**M**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen En lep sončen dan Na zgornjem seznamu sem dodala še dve črki k moji anonimnosti Hm,ena je spraševala ,če smo tiste ,ki smo imele bolj švoh M delale testek.No jaz ga nisem pa me ima ,da bi ga naredila.Sam dvomim,ker ni kakšnih posebnih znakcev,razen malo bledice po obrazu Mene pa zanima kakšen je imela kaj rezultat **M**,se tudi ni več javila,al sem jaz spregledala njeno poročilo o zadnjem pikanju za hormon nosečnosti. HB,da je petek in bo vikend malo bolj na off......upam ,da nam uspe pridt mal do morja,vsaj za en dan ,če za več ne mormo it. No,upam,da se pojavi kakšna rozika.....vsem en lep vikend..... bm Dan dan! Nisem se javila nič, sm mela pestro, sm mogla še enkrat na urgenco zaradi krvavitve pa še smrt v družini smo imel, tako, da... No, da povem, hormon pada, ni šlo za IMN ampak za ss, tako,da grem še v sredo dat kri za hormon in upam, da smo na nuli. Potem pa do moje ginekologinje in pa na odstranitev pregrade, A katera ve, kok hitro te vzamejo, upam, da nebom 2 meseca čakala Moram priznam, da me je kr mal strah, upam, da nam bo potem ratal in, da ni kakšnih drugih težav. Sm samo na hitro preletela, novim nosečkam iskrene čestitke, borkam pa en kup Kar se tiče seznama, mene zaenkrat lahko zbiršete, ko bomo lahko šli naprej se javim, lahko pa me daste med navijačice, sm vidla, da me ni več Lep sončen pozdrav
|