|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Julija 2010
10.7.2010 23:22:05   
ajtak
Anonimna, držim pesti!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
11.7.2010 9:59:10   
cori
Ajtak, sem se prav nasmejala....ja M sem dobila po enem letu, tako da sploh ni tako zelo kritičnouser posted image , pa če še pomislim, da ne rata takoj, bom pa kmalu že na razliki 2 letuser posted image   .....

Držim pesti za kakšen + !

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
11.7.2010 11:09:45   
Nitkica11
Me nekaj casa ni nic gori pa nobena nova user posted image :( Upam da bo ta tedn kaj vec + nalulale :)
Anonimna - upam da bo + in da te ne preseneti user posted image

Uzivajte v tako vrocem dnevu, jutri pa sepet delani dan :(

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 453
11.7.2010 20:42:24   
coris
hej punceuser posted image

mene lahko ta mesec premaknete kar med navijačice, najbrž se bom selila v avgust, ker sem bila v petek na beta hcg testu zaradi nekega herpesnega vnetja po celem prebavnem traktu in so mi povedali da nisem nosečauser posted image

nič hudega mogoče je tako še bolje glede na virus ki sem ga imela, pa tako optimistična sem bila za ta mesec.

razmišljam da bi še mojega poslala na samoplačniški spermiogram. a katera ve kje v lj ga opravljajo?

lep vikend še naprej.user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 454
11.7.2010 21:06:40   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: cori

Ajtak, sem se prav nasmejala....ja M sem dobila po enem letu, tako da sploh ni tako zelo kritičnouser posted image , pa če še pomislim, da ne rata takoj, bom pa kmalu že na razliki 2 letuser posted image   .....

Aha, no to je že mal boljš user posted image  Js sm mela po porodu 14 dni čišče, 10 dni pavze in evo jo user posted image . GRRRRRRRRRR
Tko da nisem niti pomisnla na to, da bi bil kdo tako srečen pa bi bil kar celo leto brez.

Coris user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 455
11.7.2010 22:59:24   
ninocka26
Coris spermiogram lahko opraviš pri Rešu v Dravljah, pride mislim pa okoli 40. Opravljaš ga lahko tudi na GKLJ, samo tam je pa baje dražji. 

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 456
12.7.2010 7:44:13   
ajtak
Dobro jutro, za ene je nov delovni teden jaz pa uživam sama doma. Mož je otroka peljal v vrtec in šel v službo, jaz mam pa miiiiiiiir user posted image .

Kakšna nova polulanka?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 457
12.7.2010 8:07:39   
lidik
jutro punce !!!!!!!! Kako ste? Tetka witch, kje se potepaš? user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   [Brisano sporočilo]
12.7.2010 8:34:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
12.7.2010 9:01:21   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: witch

to bo spet dela user posted image ampak se bo splačalo 
kje pa zdaj živiš mojamura? če lahko vprašam user posted image sta vidva prekmurca ali sta tam samo parcelo kupila?

jaz sem prekmurka pa sem se preselila na štajersko ...jah saj veš ljubezen. trenutno živiva v prvem nadstropju pri njegovih. sicer pa zdaj ko so avtoceste se tudi v mb v službo več ni problem vozitiuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 460
12.7.2010 9:04:48   
mojamura

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.7. latka (x.krog)user posted image
user posted image x.7. zvezdan (x.krog)
user posted image x.7. anonimna (23. krog)
user posted image x.7. pupica25 (2. korg)
user posted image x.7. BEBIII (3. postopek umetne oploditeve)user posted image
user posted image x.7. Solero (x. krog)
user posted image x.7. elle7 (x. krog)
user posted image x.7. Little Star(36. krog, 2. korg po operaciji)
user posted image x.7. anonimna bm (x. krog)
user posted image 2.7. evatisa (14. krog, 3. klomifena)
user posted image 3.7. mojamura (9. krog)user posted image
user posted image 4.7. jacki (4. krog)user posted image
user posted image 5.7. Lun1ca (11. krog)user posted image user posted image user posted image
user posted image 8.7. twetka (4. krog klomifena)user posted image
user posted image 13.7. astrid1(8. krog)user posted image
user posted image 14.7. zvezdan (x. krog)
user posted image 14.7. Ula33(1. krog)user posted image
user posted image 15.7. lily32 (3. krog)
user posted image 15.7. picikl(3. krog)
user posted image 17.7. witch (6. krog)
user posted image 17.7. pikicaa25 (1. krog)
user posted image 17.7. ajtak (2. krog)
user posted image 17.7. cori (x. krog)
user posted image 20.7. pupica25 (x. krog)
user posted image 22.7. lananai (1. krog)
user posted image 22.7. Poka (x. krog)
user posted image 22.7. LuNaMi (x. krog)
user posted image 23.7. Spirit75 (9. krog)
user posted image 23.7. majčii (x. krog)
user posted image 24.7. **M** (4. krog)
user posted image 25.7. Nitkica11(1. krog po ss)
user posted image 26.7. mladika (9 ali 10. krog)
user posted image 26.7. živka (3. krog)
user posted image 27.7. Monstera (x. krog)
user posted image 27.7. lipi (x. krog)
user posted image 27.7. spely25 (2. krog)
user posted image 27.7. zolika (2. krog)
user posted image 28.7. RAKICA2007 (3. krog)
user posted image 28.7. miklarom (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image

