|
RE: Junijčice 2010, 2.del 30.5.2010 22:14:49
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubika26 Upam, da ti je vreme bilo naklonjeno in boste še naprej lepo praznovali rojstni dan. Sicer pa vse najboljše! Gibi-jih ne štejem, ker me itak cel dan neke špika in se dela izboklina vsake tolko cajta na desni strani pri rebrih ali pa mi vsake tolko cajta pritisne na mehur, da kr zaboli. Je kr aktiven, ampak gibi niso več tako siloviti, kot par dni nazaj, itak, revček nima placa... Uf, drugače pa z vsakim jutrom, ko mi trebuh otrdeva in imam bolečino v spodnjem delu trebuha, upam, da bom šla rodit. Ker zdaj mi je pa že malo sitno, itak nisem več za nobeno rabo, sploh ta teden. Spravim se tla sesat pa brisat, pa rabim cel dan za to, vmes se še sturširam in odpočijem ... Tut jst jih ne štejem in tut jst se komi pobiram s posle k mam kao pol mehur (par kapl ) in me pol vse boli in trebuh trd in v nožnci me tako svinjsko štihne, pol se počas poravnam pa se prvlečem do WC (ene 5-10x na noč) Drgač pa vreme je včeri zdržalo vse do takrat, ko smo se odpeljal domov (ob 21,30 se je ulilo kot iz škafa) . Hvala za lepe želje. Mel smo se fajn, za povrh vsega si je pa tamala, ko smo se odpravljal od tam zaželela, da bi šla ajat ka babici. Sem s takim navdušenjem klicala če žih pride. Itak. No pa sem se zasilo naspala. Danes pa sem komi cote vred spravlala, smo pa mel kosilo pr mojih (vse tri sestre s familijami) pol pa sva s tamalo šibali domov ajat in sva skor 3h vlekl. No jst sem vmes hodla na Wc, pa še cote prat dajat,.. Pol pa smo po plohi se s sosedi sparvl na sprehod in smo kr konkertno hodl (no vsaj zame ), da sem nakonc komi prsopihala v 2 štuk. bcljka, svetovne fotke . Joj jst bi tut kej tazga, sam jajc pa nima. Nisem lih pozerski tip človeka, pa tut nobenga pametnga fotografa tle ne poznam. Za jutr pa tut jst držim pesti. IIIIIIIIIIIiiiiiiiii Ines4, čestitke za tvojga korenjaka. Dopoldne si še tle bluzla zvečer pa si postala že mami. Čestitike IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl Misar ... tudi jaz sem mojemu napovedala, da ga po porodu čaka vstajanje za večjega no, zdej se pa skoraj ne zbuja več ponoči ... kar naenkrat; no, včasih se mu kaj sanja al ga pa lulat tišči, pa je treba vstat ... sem pa še vedno jaz tista, ki vstanem (ga slišim, moj zraven trdno spi, pa jst kar vstanem ... v bistvu pozabim, da bi ga lahko ruknila, naj gre on), čeprav se komaj zvalim s postelje ... Jst tut. Kak smo žleht Harmonika, naša tavelika, je tut čist paf, smo včer tut mal mel (tamali brat od mojga jo igra in jo zmer s sabo vlač) in so vsi otroc (8kom čist naspidu bli) Bonnie rr, lepo, da si se nam javla in poročala o samem poteku. Še enkrat čestitke Aninchy, ej prava faca si. Res, sem se tok nasmejala. Tukaj, za dorečen termin. Jst ga še lep čas ne bom vedla, če ga sploh bom kdaj Evo, to je to od mene. K se cel dan nisem javla, sem pa zdej napesnl cel roman Nočka
|