innes4
|
Ojla evo mene, sm vidla, da ste mislle, da sm že kam pobegnila js še zmerej 2v1. Internet je mal štrajkal, pa se nism mogla nč javt U četrtek sem mela pregled, odprta še zmerej 2 prsta, ctg mi je risal ene rahle, ampak redne popadke, k jih jest sploh nism kej čutla, pač tako otrdevanje, nč kej boleče. Gin.mi je napovedal težo okrog 3,2 do 3,5. No tolk o teh napovedih. Moja gin.je skos govorila, da ne bo čez 3 kg. Tko da dokler se ne rodi, ne moreš nič vedt. Dons sm mela pa spet pregled. Ctg spet risal ene rahle popadke, ampak nč rednga. Poj me je pa gin.pregledala, pa je rekla, da sm odprta za 3 prste in da je mehur čist napet me je prašala s kje sem. Pa povem, da sm blizu doma, je pa rekla: aha, dons boste že nazaj Hehe, ne verjamem nič več!! Js sm se že čist sprjaznla, da bom šla čez rok, ker mojmu očitno paše v trebuščku Aja, poj me je pa še prašala, če kej čutm popadke doma jest jih ne čutm, no ja otrdevanje ja, mal boli tut, ampak ni pa nobene sile sm rekla, ko bojo tapravi (uni, k je treba it) bom že čutla Kontrola v torek 1.6. Čestitke Krtkovi za Emo Pa seveda bravo za drugi del Juničic ste pa v teh dveh dneh tolk napisale, da če bi hotla vse pokomentirat, bi ziher porabla celo stran
|