NOSEČK: ______1______

user posted image

NAVIJAČICE:

lidik, zaljubljena23, didi82, naja17, coris
mag3, BOSTINA, Little Star, frufru, 5ra8

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
12.7.2010 9:05:43   
mojamura
cori dobrodošlauser posted image

anonimna držim pesti da ne bo user posted image

< Sporočilo je popravil mojamura -- 12.7.2010 9:06:31 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 462
12.7.2010 12:58:40   
witch
Dan punce user posted image samo da se na hitro javim in vas pozdravim user posted image še sem ok, razen tega, da sem včeraj malo padla po stopnicah user posted image user posted image nič mi hvala bogu ni, malo so noge popraskane to pa je vse user posted image sem pa letela kot pravi telebajsek user posted image user posted image user posted image
Spet na polno delam, zdaj grem ene stvari na faks urejat in to je to.
Upam, da katera kmalu plusek nalula user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 463
12.7.2010 13:13:10   
**M**
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

En lep sončen dan

Na zgornjem seznamu sem dodala še dve črki k moji anonimnostiuser posted image

Hm,ena je spraševala ,če smo tiste ,ki smo imele bolj švoh M delale testek.No jaz ga nisem pa me ima ,da bi ga naredila.Sam dvomim,ker ni kakšnih posebnih znakcev,razen malo bledice po obrazuuser posted image  

Mene pa zanima kakšen je imela kaj rezultat **M**,se tudi ni več javila,al sem jaz spregledala njeno poročilo o zadnjem pikanju za hormon nosečnosti.

HB,da je petek in bo vikend malo bolj na off......upam ,da nam uspe pridt mal do morja,vsaj za en dan ,če za več ne mormo it.

No,upam,da se pojavi kakšna rozika.....vsem en lep vikend.....

bm

Dan dan!

Nisem se javila nič, sm mela pestro, sm mogla še enkrat na urgenco zaradi krvavitve pa še smrt v družini smo imel, tako, da...
No, da povem, hormon pada, ni šlo za IMN ampak za ss, tako,da grem še v sredo dat kri za hormon in upam, da smo na nuli. Potem pa do moje ginekologinje in pa na odstranitev pregrade, A katera ve, kok hitro te vzamejo, upam, da nebom 2 meseca čakalauser posted image  Moram priznam, da me je kr mal strah, upam, da nam bo potem ratal in, da ni kakšnih drugih težav.

Sm samo na hitro preletela, novim nosečkam iskrene čestitke, borkam pa en kup user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče seznama, mene zaenkrat lahko zbiršete, ko bomo lahko šli naprej se javim, lahko pa me daste med navijačice,  sm vidla, da me ni večuser posted image

Lep sončen pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 464
12.7.2010 18:08:16   
Ula33
**M** Si mela pa res težko obdobje. Ti pošiljam en velik user posted image ! Držim pesti, da ti čimprej uspešno odpravijo pregradouser posted image user posted image user posted image

Drugače pa... Dans je bla pa taka norišnica v službi. Je kr težko biti "ne pod stresom"... Včasih kr pogrešam študentske čase... Ma, sam jamram...user posted image

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 465
12.7.2010 20:15:54   
zaljubljena23
M jaz sem v MB-ju prišla decembra v prvem ciklu na vrsto...Sem imela srečo...Drugače je povprečje nekje 2 do 3 cikle...

twetka, kako pa si ti rešila?

