeljite preiskave in preglede ter terapije...Tako je bilo pri meni...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 491
16.7.2010 7:57:32   
coris
user posted image hejla babe žabe user posted image

hehe, pišem ker imam eno vprašanje....včeraj zvečer ob 23.30 uz lahko bi rekli danes ponoči sem dobila user posted image . glede na to da moram klomifen jemato od 3-7 dne me zanima kateri dan štejem za 1. dan user posted image  ali štejem kot da je danes 1. dan ali moram šteti že včerajšnji dan za prvi dan?

user posted image  lep dan

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 492
16.7.2010 9:27:37   
witch
Jutro punce user posted image
Jaz imam eno vprašanje za tiste ki si merite BT... Namreč danes je moj 32 dan cikla, ko bi mi naj bt padla. Povprečje imam okrog 36.2, zdaj sem pa imela še predvčeraj 36.8, včeraj je padla na 36.5, danes na 36.4. Se pravi še vedno ni šla pod črto. To bo zdaj padalo še naprej ali sem mogoče lahko noseča?
Ker če misli priti bi naj pršla čim prej....

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 493
16.7.2010 9:30:24   
agataema
Witch, držim pesti da BT ne bo padla in da boš zagledala user posted image . Imaš kakšne znake?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 494
16.7.2010 9:30:26   
lidik
tetka witch ne vem glede tega, ker si je ne merim, hmmm po mojem je boljše da greš kam na katero temo Arwenko pocukat za rokav - ona vem da ima s tem kar izkušnje, ampak jaz upam, da ne bo padla !!!!!!!!!!!! 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 495
16.7.2010 9:43:04   
coris
hej witch......seveda upanje ostane lahko ti pa povem kako se je meni zgodilo ta mesec. do 16 dc sem imela 36,4 potem sem imela ves čas 37,0  potem na koncu sem imela 2 dni 36,9 in včeraj mi je  padla na 36,7 in se je user posted image  prikazala ob polnoči. upam da pri tebi to ne pomeni da boš dobila user posted image  vseeno pa je treba v zakup vzet da so tele dnevi pasje vroči in da ima telo sigurno 0,1-0,2 več v teh vročih dneh.

kaj pa misliš kdaj naj si jaz štejem za 1. dan menstruacije danes ali včeraj glede na to da sem jo dobila ob polnoči in da moram klomifen začeti jesti 3. dan???????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 496
16.7.2010 9:48:44   
zvezdan
coris jaz bi na tvojem mestu štela včeraj in bi klomifen vzela po treh dneh zvečer, da ne bo take razlike.
witch držim pesti da ti ratauser posted image user posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 497
16.7.2010 9:52:08   
coris
user posted image hvala zvezdan zelo si prijazna ker si si vzela čas in mi pomagala user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 498
16.7.2010 9:54:35   
mojamura

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.7. latka (x.krog)user posted image
user posted image x.7. anonimna (23. krog)
user posted image x.7. pupica25 (2. korg)
user posted image x.7. BEBIII (3. postopek umetne oploditeve)user posted image
user posted image x.7. Solero (x. krog)
user posted image x.7. elle7 (x. krog)
user posted image x.7. Little Star(36. krog, 2. korg po operaciji)
user posted image x.7. anonimna bm (x. krog)
user posted image 2.7. evatisa (14. krog, 3. klomifena)
user posted image 3.7. mojamura (9. krog)user posted image
user posted image 4.7. jacki (4. krog)user posted image
user posted image 5.7. Lun1ca (11. krog)user posted image user posted image user posted image
user posted image 8.7. twetka (4. krog klomifena)user posted image
user posted image 13.7. astrid1(8. krog)user posted image
user posted image 14.7. zvezdan (x. krog)user posted image
user posted image 14.7. Ula33(1. krog)user posted image
user posted image 15.7. lily32 (3. krog)
user posted image 15.7. picikl(3. krog)
user posted image 17.7. witch (6. krog)
user posted image 17.7. pikicaa25 (1. krog)
user posted image 17.7. ajtak (2. krog)
user posted image 17.7. cori (x. krog)
user posted image 20.7. pupica25 (x. krog)
user posted image 22.7. lananai (1. krog)
user posted image 22.7. Poka (x. krog)
user posted image 22.7. LuNaMi (x. krog)
user posted image 23.7. Spirit75 (9. krog)
user posted image 23.7. majčii (x. krog)
user posted image 24.7. **M** (4. krog)
user posted image 25.7. Nitkica11(1. krog po ss)
user posted image 26.7. mladika (9 ali 10. krog)
user posted image 26.7. živka (3. krog)
user posted image 27.7. Monstera (x. krog)
user posted image 27.7. lipi (x. krog)
user posted image 27.7. spely25 (2. krog)
user posted image 27.7. zolika (2. krog)
user posted image 28.7. RAKICA2007 (3. krog)
user posted image 28.7. miklarom (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image

NOSEČK: ______1______

user posted image

NAVIJAČICE:

lidik, zaljubljena23, didi82, naja17, coris
mag3, BOSTINA, Little Star, frufru, 5ra8

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 499
16.7.2010 9:55:57   
mojamura
witch komaj tipkam....zakaj?? ker držim pesti....go witch go witchuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?