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 466
12.7.2010 20:22:05   
Anonimen
Sem malo pregledala forum, pa bom kar tukaj in kar dorektno vprašala. Danes bi načeloma morala dobiti menstruacijo, pa je ni (HIP HIP HURA). Ko pa sva s fantom user posted image sem čutila neprijeten občutek, ko je šel malo globje. Predvidevam, da je zadeval v maternični vrat? Zdaj pa k vprašanju... Nebi se rada prehitro napsihirala in šla delat tetsa, ker nimam ravno rednih ciklusov. Me pa vseen matra... a katera ve, kak je MV ob zanositvi? Visok ali nizek?

(odgovor članu Ula33)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
13.7.2010 9:03:49   
Ula33
Jutro punce!

Čim user posted image  zamuje, je to dobr znak. Jaz bi po moje kr test nabavla in lulala, saj boš edino tak lahk prepričana. Se je pa včasih kar težko opogumit, ker te skrbi, da ne bo pokazal, kar si želiš. No, saj pri meni je takouser posted image .  Glede MV pa je baje tako, da se med nosečnostjo nič ne spusti, se pa lahko mehča, krajša in odpira. No, če so moje informacije pravilne.

Drugače pa. Včeraj sem izvedela ful veselo novico. Moja soseda, ki je 4 leta delala na otročičku in bila tudi na neuspešnih poskusih umetne oploditve, je končno vesela user posted image . So ji rekli, da žal ne bo mogla imeti otrok in sta se s partnerjem že sprijaznila, da jima pač ni namenjeno. In potem gre pred nekaj dnevi k zdravniku, ker je malo krvavela. Jo zdravnik vpraša, če obstaja možnost, da je noseča in ona reče, da nikakor ne. In glej ga..krvni izvidi pokažejo, da je noseča in tudi UZ potrdi, da je zaenkrat vse OK. Ful ji privoščimuser posted image user posted image . Ja, čudna so pota narave...  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 468
13.7.2010 9:22:25   
Anonimen
To so pa res lepe novice. Superca! user posted image
Moje menstre pa še kar ni... Zdaj bi bil to res najdaljši cikel, ampak šraufa me pa že en teden tam spodaj. Ah, mislim, da bo res treba zbrat pogum pa narest test...
Uživajte v toploti user posted image

(odgovor članu Ula33)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
13.7.2010 9:25:13   
mojamura
anonimna držim pestiuser posted image

**M*** zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
13.7.2010 10:04:47   
witch
Hej hoj user posted image user posted image kako ste? Jaz spet polna dela in nimam časa dihati user posted image sem prišla na hitro pogledat če je kakšna nova user posted image ., pa spet nič... Punce dajmo pluske lulat user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa naprej delat. Prebrala vas bom pa zvečer če bo čas user posted image
Lep topel poletni dan vam želim user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 471
13.7.2010 11:39:31   
lananai
Bomo vidli, če bo kaj pri nas ta mesec... nismo preveč pridni... pa še zelo sresno je bilo pri hiši te dni... user posted image Čez kak teden bi se moralo začet kazat, če bo M prišla... Pri taprvi nama je ratalo v prvem krogu. Če bo ratalo kmalu, bosta približno 2 leti razlike.

Ula33, čestitke sosedi! user posted image Mogoče bosta pa skupaj vozičkale... user posted image

Tja do konca tedna bo kar dosti lulanja. Čim več črtic želim! Navijam, navijam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 472
14.7.2010 9:13:54   
lidik
tetka witch to pa zdaj nikamor več ne pelje. Sploh ne vem kaj se pri tebi kaj dogaja, če te ni nič več tukaj !!!!! user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 473
14.7.2010 11:44:49   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

tetka witch to pa zdaj nikamor več ne pelje. Sploh ne vem kaj se pri tebi kaj dogaja, če te ni nič več tukaj !!!!! user posted image

tetka lidik se opravičujem user posted image ampak ni in ni časa.... Najprej mi povej kako je bilo na morju? Si se kaj kopala?
Jaz upam, da konec tedna moje M nebo user posted image , BT imam še visoko, danes me nekaj boli spodaj (ampak niso premočni krči). V nedeljo pa grem na en mini dopust user posted image user posted image drugače ni pa nič novega. Aja samo trije izpiti so mi ostali user posted image user posted image user posted image user posted image pa tebi?

< Sporočilo je popravil witch -- 14.7.2010 11:45:18 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 474
14.7.2010 12:10:08   
zvezdan
hej punce

se še jaz spet malo oglasim. Mene lahko pobarvate modro, ker jeuser posted image prišelauser posted image user posted image A je že katera odprla temo II pričakujemo avgusta 2010user posted image

**M** tako sem se veselila zate....žal mi je da je šlo naprej. user posted image user posted image Drži se.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?